edit: Nakon dva dana druženja s WP 8.1 na Lumiji 520, mogu reći sljedeće:
- ne miče notifikacije iz Notification centra uvijek, iako je pogledana obavijest (primjer: Wapp je otvoren, dopisuješ se, a notifikacije se samo redaju), potrebno ih je ručno izbrisati
- vjerojatno je do neoptimiziranosti appova za WP 8.1, ali ponekad se Wapp, Skype,FB Messenger smrznu, tj. vrte se na Resuming, čak se neće vratiti na početni ekran (također se vrti Resuming), pa je potrebno zaključati ekran par puta da se skubicira i da ugasi app, onda uredno proradi kada uđe u app
Napravi Hard Reset(ako nisi), jer meni na 925-ici notifikacije se automatski maknu na tim appovima, a i na curinoj 520-tki action centar sljaka normalno...
I ja sam primjetio to da mi ne makne notifikejšne iako pročitam sve a primjetio sam da mi ekran lagano titra kod scrolla kad je baterija ispod 10%. L925- i da, one led-ice su brutalno jake.
BTW, nisam radio hard reset još pošto ga imam od jučer pa me zanima na koji naćin najbolje backup napravit prije nego idem resetirat foun?
Otiđi u Postavke -> Sigurnosno kopiranje ->označi što želiš da ti spremi i ručno pokreni backup. Pusti ga da odradi, pa hard reset. Nakon što se prijaviš sa svojim Live accountom, odmah će ti ponuditi restore.
@mastermax: jedan hard reset je odrađen, mislio sam da će biti dosta -.- Ništa, danas popodne reset još jednom.

Reality is wrong. Dreams are for real.