e ljudi kad smo kod te teme ja cu za otprilike 2-3 nedelje kupit htc hero pa možda i napravim recenziju.jer štedim za telefon vec 5 meseci a uskoro ce božic i nova 2010 zato moram cešce dolaziti kod babe.
Evo ljudi,otiso sam danas u T-Mobile i kupio Hero-a... Probao sam jos prckat po njemu u T-Mobile-u , mob je predobar , zadovoljan sam!! Jos samo da se baterija napuni,i to je to,krece sa radom...
Bio bih zahvalan da nam opises rad i funkcije uredjaja iz prve ruke. :)
Evo...
Kao prvo,touch je predobar... Reagira na samo mali dodir prstom.
Zadovoljan sam sa fotoapratom i kamerom ( ipak je to 5 mpx) .
Uređaj je lagan i ugodno stoji u ruci.
Zvucnik nije kao kod Nokije,ali svejedno meni je dobar,ionako cu glazbu slusati koristeci slusalice,za ostale me nije briga...
Wi-Fi radi izvrsno, pregledavanje weba lakse je sa multitouchom, flash radi , koliko sam do sada uspio pregledati, nije bilo nikakvih problema sa njime. Slike se lako spremaju, moguce ih je postaviti kao home screen..
Dobio sam SD karticu od 2 GB , ne znam koliko ce mi trebati da je napunim,ali ako bude potrebno,kupiti cu onu od 8 GB.
I to je to,uglavnom,ako nekog nesto zanima,ako ga i on zeli kupiti,slobodno pitajte,tu sam ;)
Nemam trenutno mnogo vremena,ali dodat vu slike sa fotoaparata i jos opisati detaljnije...
kolko si platio hero-a na pretplatu ili?
Sa tarifom Flex 60 dođe oko 2300 kn. Sam uređaj dodje oko 2800 kn...
a ti si uzo bas hero-a ili Tmobile G2 touch(nekuzim razliku al dobro)
ukucaj na youtube nokia 5800 bugs
šta??? htc hero briše skoro pod sa i phonom zamisli šta bi uradio bagovitoj noki 5800 uzmi htc.
pa covjece o cemu ti?!! covjek je vec kupio htc ;)
Kad se govori o bugovima može se govoriti samo o neispravljenim bugovima.
Još par beznačajnih je ostalo.
da,vecina ih je rijesena nadogradnjom fireware-a
Kojih? Imam ju par mjeseci i nisam primijetio osim nemogucnosti koristenja soft tipke prilikom javljanja na poziv na cekanje a i sa najnovijim firmwareom browser mi se zna srusiti. Ima jos neki?
Daj ne lupaj gluposti klinac.
Reci konkretno bez glupiranja.
Ukucas bilo koji model sa nastavkom bugs u youtube i dobit ces za svaki model barem prvu stranu ispunjenu bugovima.
Evo...
Zvucnik nije kao kod Nokije,ali svejedno meni je dobar,ionako cu glazbu slusati koristeci slusalice,za ostale me nije briga...
Wi-Fi radi izvrsno, pregledavanje weba lakse je sa multitouchom, flash radi , koliko sam do sada uspio pregledati, nije bilo nikakvih problema sa njime. Slike se lako spremaju, moguce ih je postaviti kao home screen..
Dobio sam SD karticu od 2 GB , ne znam koliko ce mi trebati da je napunim,ali ako bude potrebno,kupiti cu onu od 8 GB.
I to je to,uglavnom,ako nekog nesto zanima,ako ga i on zeli kupiti,slobodno pitajte,tu sam ;)
Nemam trenutno mnogo vremena,ali dodat vu slike sa fotoaparata i jos opisati detaljnije...
Hvala na kratkom opisu.
Ako bu ti se ikad dalo, postaj par slicica s Heroa. :P
Uredjaj je sjajan, nema sta.
jojj sada mi se hero pocinje pravo svidjati ;P Kako radi Android???
Evo,sada imam vremena postaviti par slika sa Hero-a...
Danas sam,posto zivim u Rijeci i idem u matematicku gimnaziju, poslije nastave spojio se bezicno na free acess point na Korzu i registrirao se na Android Market. Aplikacija ima stvarno puno,razvrstane su po popularnosti i datumu izdavanja... Ima dosta bespatnih igra.
Uglavnom,za koristenje aplikacija i slicnog treba Intrernet veza. Bez nje je tesko.
Kazem,impresioniran sam kvalitetom slika,videi koje snima su također za pohvalu.
Rad olaksava dodavanje stvarno razlicitih shorcuta, gadgeta...
Web stranice otvara dosta brzo i stvarno je dobro sto podrzava flash. OK,ima malih problema,ali rijetko kada,uglavno sve radi...
E,da, i baterija traje dosta dugo,jutros sam ga napunio 100 %, cijelo vrijeme prckao po njemu,a stanje baterije je na 84 % ... Strava !
Danas sam,posto zivim u Rijeci i idem u matematicku gimnaziju, poslije nastave spojio se bezicno na free acess point na Korzu i registrirao se na Android Market. Aplikacija ima stvarno puno,razvrstane su po popularnosti i datumu izdavanja... Ima dosta bespatnih igra.
Uglavnom,za koristenje aplikacija i slicnog treba Intrernet veza. Bez nje je tesko.
Kazem,impresioniran sam kvalitetom slika,videi koje snima su također za pohvalu.
Web stranice otvara dosta brzo i stvarno je dobro sto podrzava flash. OK,ima malih problema,ali rijetko kada,uglavno sve radi...
hvala puno na opisu;) i uzivaj u Androidu
E,da, i baterija traje dosta dugo,jutros sam ga napunio 100 %, cijelo vrijeme prckao po njemu,a stanje baterije je na 94 % ... Strava !
nema šanse da se baterija spustila samo za 6% u jednom danu! po tebi bi baterija trajala cca. 16 dana.
nema šanse da se baterija tokom cijelog dana spustila samo za 6%!
zasto da ne? taj pokazatelj nije 100posto tacan,ali je otprilike tu negdje ;)
E,da, i baterija traje dosta dugo,jutros sam ga napunio 100 %, cijelo vrijeme prckao po njemu,a stanje baterije je na 94 % ... Strava !
nema šanse da se baterija spustila samo za 6% u jednom danu! po tebi bi baterija trajala cca. 16 dana.
Sorry,84 % ... Hvala na obavijesti ! Ma dosta dugo traje , cijelo sam vrijeme gledao videe,,slusao pjesme,surfao,slikao,snimao,instalirao aplikacije... Ipak je baterija nova...
Sorry,84 % ... Hvala na obavijesti ! Ma dosta dugo traje , cijelo sam vrijeme gledao videe,,slusao pjesme,surfao,slikao,snimao,instalirao aplikacije... Ipak je baterija nova...
cool ;)
Tak je i meni s Nokiom bilo.
Nakon 6 mjeseci ces vec osjetit kako baterija polako gubi svoja prvotna svojstva.
Sad vec i nije tako bajno kako je nekad bilo, al jos uvijek je ok.
Kace vise doc one nove Israelske baterije... :(
Israelske baterije? Hmm neznam baš o čemu se radi, al ja čekam japanske hehe, kako sam čitao, one bi trebale napravit revoluciju što se tiče električnih automobila, al nadam se da će tako nešto i u mobitelima i ostalim uređajima zaživit. Inače njihove baterije iste veleičine i težine kao današnje imaju do 2000x veći kapacitet
Israelske baterije? Hmm neznam baš o čemu se radi, al ja čekam japanske hehe, kako sam čitao, one bi trebale napravit revoluciju što se tiče električnih automobila, al nadam se da će tako nešto i u mobitelima i ostalim uređajima zaživit. Inače njihove baterije iste veleičine i težine kao današnje imaju do 2000x veći kapacitet
Ma one, bila je vijest na BOLu.
Izraelci razvili neku vrstu baterije koja nije na bazi litija.
Ta baterija navodno s vremenom ne gubi svoje karakteristike a i nesto je jaca ako se dobro sjecam.
dajte manite se tih baterija:P
zanima me jeli Nokia 5530 3G i kolika je cijena
Pozdrav!
Evo,vidio sam na netu da postoje nadogradnje za Android... Nasao sam na ovom stranici http://www.htc.com/uk/SupportDownload.aspx?p_id=283&cat=2&dl_id=671
rom upgrade za htc hero-a,ali kada sam unesao serial number,nije mi ga prihvatio,pise,kao sto sam i ocekivao,jer sam dosta googlao i citao o tome
Sorry, this software download is not suitable for your device.
E,sada:
Nasao sam ovu stranicu : http://support.t-mobile.co.uk/help-and-support/index?page=home&cat=SOFTWAREDOWNLOADS&tab=2
na kojoj se pri dnu nalazi October 2009 Upgrade for G2 Touch.Skinuo sam .zip file...
Posto sam ga kupio u T-Mobileu pod nazivom G2 Touch, ne prihvaca mi taj serial number...Ne znam,dal' da to instaliram jer, na prvoj i drugoj stranici pise da je verzija 2.73.405.5 , tako da ne znam smijem li to instalirati...Molim pomoc oko ovoga... Hvala!!
EDIT :
Skinuo sam file sa T-Mobile UK i kada sam probao instalirati ROM upgrade vidio sam da je moja verzija novija od one koju mi je instalacija ponudila...
Vise stvarno ne znam. Na HTC-ovim stranicama vidio sam da postoji noija verzija od one koju ja imam,a to je 2.73.405.5...
Za Android mi pise da je vezija 1.0. . . Kako da nadogradim na verziju 2.1? Please help!
*EDIT*