Samsung lcd iz rumnjske!?

poruka: 19
|
čitano: 2.761
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Zanima me a sigurno nisam jedini ako ko zna kakvi su ovi samsung lcd-ovi SM 2232BW i SM 226BW koji dolaze iz rumunjske tj jesu li to oni koji imaju originalni samsungov panel sa oznakom S ili oni drugi sa oznakom A ili cak C, kazu ljudi da ima tri vrste pa sad koji su jer ja sam danas gledao u vemilu oznake koje se nalaze iza na monitoru na naljepnici a kad tamo nema niti jedne od ovih slovnih oznaka samo uobicajene tehnikalije o monitoru!Izlanuo se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

malo promjene

bar nije Coolkina

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Samsung lcd iz rumnjske!?

Ja prije godinu dana kupio 226BW i naravno da nisam izdržao odmah ga raskopati (drugačije nisam mogao doznati što je unutra)...

U mome dakle kuca Chi-Mei panel... e sad koliko je to dobro... mislim da baš i nije... rađe bih platio i više za original, made by Samsung.

A oznake su još tada ukinuli, kako one na naljepnici, tako i one u servisnom OSD meniju. Viče

17 godina

Ocito je kupovina samsunga jedna vrsta ruskog ruleta pa ko dobije original super a ako nije original koristis ga kakav je, ipak mislim da cu uzeti LG L226WTQ koji je prema raznim recenzijama kvalitetniji monitor od ova dva gore navedena samsunga garancija je ista kao i kod samsunga  3god a LG ne mulja s raznim verzijama ekrana kao samsung barem ja nisam naletio na takve napise.!Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Šteta što Samsung vuče takve poteze i kvari reputaciju. Očito sami ne mogu proizvesti dovoljne količine panela, pa pribjegavaju takvim rješenjima.

Sretno s LG-om...

17 godina

Evo uspio sam naci informaciju koju sam trazio ovi Samsung monitori koji dolaze iz rumunjske a mislim na SM 2232BW dolaze sa samsungovim originalnim panelom a takvi su iz vemila  a s obzirom da je u linksu 100 kuna jeftiniji ( 1700 kn ) morat cu pogledat  da li su njihovi isto iz rumunjske pa ako jesu uzet cu ga gdje je jeftiniji! Sad je sve jasnije original je ipak original!Cool

17 godina
neaktivan

Uzmi philips i nećeš fulat

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nisu ti ni asus lcd-ovi losi.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vedrann kaže...

Odlični.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

U trgovinikada sam kupovao monitor spojili su mi samsunga i philipsa iste dijagonale na isti komp i iskreno philips ima bolju sliku(rezolucija ekrana je bila ista)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BORN kaže...
vedrann kaže...

Odlični.
 kaj mislite o ovome

http://www.links.hr/index.php?naziv=Monitor+22%27%27+LCD+ASUS+VW222S%2C+2ms%2C+300cd%2Fm2%2C+2000%3A1%2C+D-sub%2C+crni%2C+zvu%E8nici%2C+wide%2C+%2B+USB+FLASH+DRIVE+1+GB&option=artikl&id_kategorija=10032110&id_artikl=100.321.014

ovo je samsung

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=5908

ili o ovome

http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=5650

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2008 10:48 (angel of fire).
17 godina
neaktivan

ASUS

Poruka je uređivana zadnji put ned 3.8.2008 12:36 (BORN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BORN kaže...

ASUS

WHY?
jel mi mozes malo pojasit jer ipak dajem pare za nest pa bi htio da i to valja nesto
17 godina
neaktivan

Prijatelj mi ima ASUSa i slika je super, ASUS ti je 2" veći od samsunga a i evo vidiš i sam da ima "ne originalnih" samsunga, ali to je moje mišljenje a na tebi je da odlučiš(ti kupuješ a ne ja). Ja sam za ASUS.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

odlucio sam se za samsunga t200

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

zar se panel kod samsunga ne može provjerit da stisneš Sourcebuton na 5 sekundi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Zanima me dal je SM206BW kojeg sam platio 2400kn prije godinu i 2 mjeseca original Samsungov

???

Kupljen u Hg spotu.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

jel kupovo ko 2232BW u ADM-u,ako je zanima me kakav su panel dobili :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eto prilike u Hg spotu SAMSUNG SM 2253BW 1700 kuna no ne bi rekao da su paneli Samsungovi mozda griješim u savkom slucaju prilika.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice