HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 392.531
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
HTC One M10 - rasprava

Pozdrav.

Trebao bih pomoc u vezi mog HTC-a. Naime u subotu sam skinuo maskicu (Spigen NEO Hybrid) sa njega nakon duzeg vremena i ostao iznenaden zadnjom povrsinom kucista telefona. Foto u prilogu. Zna netko zbog cega se to desilo (pregrijavanje mozda!?) ili je netko imao slicnih problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: HTC One M10 - rasprava
Viksan kaže...

Pozdrav.

Trebao bih pomoc u vezi mog HTC-a. Naime u subotu sam skinuo maskicu (Spigen NEO Hybrid) sa njega nakon duzeg vremena i ostao iznenaden zadnjom povrsinom kucista telefona. Foto u prilogu. Zna netko zbog cega se to desilo (pregrijavanje mozda!?) ili je netko imao slicnih problema?

Izgleda mi kao da je mrlja od mlijeka...

Ili taj premium materijal nije premium kad je uspio povući na sebe neku "boju" od maske. Pretpostavljam da je neka nijasna boje od maske. 

Grdo kolega grdo. Jedino da uzmeš razređivača pa probaš skinut., ali pazi da ne sjebeš mob.

ps. zato ja imam običnu silikonsku tanku prozirnu maskicu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.1.2017 10:18 (R36).
14 godina

Nije to boja od maske. Maska je crna iznutra. Probao sam to obrisat (doduse vlaznom maramicom), ali ne ide. 

"Jedino da uzmeš razređivača pa probaš skinut." - ovo sigurno necu radit. :)  

17 godina
neaktivan
Viksan kaže...

Nije to boja od maske. Maska je crna iznutra. Probao sam to obrisat (doduse vlaznom maramicom), ali ne ide. 

"Jedino da uzmeš razređivača pa probaš skinut." - ovo sigurno necu radit. :)  

a da ti se nije neka tekućina prolila u masku i kiselila 10ku neko vrime

iPhone is a smartphone for dumb people
14 godina

Nije, a i neznam kako bi uspjela ući iza maskice. 

12 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

probaj vlažnim maramicama ili onim za čišćenje naočala ili ekrana na bazi alkohola

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Viksan kaže...

Nije, a i neznam kako bi uspjela ući iza maskice. 

sve već viđeno, mob na stolu, srušiš piće i eto sranja

15 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...

Kladim se u bocu Dingača da će Ocean biti pljunuti Note 7 i ili napredniji.

Što sam rekao?!

13 godina

Jedino po čemu je to blizu notea 7 je to što izgleda kao veliki mob ili po tome što će se zapaliti. Treba dočekati sutra. Ako su stvarno izbacili 3.5 mm jack, nemam riječi. I valjda su napokon poboljšali softver za velik ekran, jer nema smisla imati "barebones" SENSE UI na 6". 

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Koliko realno vrijedi 10ka stara par mjeseci? Sa svom opremom original.

Di2 & EPS FTW!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
phoenix2003 kaže...
phoenix2003 kaže...

Kladim se u bocu Dingača da će Ocean biti pljunuti Note 7 i ili napredniji.

Što sam rekao?!

A i šta će izmislit više po tom pitanju :) Htjeli su da bude tanji i lakši, zato su išli na ove kombinacije. Ja sam osobno protiv stakla svakako, kao i protiv 5.7" uređaja. Čak mi je i ovaj od 5.2" previše. Tijelo od M7 (iP7) taman, pa ako tamo mogu ugurat malo veći ekran (do 5") super, ako ne, 4.7" je taman za mene. 

maks0806 kaže...

Jedino po čemu je to blizu notea 7 je to što izgleda kao veliki mob ili po tome što će se zapaliti. Treba dočekati sutra. Ako su stvarno izbacili 3.5 mm jack, nemam riječi. I valjda su napokon poboljšali softver za velik ekran, jer nema smisla imati "barebones" SENSE UI na 6". 

Što si se uhvatio 3.5 mm-a. Neće ga imat niti jedan jedini flagship ove godine. Za telefon nema ni potrebe. Dobit ćeš USBC slušalice s telefonom i sve 5. U protivnom, kupiš adapter i dobro je sve. 

A hoće li se zapalit ... Možda su upravo zato i išli sa smanjenom baterijom, da joj dozvole da diše, pa da izbjegnu N7 slučaj i samozapaljenja. Ovo za prilagodbu SW-a, ne znam kako je to kod drugih phableta rješeno, no meni sve to pari isti UI, bio na 4" ili 6". 

ivanoile kaže...

Ona još uvik dobro drži cijenu, to je jedino što znam.

ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Evo, navodno, objašnjenje zbog čega kasni Nougat za HTC 10 u ostatku svijeta. Pronađen je bug. Istina, na XDA su prijavili određene probleme prilikom instalacije Nougat-a u USA. 

http://www.theandroidsoul.com/htc-10-nougat-update-rollout-halted/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Da se nadovežem, ispravljeni bugovi i očekuje se N u slijedeća 3 tjedna: 

https://twitter.com/LlabTooFeR/status/820248564551000064 

https://twitter.com/LlabTooFeR/status/820248842906009600 

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2017 13:51 (sardax).
17 godina
HTC One M10 - rasprava
Ak dobijemo 7.0, kad cemo dobit 7.1.1 naravno ak cemo i dobit 7.1.1...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
A ne znam koja ce verzija bit. Glavno da je stabila.
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

LlabTooFer je objavio, ako mu je za vjerovati, da će EU verzija biti bolja od američke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
phoenix2003 kaže...

LlabTooFer je objavio, ako mu je za vjerovati, da će EU verzija biti bolja od američke.

Kaj mu to znaci?

Pa nisam vidio bas da se ameri zale na N.. Uglavnom citam da je donio poboljsanja i to znatna..

Jedino di dost nailazim na problem a to je bt tj uparivanje sa vanjskim izvorom, pa navodno to probleme radi, neki bug valda..

A sad da ima neki znacajniji bug na N, nisam naisao...

15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Bug je bio čest bootloop prilikom instalacije Nougata i možda još koji. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sardax kaže...
ivanoile kaže...

Ona još uvik dobro drži cijenu, to je jedino što znam.

Imam par ponuda za 350€, ali nemam osjecaj da je skok sa A9 na 10 nesto wow, baterija je jedini + koji je meni zamjetan, ostalo Boomsound na oba i eventualno ako ima razlike u audio pojacalu? Jer na M8 je bio bolji zvuk od A9, barem sa slusalicama.

Di2 & EPS FTW!
14 godina
HTC One M10 - rasprava

Nougat stiže kroz dva tjedna (ovisno o računanju, možda i drugi s obzirom da je danas srijeda :) )

http://www.gsmarena.com/european_htc_10_one_m9_to_get_android_70_within_two_weeks-blog-22819.php

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.1.2017 14:36 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
HTC One M10 - rasprava

A rugali ste se samsungu hahah... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

u pravu si, razočaravajuće

15 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Pa i Samsung je odgodio Nougat zbog pronađenog buga? Ipak, ja i dalje mislim da su peglali softvare za Ultra pa su zato ostavili po strani Nougat za 10 u EU. Ovo za bug je samo izgovor.

16 godina
Dosao N za tw verziju.
Javim dojmove.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Taman da javim. Super za tebe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pa nez, jučer sam updateao S7 na 7.0 dok HTC 10 ne... A da se vratimo malo natrag u temu, "glupi s7 neće nougat nikad dobit, 10tka ga dobiva još 2016.-e" :D

Ne znam namjeru svog posta, samo mi je malo žao htc kako im ništa ne ide u zadnje vrijeme... Nadam se da će 11 biti dobar 

17 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Pa nez, jučer sam updateao S7 na 7.0 dok HTC 10 ne... A da se vratimo malo natrag u temu, "glupi s7 neće nougat nikad dobit, 10tka ga dobiva još 2016.-e" :D

Ne znam namjeru svog posta, samo mi je malo žao htc kako im ništa ne ide u zadnje vrijeme... Nadam se da će 11 biti dobar 

ne znam šta fali 10ki, meni definitivno bolji mob od običnog s7, šta to htc-u ne ide zadje vrijeme, izbacili su najbolji allround mob

13 godina

U zadnje vrijeme: pod tim mislim na Evo i ove U gluposti. 10tka je ok naspram ovog

15 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

S7 je glup sa Nougat-om ili bez njega.

13 godina
phoenix2003 kaže...
maks0806 kaže...

S7 je glup sa Nougat-om ili bez njega.

Zato i je bolji u gotovo svakom aspektu od 10tke :D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice