pozz svima. Imam Asus VH228D monitor a komp mi je AMD FX 4100 te AMD Radeon 6870 graficku. Uglavnom sve je radilo na FULL HD rezoluciji dok malo prije nisam upalio komp. Rezolucija je jednostavno nestala. Max mi je 1600x1200. Battlefiled 3 ne mogu pokrenut jer je bio namješten na full hd i kad ga pokrenem piše "out of range". Dal ima neko kavkvu ideju o čemu se radi?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pozz svima. Imam Asus VH228D monitor a komp mi je AMD FX 4100 te AMD Radeon 6870 graficku. Uglavnom sve je radilo na FULL HD rezoluciji dok malo prije nisam upalio komp. Rezolucija je jednostavno nestala. Max mi je 1600x1200. Battlefiled 3 ne mogu pokrenut jer je bio namješten na full hd i kad ga pokrenem piše "out of range". Dal ima neko kavkvu ideju o čemu se radi?
Reinstall gpu drivera?
upravi skinio nove i instalirao. nema promjene
Proba na drugom monitoru?
Spojen ti je na VGA vjerojatno monitor?
nemam sada tako slican monitor. imam jedan od 17". I da spojen je preko vga
nemam sada tako slican monitor. imam jedan od 17". I da spojen je preko vga
Spoji ga preko DVI ili HDMI utora.
pa na grafičkoj imam vga-dvi konverter a monitor nema hdmi već samo vga...