je li se otkrilo ima li evo 3d na ekranu gorilla glass ili nema?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
je li se otkrilo ima li evo 3d na ekranu gorilla glass ili nema?
Ovi su najcesce spominjani:
Gingerbread: sa Senseom - LeeDroid
bez sensa: ROMeos 3D
ICS: Virtuous
Al na kraju, svako isproba vise njih pa po nekim detaljima izabere koji je njemu najbolji.
Trenutćno koristim KingCobra ICS i vizualno mi je najljepši, te nisamprimjetio nikakve bug-ove do sada.
daleko ispred svih virtuous dev team.
iz vrlo jednostavnog razloga volim čiste sens romove bez ubačenih razno raznih nepotrebnih modova(šta kuvari natrpavaju lopatom u romove),ono što ja nadodam u rom su: ledroid tweaks mod,beats mod i pokoji skin i to je za mene dobitna kombinacija.
Ima li koj camera fix za Virtuous Shooter v.3.0.2? sve radi ok jedino mi neradi zoom na kameri kad slikam
Ima li koj camera fix za Virtuous Shooter v.3.0.2? sve radi ok jedino mi neradi zoom na kameri kad slikam
tvoje rješenje je instalacija novog firmwara i instalacija virtuous shooter v3.0.4 i problemi svi riješeni,prvo instalirati firmwar a,potom rom. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1202422
radi i call fix isto?
radi i call fix isto?
sve radi i netreba nikakve fix-sove instalirat.
Meni je KingCobra3d Gingerbread zasad najbolji, što se GB tiče. Stabilan, brz, bez problema, svi potrebni tweakovi...
Čekam da prođe neko vrijeme (dani, tjedni) kad se ovaj ICS od KingCobre ispegla do kraja.
ICS nisam i ne želim još stavit. Jako se zadnje vrijeme romovi mijenjaju (ICS) a nemam volje ni vremena pratititi sve njih jer zasad ne vidim da neki ICS pruža ono što imam u KC3D GB verziji - nekako uspijevam ne pasti u iskušenje izredati sve dostupne ics romove (nandroid & titanium backup, wiping data, pa sve app i postavke opet restore), kako sam prije napravio sa gb verzijama romova, a dosta sam vremena izgubio na to :)
tvoje rješenje je instalacija novog firmwara i instalacija virtuous shooter v3.0.4 i problemi svi riješeni,prvo instalirati firmwar a,potom rom. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1202422
Neradi link od rom-a... probat ću ga negdje drugdje nać
Meni je KingCobra3d Gingerbread zasad najbolji, što se GB tiče. Stabilan, brz, bez problema, svi potrebni tweakovi... Čekam da prođe neko vrijeme (dani, tjedni) kad se ovaj ICS od KingCobre ispegla do kraja.
ICS nisam i ne želim još stavit. Jako se zadnje vrijeme romovi mijenjaju (ICS) a nemam volje ni vremena pratititi sve njih jer zasad ne vidim da neki ICS pruža ono što imam u KC3D GB verziji - nekako uspijevam ne pasti u iskušenju izredati sve dostupne ics romove, kako sam prije napravio sa gb verzijama romova, a dosta sam vremena izgubio na to :)
a,šta da ti kažem na to,s ovom zadnjom inačicom ICS nemoš fulat,sve radi svi bagovi ispravljeni,što znači čovijek može biti miran dugoročno da ništa ne dira,al ko če izdržat da nešto novo ne isprova.
Neradi link od rom-a... probat ću ga negdje drugdje nać
evo tu rad! http://rootzwiki.com/topic/21225-evo3dromgsmmay-23virtuous-shooter-v304-3274012kernel-htc-sense-36/
tnx
Jel sada rade market camere, poput Camera360 i sl.?
Taj gumb nema nikakve veze sa hemescrean-om nego isključivo sa modom kamere.
nisi pažljivo pročitao što sam napisao.
a napisao sam da sam pomjerao 2d/3d gumb par puta dok je mob bio na homescreen-u i primjetio da se razina osvjetljenja i boja mijenjala dok sam palio i gasio 3d.
To se kod nas ne dogadja.
Imas originalni ROM?
kolega iznad tebe uporan i uporan. nije bitno što je mob bio na home screenu, zadesilo se da je tu bio dok sam probavao 2d/3d gumb. kako pomjerim gumb lijevo ili desno, na jedno sekudnu vidim promjenu na ekranu. te promjene su bitne, a ne koji je screen trenutno bio.
a sad da ti odgovorim :). mob sam samo kratko testirao kod prodavca, mislim da je originalni rom bio na njemu. na sekundu ili manje se osvjetljenje promjeni u trenutku kad pomjerim 2d/3d gumb.
Ne, nego si ti uporan.
NE POSTOJI nikakva promjena na ekranu kad mijenjaš MOD RADA KAMERE MOBITELA pomicanjem 2d-3d switcha. Ne znam što ti tu nije jasno. Imam evo3d i ništa se ne događa na evo već 5 razl. rom-u.
Jedino što si ti mogao vidjeti, tj jedina promjena je da si nepravilno držao mobitel i da si rukom zaklonio light sensor i da se zato promijenio brightness, koji je na auto po defaultu. Ne budi uporan u teoretiziranju za nešto što si imao 2 min i pokušavati ubijediti ljude koji mobitel koriste svakodnevno mjesecima.
e pa na ovom primjerku je postojala promjena. na sekundu se promjeni osvjetljenje i onda se vrati u normalu. zato sam i probao par puta, čisto da sam sa sobom raščistim. light senzor sam mogao jedino zakloniti ako se isti nalazi u donjem dijelu telefona, gdje mi je i bila ruka, a mislim da se ne nalazi tu.
govorim što je bilo na ovom evo 3d-u, ne ubjeđujem ljude da to imaju svi. zato sam i pitao da li imaju i ostali to.
meni osobno ne djeluje sve isto,osjeti se fluidnost,preciznost u radu,btw je si naišao da nešto ne radi?
Iskreno, nisam moga podesit da mi nevibrira dok pišem sms ni da mi nezavršava rijeci. Pa sam restora datu šta sam backapira sa anryla i sad radi. Al i na anrylu sve radi. Cekam ja leeeeeeeeeeeeeea. On je meni zakon.
Zašto nemože pes 2012 na eva? Grrrrrrr.
Probao sam virtuous shooter v3.0.4 i stvarno radi sve ok
Probao sam virtuous shooter v3.0.4 i stvarno radi sve ok
najpametnije je taj rom i koristit.
Isprobao sam sve romove za 3d i jedino ovaj ima super malu potrosnju akku i sve radi.
Sa drugim romovima mi traje akku nekih dan i pol do jako max dva.
Sa ovim 2 dana i akku je na 38%.
Akku mi je anker 1900 i koristim juice defender za smanjit potrosnju.
Super kombinacija
Iskreno, nisam moga podesit da mi nevibrira dok pišem sms ni da mi nezavršava rijeci. Pa sam restora datu šta sam backapira sa anryla i sad radi. Al i na anrylu sve radi. Cekam ja leeeeeeeeeeeeeea. On je meni zakon.
Zašto nemože pes 2012 na eva? Grrrrrrr.
evo ovako se riješi podešavanje da ne vibrira prilikom tipkanja i da ne predviđa tekst:otvori poruke/klik na tipkovnici na oznaku HR/pa klik na postavke/otvara se padajuči izbornik/pa unos teksta klik/predviđanje teksta skinuti kvačicu/dovršetak riječi skinuti kvačicu/vibriranje prilikom tipkanja skinuti kvačicu/ i sve riješeno mačiji kašalj,eto možda nekom pomogne.
Mjereno u lux-evima, i ja stvarno vidim bolje rezultate, odsad na dalje - na sunce samo sa automatikom ! ;)
meni osobno ne djeluje sve isto,osjeti se fluidnost,preciznost u radu,btw je si naišao da nešto ne radi?
Opet isti problem koji sam imao i na anrylu. Izbacuje mi pozive. Sad neznam dal da opet stavim onaj calldropfix. A morat cu probat.
Opet isti problem koji sam imao i na anrylu. Izbacuje mi pozive. Sad neznam dal da opet stavim onaj calldropfix. A morat cu probat.
napravi čistu instalaciju kako bog zapovida i nećeš imat nikakvih problema,što znači: instalirati firmware/zatim format sd kartice/kopiraj rom na sd karticu/uđi u recovery/wipedatafectory reset/wipe cahe partition/instalzip from sd card/daj putanju roma i to je to po božijoj zapovidi i nema nikakvih problema onda lol.
A kako sam ja to po tebi napravio?