Olegov uvodnik/kolumna u novoj Mreži (11/XIV)

poruka: 4
|
čitano: 2.398
|
moderatori: vincimus, Zli Luđak
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Olegov uvodnik/kolumna u novoj Mreži (11/XIV)

Baš fino napisan tekst Oleže. Šteta što nisi imao više mjesta i detaljnije i ozbiljnije opisao situaciju na domaćem IT tržištu i u samoj industriji.

Report koji spominješ samo je vrh krvavog noža koji je nespretno obrisan da se stanje prikrije.

Ova kriza je itekako udarila po IT-u, a to uključuje i konstantnu stagnaciju nisko-kvalitetne ponude na svim poljima, od poslodavaca i tržišnih prilika u obliku projekata, do same ponude radne snage koja je, nekim čudom, kritično nekvalitetna unatoč diplomama. Preživljavanje ili, još bolje, životarenje malih firmi na utaji poreza i konstantno gledanje u leđa nekolicini s dobrim vezama i rastom na državnoj sisi, itekako je bitan problem o kojem bi trebalo reći par riječi.

Sve što sam napisao nije mišljenje BUG d.o.o., nego je isključivo moje mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Ustava Republike Hrvatske koji jamči slobodu mišljenja i izražavanja misli.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
RE: Olegov uvodnik/kolumna u novoj Mreži (11/XIV)

Što je sa vašim mail serverom?

"Delivery to the following recipient failed permanently:

oleg@bug.hr

Technical details of permanent failure:

Google tried to deliver your message, but it was rejected by the recipient domain. We recommend contacting the other email provider for further information about the cause of this error. The error that the other server returned was: 550 550 5.7.1 Message rejected as spam by Content Filtering. (state 18)."

I tako već ne znam koliko poruka....mail sadrži 2-3 složene rečenice sa hrvatskim znakovima...

17 godina
moderator
bbahes kaže...

Što je sa vašim mail serverom?

Daj mi molim te objasni - kakve veze ima ovaj tvoj post s temom u kojoj se javljaš?

Netko je spomenuo Olega i zato se ti tu javljaš? Ili misliš da je Oleg admin mail servera? Ili...?

17 godina

Učinilo mi se primjerenim upitati g. Olega ovim putem za pomoć, budući da mi vaš mail server odbija mailove, a nisam želio otvarati novu temu. Žao mi je što imate ovakav istup, kao urednik ugledne IT tiskovine. Smatram da bi bilo primjerenije moj post prebaciti u neku drugu kategoriju foruma kako to običaj imaju raditi moderatori foruma.

Ispričavam se ako Vam je moj post stvorio neugodnosti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice