Zanima me koji monitor od 22" je najbolji do jedno 1800 KN. Gledao sam te samsunge, i čitam puno za te panele. U kojem ducanu su orginalni, jel tko zna. I recite koji mi preporučate monitor jer za koji dan kupujem.I još me zanima da li je bolja slika na 20" ili 22" monitorima.hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Samsunge sa originalnim panelom imas u vemilu a koji kupiti recimo SM 2232BW ili SM T220, kad kupujes svakako uzmi 22 monitor manji nema smisla danas kupovati to ti je moj prijedlog ja osobno imam SM2232BW s originalnim panelom i slika je odlicna a kupljen je u vemilu!!!
A jeli bolje kupiti taj tvoj ili T200 jel itko zna. I još me zanima taj kontrast da li sto to znaci ako je veci.
evo, potpuno isti problem, jel znaci nesto taj kontrast od 20000?
Taj kontrast od 20 000 je samo marketinski trik to nek te ne opterecuje koji god da uzmes bilo 2232BW ili taj t220 nema velike razlike samo uzmi 22 ne manji!!!
Koja je razlika između
Samsung SM225BW
i
Samsung SM223BW
osim što je SM223BW skuplji za oko 100 kuna ?
A kako mogu biti siguran da su orginal paneli u vemila od samsunga tih.Sad je pitam jesu li tamo orginal od svih samsunga ili samo od nekih serija.
Ej uzmi samsung 2232bw odlican je a mos ga nabavit za 1500kn najjeftinije pogledaj na www.nabava.net
Ej uzmi samsung 2232bw odlican je a mos ga nabavit za 1500kn najjeftinije pogledaj na www.nabava.net