Galaxy S3 - ne pali se

poruka: 6
|
čitano: 2.746
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Pomoć-Galaxy S3

Pozdrav,imam Galaxy S3 i sinoc mi se normalno ugasio jer je baterija riknula,jutros kada ga palim stalno mi pise Samsung Galaxy S3 i ništa drugo se ne pojavljuje na ekranu,napravio sam onda factory reset misleći da će onda proraditi,no open ništa,opet isto. Garancija mi je istekla. Što da radim? {#}

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Pomoć-Galaxy S3

čisti SDS

googlaj: sudden death syndrome s3

riknuo ti emmc čip :(

e sad ako nađeš neki servis da ga mjenja super ako ne, onda traži novu matičnu,a tu trebaš biti sreće da

opet ne naletiš na ploču sa defektnim čipom.

ili prodaš mob za dijelove ;)

14 godina
neaktivan
brunooo kaže...

Pozdrav,imam Galaxy S3 i sinoc mi se normalno ugasio jer je baterija riknula,jutros kada ga palim stalno mi pise Samsung Galaxy S3 i ništa drugo se ne pojavljuje na ekranu,napravio sam onda factory reset misleći da će onda proraditi,no open ništa,opet isto. Garancija mi je istekla. Što da radim? {#}

hmm...ja bi probao s drugim software-om prvo,nemas sta izgubit...jer mi se isto desilo na s2..pa sam to uspio rijesit ponovnim instaliranjem...
na stranici www.samsung-updates.com mozes skinut software ( pogledaj po broju kernela ili osnovne verzije softa koja je na mobu u postavkama,koji ti treba)
a preko Odin programa ga mozes stavit na uredaj,potrazi na youtubu tutorial :)
 ako to neuspije onda poslusaj kolegu iznad :/ 

Sretno :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 1:36 (kompfreak).
13 godina
Yam kaže...

čisti SDS

googlaj: sudden death syndrome s3

riknuo ti emmc čip :(

e sad ako nađeš neki servis da ga mjenja super ako ne, onda traži novu matičnu,a tu trebaš biti sreće da

opet ne naletiš na ploču sa defektnim čipom.

ili prodaš mob za dijelove ;)

SDS je fixan od XXELLA updatea ako se ne varam ? 

i ako je sds onda se nebi trebalo ništa događati sa mobitelom.

Uglavnom napuni bateriju , udji u download mode i preko odina flashaj ponovo stock 

14 godina
neaktivan
Galaxy S3 - ne pali se

ma ne mora znacit da je sds, meni je bio stao na galaxy s3 logu zači odmah na početku i nikkav reset ni nikakvo flašanje nije mi pomoglo, nosio sam na garanciju i softverski su riješili, ugl. nosi ga na servis ako je softverski ne bi te trebalo puno izaci

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Galaxy S3 - ne pali se
tonček kaže...

ma ne mora znacit da je sds, meni je bio stao na galaxy s3 logu zači odmah na početku i nikkav reset ni nikakvo flašanje nije mi pomoglo, nosio sam na garanciju i softverski su riješili, ugl. nosi ga na servis ako je softverski ne bi te trebalo puno izaci

Lako moguce samo naci dobar servis ali da nije ovlasteni jel oni deru kozu nemilo

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.3.2014 16:31 (tommek10).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice