Zanima me kako modati zalmana t1,mislim staviti plexi ali neznam kako ce to tocno izgledati..Ugl. imam volje i svega i oču ga malo srediti..Evo pic kako sada izgldati...U međuvremenu sam skinuo ona jedan lim i mslm da je sad bolje i mjere bočne stranice jer mslm da mi probate otprilie skicu napraviti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam isti problem sa Zalman t2 :P
Imam volje i sve, ali nemam ideje :)
Imam isti problem sa Zalman t2 :P
Imam volje i sve, ali nemam ideje :)
I ja xD
Ja bi pokušao staviti pravi HDD kavez pored napajanja, i s ubodnom pilom napraviti cable management rupe, iako vjerovatno neće biti moguće zatvoriti drugu stranicu kad se provedu kablovi.
Ja bi pokušao staviti pravi HDD kavez pored napajanja, i s ubodnom pilom napraviti cable management rupe, iako vjerovatno neće biti moguće zatvoriti drugu stranicu kad se provedu kablovi.
Druga se starnica ni nemože otvarati
Druga se starnica ni nemože otvarati
Hm, da, onda bi to dosta gadno izgledalo.
Vidio sam na nekim kučištima 'tubu' u uglu kroz koje se mogu provući kablovi.
Hmm,to je fora xD Nego...JEsi li ti uopče pogledao gore slike?? Imaš još kakvu ideju?? Tata mi nesta govori da je stranica pre slaba,da če s plexijem to biti pre-mlohavo..Itd. true or not? :D
Nije istina, ako je plexi dovoljno debel, i ako ide preko većine stranice, neće ništa biti mlohavo.
TNX,jel bi mi onda netko mogao skicu na tome napraviti? :D
napravim ja večeras,ako ne zaboravim....
TNX,jel bi mi onda netko mogao skicu na tome napraviti? :D
napravim ja večeras,ako ne zaboravim....
Plz se sjeti
Itko?