Dual SIM mobitel preporuke

poruka: 8
|
čitano: 7.989
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Može par preporuka mobitela sa dvije SIM kartice?

Po mogućnosti brand ali može i neki provjereni kinez.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

http://www.usporedi.hr/katalog/proizvodi/2/pogled/6278/

http://www.itbaza.com/id-1905-Samsung_C3212___dual_SIM_mobitel_vijest.aspx

http://www.chinatronic.com/products.php/JX-N95/cPath,1

Ja sam ovo nasao..ne znam nikoga tko ima iskustva sa time, a i mene to zanima..pa ako saznas sta ili cak kupis nesta javi nam kako je

A computer once beat me at chess, but it was no match for me at kick boxing.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imao sam Samsung D880 duos i bio sam zadovoljan. Obe kartice aktivne u isto vrijeme ali to se odrazi na potrosnju baterije pa je trajala oko 2 dana.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dual SIM mobitel preporuke
F1-IVO kaže...

Imao sam Samsung D880 duos i bio sam zadovoljan. Obe kartice aktivne u isto vrijeme ali to se odrazi na potrosnju baterije pa je trajala oko 2 dana.

Kako to tocno funkcionira - da li rade obadvije sim odjednom, ili se moras switchati izmedju njih, biras pri paljenju telefona..kako stoji sa imenicima na simovima u slucaju da funkcioniraju istodobno, kako sa spremljenim porukama..

17 godina
neaktivan

Obje kartice su ti aktivne istovremeno samo moras prvi put kad ih aktiviras odredit master karticu. Jedino kad hoces slati poruku sa drugog broja moras tipkom na bocnoj strani prebacit na drugu karticu. To je jedina glupost. Inace kad te netko zove na bilo koji od ta dva broja uredno zvoni. Odredis melodiju za svaku karticu posebno i znas tko te zove. Imao sam ga samo tjedan dana pa nisam sve uspio provjerit ali mob je cisto ok. Bolje nego teglit dva u djepu.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369...A možda se stanje i promijeni

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Dual SIM mobitel preporuke
F1-IVO kaže...

Obje kartice su ti aktivne istovremeno samo moras prvi put kad ih aktiviras odredit master karticu. Jedino kad hoces slati poruku sa drugog broja moras tipkom na bocnoj strani prebacit na drugu karticu. To je jedina glupost. Inace kad te netko zove na bilo koji od ta dva broja uredno zvoni. Odredis melodiju za svaku karticu posebno i znas tko te zove. Imao sam ga samo tjedan dana pa nisam sve uspio provjerit ali mob je cisto ok. Bolje nego teglit dva u djepu.

Ajd super svidja mi se to. Ja sam vec zamisljao situaciju u kojoj moram ugasiti mobitel i pri paljenju birati sim i to raditi kad god hocu zamijeniti. U cemu je stvar - sluzbeni mobitel moram imati u sebe tokom radnoga vremena, pa ako sam na terenu nosi obadva, pa ako negdje idem posilje posla nosi obadva itd..ovako imam sve u jednome tokom radnog vremena, a kraj sve informaticke opreme ne moram i mob jos jedan tegliti. Nakon 16 sati samo iskljucim poslovni sim i miran sam. Ajd ako kupim javit cu iskustva

17 godina
neaktivan

Ako mozes prije svakako ga isprobaj jer je meni bilo malo zbunjujuce to sa dvije sim kartice. Pogledaj malo i u tele2. Mislim da sad imaju neki dual sim mobitel na akciji.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Tenks na odgovorima, sad sam skužio da ima i druga rasprava na tu temu pa ću valjda pronaći nešt.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice