5800 ili T-mobile G2

poruka: 87
|
čitano: 13.958
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
5800 ili T-mobile G2

Pa onda mora provjerit da li ja sa karticom ili ne...kao i sa 80% drugih mobitela koji nemaju memoriju igrađenu nego na karticamaIzlanuo se Meni su nekako kartice bolje jer ipak omogućuje zamjenu, tipa moj frend imao na maturalcu SE mob i sony-evog digitalca i svaki mu ima istu karticu od 2GB. Kad je na digitalcu napucao 2GB-a, izvadio ju i stavio u mob a iz moba u digitalca i nastavio dalje slikat(još si izbrisao pjesme i gluposti da uštedi još koji MB. Također je imao i iphone sa sobom koji mu ima 8GB s kojim nemože niš radit osim u iphonu...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
5800 ili T-mobile G2

Dosta svađe o memorijskim karticama!  Osmijeh

Ovako,danas sam zelio ici u T-Mobile kupiti HTC Hero-a ( njega sam odlucio kupiti ), ali je pao snijeg, vani je dosta hladno i auti ne voze,pa nisam isao... Mozda sutra budem isao,ako vrijeme bude bolje...

NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: 5800 ili T-mobile G2
gta_4 kaže...

Ovako,danas sam zelio ici u T-Mobile kupiti HTC Hero-a ( njega sam odlucio kupiti ), ali je pao snijeg, vani je dosta hladno i auti ne voze,pa nisam isao... Mozda sutra budem isao,ako vrijeme bude bolje...

hajde,hajde....kada bih ja trebao ici po hero-a mene ne bi ni grad sprijecio a ne snijeg ;P

I ja sam danas trebao ici da mami kupi coockia,pa evo nismo jos,vjerojatno cemo kasnije...

nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)
17 godina
logic kaže...

Da tacno je ali ona dolazi u paketu. Sta ako neko procita tvoj post i ode ga kupiti u oglasniku a taj koji prodaje izvadio karticu?

Sori, ja sam se izgubio. Smijeh

Vise ni neznam kako smo dosli do ovoga ili kakve ovo veze ima s icime. Smijeh

- Psiho246
17 godina
gta_4 kaže...

Mozda je to znak da trebas kupit 5800. Belji se

Salim se naravno. ^_^

- Psiho246
15 godina
neaktivan
5800 ili T-mobile G2

ovako zanima me dali nokia 5800 xm ima 3G

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jesus007 kaže...

ovako zanima me dali nokia 5800 xm ima 3G

ima ;)

15 godina
neaktivan
5800 ili T-mobile G2

nasao sam raspravu na netu o nekakvoj verziji za nokiu 5800 xm radi se o cro verziji za taj mobitel pa mene zanima sta nema mobitl kad ga kupis odmah več hrv. jezik

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
5800 ili T-mobile G2

Ima, vjerojatno se radilo o product code-u. Za naše tržište postoji više product code-ova: Croatia, Balkan i T-mobile (prva dva dolaze u tri boje, za T-mobile nisam siguran, svaka boja ima svoj PC).   T-mobile je brandiran. Sad je zadnji firmware dostupan za sva tri, tako da nema razlike, ali prije je bio dostupan samo za Balkan ako se ne varam, pa su ljudi mijenjali product code.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.

0 0 hvala 0
17 godina
jesus007 kaže...

nasao sam raspravu na netu o nekakvoj verziji za nokiu 5800 xm radi se o cro verziji za taj mobitel pa mene zanima sta nema mobitl kad ga kupis odmah več hrv. jezik

Pa i ima hrvatski jezik.

Možda si ti gledao raspravu u vezi product code-a, ako staviš za zapadnu europu product code nećeš imati hrvatski jezik na izbor itd. no to tebe nebi trebalo zanimat...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
neaktivan
5800 ili T-mobile G2

jeje od code-u je rasprava .

Imam samo jos jedno pitanje jel 5800 podrzava powerpoint i word i dali mogu ici na facebook wikipediju i ostale gluposti???

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
5800 ili T-mobile G2

Zasto je cijena t-mobile g2 duplo manja od htc hero kad su to identicni mobiteli??

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 19:59 (forumash no.1).

0 0 hvala 0
17 godina
jesus007 kaže...

Imam samo jos jedno pitanje jel 5800 podrzava powerpoint i word i dali mogu ici na facebook wikipediju i ostale gluposti???

ne, imaš samo open office za tu nokiu.

Face, wiki, youtube, forumi na to možeš ići.

17 godina
jesus007 kaže...

Da.

Instaliras besplatni Quickoffice i otvaras dokumente od vindouzovog Office-a. Nisam siguran za Power point zapravo, ali word se moze.

Facebook aplikacija dolazi predinstalirana a mozes naravno i standardnim surfanjem koristit facebook i wikipediu i ostatak interneta bas ko na PCu. Namigiva

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 19:52 (Psiho246).
17 godina

Dupli post, greska.

- Psiho246
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2009 19:51 (Psiho246).
16 godina
neaktivan

Otkuda ti besplatni QuickOffice?!

17 godina
NightShadow kaže...

Nemam ga, ali postoje crac*ane verzije.

17 godina
NightShadow kaže...

Pa sa OVI store-a ja mislim.

Mob mi nije hackan.

Mislim da samo verzija Quickofficea koja otvara PDF se placa, a ova normalna ne.

- Psiho246
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
jesus007 kaže...

ne, imaš samo open office za tu nokiu.

Face, wiki, youtube, forumi na to možeš ići.

Samo da dopunim da su MS i nokia potpisali sporazum i da ce se pojaviti office za symbian

17 godina
neaktivan
forumash no.1 kaže...

Zasto je cijena t-mobile g2 duplo manja od htc hero kad su to identicni mobiteli??

Zato jer je G2 T-Mobile brandiran.

Razlika je samo što na G2 na kušištu piše T-Mobile, u boot screenu i ikonici u izborniku mislim

16 godina
neaktivan
5800 ili T-mobile G2

Evo ljudi,otiso sam danas u T-Mobile i kupio Hero-a... Probao sam jos prckat po njemu u T-Mobile-u , mob je predobar , zadovoljan sam!! Jos samo da se baterija napuni,i to je to,krece sa radom... Smijeh

NVIDIA: The Way It's Meant to Be Played :P
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
gta_4 kaže...

Evo ljudi,otiso sam danas u T-Mobile i kupio Hero-a... Probao sam jos prckat po njemu u T-Mobile-u , mob je predobar , zadovoljan sam!! Jos samo da se baterija napuni,i to je to,krece sa radom... Smijeh

daj nam malo opsiriniji review :) Belji se

16 godina
protjeran
lucky luck kaže...
forumash no.1 kaže...

Zato jer je G2 T-Mobile brandiran.

Razlika je samo što na G2 na kušištu piše T-Mobile, u boot screenu i ikonici u izborniku mislim

Sta znaci brandiran?

16 godina
neaktivan
forumash no.1 kaže...

Sta znaci brandiran?

zakljucan na jednu mrezu ;)

16 godina
odjavljen
stevan94 kaže...
forumash no.1 kaže...

Sta znaci brandiran?

zakljucan na jednu mrezu ;)

Krivo. Iako su često brandirani uređaji zaključani, ne mora biti zaključan da bi bio brandiran niti mora biti brandiran da bi bio zaključan. Brandiranje je širok pojam. U osnovi znaći ubacivanje pozadina, ikona i sl od strane operatera, a može uključivati i neke dodatne aplikacije, kao i onemogučavanje nekih funkcija koje nebrandirani mobiteli imaju.

U životu ne postoje pobjednici, samo preživjeli.
17 godina
gta_4 kaže...

Bio bih zahvalan da nam opises rad i funkcije uredjaja iz prve ruke. :)

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
gta_4 kaže...

Bio bih zahvalan da nam opises rad i funkcije uredjaja iz prve ruke. :)

hehe.....to sam mu i ja maloprije napisal ;)

15 godina
neaktivan
5800 ili T-mobile G2

kako mene živciraju ovi iz Tcoma sve ono na stranici jesranje jel mi moze netko navest cijenu nokie 5800 xm jer na tcomovoj str. se cijena mjenja svakih poll sata

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
5800 ili T-mobile G2

šta??? htc hero briše skoro pod sa i phonom zamisli šta bi uradio bagovitoj noki 5800 uzmi htc.

0 2 hvala 0
17 godina
jostra kaže...

šta??? htc hero briše skoro pod sa i phonom zamisli šta bi uradio bagovitoj noki 5800 uzmi htc.

S ovim o iPhoneu se slazem, ali reci mi tocno koji to bug ima nokia?

- Psiho246
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice