Brzinsko pitanje - tmobile pretplata ?

poruka: 24
|
čitano: 7.763
|
moderatori: XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo mene samo zanima jedno brzo pitanje koje ima jos brzi odgovor ! ( Posto mi se neda sad u 23h zvat njihovu sluzbu )

Dali u Tmobile postoji neka tarifa koja omogucuje slanje SMS poruka bez limita bez naknade ? Ili postoji opcija da mogu uzet neki broj na koji mogu slat te besplatne poruke ? Taj broj je na VIPu btw ...

Hvala !

WHY SO SERIOUS ??

0 0 hvala 0
14 godina

nazlost ne, ako te sto zanima samo pitaj posto ja radim kod njih u sluzbi za korisnike :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Brzinsko pitanje - tmobile pretplata ?
mrbean kaže...

nazlost ne, ako te sto zanima samo pitaj posto ja radim kod njih u sluzbi za korisnike :D

O, pa to je odlicno :)

Znaci najvise kaj vi nudite, po pitanju SMSa, je 1000 SMSa u tarifi 500 ? 

Opcije neke za SMS nemate ni na bonovima ? 

WHY SO SERIOUS ??
14 godina

u extra totalu xxl 1000 poruka da, imas i opciju poruke di dobis 300 poruka za 25kn.

a na prepaidu ako si na tarifi simpa i kupis bon od 50kn dobis 1000mb i 1000 sms poruka.

Isto tako imas na prepaidu, tj.bonova opcija poruke za 10 kn tjedno -> neogiraničen broj poruka prema t-mobile-u.

Mogu li vam jos kako pomoci? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Meni mozes..

Imam ovu tarifu

EXTRA obitelj M

znaci placam 150 kn/mj makar ih ne potrosio i + ono sto sam potrosio + 20kn na "zrak" to tako ide ili?

Pitam jer 11 i 12 mj mi doslo PET STOTINA HRVATSKIH KUNA racun a da sam potrosio rekao bi ajde jebiga al nisam... Sad "kofol" se smanjio prvo na 300, 250,160 i sad opet 300...

Pitam jer mi taj dio nije jasan, na racunu uvijek negdje dignete cijenu i platim vise nego sto sam potrosio.

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Fake_Alert kaže...

Meni mozes..

Imam ovu tarifu

EXTRA obitelj M

znaci placam 150 kn/mj makar ih ne potrosio i + ono sto sam potrosio + 20kn na "zrak" to tako ide ili?

Pitam jer 11 i 12 mj mi doslo PET STOTINA HRVATSKIH KUNA racun a da sam potrosio rekao bi ajde jebiga al nisam... Sad "kofol" se smanjio prvo na 300, 250,160 i sad opet 300...

Pitam jer mi taj dio nije jasan, na racunu uvijek negdje dignete cijenu i platim vise nego sto sam potrosio.

samo da ti kazem nemoj rec' "dignete" jer ne radim ja to :D.

U extra obitelji m. placas 150kn + 20 kn radijske frekvencije da. znaci 170 kn fixno, s tim da ako imas jos kojeg prepaida člana za njega 50 kn.

Na tih 170 kn fixno tebi jos gore ide uspostava poziva, minute izvan paketa (ako potrosis sve u paketu), te poruke ako potrosis one u paketu, pozivi prema van itd.

Predlozio bi ti da si akt. neograničenu pricu ako nisi.

17 godina
mrbean kaže...

U extra obitelji m. placas 150kn + 20 kn radijske frekvencije da. znaci 170 kn fixno, s tim da ako imas jos kojeg prepaida člana za njega 50 kn.

Na tih 170 kn fixno tebi jos gore ide uspostava poziva, minute izvan paketa (ako potrosis sve u paketu), te poruke ako potrosis one u paketu, pozivi prema van itd.

Stari i ja smo uglavnom, ja i on pricamo besplatno sam uspostavu poziva placamo i aktivirali smo opciju neku za besplatan razgovor unutar t mreze. E sad, on ima 70 kn potrosenog ( ovaj mj  ) a ja 60... Koliko bi to cca moglo doci? Neznam kako da racunam otprilike koliko da potrosim mj ( gledam preko telekom ID-a koliko trosimo ) da ne dode pre velik racun.

PS: Minute ( 250 min ) te su besplatne za sve mreze?

Nothing lasts forever
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.5.2012 23:59 (Fake_Alert).
14 godina
Fake_Alert kaže...
mrbean kaže...

Stari i ja smo uglavnom, ja i on pricamo besplatno sam uspostavu poziva placamo i aktivirali smo opciju neku za besplatan razgovor unutar t mreze. E sad, on ima 70 kn potrosenog ( ovaj mj  ) a ja 60... Koliko bi to cca moglo doci? Neznam kako da racunam otprilike koliko da potrosim mj ( gledam preko telekom ID-a koliko trosimo ) da ne dode pre velik racun.

PS: Minute ( 250 min ) te su besplatne za sve mreze?

gle ak imas neograničenu pricu onda imas prema kucnim i tmobile neograniceno, a 250 min prema drugim mrežama da.

Ta potrošnja ti je uspostava poziva, znaci jedna ti je 0,29kn. I primjer da dnevno imas 10 poziva to ti je 300 poziva mjesecno i onda 300 * 0,29. oko 80 kn.

Pokusaj imat sto duze, a sto manji broj poziva :)

15 godina
neaktivan
mrbean kaže...

u extra totalu xxl 1000 poruka da, imas i opciju poruke di dobis 300 poruka za 25kn.

a na prepaidu ako si na tarifi simpa i kupis bon od 50kn dobis 1000mb i 1000 sms poruka.

Isto tako imas na prepaidu, tj.bonova opcija poruke za 10 kn tjedno -> neogiraničen broj poruka prema t-mobile-u.

Ma drek, morao bih na pretplatu jer planiram uzet neki mobilni :)

Znaci najbolje sto bih mogao izvuc po pitanju SMS je placanje 510kn na extra total xxl + 20kn radijska frekvencija + kad potrosim 1000SMS po 25kn na 530 za dodatnih 300 poruka ?

WHY SO SERIOUS ??
14 godina
fakEEE kaže...
mrbean kaže...

Ma drek, morao bih na pretplatu jer planiram uzet neki mobilni :)

Znaci najbolje sto bih mogao izvuc po pitanju SMS je placanje 510kn na extra total xxl + 20kn radijska frekvencija + kad potrosim 1000SMS po 25kn na 530 za dodatnih 300 poruka ?

da, ali to ti se ne isplati :/. Da se strpis 2 mjeseca i stavis te pare sa strane to ti je preko 1000 kn.

15 godina
neaktivan
mrbean kaže...

da, ali to ti se ne isplati :/. Da se strpis 2 mjeseca i stavis te pare sa strane to ti je preko 1000 kn.

Jasno, da .. Samo sam htio znat jel imam dobru racunicu :)

Nista, moram onda u VIPa .. Ali stvarno bi bilo u redu kad bi stavili i pokoju tarifu glede SMSa, vjerujem da bi vam se profit i raspon korisnika povecao tada ! No znam da ti nisi nadlezan za to, samo velim :)

WHY SO SERIOUS ??
14 godina
fakEEE kaže...
mrbean kaže...

Jasno, da .. Samo sam htio znat jel imam dobru racunicu :)

Nista, moram onda u VIPa .. Ali stvarno bi bilo u redu kad bi stavili i pokoju tarifu glede SMSa, vjerujem da bi vam se profit i raspon korisnika povecao tada ! No znam da ti nisi nadlezan za to, samo velim :)

Znam to i ja pricam :D, ali jbga. Pa sta ne probas u tele2 revoluciju?

15 godina
neaktivan
mrbean kaže...

Znam to i ja pricam :D, ali jbga. Pa sta ne probas u tele2 revoluciju?

E bas upravo bjezim od njih prijevremeno :D 

Problem - uzasna pokrivenost signalom + uzasno spor internet cak i na full signalu ( dok je bonbon na full signalu brz ko WiFi na dobrom signalu npr. ) ..

WHY SO SERIOUS ??
17 godina

fake oprosti sto upadam kao padobranac :D

mr bean -> Ovaj neograniceni internet, dali ima veze jel ide preko 3G ( smartphone ili tako neki mobiteli ) ili obicno ( EDGE ja mislim ). Malo glupo pitanje.

Nothing lasts forever
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

:/. Onda ti jedino vip ostaje da. ili da usparas pare pa preko njuskala :P

15 godina
neaktivan
mrbean kaže...

Ma VIP mi je trenutno super .. Prebacit cu broj iz Tele2 u njih, te prepolovit pretplatu 100kn zbog prebacivanja broja na 50kn, imat cu flat internet i neogranicene SMS prema svima i neogranicene minute prema VIPu, te uz to uzet iP4 za 2200kn i cao daci :D 

Inace ja preko njuske trazim 4s, no posto novi zapakirani su 3k kn + nista od tog .. A prek njuske ukoliko se kupuje mob, a nije zapakiran u celofanu - moras bit spreman da je negdje ostecen :) Imao iskustva s tom njuskom bas kaj se tice mobilnih i previse, tako da bjezim s tog !

WHY SO SERIOUS ??
Poruka je uređivana zadnji put ned 6.5.2012 0:34 (fakEEE).
14 godina
fakEEE kaže...
mrbean kaže...

Ma VIP mi je trenutno super .. Prebacit cu broj iz Tele2 u njih, te prepolovit pretplatu 100kn zbog prebacivanja broja na 50kn, imat cu flat internet i neogranicene SMS prema svima i neogranicene minute prema VIPu, te uz to uzet iP4 za 2200kn i cao daci :D 

Inace ja preko njuske trazim 4s, no posto novi zapakirani su 3k kn + nista od tog .. A prek njuske ukoliko se kupuje mob, a nije zapakiran u celofanu - moras bit spreman da je negdje ostecen :) Imao iskustva s tom njuskom bas kaj se tice mobilnih i previse, tako da bjezim s tog !

pa mozes naci dobar ip 4 na njuskalu i ispod 2000 kn, tako da ja mislim da bi ti to mozda bilo pametnije :).

15 godina
neaktivan
mrbean kaže...

pa mozes naci dobar ip 4 na njuskalu i ispod 2000 kn, tako da ja mislim da bi ti to mozda bilo pametnije :).

Zapakiran nazalost ne, a u vezi rabljena sam vec post iznad napisao kako stoje stvari .. Dok se zapakiranima krece cijena +/- 2,5k kn .. Uzevsi u obzir da bih onda svaki mjesec u VIPa trebao kupovat bon od 100kn da dobijem besplatne SMS, od toga za 50kn aktivirat 512mb interneta te mi ostane 50kn za pozive - racunica mi se dugorocno ne isplati posto cu od 2g, prvu godinu na preplati placat 50kn :)

A jebiga, u mene je takav problem da mi je SMS najbitnija stavka te moram na to pazit !

WHY SO SERIOUS ??
15 godina
neaktivan

imam ja pitanje, jel imate vi neku ponudu za one koji dolaze iz druge mreze? ja bi iz vipa doso u t-mobile.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ako si na bonovima, dobis duplo za svaki bon koji kupis prvih 12mj.

ako si na pretplatu dobis 50% popusta na mjesecnu nakandu.

t-mobile.hr sve vam tamo pise :)

17 godina
Fake_Alert kaže...

mr bean -> Ovaj neograniceni internet, dali ima veze jel ide preko 3G ( smartphone ili tako neki mobiteli ) ili obicno ( EDGE ja mislim ). Malo glupo pitanje.

Nothing lasts forever
14 godina
Fake_Alert kaže...
Fake_Alert kaže...

Nema ti nikakve veze jel bio ti na edge ili 3 g, to ti jesamo brzina interneta.

17 godina
mrbean kaže...

Nema ti nikakve veze jel bio ti na edge ili 3 g, to ti jesamo brzina interneta.

Oke, a ovaj besplatan internet ne vrijedi u inozemstvu? Ako ne, koje su cijene i sta preporucujete?

Malo gnjavim bez ljutnje. {#}

Nothing lasts forever
17 godina

Mr bean. Zanima me ciji je ovo broj? Vec par mjeseci nam se pojavljuje u ispisu poziva, ni ja ni stari neznamo ciji je nit zovemo. Bome nam je digao racun i preko dozvoljenog a zalili smo se vec za racun, nit  zovemo puno.

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice