Koliko je meni poznato NIJEDAN smartphone nema opciju alarma ako je ugašen.
symbian
moze li netko napisati koja je verzija karte hrvatske na nokia maps
i datum objave
Koliko je meni poznato NIJEDAN smartphone nema opciju alarma ako je ugašen.
symbian
moze li netko napisati koja je verzija karte hrvatske na nokia maps
i datum objave
I HERE Maps i HERE Drive su 8.30.53.110 (regionalna licenca, čitaj: bivša Yu)
vjerovao ti ili ne ali L920 je izašla 12.2012.
Ma znam da je stara, sve to stoji, ali opet, mogli su i nama ostalima, ima dosta ekipe s L925 koja je novija pa nisu dobili ništa.
Ovo je više kao reklama za novije uređaje, ali opet kako je kolega gore već napisao, bolje išta nego ništa. :)
Za sve znatizeljne, radi se o Lumiji 520 : )
Benchmark: Basemark OS II
WindowsPhone 8.0 (2.3.2014)
WindowsPhone 8.1 (17.4.2014)
I da, potrosnja baterije mi se smanjila sa oko 3% po satu, na 1.75%.. Iste operacije svaki dan, iako ju jos nisam dovoljno puta ispraznio sa v8.1 da bih donio neki objektivni zakljucak.I HERE Maps i HERE Drive su 8.30.53.110 (regionalna licenca, čitaj: bivša Yu)
ne to nego verzija karte, vidi u map loader
404 Greške a nema ih nigdje
sto se tice baterije, nakon updatea trajanje se skratilo za oko 5 sati!! prije je procijenjeno vrijeme bilo cca 23 sata, i uglavnom je drzala cijeli dan uz umjereno koristenje... sada je procijenjeno vrijeme oko 17 sati (kad se napuni pise 15 sati, ali nakon pola sata se digne na 17 sati) :/ nakon par dana igranja s cortanom, prebacio sam se na UK regiju tak da je ona iskljucena... ali trajanje baterije je ostalo isto... mozda se sve jos stabilizira nakon nekoliko dana, ali odlucio sam se ipak kupiti zamjensku bateriju veceg kapaciteta:
http://www.mpjbattery.com/mpj-r-2500mah-rasshirennyj-akkumuljator-dlja-nokia-lumia-820-bp-5t.html
cijena je oko 100kn, a feedback kupaca je izrazito pozitivan :) na ebay-u je ista takva malo jeftinija, ali radije sam se odlucio direktno od proizvodjaca kupiti jer na ebay-u bude svega ;)
Još kad bih znao gdje uopće je map loader
Inače imam L520.
Meni se isto baterija skratila za 3h najmanje..bar kolko primjecujem u ova 2-3 dana! A sto se MPJ baterije tice, mani se toga...Smooth Operator i ja smo narucili...njemu je dosla, meni jos ne... baterija nema ni priblizno 2500Mah!
Dobra je kao zamjenska al vise od toga ne. Pitaj ga za detaljnije iformacije u PP....
A meni ukoliko mi ne dode ta MPJ od 2500Mah, trazit cu povrat novca i uzet KLIK s 2 godine garancije.
odakle si narucivao? ja sam direktno s njihovog sajta, nisam htio s ebay-a da mi nest ne podvale... a ima preko 60 feedbacka, sve samo pozitivno za tu bateriju... cak je jedan lik napisao da je dobio bateriju koja se brzo praznila, bila je neka defektna i ovi su mu poslali besplatno dvije nove...
ta polarcellova nije bas puno jaca od ove originalne, tak da ne znam koliko bi mi to znacilo... ne zelim samo rezerevnu bateriju, zelim neku koja ce trajati duze...
odakle si narucivao? ja sam direktno s njihovog sajta, nisam htio s ebay-a da mi nest ne podvale... a ima preko 60 feedbacka, sve samo pozitivno za tu bateriju... cak je jedan lik napisao da je dobio bateriju koja se brzo praznila, bila je neka defektna i ovi su mu poslali besplatno dvije nove...
Bas od MPJ...klik
ne vjerujem ja ebay prodavacima previse kod takvih stvari, jednom sam tako narucio 'original' gillette britvice koje su toliko lose bile, tuplje od onih koje sam bacio... budem vidio kad stigne (ako stigne), ali vise mi povjerenja ulijeva narucivanje bas s www.mpjbattery.com nego ebay-a...
ne vjerujem ja ebay prodavacima previse kod takvih stvari, jednom sam tako narucio 'original' gillette britvice koje su toliko lose bile, tuplje od onih koje sam bacio... budem vidio kad stigne (ako stigne), ali vise mi povjerenja ulijeva narucivanje bas s www.mpjbattery.com nego ebay-a...
Oke... btw jel mozda znas kako izmjerit kapacitet baterije u Mah? Jel ima kakva sprava/ instrument?
Trebalo bi ti pisati na poleđini baterije uz model, napon i to.
Hmm...trenutno u mobu je original baterija od 1650Mah, i to vjerujem jer je original! Kupim neku kinesku od 2400Mah...kak je mogu dal je to stvarno 2400Mah? Moze na bateriji pisat bilo kaj, a koji je stvarni kapacitet to je pitanje...
Oke... btw jel mozda znas kako izmjerit kapacitet baterije u Mah? Jel ima kakva sprava/ instrument?
nemam pojma... vjerojatno postoji... probaj ovo: http://www.instructables.com/id/AmpHourTest/ ;)
Mogu onda oni napisat da je 10000mah, ali to ne treba biti istina. Mene vise zanima stvarni kapacitet.
Mogu onda oni napisat da je 10000mah, ali to ne treba biti istina. Mene vise zanima stvarni kapacitet.
Da, upravo to
Kako se vratit na 8.0? 😂 Ujutro mi alarm nije zvonio, mob se ugasio a prije spavanja bilo 20%
Kako se vratit na 8.0? 😂 Ujutro mi alarm nije zvonio, mob se ugasio a prije spavanja bilo 20%
Flashaj rom sa NCS, imas po netu tutoriala
Inače imam L520.
tamo di skidas karte, neznam tocno kako je na wp
na symbian izbaci verziju kad trazim nadogradnju u map loaderu
pa me zanima jesu li na wp novije karte...
Cini mi se da sam nesto uspio sa baterijom napraviti. Juce sam pokusavao razne stvari, iskkljucivao background procese, Cortanu, lokaciju ali nista nije pomoglo.
Potom sam iskljucio na svim mail accountima "Based on usage" i stavio "As Items arrive" opciju sinhronizacije, kao i ISKJUCIO Battery saver (opciju da se ukljucuje na 20% baterije), negdje sam to procitao. Mislim da ni to nije koristilo, sve dok nisam iskljucio opciju sinhronizacije sa ostalim uredjajima - Settings -> Sync my settings. Posto je tada baterija bila skoro mrtva, stavio sam sinoc na punjac i jutros u 8h skinuo s punjaca. Skoro sat i pol mi je (uz par sitnih poziva i sms-ova) drzao na 100% bateriju (takvo je ponasanje bilo i prije DP-a). Sada je za ukupno 3h spao na 95% sto mi djeluje sasvim normalno kao i do sada, ali ne mogu jos tvrditi.
Sve kako treba, osim isključivanja battery savera :)
-Da i ja čitam na wpcentral, svi se žale i predlažu treba ovo treba ono, čini mi se da wp 8.1 bez firmewera za svaki model ne funkcionira kak spada tj nije univerzalan.
Testirat cu još par dana i malo isprobavat postavke, dobro da nisam na ženin 8s stavio, bilo bi oklagijom po bubrezima
Nakon kaj mi je baterija u noci sa 85% pala na 20%, isao sam prckat po mobu i evo baterija drzi vec 20h( sad je na 30%)sa jednim punjenjem. Nemam pojma kaj sam napravio i kaj sam iskljucio...
Ne znam je li prava tema ali mislim se uzeti ili ne Lumiu 925, koliko se isplati i nakon koliko će Nokia/MS zaboraviti na tako već jedan malo stariji model? Više mi je dosta mučenja sa N8 a želim preć na WP.
Ne znam je li prava tema ali mislim se uzeti ili ne Lumiu 925, koliko se isplati i nakon koliko će Nokia/MS zaboraviti na tako već jedan malo stariji model? Više mi je dosta mučenja sa N8 a želim preć na WP.
Imat ces jos dugo redovite nadogradnje, ne tresi se, ako ti je ok, uzmi je :)
Nije ovo android 
Nakon kaj mi je baterija u noci sa 85% pala na 20%, isao sam prckat po mobu i evo baterija drzi vec 20h( sad je na 30%)sa jednim punjenjem. Nemam pojma kaj sam napravio i kaj sam iskljucio...
treba neko i vrijeme proći nakon nadogradnje da se sve malo stabilizira... meni je prvo javljalo da će mi trajat cca 1d i 15h a evo sad je već drugi dan sa punjača i još ima 45% a non stop nešto gledam, prčkam itd...
Inače imam L520.
tamo di skidas karte, neznam tocno kako je na wp
na symbian izbaci verziju kad trazim nadogradnju u map loaderu
pa me zanima jesu li na wp novije karte...
Jedina verzija koja postoji prema ovome je ona koju sam napisao (aplikacija je valjda 3.5.487.8, podaci za karte 8.30.53.110).
Imaš i ovo za stolne windows-e.