HTC One M10 - rasprava

poruka: 2.499
|
čitano: 388.646
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
protjeran
Re: HTC One M10 - rasprava
@phoenux2003
ne pod advanced !!!! pa na kraj

nego pod general pa na kraju tog pregleda ući u dont disturb
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Očigledno nemamo isti model.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
pa zar imaju "različiti" modeli

0 0 hvala 0
15 godina
Bosančero kaže...
@phoenux2003
ne pod advanced !!!! pa na kraj

nego pod general pa na kraju tog pregleda ući u dont disturb

Bosančero kaže...
pa zar imaju "različiti" modeli

Očigledno postoje. Kod mene opcija u softveru "General" ne postoji. Ako možeš stavi screenshot....

8 godina
protjeran
HTC One M10 - rasprava
evo screenshot
Android 7.0

0 0 hvala 0
16 godina
HTC One M10 - rasprava

Apsolutno sam razočaran sa OREO-om u pogledu baterije i nikako ne kužim u čemu je problem. 

Pokušao sam i sa AUTO SYNC ON/OFF, sa i bez BOOST+, ali ne vidim napredak. 

Jednostavno je drain prevelik. 

Mobile network standby mi piše i po 30% potrošnje, pa ne znam kako to regulirat!?

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Zadnji korak koji sam napravio prije nadogradnje je da više nisam koristio 4G mrežu i značajno mi se popravilo trajanje baterije čak sam nekad punio i svaki drugi dan, međutim sad na Oreu ne vidim nikakav napredak, jednostavno punjenje svaki dan i to je to. Za one kojima je mjerodavan SOT i 5h ili 7h, ja takvo što nikada nisam vidio na svom uređaju, svatko drugačije koristi mobilni uređaj, kod mene konkretno se kreće oko 2.5h SOT-a. Rade aplikacije, društvene mreže, mailovi, kamera, Snapchat i ostale gluposti. Jedino sam se maknuo na 3G/H, ali vratit ću čisto da vidim kako se ponaša na Oreu.

Ja mogu imati 5h SOT-a jedino ako ću samo gledati ikone na početnom zaslonu. Uređaj je kupljen novi 7/2017.

1 0 hvala 0
15 godina
Bosančero kaže...
evo screenshot
Android 7.0

Ovako je kod Android 8.0 Oreo

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.1.2018 18:19 (phoenix2003).
15 godina
sardax kaže...

Apsolutno sam razočaran sa OREO-om u pogledu baterije i nikako ne kužim u čemu je problem. 

Pokušao sam i sa AUTO SYNC ON/OFF, sa i bez BOOST+, ali ne vidim napredak. 

Jednostavno je drain prevelik. 

Mobile network standby mi piše i po 30% potrošnje, pa ne znam kako to regulirat!?

Ja sam zadovoljan sa network standby i sa youtube ali bi drkanje po aplikacijama moglo da se popravi po pitanju potrošnje. Obavezno instalirajte današnji update Boost+ jer uklanja bug koji je ubijao Play Services.

9 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Meni jos nije stigao oreo, ali se razmisljam da li da ga skidam uopste posto vidim da je poneko razocaran baterijom.

Pa sta je vas savjet da li da predjem na oreo kad stigne ili da sacekam neki period?

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
phoenix2003 kaže...
Bosančero kaže...
evo screenshot
Android 7.0

Ovako je kod Android 8.0 Oreo

onda je kvaka u verziji Androida a ne u različitosti modela

s obzirom da si prethodno morao imati A 7.0 trebao si znati da je u tome caka

15 godina
neaktivan
djogo kaže...

Meni jos nije stigao oreo, ali se razmisljam da li da ga skidam uopste posto vidim da je poneko razocaran baterijom.

Pa sta je vas savjet da li da predjem na oreo kad stigne ili da sacekam neki period?

Skini i uradi facotry reset nakon instaliranja. Nakon toga neće biti losije sigurno ni u bilo kojem pogledu. 

15 godina
Dante05 kaže...

Zadnji korak koji sam napravio prije nadogradnje je da više nisam koristio 4G mrežu i značajno mi se popravilo trajanje baterije čak sam nekad punio i svaki drugi dan, međutim sad na Oreu ne vidim nikakav napredak, jednostavno punjenje svaki dan i to je to. Za one kojima je mjerodavan SOT i 5h ili 7h, ja takvo što nikada nisam vidio na svom uređaju, svatko drugačije koristi mobilni uređaj, kod mene konkretno se kreće oko 2.5h SOT-a. Rade aplikacije, društvene mreže, mailovi, kamera, Snapchat i ostale gluposti. Jedino sam se maknuo na 3G/H, ali vratit ću čisto da vidim kako se ponaša na Oreu.

Ja mogu imati 5h SOT-a jedino ako ću samo gledati ikone na početnom zaslonu. Uređaj je kupljen novi 7/2017.

yep, isto i kod mene, nema sanse iznad 2.5h SOT da se ubijem..

a sto se tice baterije na Oreo, ista je kao i na Nougatu. Nama su vec baterije toliko degradirane da je tako svejedno koja verzija je gore.

8 godina
protjeran
a gdje nađete taj Sot

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
OTA update za Oreo je povučen
https://www.phonearena.com/news/HTC-10-Oreo-update-is-pullede_id101635

tako da ja ne znam kako su ga pojedini update-ovali

0 0 hvala 0
16 godina

A da pročitaš kako treba vijest koju si stavio?

"UPDATE: HTC has resumed pushing out the Android 8.0 update for the unlocked HTC 10 and gave us the following statement;
"This was a non-issue when the update was momentarily paused to check something but has since resumed. This is not relevant for Europe.""

HTC 10 | (HTC 8X :) no more)
8 godina
protjeran
pa sto nemam update

0 0 hvala 0
15 godina
Bosančero kaže...
pa sto nemam update

Gdje si kupio telefon? 

9 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

pa ni meni vala nema orea, a tel je kupljen u njemackoj

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
tamo gdje mi kaže moj nick

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Sad kak imam oreo update na mobu imam osjecaj da baterija mozda traje krace...dal ima ko takav osjecaj ?

Druga stvar vec sad dva dana muku mucim sa interentom nesto ne radi dobro sad dal je stvar do mreze ili mobitela...imam signal i sve ok al kad trreba nesto download nejde pa malo ide pa nejde isto je i sa aplikacijama...neznam

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Bosančero kaže...
pa sto nemam update

ima update, samo trebalo otići u postavke i provjerit

ali ja čeko da se sam ponudi, kao što se nudio čim sam kupio i upalio mob, a bio na 6.0

samo razmišljam da li da idem na 8.0 ili ne

15 godina
dixi777 kaže...

Sad kak imam oreo update na mobu imam osjecaj da baterija mozda traje krace...dal ima ko takav osjecaj ?

Druga stvar vec sad dva dana muku mucim sa interentom nesto ne radi dobro sad dal je stvar do mreze ili mobitela...imam signal i sve ok al kad trreba nesto download nejde pa malo ide pa nejde isto je i sa aplikacijama...neznam

mobilni internet ili wifi? tako meni i hrpi ljudi radi od pocetka na wifi-u.

13 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Mobilni internet...al pokusavam jos otkriti gdje je problem

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dixi777 kaže...

Mobilni internet...al pokusavam jos otkriti gdje je problem

Ma to je do APN postavki.

Koja si mreža??

13 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Bonbon mreza.

Tocno to su si savjetovali iz bonbon podrske nek probam rucno postaviti ponovno apn postavke...al nisam jos probao.

Budem probao pa javim...

0 0 hvala 0
15 godina
HTC One M10 - rasprava

Oni koji su uradili update na Oreo, provjerite rad bluetooth-a. Danas sam otkrio kako bt ne radi ispravno. Problem sam riješio tako što sam uradio bt clear cache/ clear data u aplikacijama. Sada je sve OK. Inače ostalo je sve savršeno. Čak sam zadovoljan i baterijom. Danas sam isključio skeniranje wifi i bt pa da vidimo hoće li se još šta promijeniti na bolje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
jel ima kakvih drugih problema ?

kolega mi se.hvali da je na 8.0 prezadovoljan baterijom
nesto mu bas i ne vjerujem

meni sam skin Orea nista ne znači jer od kako znam za Ansroid (od prije 2,5 godine - dotle bio ajfonaš) koristim odličnu Nova launcher pa svaki mobitel podesim na isto, pa i izgled ikonica

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dixi777 kaže...

Bonbon mreza.

Tocno to su si savjetovali iz bonbon podrske nek probam rucno postaviti ponovno apn postavke...al nisam jos probao.

Budem probao pa javim...

Znao sam da je do apn-a.

APN postavke : internet.ht.hr i sve ostalo ostaviš isto.

7 godina
neaktivan
HTC One M10 - rasprava

Kupio sam rabljeni htc 10 sa oreom i koliko vidim brzo troši bateriju i poprilično se brzo zagrije.za nekih pola sata upaljenog wi-fi prilikom kojih sam vise bio na cpu-z aplikaciji i pratio podizanje temperature baterije i malo na boost+ aplikaciji i webu baterija se zagrijala sa 26 na 38,7 celzija a baterija je pala za 13 %. Piše u postavkama da je za 1 sat i 13 minuta korištenja zaslona od zadnjeg potpunog punjenja sa 100% pao na 67%. Zadnji SOT je bio 3 sata i 48 minuta bez igranja igrica i samo malo weba i multimedije. Da li je to sve normalno ili? I da li je normalno da na brzom punjacu temperatura ide do 50 celzija a vecinu vremena je samo malo ispod 40?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice