Samo neka mi neko kaže ko je radio ovim postupkom koji je uređaj jer ima za odabrati EMEA i ROGERS.
EMEA-to ti je oznaka za Europu.
Rogers je operater iz SAD.
Samo neka mi neko kaže ko je radio ovim postupkom koji je uređaj jer ima za odabrati EMEA i ROGERS.
EMEA-to ti je oznaka za Europu.
Rogers je operater iz SAD.
Evo sad mi je na kraju pisalo ROOTED ali kad odem u onaj screen piše mi S-ON ali iznad piše unlocked.
koje upute koristiš?
Ove koje je pranja stavio LINK
Jednostavno bi htio instalirati Leo Droid V5.4 i Njegov kernel pa neka mi se javi neko ko je to uspješno napravio da mi malo pomogne jer ja već gubim živce tražeći po internetu gdje ima milijun tutorijala
SKinuo sam sve Što je na XDA stranici vezano za LeoDroid
onda on vjerovatno zna rješenje,ja sam koristio ovaj posupak http://cafe.mobil.hr/threads/73984-HTC-Evo-3D-S-OFF-root-recovery-unroot-HBOOT-1.49.0018 i sve prošlo bez ikakvih problema.
A kako si instalirao ROM i KERNAL
Te dali se poveča što trajanje baterije sa LeoDroid-ovim kernalom
Sto je to S-OFF?
Kakva su iskustva sa rootanjem, ima li poboljsanja sto se tice baterije?
...mali OFF, sta mislite da li se isplati uzeti HTC Desire HD za 1500kn (dobije se kartica 16GB Class 10, mob godinu dana star) ili mozda bolje ovaj Evo 3D?
TNX
26 | Uzmi EVO 3D |
---|---|
1 | Uzmi Desire HD |
Točnije za svaki uvezeni poslije 11.2011.
Imaš ti to napismeno od HAKOMa?
Ono što su oni objavili kaže sljedeće: Unesena je odredba prema kojoj operator može ograničiti mobilni uređaj na rad unutar svoje mreže samo za vrijeme minimalnog obveznog trajanja pretplatničkog ugovora te po isteku istog bez naknade krajnjem korisniku mora omogućiti korištenje uređaja u ostalim mrežama. Za pre-paid korisnike to se mora omogućiti nakon 12 mjeseci korištenja usluge.
Ne preporučujem downgrade hboota.
A zašto ne preporučaš?
Možeš staviti i custom ROM i kada je S-on.
@stiffler:
Nemam to napismeno,kao što sam i rekao,tu informaciju sam dobio od kolege. Kao što si mogao vidjeti,potvrđena je od strane ljudi koji su kupovali uređaje(pa tako i mene samog). Možda negdje i piše,nisam tražio.
Downgrade ne preporučujem jer je to vrlo problematično,i nije dobro ići na low-level i mijenjati nešto. Većina ljudi se tek upoznaje sa tim uređajima,ne znaju što rade niti sa čime rade,pa mijenjanje nekih ključnih dijelova softvera nije preporučljivo.
Daj mi napiši kako staviti LeoDroid V5.4 i Karnel neki koji pruža malo dužu bateriju od sadašneg. Nemora biti nešto ekstremno ionako ga punim svaki dan.
Bio bi ti zahvalan da mi objasniš kako si ti to sebi napravio jer se ja zajebavan cijeli dan i nikako da sredim išta.
Daj mi napiši kako staviti LeoDroid V5.4 i Karnel neki koji pruža malo dužu bateriju od sadašneg. Nemora biti nešto ekstremno ionako ga punim svaki dan.
Bio bi ti zahvalan da mi objasniš kako si ti to sebi napravio jer se ja zajebavan cijeli dan i nikako da sredim išta.
I mene bi to zanimalo....
Zaboravih nešto napisati.
Zamolio bih ljude koji imaju Leedroid 5.4 da probaju spojiti miša i tipkovnicu preko OTG adaptera.
Navodno taj rom sa svojim kernelom omogućava USB OTG.
Ja sam probao sa stockom i ne radi.
@stiffler:
Nemam to napismeno,kao što sam i rekao,tu informaciju sam dobio od kolege. Kao što si mogao vidjeti,potvrđena je od strane ljudi koji su kupovali uređaje(pa tako i mene samog). Možda negdje i piše,nisam tražio.
Downgrade ne preporučujem jer je to vrlo problematično,i nije dobro ići na low-level i mijenjati nešto. Većina ljudi se tek upoznaje sa tim uređajima,ne znaju što rade niti sa čime rade,pa mijenjanje nekih ključnih dijelova softvera nije preporučljivo.
Preskočio sam taj post.
Al vjerojatno će Vip lokat sad One seriju
To se slažem, za nove nije nikako. Makar prema onom tutu koji je ovdje postan i nije neki problem, dva klika u programu.
@ne znam tko je pitao xD
ROM i kernel flashah iz recoverya. stavi na SD, uđi u recovery i flashaj.
Preporučam Anrylov kernel.
I tkaođer, ako trebate pitati kako flashati onda to još nije za vas. Trk na xda, ovdje, po cafe.mobilu i ostalim forumima pročitajte FAQove, postove o tome što zapravo radite. Ovako se možete dovest u probleme s mobom samo
Zaboravih nešto napisati.
Zamolio bih ljude koji imaju Leedroid 5.4 da probaju spojiti miša i tipkovnicu preko OTG adaptera.
Navodno taj rom sa svojim kernelom omogućava USB OTG.
Ja sam probao sa stockom i ne radi.
OTG ne radi na Leeju.
Trebalo je bit u zadnjoj verziji(i je u changlogu) ali nikome ne radi
Makar nikome ne radi eksterni. Ne znam jel tko probao s mišem
Sumnjam da će One biti lockani-vjerojatno samo u pretplati. Baš me zanima cijena u TELE 2, Vip već tradicionalno traži 5 soma kuna.
Sumnjam da će One biti lockani-vjerojatno samo u pretplati. Baš me zanima cijena u TELE 2, Vip već tradicionalno traži 5 soma kuna.
Na pretplatu sam i mislio.
Čak lako moguće da prve serije ni neće biti lockane
Tele2 će tradicionalno imat visoke cijene u pretplati
Možda ga stave 2000kn samo uređaj
Ne znam baš da će biti toliko niska cijena,kladim se na 3000-3600 kn.
Ne znam baš da će biti toliko niska cijena,kladim se na 3000-3600 kn.
Ma normalno da neće, al kak je Evo bio, nek krenu u tom ritmu sad. Na to sam mislio
Al proć će neko vrijeme dok ga dobe jer je ekskluzivno u vipu sad
Vidim da ima oznaku Novo,što je dobro,jer ako bude pisalo ekskluzivno neće ga imati nitko osim njih.
Koliko vidim, upravo su maknili HTC EVO 3D iz prodaje na bonove u TELE2.
Ja kupio prije par dana u Tele2 u Osijeku i trgovkinja mi ubacila vipovu karticu u evoa i namjestila osnovne postavke (hr jezik...). Nisam uzeo pretplatu. kod njih može sve na bonove bez obaveze.
a hebem mu mamu bas danas mislio naručit pa jebo te ..
imali ga jos gdje za uzet po cjeni od 2000kn ?
...a bogami i na pretplatu...
Izgleda da ga se nemre više nabaviti... jel to privremeno ili trajno, ne bi znao, ali čim ga nema na webu bojim se da je to bilo to.
Ako nekoga zanima novi Galaxy S+ ispod cijene, call me :)