HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 533.473
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HTC One

Meni se ne sviđa.

Previše je zaokružen, izgubila se elegancija iz starog modela.

Također više volim kapacitivne tipke od onih na ekranu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Re: HTC One
yeo kaže...

Meni se ne sviđa.

Previše je zaokružen, izgubila se elegancija iz starog modela.

Također više volim kapacitivne tipke od onih na ekranu.

Potpuno se slažem.

Čak nisu ni kapacitivne tipke tako loše, ali je glupo što je još ostala ova crna traka gdje su bile tipke na kojoj je sad samo HTC logo. Trebali su tu produžiti ekran, pa da tipke u većini slučajeva zauzmu taj dio, a ponekad se oslobodi za nešto drugo

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
power_user kaže...

Potpuno se slažem.

Čak nisu ni kapacitivne tipke tako loše, ali je glupo što je još ostala ova crna traka gdje su bile tipke na kojoj je sad samo HTC logo. Trebali su tu produžiti ekran, pa da tipke u većini slučajeva zauzmu taj dio, a ponekad se oslobodi za nešto drugo

po najnovijim leak-ovima to ce sluziti i za otkljucavanje uređaja. a vjerojatno su i morali produziti mob zbog baterije, a i zbog ergonomije. na One-u je malo nespretno doseci donje tipke, kamoli na jos vecem mobu. tako da ce sad biti lakse..

al da bi izgledalo bolje da je taj dio manji, bi :)

16 godina
Igor666 kaže...
power_user kaže...

Potpuno se slažem.

po najnovijim leak-ovima to ce sluziti i za otkljucavanje uređaja. a vjerojatno su i morali produziti mob zbog baterije, a i zbog ergonomije. na One-u je malo nespretno doseci donje tipke, kamoli na jos vecem mobu. tako da ce sad biti lakse..

al da bi izgledalo bolje da je taj dio manji, bi :)

Ne vjerujem da je zbog ergonomije, pogledaj Note 3, dosta veći mobitel, a tipke su mu na dnu i opet se može koristiti jednom rukom(istina, malo je nespretan zbog same veličine, ali tipke mu ne smetaju). Ni baterija mi nije baš uvjerljiv argument, bilo bi bolje da je 0.5mm deblji, nego viši. Vidio sam i teoriju da je zbog ribbon kabela od ekrana, ali ni to mi baš ne drži vodu

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
16 godina
HTC One

Može li se nekako vidjeti koji točno proces troši bateriju? Danas sam ga skinuo s punjača u 8, a do 4 se već ugasio sa 7min screen on time. Battery stats pokazuju da najviše troši Android system, što je i logično s obzirom da ga nisam koristio, ali ne što točno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Imaš par stranica prije odgovor. 

Kod zadnja dva updatea, 4.3 i 4.4.2., potrebno je kod nekih napraviti Uninstall updatea na Facebook aplikaciji i na Google Play Services. 

Jedna od aplikacija koje je meni ubijala bateriju je i FB Messenger. 

Kada sam te tri stvari riješio, baterija je savršena. 

ptspclan.com | visit us ^^
16 godina
sardax kaže...

Imaš par stranica prije odgovor. 

Kod zadnja dva updatea, 4.3 i 4.4.2., potrebno je kod nekih napraviti Uninstall updatea na Facebook aplikaciji i na Google Play Services. 

Jedna od aplikacija koje je meni ubijala bateriju je i FB Messenger. 

Kada sam te tri stvari riješio, baterija je savršena. 

Na GPE ROMu sam, to sam sve napravio odavno, ali očito sam ili instalirao nešto novo ili je došao neki update nekog programa koji ubija bateriju, pa pokušavam naći što je to točno. Sad sam flashao stock ROM pa ću vidjeti kako se ponaša

16 godina

Da, očito. Sretno :)

15 godina
HTC One

Kod mene je 4.4.2 i nisam nešto posebno uradio osim što sam Facebook i Google+ potpuno isključio. Uključio sam developer opcije ali samo sam ih testirao nisam ništa uključio iz tih opcija. Inače baterija mi radi savršeno. Slušam često muziku, gledam vijesti i poneki video na youtube i ponekad koju igricu. WiFi i GPS uključujem samo po potrebi, data također. Telefon mnogo koristim jer nemam kućni. Zadnji put baterija mi je trajala 2 dana 8 sati i nešto minuta. Savršeno!{#}

One aplikacije koje rade pretpostavljam da znaš gdje ih možeš vidjeti: Settings - Apps - Running.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One

Za gledat koji proces troši bateriju najbolji je better battery stats, jedino za neke podatke treba root

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809

Disregard the constabulary.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One

Dali je moguće otključati one-a na sve mreže besplatno, putem nekog programa?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One

Evo opet je danas u opticaju update na 4.4.2, za nas region tj cid 032.

1 0 hvala 1
15 godina
HTC One

I oni koji već imaju 4.4.2 mogu nadograditi software novijom verzijom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Istina,evo meni skida 205 mb zakrpu za 4.4.2.
16 godina
HTC One

Update od 205mb a u change log-u piše samo da podržava više routera.. wtf?

Disregard the constabulary.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One

Uglavnom ono sto je odmah uocljivo da je wifi punooooooo bolji, sad mogu slobodno biti na wifi u svakom djelu kuce, a ja sam na drugom katu, a router u prizemlju

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
crack kaže...

Dali je moguće otključati one-a na sve mreže besplatno, putem nekog programa?

Nije

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
15 godina
nontryer kaže...

Update od 205mb a u change log-u piše samo da podržava više routera.. wtf?

tu se nalaze i preloaded aplikacije pa na to otpada veliki dio updatea.

17 godina
ja111 kaže...

Uglavnom ono sto je odmah uocljivo da je wifi punooooooo bolji, sad mogu slobodno biti na wifi u svakom djelu kuce, a ja sam na drugom katu, a router u prizemlju

I to je to? :) 200MB updatea za bolji prijem wifija?

Rvat katolik!
15 godina
ja111 kaže...

Hej i ja sam to primjetio ali mislio sam da je to placebo! {#} Definitivno brži i osjetljiviji.{#}

13 godina
neaktivan
tnakir kaže...
ja111 kaže...

I to je to? :) 200MB updatea za bolji prijem wifija?

Gle pisalo je još bug fixes stability improvment i vattery performance, još nisam bio puno na njemu da zaključim stvar s baterijom

It takes only a blink of an eye for the perfect ride to become undone. When sex was safe and motor racing dangerous.
12 godina
neaktivan
HTC One
HTC One (M8) vs HTC One (M7)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Ekipa, zna li tko rjesenje ovoga: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2696838
Landscape mode in Sense 5.5
13 godina
neaktivan
HTC One

Danas sam dobio novi mob sa servisa, stari imao roza kameru, i zvučnici mi ne rade tj kada ga upalim radi sve normalno, ali nakon negog vremena apsolutno se ništa ne čuje pa opet proradi.

Da li je imao netko sličan problem i može li se riješiti ili opet na servis?

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2014 0:22 (drapa88).

0 0 hvala 0
15 godina
HTC One

Samo servis (i to dobar).

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
HTC One

ovako, imam problem s punjačem. mobitel se punio cijelu noć i tek je na 70%, gsam pokazuje da dobiva 3V, znači ko da je spojen na usb na kompjuteru, a inače bi trebao dobiti 5V(?!) i do sada mu je trebalo nekih cca 3 sata od skoro pa nule do 100%. Probao sam s različitim žicama i različitim adapterima i uvijek isto. Zna netko u čem je problem?

Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
spaws kaže...

ovako, imam problem s punjačem. mobitel se punio cijelu noć i tek je na 70%, gsam pokazuje da dobiva 3V, znači ko da je spojen na usb na kompjuteru, a inače bi trebao dobiti 5V(?!) i do sada mu je trebalo nekih cca 3 sata od skoro pa nule do 100%. Probao sam s različitim žicama i različitim adapterima i uvijek isto. Zna netko u čem je problem?

Resetiraj mobitel,meni se to isto događalo a reset bi pomogao tako da probaj pa javi.

16 godina
neaktivan
HTC One

jesam, evo instalirao sam i ovaj novi update za wi-fi, tako da mobitel je up to date, originalni i neorginalni kabel se koristi i opet neće. jednom sam već imao ovaj problem i rješio se sam od sebe ili sam ja nešto napravio a ne znam ni sam što, pa sam mislio ako netko zna možda jel ima još što za napraviti u ovoj situaciji

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
HTC One

Da nemaš instaliranu kakvu aplikaciju za održavanje baterije. Ne sjećam se da li sam neku sličnu postavku našao na nekoj aplikaciji ili u postavkama telefona (evo sve sam pretražio ali nisam našao). naime, radi se o postavkama da ti se baterija namjerno puni do 90%, kao fol to dobro radi produženog vijeka trajanja baterije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC One

nema ništa, samo se užasno sporo puni. Ali evo sad sam probao appleov adapter i puni se normalnom brzinom, cca 3 sata do punog, tako da izgleda da je do punjača... E, sad, kako ne mogu taj koristiti za stalno, već bi trebao imati svoj punjač, a ne da mi se ići na žitnjak do agrama jer mi je skroz drugi dio grada to i ne gubi mi se jedno 3-4 sata na ovo, jel se može to došetati do tcoma gdje je mobitel kupljen i reći im da mi to zamjene odmah?

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.3.2014 20:40 (spaws).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice