HTC Evo 3D

poruka: 1.617
|
čitano: 417.285
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: HTC Evo 3D
irumora kaže...

Samo neka mi neko kaže ko je radio ovim postupkom koji je uređaj jer ima za odabrati  EMEA i ROGERS.

EMEA-to ti je oznaka za Europu.

Rogers je operater iz SAD.

Neznanje nije opravdanje za glupost.
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Evo sad mi je na kraju pisalo ROOTED ali kad odem u onaj screen piše mi S-ON ali iznad piše unlocked.

Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 17:30 (irumora).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

koje upute koristiš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Ove koje je pranja stavio LINK

Jednostavno bi htio instalirati Leo Droid V5.4 i Njegov kernel pa neka mi se javi neko ko je to uspješno napravio da mi malo pomogne jer ja već gubim živce tražeći po internetu gdje ima milijun tutorijala

SKinuo sam sve Što je na XDA stranici vezano za LeoDroid

Prodajem MDPC-X Sleevse ----http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-razne/prodaja-mdpc-x-sleevsi/142080.aspx
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 17:53 (irumora).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

onda on vjerovatno zna rješenje,ja sam koristio ovaj posupak http://cafe.mobil.hr/threads/73984-HTC-Evo-3D-S-OFF-root-recovery-unroot-HBOOT-1.49.0018 i sve prošlo bez ikakvih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

A kako si instalirao ROM i KERNAL

Te dali se poveča što trajanje baterije sa LeoDroid-ovim kernalom

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 18:02 (irumora).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Sto je to S-OFF?

Kakva su iskustva sa rootanjem, ima li poboljsanja sto se tice baterije?

0 0 hvala 0
17 godina
"S" je security flag i kad je ON ona zabranjuje pisanje po system particiji (flashanje romova npr.)
Kad je OFF onda se slobodno mogu flashat romovi.
Ona dolazi na uređajima poslije Hero-a, zbog stoga sto je u to vrijeme Google trazio neke stvari ako zele nastavit sa proizvodnjom Nexus serije. (pretpostavke)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
HTC Evo 3D

{#}

...mali OFF, sta mislite da li se isplati uzeti HTC Desire HD za 1500kn (dobije se kartica 16GB Class 10, mob godinu dana star) ili mozda bolje ovaj Evo 3D?

TNX {#}

26 Uzmi EVO 3D
1 Uzmi Desire HD
http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTC Evo 3D

Pranja kaže...
domac5 kaže...
taj zakon vrijedi za bilo kojeg operatera i za bilo koji mobitel uvezen pocetkom 2012

Točnije za svaki uvezeni poslije 11.2011.

Imaš ti to napismeno od HAKOMa?

Ono što su oni objavili kaže sljedeće: Unesena je odredba prema kojoj operator može ograničiti mobilni uređaj na rad unutar svoje mreže samo za vrijeme minimalnog obveznog trajanja pretplatničkog ugovora te po isteku istog bez naknade krajnjem korisniku mora omogućiti korištenje uređaja u ostalim mrežama. Za pre-paid korisnike to se mora omogućiti nakon 12 mjeseci korištenja usluge.

Pranja kaže...

Ne preporučujem downgrade hboota.

A zašto ne preporučaš?

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 20:52 (stiffler).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Mitch kaže...
"S" je security flag i kad je ON ona zabranjuje pisanje po system particiji (flashanje romova npr.)
Kad je OFF onda se slobodno mogu flashat romovi.
Ona dolazi na uređajima poslije Hero-a, zbog stoga sto je u to vrijeme Google trazio neke stvari ako zele nastavit sa proizvodnjom Nexus serije. (pretpostavke)

Možeš staviti i custom ROM i kada je S-on.

@stiffler:

Nemam to napismeno,kao što sam i rekao,tu informaciju sam dobio od kolege. Kao što si mogao vidjeti,potvrđena je od strane ljudi koji su kupovali uređaje(pa tako i mene samog). Možda negdje i piše,nisam tražio.

Downgrade ne preporučujem jer je to vrlo problematično,i nije dobro ići na low-level i mijenjati nešto. Većina ljudi se tek upoznaje sa tim uređajima,ne znaju što rade niti sa čime rade,pa mijenjanje nekih ključnih dijelova softvera nije preporučljivo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 20:59 (Pranja).
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Daj mi napiši kako staviti LeoDroid V5.4 i Karnel neki koji pruža malo dužu bateriju od sadašneg. Nemora biti nešto ekstremno ionako ga punim svaki dan.

Bio bi ti zahvalan da mi objasniš kako si ti to sebi napravio jer se ja zajebavan cijeli dan i nikako da sredim išta.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 20:56 (irumora).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
irumora kaže...

Daj mi napiši kako staviti LeoDroid V5.4 i Karnel neki koji pruža malo dužu bateriju od sadašneg. Nemora biti nešto ekstremno ionako ga punim svaki dan.

Bio bi ti zahvalan da mi objasniš kako si ti to sebi napravio jer se ja zajebavan cijeli dan i nikako da sredim išta.

I mene bi to zanimalo....

Anonymous is coming!
14 godina
Ljudi evo frend danas kupio ovaj mob u Tele 2 centru u Osijeku,htjeo ga je kupit na bonove no na kraju je morao na Pretplatu.I kaže da mu je mob zaključan na Tele2.Kako se može besplatno otključat?
robimarko@gmail.com
13 godina
odjavljen
HTC Evo 3D

Zaboravih nešto napisati.

Zamolio bih ljude koji imaju Leedroid 5.4 da probaju spojiti miša i tipkovnicu preko OTG adaptera.

Navodno taj rom sa svojim kernelom omogućava USB OTG.

Ja sam probao sa stockom i ne radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pranja kaže...

@stiffler:

Nemam to napismeno,kao što sam i rekao,tu informaciju sam dobio od kolege. Kao što si mogao vidjeti,potvrđena je od strane ljudi koji su kupovali uređaje(pa tako i mene samog).  Možda negdje i piše,nisam tražio.

Downgrade ne preporučujem jer je to vrlo problematično,i nije dobro ići na low-level i mijenjati nešto. Većina ljudi se tek upoznaje sa tim uređajima,ne znaju što rade niti sa čime rade,pa mijenjanje nekih ključnih dijelova softvera nije preporučljivo.

Preskočio sam taj post.

Al vjerojatno će Vip lokat sad One seriju

To se slažem, za nove nije nikako. Makar prema onom tutu koji je ovdje postan i nije neki problem, dva klika u programu.

@ne znam tko je pitao xD

ROM i kernel flashah iz recoverya. stavi na SD, uđi u recovery i flashaj.

Preporučam Anrylov kernel.

I tkaođer, ako trebate pitati kako flashati onda to još nije za vas. Trk na xda, ovdje, po cafe.mobilu i ostalim forumima pročitajte FAQove, postove o tome što zapravo radite. Ovako se možete dovest u probleme s mobom samo

17 godina
Pranja kaže...

Zaboravih nešto napisati.

Zamolio bih ljude koji imaju Leedroid 5.4 da probaju spojiti miša i tipkovnicu preko OTG adaptera.

Navodno taj rom sa svojim kernelom omogućava USB OTG.

Ja sam probao sa stockom i ne radi.

OTG ne radi na Leeju.

Trebalo je bit u zadnjoj verziji(i je u changlogu) ali nikome ne radi

Makar nikome ne radi eksterni. Ne znam jel tko probao s mišem

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.4.2012 21:29 (stiffler).
13 godina
odjavljen
HTC Evo 3D

Sumnjam da će One biti lockani-vjerojatno samo u pretplati. Baš me zanima cijena u TELE 2, Vip već tradicionalno traži 5 soma kuna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pranja kaže...

Sumnjam da će One biti lockani-vjerojatno samo u pretplati. Baš me zanima cijena u TELE 2, Vip već tradicionalno traži 5 soma kuna.

Na pretplatu sam i mislio.

Čak lako moguće da prve serije ni neće biti lockane

Tele2 će tradicionalno imat visoke cijene u pretplati

Možda ga stave 2000kn samo uređaj {#}

13 godina
odjavljen
HTC Evo 3D

Ne znam baš da će biti toliko niska cijena,kladim se na 3000-3600 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Pranja kaže...

Ne znam baš da će biti toliko niska cijena,kladim se na 3000-3600 kn.

Ma normalno da neće, al kak je Evo bio, nek krenu u tom ritmu sad. {#}  Na to sam mislio

Al proć će neko vrijeme dok ga dobe jer je ekskluzivno u vipu sad

13 godina
odjavljen
HTC Evo 3D

Vidim da ima oznaku Novo,što je dobro,jer ako bude pisalo ekskluzivno neće ga imati nitko osim njih.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HTC Evo 3D
Jesu najavili tko ce imati One S kod nas i kada stize?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Koliko vidim, upravo su maknili HTC EVO 3D iz prodaje na bonove u TELE2.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ja kupio  prije par dana u Tele2 u Osijeku i trgovkinja mi ubacila vipovu karticu u evoa i namjestila osnovne postavke (hr jezik...). Nisam uzeo pretplatu. kod njih može sve na bonove bez obaveze.

14 godina
shad1eh kaže...

a hebem mu mamu bas danas mislio naručit pa jebo te ..

14 godina
HTC Evo 3D

imali ga jos gdje za uzet po cjeni od 2000kn ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
shad1eh kaže...

...a bogami i na pretplatu...{#}

http://av-gurus.blogspot.com/ | https://www.facebook.com/antivirusna.ekipa
13 godina
HTC Evo 3D

Izgleda da ga se nemre više nabaviti... jel to privremeno ili trajno, ne bi znao, ali čim ga nema na webu bojim se da je to bilo to.

Ako nekoga zanima novi Galaxy S+ ispod cijene, call me :)

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice