HTC One

poruka: 1.971
|
čitano: 533.682
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: HTC One

Mislim da je, jer (bar meni) problem se nikad ne pojavi čim upalim kameru nego kad radi par sekundi..

A i ovaj video ide tom u prilog

Disregard the constabulary.
16 godina
neaktivan
HTC One

hejhej

dakle, moguce radi nekog problema sa softwareom, steka mi touch na poziciji prve 3 ikone u prvom redu na meniju i na ostalim aplikacijama na tom istom podrucju, a uz to imam klasicnu crvenu tintu na kameri. mobitel sam otkljucao preko htc dev i nakon toga stavio s-off. 

zelim ga pripremiti za cinkanje na garanciju. zanima me, osim sta ga moram staviti na s-on, se moze zakljucati bootloader opet sa bilo kojim hbootom da izgleda kao da nikada nije bio diran?

mjenjam sobnu lampu za dvosobnu..
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mihaeeel kaže...

hejhej

dakle, moguce radi nekog problema sa softwareom, steka mi touch na poziciji prve 3 ikone u prvom redu na meniju i na ostalim aplikacijama na tom istom podrucju, a uz to imam klasicnu crvenu tintu na kameri. mobitel sam otkljucao preko htc dev i nakon toga stavio s-off. 

zelim ga pripremiti za cinkanje na garanciju. zanima me, osim sta ga moram staviti na s-on, se moze zakljucati bootloader opet sa bilo kojim hbootom da izgleda kao da nikada nije bio diran?

Može se sve vratit 100% na tvorničke postavke, trebaš maknut tempered, vratit locked u hboot, flashat ruu, prije tog stock 1.44 hboot da bi taj ruu radio, nakon tog vratit s-on.. to je ugrubo, nije teško i nije dug proces

Neki dan sam to baš radio, pratio sam ovaj tutorijal i to je to.

Disregard the constabulary.
13 godina
neaktivan
HTC One

evo kupio ga prije dva dana, prvi dan sve okej, navečer ga stavim punit drugi put , odjednom se ugasi i ne može se više upalit, riknuo totalno

imam u agrama garanciju, valjda se može nešto napravit, jel se ovo desilo još kome, poludit ću

0 0 hvala 0
16 godina
nasci kaže...

evo kupio ga prije dva dana, prvi dan sve okej, navečer ga stavim punit drugi put , odjednom se ugasi i ne može se više upalit, riknuo totalno

imam u agrama garanciju, valjda se može nešto napravit, jel se ovo desilo još kome, poludit ću

Možda punjač hebe pa ga nije napunio? 

hobi:moj-android.net
13 godina
neaktivan
nsoul kaže...
nasci kaže...

Možda punjač hebe pa ga nije napunio? 

ma nije, stavio sam punjač na stari mobitel i radi, uostalom bio je napola pun kad se ugasio, nije sigurno prazna baterija, samo se odjednom ugasio i ne reagira, nemam pojma šta mu je

14 godina
HTC One

Evo danas dosao sa servisa One iz agrama... I dobio novi mobitel :) Rekli da ne mogu popravit nista od mojih navedenih kvarova.

Znaci:

negativne pixele, ljubicastu sliku, automatko ukopcavanje speakera pri pozivima i rotaciju ekrana iako je onemogucena!!

Ja zadovoljan :D

0 0 hvala 0
14 godina
MrSapphire kaže...

Evo danas dosao sa servisa One iz agrama... I dobio novi mobitel :) Rekli da ne mogu popravit nista od mojih navedenih kvarova.

Znaci:

negativne pixele, ljubicastu sliku, automatko ukopcavanje speakera pri pozivima i rotaciju ekrana iako je onemogucena!!

Čisto informativno, jesi dobio "original" zapakiranog ili zamotan u onu foliju sa zračnim mjehurima?! 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
MrSapphire kaže...

Znaci:

valjda ću i ja bit te sreće :(

14 godina
ATJLučko kaže...
MrSapphire kaže...

Znaci:

Čisto informativno, jesi dobio "original" zapakiranog ili zamotan u onu foliju sa zračnim mjehurima?! 

Nije u original kutiji, nego sa u onoj njihovoj foliji, sa zastitnim naljepicama.. kojeg je imao original

14 godina
HTC One

kratko pitanje.. ako rootam svoj htc one, dal cu i dalje moci update svoj uredjaj sad kad stigne kitkat?? i ako budem mogao update na kitkat dal cu opet morati rootati?

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
15 godina
HTC One

evo ga :) i prije petka..

4.4.2 4.4.2
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
Igor666 kaže...

Ček, jeli ovo tebi došlo ili si naša na netu?

Battlelog: MUDO_HR
15 godina
amater_2 kaže...
Igor666 kaže...

Ček, jeli ovo tebi došlo ili si naša na netu?

i jedno i drugo :) nije mi se dalo prebacivat svoj screenshot pa sam stavio tuđi.

12 godina
neaktivan
Evo i meni stigla nadogradnja,samo ću za kasnije morati ostaviti preuzimanje jer mi je baterije na izmaku 😃
13 godina
neaktivan
HTC One

Evo i meni stigao kit kat, VIP mreža.

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
HTC One

Yup... i kod mene je dosao, T-Mobile.

Rvat katolik!

0 0 hvala 0
15 godina
HTC One

I na Tele2 isto upravo skidam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One

Na nebrandiranima za sada nista :))))

Bravo HTC!

0 1 hvala 0
14 godina
HTC One

Ja cekam da stignem kuci pa odma update :) 

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
E sad,izuzev oko 28000 bodova na antutu testu,većih poboljsanja ne vidim. Nema rotacije početnog zaslona ili promjena u velicini mreže na 5 stupaca , kako sam vidio skoro na nekom videu...A možda i ima ali ja ne znam naći 😃... U svakom slučaju fino je dobiti najnoviju nadogradnju.
16 godina
neaktivan
HTC One

Koliko vidim nakon update-a nisam vidio nikakve "vizualne" promjene osim baterije na vrhu ekrana koja je sad umjesto zelena bijela...sve promjene su ispod haube...ima netko neki link na kojem piše što sadrži sve Kit Kat??

Battlelog: D3XT3R_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
-zip- kaže...

Koliko vidim nakon update-a nisam vidio nikakve "vizualne" promjene osim baterije na vrhu ekrana koja je sad umjesto zelena bijela...sve promjene su ispod haube...ima netko neki link na kojem piše što sadrži sve Kit Kat??

Pisalo ti je koje.promjene su kad si stavljal update.. ja mislim da  bi morali se vise potrudit i mijenjat i vizualno i sve ne samo ispod haube.. sve ok da izbacuju update jako brzo i sve , al mislim da androidu treba osvjezenje. :) ceko sak kitkat da vidim sta ce bit i navecer cu stavit gore cyan .. tj malo cu promislit dal cu stavit nightly il pricekas stable il bar snapshot al ja mislim da cu stavit nightly 

Error 404 Not Found
15 godina
BlueMax kaže...

Bravo HTC!

svi su nebrandirani...mozda imas mob iz neke druge regije za koju ce doci kasnije. uvijek je prva sjevero-istocna europa.

inace najvece promjene su u browseru i najvaznije "immersive mod". znaci uđete u neku igru i probajte povuci notification bar prema dolje. to ce biti posebno korisno na slijedecem HTC-u koji vise nece imati kapacitivne tipke nego onscreen.

jedino nema "ART", ali to je valjda zbog Sense-a jer bi trebalo kompletno ispocetka sve raditi...pa moguce da dođe u Sense 6 (koji je btw.od danas u razvoju za One).

14 godina
Igor666 kaže...
BlueMax kaže...

Bravo HTC!

svi su nebrandirani...mozda imas mob iz neke druge regije za koju ce doci kasnije. uvijek je prva sjevero-istocna europa.

inace najvece promjene su u browseru i najvaznije "immersive mod". znaci uđete u neku igru i probajte povuci notification bar prema dolje. to ce biti posebno korisno na slijedecem HTC-u koji vise nece imati kapacitivne tipke nego onscreen.

jedino nema "ART", ali to je valjda zbog Sense-a jer bi trebalo kompletno ispocetka sve raditi...pa moguce da dođe u Sense 6 (koji je btw.od danas u razvoju za One).

jel se nagadja kolko ce radit taj sense 6? :)

Error 404 Not Found
16 godina
neaktivan
Igor666 kaže...

Kako misliš "Nema ART"? Nema te opcije u settingsima?

16 godina
neaktivan
Cojek kaže...
-zip- kaže...

Pisalo ti je koje.promjene su kad si stavljal update.. ja mislim da  bi morali se vise potrudit i mijenjat i vizualno i sve ne samo ispod haube.. sve ok da izbacuju update jako brzo i sve , al mislim da androidu treba osvjezenje. :) ceko sak kitkat da vidim sta ce bit i navecer cu stavit gore cyan .. tj malo cu promislit dal cu stavit nightly il pricekas stable il bar snapshot al ja mislim da cu stavit nightly 

Znaci samo ono sto je pisalo? Procitao sam sve samo nekako mi djeluje malo, neznam možda sam očekivao više...

Battlelog: D3XT3R_HR
14 godina
-zip- kaže...
Cojek kaže...
-zip- kaže...

Znaci samo ono sto je pisalo? Procitao sam sve samo nekako mi djeluje malo, neznam možda sam očekivao više...

na to jos nekoliko bug fixeva uglavnom nist previse.. e pa to je i mene razocaralo... ja mislim da androidu treba osvijezenje.. tolko su najavljivali taj update i sve to a nije nist puno promijenilo .. nadam se da sa slijedecim androidom donose puno noviji dizajn i puno vise ideja, ne trebaju ga brzo dovrsiti samo neka bude dobar i osvijezen :D

Error 404 Not Found
14 godina
HTC One

Na VIPu sam jos mi nije kitkat dosao zna netko razlog mozda?

0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam isto na VIP-u, telefon uzet u njih i došao mi jutros update.

ptspclan.com | visit us ^^
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice