5800 ili T-mobile G2

poruka: 87
|
čitano: 13.960
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
5800 ili T-mobile G2

e ljudi kad smo kod te teme ja cu za otprilike 2-3 nedelje kupit htc hero pa možda i napravim recenziju.jer štedim za telefon vec 5 meseci a uskoro ce božic i nova 2010 zato moram cešce dolaziti kod babe.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: 5800 ili T-mobile G2
Psiho246 kaže...
gta_4 kaže...

Evo ljudi,otiso sam danas u T-Mobile i kupio Hero-a... Probao sam jos prckat po njemu u T-Mobile-u , mob je predobar , zadovoljan sam!! Jos samo da se baterija napuni,i to je to,krece sa radom... Smijeh

Bio bih zahvalan da nam opises rad i funkcije uredjaja iz prve ruke. :)

Evo...

Kao prvo,touch je predobar... Reagira na samo mali dodir prstom.

Zadovoljan sam sa fotoapratom i kamerom ( ipak je to 5 mpx) .

Uređaj je lagan i ugodno stoji u ruci.

Zvucnik nije kao kod Nokije,ali svejedno meni je dobar,ionako cu glazbu slusati koristeci slusalice,za ostale me nije briga...

Wi-Fi radi izvrsno, pregledavanje weba lakse je sa multitouchom, flash radi , koliko sam do sada uspio pregledati, nije bilo nikakvih problema sa njime. Slike se lako spremaju, moguce ih je postaviti kao home screen..

Dobio sam SD karticu od 2 GB , ne znam koliko ce mi trebati da je napunim,ali ako bude potrebno,kupiti cu onu od 8 GB.

I to je to,uglavnom,ako nekog nesto zanima,ako ga i on zeli kupiti,slobodno pitajte,tu sam ;)

Nemam trenutno mnogo vremena,ali dodat vu slike sa fotoaparata i jos opisati detaljnije...

NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 9:48 (gta_4).
15 godina
neaktivan

kolko si platio hero-a na pretplatu ili?

16 godina
neaktivan
5800 ili T-mobile G2

Sa tarifom Flex 60 dođe oko 2300 kn. Sam uređaj dodje oko 2800 kn...

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

a ti si uzo bas hero-a ili Tmobile G2 touch(nekuzim razliku al dobro)

16 godina
neaktivan

ukucaj na youtube nokia 5800 bugs

16 godina
neaktivan
jostra kaže...

šta??? htc hero briše skoro pod sa i phonom zamisli šta bi uradio bagovitoj noki 5800 uzmi htc.

pa covjece o cemu ti?!! covjek je vec kupio htc ;)

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 15:21 (stevan94).
16 godina
odjavljen
jostra kaže...

Kad se govori o bugovima može se govoriti samo o neispravljenim bugovima.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
17 godina
jostra kaže...

Još par beznačajnih je ostalo.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
jostra kaže...

da,vecina ih je rijesena nadogradnjom fireware-a

17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
jostra kaže...

Kojih? Imam ju par mjeseci i nisam primijetio osim nemogucnosti koristenja soft tipke prilikom javljanja na poziv na cekanje  a i sa najnovijim firmwareom browser mi se zna srusiti. Ima jos neki?

17 godina
jostra kaže...

Daj ne lupaj gluposti klinac.

Reci konkretno bez glupiranja.

Ukucas bilo koji model sa nastavkom bugs u youtube i dobit ces za svaki model barem prvu stranu ispunjenu bugovima.

- Psiho246
17 godina
gta_4 kaže...

Evo...

Zvucnik nije kao kod Nokije,ali svejedno meni je dobar,ionako cu glazbu slusati koristeci slusalice,za ostale me nije briga...

Wi-Fi radi izvrsno, pregledavanje weba lakse je sa multitouchom, flash radi , koliko sam do sada uspio pregledati, nije bilo nikakvih problema sa njime. Slike se lako spremaju, moguce ih je postaviti kao home screen..

Dobio sam SD karticu od 2 GB , ne znam koliko ce mi trebati da je napunim,ali ako bude potrebno,kupiti cu onu od 8 GB.

I to je to,uglavnom,ako nekog nesto zanima,ako ga i on zeli kupiti,slobodno pitajte,tu sam ;)

Nemam trenutno mnogo vremena,ali dodat vu slike sa fotoaparata i jos opisati detaljnije...

Hvala na kratkom opisu.

Ako bu ti se ikad dalo, postaj par slicica s Heroa. :P

Uredjaj je sjajan, nema sta.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
gta_4 kaže...
Evo...

jojj sada mi se hero pocinje pravo svidjati ;P Kako radi Android???

16 godina
neaktivan
5800 ili T-mobile G2

Evo,sada imam vremena postaviti par slika sa Hero-a...

Danas sam,posto zivim u Rijeci i idem u matematicku gimnaziju, poslije nastave spojio se bezicno na free acess point na Korzu i registrirao se na Android Market. Aplikacija ima stvarno puno,razvrstane su po popularnosti i datumu izdavanja... Ima dosta bespatnih igra.

Uglavnom,za koristenje aplikacija i slicnog treba Intrernet veza. Bez nje je tesko.

Kazem,impresioniran sam kvalitetom slika,videi koje snima su također za pohvalu.

Rad olaksava dodavanje stvarno razlicitih shorcuta, gadgeta...

Web stranice otvara dosta brzo i stvarno je dobro sto podrzava flash. OK,ima malih problema,ali rijetko kada,uglavno sve radi...

E,da, i baterija traje dosta dugo,jutros sam ga napunio 100 %, cijelo vrijeme prckao po njemu,a stanje baterije je na 84 % ... Strava !

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 21:59 (gta_4).
Moj PC  
5 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
gta_4 kaže...

Danas sam,posto zivim u Rijeci i idem u matematicku gimnaziju, poslije nastave spojio se bezicno na free acess point na Korzu i registrirao se na Android Market. Aplikacija ima stvarno puno,razvrstane su po popularnosti i datumu izdavanja... Ima dosta bespatnih igra.

Uglavnom,za koristenje aplikacija i slicnog treba Intrernet veza. Bez nje je tesko.

Kazem,impresioniran sam kvalitetom slika,videi koje snima su također za pohvalu.

Web stranice otvara dosta brzo i stvarno je dobro sto podrzava flash. OK,ima malih problema,ali rijetko kada,uglavno sve radi...

hvala puno na opisu;) i uzivaj u AndroiduNamigiva

17 godina
neaktivan
gta_4 kaže...

E,da, i baterija traje dosta dugo,jutros sam ga napunio 100 %, cijelo vrijeme prckao po njemu,a stanje baterije je na 94 % ... Strava !

nema šanse da se baterija spustila samo za 6% u jednom danu! po tebi bi baterija trajala cca. 16 dana.

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 21:48 (lucky luck).
16 godina
neaktivan
lucky luck kaže...

nema šanse da se baterija tokom cijelog dana spustila samo za 6%!

zasto da ne? taj pokazatelj nije 100posto tacan,ali je otprilike tu negdje ;)

16 godina
neaktivan
lucky luck kaže...
gta_4 kaže...

E,da, i baterija traje dosta dugo,jutros sam ga napunio 100 %, cijelo vrijeme prckao po njemu,a stanje baterije je na 94 % ... Strava !

nema šanse da se baterija spustila samo za 6% u jednom danu! po tebi bi baterija trajala cca. 16 dana.

Sorry,84 % ... Hvala na obavijesti ! Ma dosta dugo traje , cijelo sam vrijeme gledao videe,,slusao pjesme,surfao,slikao,snimao,instalirao aplikacije... Belji se Ipak je baterija nova...

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.12.2009 21:59 (gta_4).
16 godina
neaktivan
gta_4 kaže...

Sorry,84 % ... Hvala na obavijesti ! Ma dosta dugo traje , cijelo sam vrijeme gledao videe,,slusao pjesme,surfao,slikao,snimao,instalirao aplikacije... Belji se Ipak je baterija nova...

cool ;)

17 godina
gta_4 kaže...

Tak je i meni s Nokiom bilo.

Nakon 6 mjeseci ces vec osjetit kako baterija polako gubi svoja prvotna svojstva.

Sad vec i nije tako bajno kako je nekad bilo, al jos uvijek je ok.

Kace vise doc one nove Israelske baterije... :(

- Psiho246
16 godina
5800 ili T-mobile G2

Israelske baterije? Hmm neznam baš o čemu se radi, al ja čekam japanske hehe, kako sam čitao, one bi trebale napravit revoluciju što se tiče električnih automobila, al nadam se da će tako nešto i u mobitelima i ostalim uređajima zaživit. Inače njihove baterije iste veleičine i težine kao današnje imaju do 2000x veći kapacitetOsmijeh

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.12.2009 12:01 (Stoja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Stoja kaže...

Israelske baterije? Hmm neznam baš o čemu se radi, al ja čekam japanske hehe, kako sam čitao, one bi trebale napravit revoluciju što se tiče električnih automobila, al nadam se da će tako nešto i u mobitelima i ostalim uređajima zaživit. Inače njihove baterije iste veleičine i težine kao današnje imaju do 2000x veći kapacitetOsmijeh

Ma one, bila je vijest na BOLu.

Izraelci razvili neku vrstu baterije koja nije na bazi litija.

Ta baterija navodno s vremenom ne gubi svoje karakteristike a i nesto je jaca ako se dobro sjecam.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
5800 ili T-mobile G2

dajte manite se tih baterija:P

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
5800 ili T-mobile G2

zanima me jeli Nokia 5530 3G i kolika je cijena

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jesus007 kaže...

zanima me jeli Nokia 5530 3G i kolika je cijena

jesi cuo za google??! evo i evo

16 godina
neaktivan
5800 ili T-mobile G2

Pozdrav!

Evo,vidio sam na netu da postoje nadogradnje za Android... Nasao sam na ovom stranici http://www.htc.com/uk/SupportDownload.aspx?p_id=283&cat=2&dl_id=671

rom upgrade za htc hero-a,ali kada sam unesao serial number,nije mi ga prihvatio,pise,kao sto sam i ocekivao,jer sam dosta googlao i citao o tome

Sorry, this software download is not suitable for your device.

E,sada:

Nasao sam ovu stranicu : http://support.t-mobile.co.uk/help-and-support/index?page=home&cat=SOFTWAREDOWNLOADS&tab=2

na kojoj se pri dnu nalazi October 2009 Upgrade for G2 Touch.Skinuo sam .zip file...

Posto sam ga kupio u T-Mobileu pod nazivom G2 Touch, ne prihvaca mi taj serial number...Ne znam,dal' da to instaliram jer, na prvoj i drugoj stranici pise da je verzija 2.73.405.5 , tako da ne znam smijem li to instalirati...Molim pomoc oko ovoga... Hvala!!

EDIT :

Skinuo sam file sa T-Mobile UK i  kada sam probao instalirati ROM upgrade vidio sam da je moja verzija novija od one koju mi je instalacija ponudila...

Vise stvarno ne znam. Na HTC-ovim stranicama vidio sam da postoji noija verzija od one koju ja imam,a to je 2.73.405.5...

Za Android mi pise da je vezija 1.0. . . Kako da nadogradim na verziju 2.1? Please help!

*EDIT*

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.12.2009 23:46 (gta_4).
Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice