HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 383.048
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
HTC One M10 - rasprava
"Front camera is a Samsung s5k4e6 5mp

The blacks are definitely not as deep as the AMOLED, but it is black enough, if that makes sense. It's not like the LCDs of old that made the screen almost look grey.

I think the screen is more vivid than the Note 5 I have compared it with. I'm very impressed with the colors!

I have been averaging 17 hours off the charger with around 5-6 hours of screen on time...it's the best battery life of any phone I have owned.

The speakers are ok. Not as good as previous models, but the headphones... amazing. I have heard sounds in songs that I have never heard before.

I haven't had a stutter or slow down or dropped frames at all. All of the animations are smooth as can be.

So far, it's taking great pictures on both cameras.

Very comfortable. The design of the back makes it feel great.

It is about as thick as a Note 5. And yes, it is very pleasing."
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: HTC One M10 - rasprava
izvone kaže...

aaaaaaaa,zasto mora biti sprijeda isti samsung :(((

mrzim kako se svjetluca cijeli prednji dio,svidjaju mi se na m8 ovai metalni prednji dijelovi,ovo mi sada nikako nije lijepo,i kad ti jednom mob padne ode sve....moj je pao 100puta na metalno i nista...znam,bit ce metalan,al ova prednja strana je cijela glossy i imam osjecaj da kod prvog pada puca...

dizajn mi nikako ne pase,no kako se hvale obsesijama baterijom i kamerom mislim da ce to biti odlican mobitel...

Ne bih se baš složio da liči na Samsung. Oblik sa prednje strane ipak najviše liči na M8/M9. Straga najviše liči na M7. Dobro izgleda, posebno na slici gdje ga tip drži u ruci. Mislim da će u živo izgledati višestruko moćnije. 

13 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Nadam se da neće biti ista stvar kao i sa HTC M9 gdje su ubacili samo novi čip i malo veću kameru.Inovacije (ili niska cijena+dobre specs) prodaju telefone u 2016-oj,a ne ime.

Čekam konačnu objavu 10-etke ,ako ne bude ok ,ubost ću Nexus 6P.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2016 18:19 (JoshTurner).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jedino mi se ne svidja ako bude ima IP68, jer ce to kompromitirat zvuk, a po meni je to apsolutno nepotrebno :(

Za druge se stvari ne brinem, pogotovo ne za kameru. Vec sada oni koji imaju pristup telefonu i alilama kazu da brise pod sa konkurencijom, a pogotovo u nocnim uvjetima. Prednja ima i OIS, a to svi znamo sta donosi :)
ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
HTC One M10 - rasprava

Eh kad se sjetim dizajna Sensationa, One X-a, Desirea....

HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Pa ni tada HTC nije držao veliki dio tržišta. Tada je još uvijek harala Nokia.  Kad već pominjem Nokiu, može se reći da je HTC dobro i prošao. Kako su samo ljudi zlobni: da je kojim slučajem HTC promijenio dizajn kod M9 i da se isti opet slabo prodavao napali bi ih zašto su kvarili ono što je dobro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Htc je u to vrijeme bio prepoznatljiv, imao je unique dizajn, šta sad ima? Boomsound? Realno to je glupost naspram onoga šta su odbacili. A odbacili su jebacki dizajn i uia i hardwarea, prepoznatljivost, filozofiju svoju.
HTC Hero-iPhone 3GS-Nexus S-Nexus 7-Htc 8S-iPhone 4-Galaxy S2-HTC Sensation-Lumia 625-N8-Dell Venue 8-Z1 Compact-m2 note-One M8-z1 compact-Blackberry 9900-Z1 Compact
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
HTC One M10 - rasprava

Front mu izgleda kao kod jeftinog kineskog smartphonea. E moj HTC sta ucini..

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina

Ja se nikako ne mogu otet dojmu, da ovo na slici izgleda tragično.

Zaista se nadam da ovo neće bit i doživljaj uživo, ali ovo u crnoj boji mi je bljak.

Čemu ovo meso iznad home/kapacitivnih tipki, ako su se već makli prednji zvučnici ?

Na slici ovo izgleda kako kakav jeftinjak, a ne kao nekakav premium uređaj.

Ništa, čekamo predstavljanje sutra, pa ćemo moć konkretnije raspravljat.

11 godina
Hah, cudna stvar su ukusi, meni je recimo ovaj crni sa slike predivan
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
HTC One M10 - rasprava
Ona stara, o ukusima se ne raspravlja..
Tak da bezveze se vodi rasprava oko toga, kad znamo da je to individualna stvar, uopce ne znam zakaj se ljudi love za to..
Ne svidja ti se? Nemoj kupovat..

Vec odavno se potrosilo neki bezvremenski dizajn, sad svi jedni druge kopiraju...

Samo se nadam da ce HTC stajat iza toga kaj su sve nabrojali!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Sama fotografija ne može dočarati efekt kada se sam uređaj drži u ruci. Znači dok se ne vidi u živo izgled se ne može komentirati.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
HTC One M10 - rasprava

Zanimljivo!

Kad se kaže da izgleda lijepo, onda se izgled smije komentirat ?

Ovo je tema o navedenom uređaju i svako mišljenje o uređaju je dozvoljeno.

Utuvite si u glavu da tema nije samo o hvalospjevima.

Kao što sam napisao u svojim postovima, ne komentiram sam uređaj, nego slike koju su postavljene.

BTW., meni je bijeli na onim slikama izgledao ljepše.

Ali mi i dalje nije jasno, čemu ovoliko mesa, s obzirom na sitne kapacitivne tipke.

Nadam se da će to uživo izgledat bolje i iskorištenije.

EDIT:

U koliko sati se sutra može pratit predstavljanje ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2016 11:24 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
EZY-E kaže...

Eh kad se sjetim dizajna Sensationa, One X-a, Desirea....

Svaki je bio na svoj način privlačan. Ipak je to HTC i njima svaka čast što pokušavaju, nešto se prihvati odmah kod kupaca, nešto tek kasnije, a nešto ne. Ali se ne boje probat. 

Od 3D kamera, dual kamera, prednjih zvučnika, HD/FHD, unibodya, metalnog unibodya, ... Pa naravno, prvog Android telefona i tako dalje. Prema "velikim stručnjacima", već su trebali propast :)

el.šef kaže...

Npr.? Izgleda kao 99% telefona, onako na prvu. Ima ekran, zvučnik, senzor, prednju kameru, fingrerprint (na uštrb prednjih zvučnika, po meni nepotrebno). 

zabranjeniples kaže...

Ja se nikako ne mogu otet dojmu, da ovo na slici izgleda tragično.

Zaista se nadam da ovo neće bit i doživljaj uživo, ali ovo u crnoj boji mi je bljak.

Čemu ovo meso iznad home/kapacitivnih tipki, ako su se već makli prednji zvučnici ?

Na slici ovo izgleda kako kakav jeftinjak, a ne kao nekakav premium uređaj.

Ništa, čekamo predstavljanje sutra, pa ćemo moć konkretnije raspravljat.

I to je u redu, ne može se sve svakome svidit. :)

zabranjeniples kaže...

Zanimljivo!

Ovo je tema o navedenom uređaju i svako mišljenje o uređaju je dozvoljeno.

Utuvite si u glavu da tema nije samo o hvalospjevima.

Kao što sam napisao u svojim postovima, ne komentiram sam uređaj, nego slike koju su postavljene.

BTW., meni je bijeli na onim slikama izgledao ljepše.

Ali mi i dalje nije jasno, čemu ovoliko mesa, s obzirom na sitne kapacitivne tipke.

Nadam se da će to uživo izgledat bolje i iskorištenije.

EDIT:

U koliko sati se sutra može pratit predstavljanje ?

Sutra u 14h po našem vremenu, 13h po Londonskom. 

Meso? Manje nego kod hvaljene konkurencije koja nema FP sprijeda. Perspektiva te vara na toj desnoj slici.

Ako nisi probao A9, onda i ne znaš zašto je bolje da je FP spušteniji naspram recimo S6/7. kod iP6 to ne smeta, jer je bezel ukupno veći.

Evo novi render leakani i slike: 

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2016 12:38 (sardax).
17 godina
odjavljen
HTC One M10 - rasprava

B2S ce biti oko 70%, mozda cak mrvicu ispod.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5, LG G3

0 0 hvala 0
16 godina

G5 ima 70.1%, tako sumanjam da će 10 imat manje. 

Kako se na G5 nitko ne žali na "meso", a od G3 sve gore i gore... Ni zvučnika, ni FP-a...

16 godina
sardax kaže...
el.šef kaže...

Npr.? Izgleda kao 99% telefona, onako na prvu. Ima ekran, zvučnik, senzor, prednju kameru, fingrerprint (na uštrb prednjih zvučnika, po meni nepotrebno). 

da se nadovezem na dizajn te na moj post na prijasnjoj stranici i ovaj citirani....

HTC je po meni podbacio u dizajnu,jako slici xaomiju mi5(kao sto kaze kolega,kineskim mobitelima),i samsungu,i nikako mi se to ne svidja,prednja strana nije metal pa neznam kako to nazivaju full metal body,full metal je bio m8 i m9,ovo nije kad je cijela prednja strana glossy. 

Steta sto su odustali od svog prepoznatljivog dizajna s front zvucnicima i htc logo,kolko god ljudima to smetalo,mislim da su nakon par dana koristenja zaboravili na to meso,barem ja jesam...

Plus je to sto su stavili fingerprint senzor,ali su mogli i te donje front zvucnike razdvojit ko sto su pokazali neki prvi renderi prije par mjeseci (sada nemogu naci,ko za napast)..

Imam m8 od prednarudbe,i dalje je odlican mob samo sto mu sada nakon tolko vremena baterija vise nije najbolja...i zelim promjenu,ako ce sutra izgledati isto ovako,mislim da preskacem desetku bas zbog dizajna,samsungu nejdem ni za zadnje,sony ili lg...

Pokusat cu ga jos u ruci imati u njemackoj kada izade (sigurno ce prije nego kod nas)....

15 godina
zabranjeniples kaže...

Zanimljivo!

...

Čuj, da je uređaj kojim slučajem predstavljen, tj. da se može naći u prodaji i da ga možeš pregledati onda možeš sigurno reći da li ti se sviđa ili ne. Evo recimo npr. ja imam i M7 i M8, kad sam prvi put uzeo u ruke M9 tek sam tada mogao vidjeti razliku (osim kamere, naravno).  Tržište je čudo i mislim da će HTC uspjeti ako osjetno snizi cijenu u odnosu na konkurenciju (a možda čak ni tada), bez obzira na performanse i izgled uređaja. Recimo, populacija tinejdžera (koja je respektabilan dio potrošača), misli da je jedino cool ako ima zadnji iPhone. A to što se za njega treba odvojiti 1000 eura , baš ih briga i onako oni ne plaćaju iz svog džepa.

16 godina
HTC One M10 - rasprava
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
E na ovom videu i u ovoj boji, to izgleda puno ljepse.
Nista, sacekat sutrasnje predstavljanje pa pricat dalje
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
14 godina
HTC One M10 - rasprava

hoce li biti stream za predstavljanje?

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
16 godina
Hoce, imas na njihovom siteu link za stream:

http://www.htc.com/us/go/launch/

Uf, a ja u 14h imam sastanak koji ne mogu odgodit :(
16 godina
HTC One M10 - rasprava

dual speakers  fala kristu nisu maknuli...sam je jedan gore drugi dolje kod UCB C type

(bas se nabrijes uz drugi dio videa,jedva cekam ga imati u rukama)

http://www.htc.com/uk/smartphones/htc-10/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=htc10&utm_content=organic&cid=twads_uk_2015_htc10_organic

(specifikacije skroz dolje)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

''new generation UltraPixel sensor with OIS and a bright ƒ/1.8 lens. We’ve packed in 12 million UltraPixels (1.55um per UltraPixel)''

''HTC 10’s front camera is as impressive as its main camera. It features a large pixel sensor, an ƒ/1.8 lens and a screen flash, so shots come out brighter and richer. Its wide-angle lens fits more friends and fun into every photo. And, in a world first, it’s the only front camera with OIS for better selfies every time.''

''HTC 10 combines vivid 4K video with the world’s first stereo 24-bit Hi-Res audio recording in a smartphone''

''HTC 10’s camera is designed to launch almost instantly, in as little as 0.6 seconds. While our 2nd generation laser autofocus gives you focused shots faster''

''Brilliant sound is at the very heart of HTC 10. In fact, it’s one of the few phones with certified* Hi-Res audio. Just press play and you’ll hear how Hi-Res audio processing, 24-bit DAC and our new high performance headset amplifier are all carefully tuned to work together to deliver a true symphony of sound.'' 

''The new HTC BoomSound Hi-Fi edition speakers feature the same separated tweeter and woofer design as leading acoustic systems, with a dedicated amplifier for each speaker to deliver audio quality unprecedented from a smartphone.''

''HTC 10’s fingerprint security keeps your data safe, but unlocks at just the touch of your finger - in a lightning fast 0.2 seconds. Our sensor recognizes your fingerprint from almost every angle and position. And its smart algorithm learns to recognize you even faster and more accurately over time.''

''And a next generation 2K LCD display that is 30% more colorful and specially tuned to cinema color standards, so your movies look true to the director’s vision.''

''Boost+. Able to dynamically allocate resources as required, it makes switching between apps smoother and maximizes battery life by reducing the power usage of background apps.''

''The new HTC Freestyle Layout frees you from an on-screen grid and lets you get creative. Drag icons, stickers and widgets anywhere. Layer them, overlap them, group them and more. You can even link stickers to apps, and get rid of on-screen icons entirely. This space is yours, use it your way.''

''We’ve engineered HTC 10 from the inside out to stay running longer – up to 2 days of normal use. Enough to keep you entertained for hours upon hours. It’s all thanks to our new PowerBotics system - which enhances hardware and software efficiency and delivers up to 30% longer battery life.''

''Every HTC 10 comes with the latest Quick Charge 3.0 enabled Rapid Charger, and is made to stay cool while charging the battery quicker than ever - up to 50% in just 30 minutes''

Ovo miriše na hit, ja osobno ne vidim slabu točku, osim šarenog Sensea, manje više su pokupili sve šta valja sa drugih, kameru sa Nexusa i Samsunga, leću LGa, HiRes i bateriju Sonyja, dodali svoje i ovo zaista izgleda odlično!

Evo i DxO ocjene: 88!

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 14:16 (bubimir13).
14 godina
HTC One M10 - rasprava

i to se da riješiti sa nekim temama

samo još da htc ne zezne sa rootanjem, ili neki zonFa kao sto sony radi, biće ovo jako poželjan telefon i XDA zajednici

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
HTC One M10 - rasprava
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka