Pa onda mora provjerit da li ja sa karticom ili ne...kao i sa 80% drugih mobitela koji nemaju memoriju igrađenu nego na karticama Meni su nekako kartice bolje jer ipak omogućuje zamjenu, tipa moj frend imao na maturalcu SE mob i sony-evog digitalca i svaki mu ima istu karticu od 2GB. Kad je na digitalcu napucao 2GB-a, izvadio ju i stavio u mob a iz moba u digitalca i nastavio dalje slikat(još si izbrisao pjesme i gluposti da uštedi još koji MB. Također je imao i iphone sa sobom koji mu ima 8GB s kojim nemože niš radit osim u iphonu...
Dosta svađe o memorijskim karticama!
Ovako,danas sam zelio ici u T-Mobile kupiti HTC Hero-a ( njega sam odlucio kupiti ), ali je pao snijeg, vani je dosta hladno i auti ne voze,pa nisam isao... Mozda sutra budem isao,ako vrijeme bude bolje...
Ovako,danas sam zelio ici u T-Mobile kupiti HTC Hero-a ( njega sam odlucio kupiti ), ali je pao snijeg, vani je dosta hladno i auti ne voze,pa nisam isao... Mozda sutra budem isao,ako vrijeme bude bolje...
hajde,hajde....kada bih ja trebao ici po hero-a mene ne bi ni grad sprijecio a ne snijeg ;P
I ja sam danas trebao ici da mami kupi coockia,pa evo nismo jos,vjerojatno cemo kasnije...
Da tacno je ali ona dolazi u paketu. Sta ako neko procita tvoj post i ode ga kupiti u oglasniku a taj koji prodaje izvadio karticu?
Sori, ja sam se izgubio.
Vise ni neznam kako smo dosli do ovoga ili kakve ovo veze ima s icime.
Mozda je to znak da trebas kupit 5800.
Salim se naravno. ^_^
ovako zanima me dali nokia 5800 xm ima 3G
ovako zanima me dali nokia 5800 xm ima 3G
ima ;)
nasao sam raspravu na netu o nekakvoj verziji za nokiu 5800 xm radi se o cro verziji za taj mobitel pa mene zanima sta nema mobitl kad ga kupis odmah več hrv. jezik
Ima, vjerojatno se radilo o product code-u. Za naše tržište postoji više product code-ova: Croatia, Balkan i T-mobile (prva dva dolaze u tri boje, za T-mobile nisam siguran, svaka boja ima svoj PC). T-mobile je brandiran. Sad je zadnji firmware dostupan za sva tri, tako da nema razlike, ali prije je bio dostupan samo za Balkan ako se ne varam, pa su ljudi mijenjali product code.
nasao sam raspravu na netu o nekakvoj verziji za nokiu 5800 xm radi se o cro verziji za taj mobitel pa mene zanima sta nema mobitl kad ga kupis odmah več hrv. jezik
Pa i ima hrvatski jezik.
Možda si ti gledao raspravu u vezi product code-a, ako staviš za zapadnu europu product code nećeš imati hrvatski jezik na izbor itd. no to tebe nebi trebalo zanimat...
jeje od code-u je rasprava .
Imam samo jos jedno pitanje jel 5800 podrzava powerpoint i word i dali mogu ici na facebook wikipediju i ostale gluposti???
Zasto je cijena t-mobile g2 duplo manja od htc hero kad su to identicni mobiteli??
Imam samo jos jedno pitanje jel 5800 podrzava powerpoint i word i dali mogu ici na facebook wikipediju i ostale gluposti???
ne, imaš samo open office za tu nokiu.
Face, wiki, youtube, forumi na to možeš ići.
Da.
Instaliras besplatni Quickoffice i otvaras dokumente od vindouzovog Office-a. Nisam siguran za Power point zapravo, ali word se moze.
Facebook aplikacija dolazi predinstalirana a mozes naravno i standardnim surfanjem koristit facebook i wikipediu i ostatak interneta bas ko na PCu.
Dupli post, greska.
Otkuda ti besplatni QuickOffice?!
Nemam ga, ali postoje crac*ane verzije.
Pa sa OVI store-a ja mislim.
Mob mi nije hackan.
Mislim da samo verzija Quickofficea koja otvara PDF se placa, a ova normalna ne.
ne, imaš samo open office za tu nokiu.
Face, wiki, youtube, forumi na to možeš ići.
Samo da dopunim da su MS i nokia potpisali sporazum i da ce se pojaviti office za symbian
Zasto je cijena t-mobile g2 duplo manja od htc hero kad su to identicni mobiteli??
Zato jer je G2 T-Mobile brandiran.
Razlika je samo što na G2 na kušištu piše T-Mobile, u boot screenu i ikonici u izborniku mislim
Evo ljudi,otiso sam danas u T-Mobile i kupio Hero-a... Probao sam jos prckat po njemu u T-Mobile-u , mob je predobar , zadovoljan sam!! Jos samo da se baterija napuni,i to je to,krece sa radom...
Evo ljudi,otiso sam danas u T-Mobile i kupio Hero-a... Probao sam jos prckat po njemu u T-Mobile-u , mob je predobar , zadovoljan sam!! Jos samo da se baterija napuni,i to je to,krece sa radom...
daj nam malo opsiriniji review :)
Zato jer je G2 T-Mobile brandiran.
Razlika je samo što na G2 na kušištu piše T-Mobile, u boot screenu i ikonici u izborniku mislim
Sta znaci brandiran?
Sta znaci brandiran?
zakljucan na jednu mrezu ;)
Sta znaci brandiran?
zakljucan na jednu mrezu ;)
Krivo. Iako su često brandirani uređaji zaključani, ne mora biti zaključan da bi bio brandiran niti mora biti brandiran da bi bio zaključan. Brandiranje je širok pojam. U osnovi znaći ubacivanje pozadina, ikona i sl od strane operatera, a može uključivati i neke dodatne aplikacije, kao i onemogučavanje nekih funkcija koje nebrandirani mobiteli imaju.
Bio bih zahvalan da nam opises rad i funkcije uredjaja iz prve ruke. :)
Bio bih zahvalan da nam opises rad i funkcije uredjaja iz prve ruke. :)
hehe.....to sam mu i ja maloprije napisal ;)
kako mene živciraju ovi iz Tcoma sve ono na stranici jesranje jel mi moze netko navest cijenu nokie 5800 xm jer na tcomovoj str. se cijena mjenja svakih poll sata
šta??? htc hero briše skoro pod sa i phonom zamisli šta bi uradio bagovitoj noki 5800 uzmi htc.
šta??? htc hero briše skoro pod sa i phonom zamisli šta bi uradio bagovitoj noki 5800 uzmi htc.
S ovim o iPhoneu se slazem, ali reci mi tocno koji to bug ima nokia?