WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.021.994
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: WP8 - Općenito
dax-lax kaže...
mastermax kaže...
WackyZG kaže...

edit: Nakon dva dana druženja s WP 8.1 na Lumiji 520, mogu reći sljedeće: 

- ne miče notifikacije iz Notification centra uvijek, iako je pogledana obavijest (primjer: Wapp je otvoren, dopisuješ se, a notifikacije se samo redaju), potrebno ih je ručno izbrisati

- vjerojatno je do neoptimiziranosti appova za WP 8.1, ali ponekad se Wapp, Skype,FB Messenger smrznu, tj. vrte se na Resuming, čak se neće vratiti na početni ekran (također se vrti Resuming), pa je potrebno zaključati ekran par puta da se skubicira i da ugasi app, onda uredno proradi kada uđe u app

Napravi Hard Reset(ako nisi), jer meni na 925-ici notifikacije se automatski maknu na tim appovima, a i na curinoj 520-tki action centar sljaka normalno...

I ja sam primjetio to da mi ne makne notifikejšne iako pročitam sve a primjetio sam da mi ekran lagano titra kod scrolla kad je baterija ispod 10%. L925- i da, one led-ice su brutalno jake.

BTW, nisam radio hard reset još pošto ga imam od jučer pa me zanima na koji naćin najbolje backup napravit prije nego idem resetirat foun?

Otiđi u Postavke -> Sigurnosno kopiranje ->označi što želiš da ti spremi i ručno pokreni backup. Pusti ga da odradi, pa hard reset. Nakon što se prijaviš sa svojim Live accountom, odmah će ti ponuditi restore.

@mastermax: jedan hard reset je odrađen, mislio sam da će biti dosta -.- Ništa, danas popodne reset još jednom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 9:52 (WackyZG).
14 godina
odjavljen
Imam Ativ S i8750 i mobitel neda ce poletit nego leti bas ono pravo 😊
Svidja mi se sta su novo dodali, ali me zanima kad ce popravit tastaturu, tj tipke jer ne mozes tipkat ko coek xD
Oko obavijest nemam problema, sve radi kako treba. Do sada nisam napravio niti jedan hard reset.
Isto tako mi se nasvidja novi dizajn trgovine....

Sve u svemu, mobitel leti bas ono pravo
17 godina
karaandrijan kaže...
Elles D. kaže...

WP od 7.5 nadalje nikada nije zvonio ako je ugašen.

Krivo 100%, do DP mi je zvonio isključen 100%

Nažalost, zvonio je jedino ako si imao halucinacije :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
14 godina
neaktivan
Elles D. kaže...
karaandrijan kaže...
Elles D. kaže...

WP od 7.5 nadalje nikada nije zvonio ako je ugašen.

Krivo 100%, do DP mi je zvonio isključen 100%

Nažalost, zvonio je jedino ako si imao halucinacije :)

Možda je to :D

vlastoručni potpis
12 godina
WP8 - Općenito

nisam ocekivao tolko bugova sa 8.1. Iako ja imam samo 1 za sad. IE radi brze al malo su mi ga zasrali stari mi bio bollji

0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Koliko je meni poznato NIJEDAN smartphone nema opciju alarma ako je ugašen.

Reality is wrong. Dreams are for real.

3 1 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

Opcija alarma s augasenim mobitelom je bila uvrstena u Symbian mobitelima...trenutno niti jedan, bio to WP8, Android ili iOS, nema budicu kad je ugasen. Ugl, ja sam se stvarno iznenadio vasim komentarima. Lumia 925, bez da sam uradio Hard Reset, radi bez ijedne greske. Ne svidja mi se Xbox Music, ali svejedno slusam jako rijetko muziku preko mobitela, pa mi to nije bitno. Iznenadila me stock kamera, koju sada koristim kao primarnu. Po danu, Nokia Camera me nije bas uvjeravala, ali trenutno ova od Microsofta je po meni odlicna.

Enjoy The Silence
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

ne kuzim kojeg vraga uopce gasite mobitele prwko noci?

3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

ma i meni sve super duper radi osim ie11... tamo se mućimo u jednoj temi na wpcentralu i do  sada smo skužili da otvara stranice sa https/ i wikipediju. iako sam jako zadovoljan updejtom ima stvari koje me ubijaju u pojam.. nova galerija, aj što nema onakav panoramski prikaz sa nekom random fotografijom kao pozadinom, nego kad sam je napunio slikama ne prepoznaje datume. sve stavi pod older dok nokia storyteller skuži datume... ne mogu direktno iz galerije uploadat na skydrive.. nema više screen time off na never. nova faceintegracija je njinji njonji. batery saver, aj OK je kad se privikneš

action centar bi bio dobar da su se debili sjetili stavit data conncetion prećac... ali glavno da imamo vpn i brightness prećace. zar netko svako malo mijenja brightness ručno?!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

evo mene opet. napravio hard reset i dobio neke stvari ala cortanu i swype, ali mi sada kod dosta službenih appova stoji uskličnik i mogu samo izbrisat aplikaciju

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dax-lax kaže...

evo mene opet. napravio hard reset i dobio neke stvari ala cortanu i swype, ali mi sada kod dosta službenih appova stoji uskličnik i mogu samo izbrisat aplikaciju

ne, ručno je instaliraj... tako je i meni bilo za here drive i maps

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
omomomomoomm kaže...

ne kuzim kojeg vraga uopce gasite mobitele prwko noci?

Ni ja :)

Stisan ton i hrcem.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
15 godina
skank666 kaže...
dax-lax kaže...

ne, ručno je instaliraj... tako je i meni bilo za here drive i maps

e da je samo to. ima ih preko 10. tipa: nokia smart cam koju ne mogu ni naći za rčno instalirat u store-u

17 godina
WP8 - Općenito

Koja je razlika između hard i soft reseta? Ja sam napravio soft i zasad sve ok radi jedino sam primjetio malo jace trosenje baterije, L520.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina

hard ti obriše sve podatke na telefonu i resetira na tvorničke

17 godina

to i soft napravi.

14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Što se tiče potrošnje baterije, vidi se u Battery saveru (Ušteda baterije) da dosta aplikacija radi u pozadini,a prije nije bio slučaj.

Onemogućio sam sve osim Vibera i E-maila.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
bik kaže...

to i soft napravi.

ma kakvi, soft reset je obični reset

15 godina
Ides tamo pod opciju vracanje moba na tvornicke postavke i izbrise se sav sadrzaj
17 godina

tocno to je soft a hard je resetiranje uz kombinaciju tipki.. Znaci nitko ne zna razliku, tj nema razlike?

17 godina
WP8 - Općenito

Hard ili soft se ne razlikuje po načinu pokretanja, nego po rezultatu.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
12 godina
WP8 - Općenito

Jucer sam otisao spavat, bilo je  85-90% baterije...probudim se ujutro baterija na 22%...po*izdio sam ! 

Pa jel normalno da whatsApp tolko trosi i na sta je trosio? .... SLIKA 1

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 14:23 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Whatsapp sam prestao koristit jer se mi poruke kasnile u zadnje vrijeme, Messenger mi je zasad najbolji za razmjenu kratkih poruka.

Što se tice baterije skužiom sam da novi IE doslovno guta bateriju pri korištenju (ne u pozadini), također mi je Wifi signal slabiji nego na wp8.

Nadam se da je to sve pitanje firmwera koji ce uskoro izaci.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 14:45 (bik).
12 godina
bik kaže...

Whatsapp sam prestao koristit jer se mi poruke kasnile u zadnje vrijeme, Messenger mi je zasad najbolji za razmjenu kratkih poruka.

Što se tice baterije skužiom sam da novi IE doslovno guta bateriju pri korištenju (ne u pozadini), također mi je Wifi signal slabiji nego na wp8.

Nadam se da je to sve pitanje firmwera koji ce uskoro izaci.

Al ovo preko noci...mobitel na E mrezi, wifi OFF...kaj ej potrosilo bateriju ja stvarno neznam

13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Evo nekoliko besplatnih igri za vlasnike novijih Lumia uređaja. {#}

http://nokiamob.me/2014/04/16/nokia-daruje-9-gameloft-igara-vlasnicima-odredenih-lumia-uredaja/

Sniping is my job.

0 0 hvala 1
17 godina
WP8 - Općenito

Ativ S (za sada primijeceno):

- Trajanje baterije bar 30% manje uz jednako koristenje. Ako je vjerovati battery saveru - IE je najveci krivac.

- Bug s kamerom - kada se prebaci na video mode, postaje neupotrebljiva dok se ne reboota.

0 0 hvala 0
14 godina
Schima kaže...

http://nokiamob.me/2014/04/16/nokia-daruje-9-gameloft-igara-vlasnicima-odredenih-lumia-uredaja/

Steta sto zaboravljaju korisnike starijih Lumija koje nisu zastarjele. Ali bolje ista nego nista.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
13 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
Schima kaže...

Steta sto zaboravljaju korisnike starijih Lumija koje nisu zastarjele. Ali bolje ista nego nista.

Da, istina. 
Mislio sam da neće tako brzo zaboraviti na moju 920, ali eto.  

Sniping is my job.
17 godina
odjavljen

vjerovao ti ili ne ali L920 je izašla 12.2012.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice