Kako da na jednom računalu napravim lan konekciju ,a da nije spojen na nitijedno drugo računalo.Mora imati onu ip adresu koja pocinje na 192.Tako da se lako uđe u neki server koji je napravljen na tom računalu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koristi 127.0.0.1 ako ne mora biti baš 192.x.x.x adresa. 127.0.0.1 je localhost na loopback konekciji (uglavnom tvoje računalo).
Koristi 127.0.0.1 ako ne mora biti baš 192.x.x.x adresa. 127.0.0.1 je localhost na loopback konekciji (uglavnom tvoje računalo).
Sad sam pokušao to složiti ali mi stalno izbacuje error uvezi loopback i neželi primiti.
Sta konkretno hoces napraviti? I napisi koji error jer ih ima mali milion.
Jedan moj prijatelj nema neta a hoću mu pokazati jedan moj server od igre koja je multiplayer.
Ovo izbaci : IP addresses starting with 127 are not valid because they are reserved for loopback addresses.Please specifi some other valid value between 1 and 223
Jedan moj prijatelj nema neta a hoću mu pokazati jedan moj server od igre koja je multiplayer.
Ovo izbaci : IP addresses starting with 127 are not valid because they are reserved for loopback addresses.Please specifi some other valid value between 1 and 223
Nema neta ? Ako nema neta onda nema neta :)
A vi se hoce povezat u LAN, WLAN ?
Pa zar server od igre nije u samoj igri? Ili u igri podesis da se kaci na 127.0.0.1?
Pa taj server ima neke posebene skripte a da bi se mogao spojiti na njega moraš imati ip adresu od tog lana.Pokušao sam kod sebe dosta toga ali nisam uspio.
Server se pokreće u cmd prozoru.
Donese svoj komp, cros kabel i eto ti lana.
Pokusao si u igri kao adresu servera upisati 127.0.0.1. Po lan konekciji nemoj nista prckati.
Donese svoj komp, cros kabel i eto ti lana.
Pokusao si u igri kao adresu servera upisati 127.0.0.1. Po lan konekciji nemoj nista prckati.
To bi bilo dosta nezgodno on dosta daleko od mene živi.A taj server mu mislim preko stika dati u školi da poslje škole isproba.
Reći ću mu za to možda mu proradi:Ako ima koje bolje rješenje recite.
Ja sam noob za igre, ali kako Logic kaze, kaj sam serverski dio nije integriran u igru - multiplayer ?
Ja sam noob za igre, ali kako Logic kaze, kaj sam serverski dio nije integriran u igru - multiplayer ?
Jest ali taj server se može jedino u cmd prozorčiću pokrenuti.A da bi se na njega povezao sa svog računala moraš koristiti svoju lan ip adresu.
Znači, tebi 127.0.0.1 ne radi jer server ne dopušta spajanje korištenjem loopbacka, pa ti treba loopback kojem možeš podesiti adresu. Prouči ovo: http://support.microsoft.com/kb/839013
I ja sam noob za igre ali kakv je server koji nosas na sticku okolo?