HTC Evo 3D

poruka: 1.617
|
čitano: 417.634
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: HTC Evo 3D
Moby-Split kaže...

A kako sam ja to po tebi napravio?

vidim ja da ti voliš mudrovat,pa ovako pošto se ja bavim telepation,vjerovatno si povukao informacije od prijašnjeg roma na novi rom ako se nevaram(restor from anry zar ne?)aj živija!

15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Kako ti s menom tako ja s tebom. Backup anryla u slucaju problema. Sve pobrisano. Flešan firmware, flešan rom, restore data sa anryla i to je to. A na zadnjem anrylu mi pozivi valjaju nakon fixa. I to neradim ja nego prijatelj koji se razumi u to. Ja neznam ništa. Taj prijatelj dnevno mjenja romove. Ja ne. Tako da ipak njega smatram znalcem. Iako to nije mjerilo znanja. On je na kobri. Da mu je najbolja. I nemam se namjeru prepirat. Vjerujem ni ti. Tu smo jedan drugome da pomognemo, a ne da filozofiramo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 21:19 (Moby-Split).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam napravio sve kako je spajder68 napisao i sve radi ok... stavio sam samo firmware pa rom

14 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...

Kako ti s menom tako ja s tebom. Backup anryla u slucaju problema. Sve pobrisano. Flešan firmware, flešan rom, restore data sa anryla i to je to. A na zadnjem anrylu mi pozivi valjaju nakon fixa. I to neradim ja nego prijatelj koji se razumi u to. Ja neznam ništa. Taj prijatelj dnevno mjenja romove. Ja ne. Tako da ipak njega smatram znalcem. Iako to nije mjerilo znanja. On je na kobri. Da mu je najbolja. I nemam se namjeru prepirat. Vjerujem ni ti. Tu smo jedan drugome da pomognemo, a ne da filozofiramo.

opa on ne zna ništa,prika mu sve radi a,pa odgovor je jednostavan javi se priki znalcu nemoj pitat ove neznalice na forumu koji rade sami i iznad svega znaju što rade.za tvoju informaciju danas obavio 30min razgovora poslao 40 poruka,mobilna mreža uključena non stop,i vidi vraga sve radi uredno.btw ma je si li ti oni Bruno.S sa xda foruma?

17 godina
spajder68 kaže...

napravi čistu instalaciju kako bog zapovida i nećeš imat nikakvih problema,što znači: instalirati firmware/zatim format sd kartice/kopiraj rom na sd karticu/uđi u recovery/wipedatafectory reset/wipe cahe partition/instalzip from sd card/daj putanju roma i to je to po božijoj zapovidi i nema nikakvih problema onda lol.

A čemu taj format sd kartice kao drugi korak?

13 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Dal netko prodaje mozda evo 3d?

AMD-ATI

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
koliko vama ostalim vlasnicima eva 3d bude vrijeme na bateriji, te koliko vam posto otpada na zaslon tj vrijeme koje je upaljen i koliko je to u satima?
juka
14 godina
neaktivan
stiffler kaže...
spajder68 kaže...

napravi čistu instalaciju kako bog zapovida i nećeš imat nikakvih problema,što znači: instalirati firmware/zatim format sd kartice/kopiraj rom na sd karticu/uđi u recovery/wipedatafectory reset/wipe cahe partition/instalzip from sd card/daj putanju roma i to je to po božijoj zapovidi i nema nikakvih problema onda lol.

eto ja ga prakticiram kad stavljam novi firmware koji i tako moran brisat prije instalacije roma,pa puknem brzo formatiranje čisto onako iz navike da nebi koji miš osta na njoj.

17 godina
spajder68 kaže...
stiffler kaže...
spajder68 kaže...

eto ja ga prakticiram kad stavljam novi firmware koji i tako moran brisat prije instalacije roma,pa puknem brzo formatiranje čisto onako iz navike da nebi koji miš osta na njoj.

Posve nepotrebno.

A i ima i alternativnih ulaska u recovery gdje se firmware ne mora brisat s sd

14 godina
neaktivan
stiffler kaže...
spajder68 kaže...
stiffler kaže...
spajder68 kaže...

Posve nepotrebno.

koju češ ti metodu ulaska koristit(sprida,skuza) to me uopče ne zanima,niti sam te pitao a,kamoli tražio savijet.

17 godina
spajder68 kaže...
stiffler kaže...
spajder68 kaže...

Posve nepotrebno.

koju češ ti metodu ulaska koristit(sprida,skuza) to me uopče ne zanima,niti sam te pitao a,kamoli tražio savijet.

O jbt, čovjek ne može ništa reć, kamoli konstatirat da ga neki klinac koji svoje frustracje liječi na netu ne napadne odmah.

Daj se sredi malo

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 15:01 (stiffler).
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

da klinac od 44godine za tvoju informaciju,nego u pogonu je nova inačica virtuousa  i novi firmware: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1202422

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
spajder68 kaže...

da klinac od 44godine za tvoju informaciju,nego u pogonu je nova inačica virtuousa  i novi firmware: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1202422

Koji ti je to wallpaper kaj imaš i widget od power opcija?tnx

14 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Koji ti je to wallpaper kaj imaš i widget od power opcija?tnx

skin je za sense 3,6 imaš ih ovdje:https://play.google.com/store/search?q=skin+sens+3.6&c=apps a,widget je iz HTC-eovih mini aplikacija,wallpapers tu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1594014

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.5.2012 18:06 (spajder68).
17 godina
spajder68 kaže...

da klinac od 44godine za tvoju informaciju,nego u pogonu je nova inačica virtuousa   i novi firmware:  http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1202422

Još gore, jer postovi nikako ne doliče zreloj osobi.

Ništa, uživaj

15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D
moj screen

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

evo mali benc na 3.0.5 {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

zanimaju me dvije stvari vezane isključivo za port oficijelnog ICS roma sa one S (ako se ne varam s tog modela su portali), ako ga je netko od vas isprobao:

1. da li baterija traje dulje s tim gore navedenim romom?

2. da li je popravljen kvalitet 2d fotki, pošto je problem bio softverske prirode (neadekvatna automatska podešavanja u stock romu)?

hvala 

0 0 hvala 0
14 godina
dreamlord kaže...

zanimaju me dvije stvari vezane isključivo za port oficijelnog ICS roma sa one S (ako se ne varam s tog modela su portali), ako ga je netko od vas isprobao:

2. da li je popravljen kvalitet 2d fotki, pošto je problem bio softverske prirode (neadekvatna automatska podešavanja u stock romu)?

Zasto bas taj s One S?

Koliko sam shvatio, ovi ROM-ovi koji su se pojavili ovaj mjesec za EVO 3D su iz sluzbene verzije bas za njega, negdje je "porocurilo".

Jos ga nisam isprobao, ali koliko vidim po komentarima, izglancani su do savrsenstva. 2D i 3D kamere rade savrseno.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan

I kakva je razlika između 3.0.4 i 3.0.5?

17 godina
Little Table kaže...

I kakva je razlika između 3.0.4 i 3.0.5?

v.3.0.5:
- New base 3.28.401.1 (May 23)
- New kernel HTC

15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
dreamlord kaže...

Zasto bas taj s One S?

Koliko sam shvatio, ovi ROM-ovi koji su se pojavili ovaj mjesec za EVO 3D su iz sluzbene verzije bas za njega, negdje je "porocurilo".

Jos ga nisam isprobao, ali koliko vidim po komentarima, izglancani su do savrsenstva. 2D i 3D kamere rade savrseno.

pa nisam znao da je već procurila službena ICS verzija za evo 3d, čitao sam samo da su prebacivali službene verzije sa "one" serije na evo 3d.

ok, ako već postoji ta službena za evo 3d, moja dva prethodna pitanja se sad odnose na nju ;).

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 13:04 (dreamlord).
17 godina
HTC Evo 3D

Traje dulje

A za fotke ne znam, ne slikam s mobom

0 0 hvala 0
17 godina
HTC Evo 3D

Da li koristite MHL i/ili OTG adaptere na Evo 3d te na kojem romu? otg adapter za pristupanje (video) sadržaju na usb stiku mi je nekako najpoželjnije ;)

Namjeravam naručiti preko ebaya i početi koristiti oboje, a koliko vidim jedino Leedroid oba adaptera podržava u svojem 5.4 GB romu - imate li vi iskustva s drugim romovima?

EDIT: vidim da anryl 10.08 kernel u kingcobra 2.4 GB podržava MHL, sad budem zamijenio unity v3 sa anryl 10.08, ionako sam to namjeravao.

otg otg
mhl mhl
mhl mhl
http://www.last.fm/user/jolly_bravo
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.5.2012 17:19 (jollyb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
HTC Evo 3D

MHL na stock GB-u radi,ali OTG ne.

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

Kako vam izgleda homescreen i lockscreen?

Ja sam tek danas shvatio da se to uz malo truda moze urediti pa sam i uspio malo to uljepsati.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HTC Evo 3D

kod mene:

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
HTC Evo 3D

Sad sam se sjetio, prije kojih godinu dana je HTC reklamirao stranicu za nove modele mobitela preko koje mozes pronaci izgubljen mob, mozes nesto raditi po njemu...

EVO 3D spada pod to? Koja je stranica?

Nesto treba sloziti na samom mobitelu?

To radi sve dok se ne snimi novi ROM (ako ti ga netko ukrade)?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
HTC Evo 3D
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.5.2012 13:47 (Moby-Split).

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
dreamlord kaže...

hvala 

evo ovako fotke izgledaju,slikano iz velike blizine.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice