Program za obradu fotografija

poruka: 13
|
čitano: 17.032
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

treba mi neki program koji ima efekt cartoons, tj da normalnu sliku pretvorim u cartoon, [nisam siguran da se zove efekt cartoon, ali tako mi pise na mobitelu, zelio bih nesto kao na slici napraviti

ako neko zna program, pls direkt link ako ima takav [besplatan i da radi na visti], i ako moze bes photoshopa i gimpa. thx

nema
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2009 21:48 (Yamayka).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mislim da InfranView ima tu opciu, ali nisam 100% siguran

««««☻

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Program za obradu fotografija
MaxyBoy kaže...

Mislim da InfranView ima tu opciu, ali nisam 100% siguran

nema

Svaki sat ranjava, zadniji ubija!
16 godina
protjeran

nezzzna niko

nema

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

GIMP 2.6 skini besplatno sa

http://www.gimp.org/windows/

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.7.2009 19:42 (futura).
17 godina
neaktivan

možda photoscape, irfanview,gimp...znam da after effects ima cartoon effect samo što je to video alat.

al napravi ovako: s win movie makerom napravi video koji se sastoji od samo te slike. u after effectsu napravi cartoon effect. pa onda u virtualdub stavi taj video i stavi nešto image sequence u neki folder. to je to, jest komplicirano al to je jedan od načina.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

možda photoscape, irfanview,gimp...znam da after effects ima cartoon effect samo što je to video alat.

al napravi ovako: s win movie makerom napravi video koji se sastoji od samo te slike. u after effectsu napravi cartoon effect. pa onda u virtualdub stavi taj video i stavi nešto image sequence u neki folder. to je to, jest komplicirano al to je jedan od načina.

Drugi način je skinuti Gimp sa linka http://www.gimp.org/windows/ istalirati ga otvoriti sliku - Filters - Artistic - Cartoon i to je to :).

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2009 17:43 (futura).
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

Cartoon effect u After Effects-ima je prilično loš, kao i svi instant efekti i pluginovi. Tako nešto nećeš dobit s pluginom. Najbolji način, bar kolko ja znan, je Corel Painter (imaš trial za 30 dana). Na samom Corelovom sajtu imaš tutorial, mislin da je nešto Advanced cloning ili tako nešto (ne da mi se sad tražit). Rezultati koje moš dobit su odlični, ali se malo ipak tribaš potrudit. Enivejz, ništa s jednim klikom, bar ne kvalitetno.

"I never learned from a man who agreed with me." Robert A. Heinlein
17 godina

Paint.net

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Yamayka kaže...

treba mi neki program koji ima efekt cartoons, tj da normalnu sliku pretvorim u cartoon, [nisam siguran da se zove efekt cartoon, ali tako mi pise na mobitelu, zelio bih nesto kao na slici napraviti

ako neko zna program, pls direkt link ako ima takav [besplatan i da radi na visti], i ako moze bes photoshopa i gimpa. thx

Moje isprike, prije nisam dobro pogledao sliku već sam cartoon povezao sa filter art efektima raznih programa za obradu fotografija, za priloženu sliku bi najviše odgovarao prije naveden Corel Painter no on nije besplatan.

Ako se traži program za obradu fotografija (kako glasi tema) ona teško može bez photoshopa (najbolji komercijalni) i gimpa (najbolji besplatni), naravno po mom mišljenju :).

Zašto ne gimp? Paint.net je jako zgodan program ali trenutno  gimp je puno kompleksniji i bolji program. No kako su besplatni najbolje isprobaj oba. 

17 godina
neaktivan

treba mi neki program koji može cenzurirati dio slike koji smo odabrali, znači zamutiti taj dio slike. ako neko zna i da je besplatan molim da mi kaže kako se zove...hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
system kaže...

treba mi neki program koji može cenzurirati dio slike koji smo odabrali, znači zamutiti taj dio slike. ako neko zna i da je besplatan molim da mi kaže kako se zove...hvala

to može bilo koji bolji program za uređivanje fotografija

npr paint.net: označiš dio slike, pa odabereš effects - blurs - gaussian blur i pomičeš onaj klizni

Bubamara na steroidima. # # # http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
neaktivan

u photoscape imaš mozaik, to nekoliko puta staviš i mutno je, meni čak bolje od blura.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice