HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 383.034
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
HTC One M10 - rasprava

Nakon M9, ovaj mobitel je pravo osvježenje. Ne vidim mu niti jednu slabu točku. Mislio sam se između S7 i (M)10, ali uzimam HTC, ovog puta u crnoj boji 

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

A dajte ljudi, onaki post fini složim i ostanem bez lajkova 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HTC One M10 - rasprava
Nikad nisam imao HTC medjutim svako malo skicnen u ovu temu i sad ga vidim i stv moram priznati zanimljiva igracka, dizajn mi je super, hardware kakav treba te su stavljali od googlea vanilla aplikacije npr za poruke, kalkulator itd.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
HTC One M10 - rasprava

Službeno sam se ukrcao na "hype-train"...

Mogo bi past jedan HTC 10 nakon Zamzunga S6.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Evo i prvi TEST

0 0 hvala 0
13 godina
HTC One M10 - rasprava
Meh, nisam oduševljen. Nije mi dizajn nešto, preveliki bezeli, nije vodootporan, i ekran je mogao biti Amoled, a ne LCD.
Ok sense je zakon, i zvuk na sluškama će biti OMG, ali meh, previše hypea za ovaj mob. Nije katastrofa kao M9 za svoje vrijeme, ali meh... ok je, ništa više.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
HTC One M10 - rasprava

@bubimir, sumnjiv si mi nekak, čim ti tu linkove stavljaš, onda si opako si zagrizo za desetku

Nego, onak na prvu, mob je odličan, S7 dobiva pravog konkurenta i mogu reć da će desetka na nekim poljima bit bolja od aktualnog modela!

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 15:08 (zvonac).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
HTC One M10 - rasprava

sad ce se sardax nacitat  

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zvonac kaže...

@bubimir, sumnjiv si mi nekak, čim ti tu linkove stavljaš, onda si opako si zagrizo za desetku

Nego, onak na prvu, mob je odličan, S7 dobiva pravog konkurenta i mogu reć da će desetka na nekim poljima bit bolja od aktualnog modela!

Bome jesam, prelazak na 5'' je bio u igri još za Z5, al pošto je kasnio u HR uzeh manjeg brata iako ništa lošijeg, no, gledajuć ovaj HTC kako su preuzeli sve što praktički valja danas, iskreno me zaintrigiralo da napravim ''grijeh''. Al mislim da će se čekat do 9. mjeseca i IFA u Berliu, a do tada će možda i pojeftinit ovo. 

14 godina
zvonac kaže...

4:39 S7 laga ko govno, di ste sad Samsung fanovi ? I http://www.anandtech.com/show/10238/hands-on-with-the-htc-10/2 review isto kažu da S7 stuttera u app drawer itd..

17 godina
HTC One M10 - rasprava

Neću reć da je (svaki je na svoj način dobar) bolji od S7, al drago mi je napokon da i S7 ima pravog (G5 me je razočarao ove godine, tak da kod njega ne vidim neki očitiji napredak) konkurenta, sad se nadam da će desetka svima pomrsit račune..

Ak ove godine uspiju, sljedeća će bit uspješna za HTC..

Al bitno je znat, HTC je opet u igri!

A ak gledamo DXO testove, 10tka stoji uz bok S7...

Sad dok smo saznali specke, sad dolazi ono najbitnije..

Jel se zna cijena koja bi mogla bit?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 15:24 (zvonac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One M10 - rasprava

Gdje se može pogledat cijelo predstavljanje?

Ovako na papiru nekih ozbiljnih mana nema, ali treba pričekat recenzije.

Ne mogu vjerovat da su nakon toliko godina maknuli logo sa prednje strane. 

Of beast and man am I, transformed by the full moons shine
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
izvone kaže...

sad ce se sardax nacitat  

A većina je kontrirala sardaxu i njegovom HTCu

A gle sad, sad svima usta širom otvorena dok su vidli 10tku

14 godina
zvonac kaže...
izvone kaže...

sad ce se sardax nacitat  

A većina je kontrirala sardaxu i njegovom HTCu

A gle sad, sad svima usta širom otvorena dok su vidli 10tku

Ja sam vam isto pisao o svemu ovome iz povjerljivih izvora,  pogledaj malo u natrag, za kameru sam TOCNO napisao da ce biti barem ista ako i ne bolja od s7, al bilo je puno nevjernika :)

12 godina
neaktivan
ivicask kaže...
zvonac kaže...

4:39 S7 laga ko govno, di ste sad Samsung fanovi ? I http://www.anandtech.com/show/10238/hands-on-with-the-htc-10/2 review isto kažu da S7 stuttera u app drawer itd..

Opće je poznato da na Samsugu ma koliko ubrzan bio uvijek se pojavi milisekunda laga kada se swipea ka krajenjem lijevom ekranu za novosti. Ako se isključi to, a može se, laga više nema.

17 godina
ivicask kaže...

Ja sam vam isto pisao o svemu ovome iz povjerljivih izvora,  pogledaj malo u natrag, za kameru sam TOCNO napisao da ce biti barem ista ako i ne bolja od s7, al bilo je puno nevjernika :)

Eto, u ime "nevjernika", ispričavam se u njihovo ime, znam da im je žao sad

Nego, šalu na stranu, kaj je da je, HTC je obavio odličan posao, eventualno mi je žao malo kaj nema stereo zvučnike, al, kaj je tu je..

Ima više pozitivnih, neg negativnih strana, a i šlag na kraju, praktički stock ROM je dodatni plus na desetki..

Samo me cijena zanima, a svi znamo da HTC baš nije bio naklonjem cijenama u zadnje vrijeme, a pogotovo dok se spomene riječ flagšip..

15 godina
bubimir13 kaže...

Ovo miriše na hit, ja osobno ne vidim slabu točku, osim šarenog Sensea, manje više su pokupili sve šta valja sa drugih, kameru sa Nexusa i Samsunga, leću LGa, HiRes i bateriju Sonyja, dodali svoje i ovo zaista izgleda odlično!

Evo i DxO ocjene: 88!

Podsjećam te da pročitaš sve svoje postove u ovoj temi prije nego nastaviš da pišeš. Obzirom da si našao manu u Sense-u, kod mene si i izgubio i zadnju mrvu kredibiliteta da dalje raspravljam sa tobom.

14 godina
bubimir13 kaže...
ivicask kaže...
zvonac kaže...

Opće je poznato da na Samsugu ma koliko ubrzan bio uvijek se pojavi milisekunda laga kada se swipea ka krajenjem lijevom ekranu za novosti. Ako se isključi to, a može se, laga više nema.

Opće je poznato?I nije popravljeno već od kad znam za samsung je imao ovakve lagove?Jest neko opravdanje..

I nije lag samo tu, app drawer laga isto i na puno drugih mjesta, čitaj review malo i link koji sam dao na anandtech itd.

16 godina
Tek cu za cca pola sata bit s poslom gotov. Vec je sve na playlisti na YT za gledat i nekoliko handson reviewa za procitat, pa napisem osvrt.

Cijene su odlicne. Doduse, negdi ovise o taxama previse, ali je na tragu sta pise na stranama prije. Jeftiniji od S7.
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...
bubimir13 kaže...

Ovo miriše na hit, ja osobno ne vidim slabu točku, osim šarenog Sensea, manje više su pokupili sve šta valja sa drugih, kameru sa Nexusa i Samsunga, leću LGa, HiRes i bateriju Sonyja, dodali svoje i ovo zaista izgleda odlično!

Evo i DxO ocjene: 88!

Podsjećam te da pročitaš sve svoje postove u ovoj temi prije nego nastaviš da pišeš. Obzirom da si našao manu u Sense-u, kod mene si i izgubio i zadnju mrvu kredibiliteta da dalje raspravljam sa tobom.

Pazi djeteta! Znači na stranu to što sam kao osobnu zamjerku stavio nešto što nije vezano uz performanse samog sučelja već nešto što se temama riješi a naveli su da Sense raspolaže da velikim brojem tema, ti kao diskreditaciju uzimaš osobni ukus pojedinca?  

DA ŠAREN JE. I BMK kaj ćeš reć na to jer je to moj stav. I ta šarenost se rješava wallpaperima, custom pizdarijama itd. I to svi koji koriste Android znaju. Tako da zbilja ne vidim poantu tvog posta, osim da trollaš. S performansama ovo nema veze, one kao takve su iza vanilla Nexus Androida najbolje u Android svijetu.

EDIT: I frende, evo ti slika na temelju koje kažem da je meni za moj ukus to šareno. Iskreno, izgleda kao za dječji vrtić, al srećom HTC nije Apple a Android nije iOS da se neke stvari ne mogu mjenjat...

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 16:11 (bubimir13).
15 godina
neaktivan
Htc 10 briše pod S7-icom osim ekranom (a i to spada pod domenu subjektivnog). Konstrukcija, in-hand feal, zvuk, kamera, you name it... Samo da mi je lj€b£v$ 😉

1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

E ali je to za 32gb ili 64gb verziju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Android kaže...
Htc 10 briše pod S7-icom osim ekranom (a i to spada pod domenu subjektivnog). Konstrukcija, in-hand feal, zvuk, kamera, you name it... Samo da mi je lj€b£v$ 😉

Točno, ove godine ma šta god drugi izdaju mislim da je M10 overall pobjednik. Bio sam skeptičan kao i zvonac ali ugodno su iznenadili sa tim novim stvarima, pogotovo kamerom i baterijom. A i dizajn kao subjektivna kategorija je ostao onaj HTCov prepoznatljivi, tako da je to za neke još jedan +.

17 godina
Android kaže...

A čuj sad, ko briše pod ičim, to je sad za diskusiju, dok dođe u nečije ruke, onda će se utvrdit stanje, nezahvlano je govorit da briše pod S7micom, pošto potonji ima svojih aduta..

Al mogu samo jedno reć, Desetka je pun pogodak, kao i S7...

Osobno, 10tka mi je bolja od S7, al treba još pričekat rivjue, mada ovak na prvu, rekli bi da briše pod S7micom, ali...

S7 više nije sam na tronu i sad je dobio opakog protivnika, a ne bih se čudio da HTC "otme" vjerne obožavatelje Samya i povuče ih na svoju stranu

Možda je preuranjeno za neke prognoze, al imam osjećaj da će ekipa objeručke prihvatit ovaj uređaj, bez gorčine u ustima kao njegov prethodnik, djelomično..

OT: Da se dotaknem 9vetke, mada M9 nije loš mob, čak naprotiv, jaako dobar je, al očito je krenula hajka na njega pa i otud porazni rezultati a tu je još i eksperimentiranje s kamerom, očito se HTC još uči kako/i što korisnici traže od smartfona, što je na sreću po njih, ove godine su poslušali korisnike i napravili pravu stvar a to je, 10..

Sad dok je HTC izbacio brutalni mob, sad treba vratit vjeru i povjerenje korisnika, a sad im je pravo vrijeme, a reakcije na novoizašli flagšip su i više nego pozitivne i vrijedne svakog hvaljenja i divljenja flagšipom..

15 godina
neaktivan
Čekaj Bubi Nexuse prije nego skočiš da je to to za ovu godinu
13 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Na prvu mob i pol...BRAVO HTC.

Za sad mogu reći da mi se mob dojmio...

Dizajn : Meni ok.,nisam cjepidlaka...popaljeno od svakog proizvođaća po nešto.,a to svi rade tako da tu nema problema. Najviše mi lići na S6. 

Ekran : QHD ekran - klasika u mobilnoj industriji. Bolje to nego FHD...

Procesor : Snapdragon 820 - već otpjevan!

Kamera - E tu se nadam da je stvarno izvrsna. Prve recenzije kažu da je...

Baterija - 3000 mah - da imam s njom 4h sota ja zadovoljan...samo da dobro drži prilikom surfanja...

Software - osobno mi se čisti android ne sviđa tj taj Sense ali čovjek se navikne...

Ako će mu biti dobra cijena i ako kamera i baterija budu na razini konkurencije...nema razloga da ja ne kupim M10

ps. Aj neka su oni nakon 3 godine napravili mob koji stoji rame uz rame s konkurencijom.

0 0 hvala 0
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Pazi ovo!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maks0806 kaže...
Meh, nisam oduševljen. Nije mi dizajn nešto, preveliki bezeli, nije vodootporan, i ekran je mogao biti Amoled, a ne LCD.
Ok sense je zakon, i zvuk na sluškama će biti OMG, ali meh, previše hypea za ovaj mob. Nije katastrofa kao M9 za svoje vrijeme, ali meh... ok je, ništa više.

Nema IP68 ko s7 al ima ip53, a osobno me briga,  rade imam bolji zvuk,  pa ne mislim roniti sa telefonom,  a sve ostalo će ionak preživjeti,  kolko je ljudi pao u vodu m8 il m9 i ništa mu nije bilo,  a nije vodootporan službeno.. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice