WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.013.038
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Re: WP8 - Općenito
MasterPeace kaže...

Nakon prckanja po postavkama, mogu zakljucit da za L925 nema niceg novog sto nisam imao na DP verziji sa Black updateom... Nema slidera za rucno postavljanje osvijetljenja(ovo me totalno razocaralo), koji je ocito rezerviran smo za one lumije koje nemaju ambijentalni senzor... Ne mogu podesit ekvalizator bez slusalica... Zivih slika takoder nema, iako su sasvim ok funkcionirale do zadnjeg azuriranja "Nokia Camera Beta",sto me takoder razocaralo... Nema ni promjena u Creative Studiju, isti broj filtera i apsolutno sve isto kao i do sada... Iskreno nemam pojima sto je bilo u tih 110MB Cyan firmwarea, al nema niceg sto je bilo na listi ficera... Totalno sam razocaran...

čudno...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Takoder se i na wpcentralu ljudi zale kako nema niceg sa liste cyan updatea... Znaci na L925 i 625 nema dodatnih fičera...

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.7.2014 22:00 (MasterPeace).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

da, baš gledam...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Možda su optimizirali malo više, gledajte na bateriju i brzinu i ostalo ;)

0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

sad kad kazu cekati update , lol 

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

ajde vise fakin neorganizirani MS, moram slusati ostale kako ga dobivaju samo ne ja, fakin video nemogu normalno gledati na ovom nestabilnom previewu.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
MasterPeace kaže...

Nakon prckanja po postavkama, mogu zakljucit da za L925 nema niceg novog sto nisam imao na DP verziji sa Black updateom... Nema slidera za rucno postavljanje osvijetljenja(ovo me totalno razocaralo), koji je ocito rezerviran smo za one lumije koje nemaju ambijentalni senzor... Ne mogu podesit ekvalizator bez slusalica... Zivih slika takoder nema, iako su sasvim ok funkcionirale do zadnjeg azuriranja "Nokia Camera Beta",sto me takoder razocaralo... Nema ni promjena u Creative Studiju, isti broj filtera i apsolutno sve isto kao i do sada... Iskreno nemam pojima sto je bilo u tih 110MB Cyan firmwarea, al nema niceg sto je bilo na listi ficera... Totalno sam razocaran...

Možda si zakinut za fičere zbog dp-a, ljudi su govorili, nema razloga za brigu, sve radi sa black-om, a nitko nije mogao isprobati cyan u to vrijeme i sad kad je konačno došao cyan, nema novih fičera, možda dp verzija ne uvozi nove fičere iz nadolazečih update-a, samo obnovi firmware...

16 godina
odjavljen

nije zakinut zbog DP... ova verzija OS koju imamo je ista verzija koja je i izašla sa L930. napisano stranicu prije i bilo u revjuu od 930-ke..

http://forums.wpcentral.com/nokia-lumia-925/296383-925-cyan-update-just-pure-wp8-1-upgrade-there-no-specific-new-features-cyan.html

eh sad... zašto 925 nema ova ostala sranja zna jedino dragi Bog i MS

14 godina
Sto Music na 8.1 nema live tile? Samo obicna plocica stalno.
16 godina
5220 kaže...
Sto Music na 8.1 nema live tile? Samo obicna plocica stalno.

Nema. Zasada. Jedan od sljedećih updatea će nadajmo se donijeti tu funkciju, iako, meni to nimalo ne smeta, stisnem Vol+ ili - i imam kontrole i što svira u tom trenu.

12 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Mislio sam da LG pretace iz supljega u prazno sa svojim updateom na androidima,al ovo ni LG ne bi nadmasio... Stavili su toliko "mnogo" fičera na Cyan za L925, da su ga komotno mogli izbacit tjedan dana nakon izlaska DP verzije... Nisam ocekivao mnogo od ovog updatea,al nisam ocekivao ni ovo...

Moj PC  
0 4 hvala 0
12 godina
protjeran
WP8 - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Među prvima na svijetu dobiješ official WP8.1 za svoj 925 i opet nisi sretan, pa šta bi više.. {#}

12 godina
protjeran
bik kaže...

Među prvima na svijetu dobiješ official WP8.1 za svoj 925 i opet nisi sretan, pa šta bi više.. {#}

Update koji donosi bar koji fičer, osim onih data strelica??

Ajd jos ne bi nista rekao da su popravili zagrijavanje uređaja,ili bateriju, al ni to ništa nije bolje ni lošije... Meni apsolutno nista ne predstavlja bit prvi koji ce primit update, rade sam zadnji pa da taj update i nesto donosi... Ovako, tresla se brda... Uostalom pogledaj WPcentral forum, vidit ces da je hrpa prituzbi na update koji ne donosi nista osim ofišl WP 8.1(ukoliko nisi na DP)

17 godina
WP8 - Općenito

Neki nisu nikad zadovoljni, to se prominiti ne moze! :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Virty kaže...

Neki nisu nikad zadovoljni, to se prominiti ne moze! :)

Pa dobro sto popljuvali covjeka? Ja se slazem s njim ako taj update ne donosi nista. Sta su MS i Nokia tako nisko pali da bi trebao biti sretan ako samo dobis update koji ne donosi nista.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
17 godina

Operativni sistem WindowsPhone 8.1   i  firmware za određeni uređaj je ništa nasprem starog wp8.0? aj dobro, ja ocito živim u zabludi.

Koliko sam skontao očekivali ste neki "veliki updejt" nakon DP-a (i bilo ih je), odavno je jasno da je DP8.1 full verzija. Inace ima i Apple svoj DP program koji par mjeseci ranije izda iOS kao za probu ali se masno plača! kod ms-a možemo bit sretni da su ga pustili ranije (da možemo bit sretni jer je besplatan!) i vec 3mj tko želi ima wp8.1, mogli smo svi još uvijek biti na 8.0 i čekat Wp8.1 i eto jucer kad bi napokoj dobio 8.1 bio bi oduševljen..

*inace nitko nikog ne pljuje, raspravljamo kao ljudi za dobrobit zajednice,jel ;)

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 19:42 (bik).
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 21:20 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
MasterPeace kaže...
bik kaže...

Ajd jos ne bi nista rekao da su popravili zagrijavanje uređaja,ili bateriju, al ni to ništa nije bolje ni lošije... Meni apsolutno nista ne predstavlja bit prvi koji ce primit update, rade sam zadnji pa da taj update i nesto donosi... Ovako, tresla se brda... Uostalom pogledaj WPcentral forum, vidit ces da je hrpa prituzbi na update koji ne donosi nista osim ofišl WP 8.1(ukoliko nisi na DP)

daj molim te, samo da razrješimo situaciju što od ovoga imaš a što ne..

Double tap to wake

Equalizer now works through the speaker

Dolby Headphone is now Dolby Virtual Surround

Dolby dialog enhancer - ovo nije za sve mobitele

Brightness Profile

Color Profile

Motion data - ni ovo nije za sve mobitele

Bluetooth 4.0 LE

Living Images

USB Settings

Miracast support - ni ovo nije za sve mobitele

New Camera algorithms

12 godina
protjeran
skank666 kaže...
MasterPeace kaže...
bik kaže...

daj molim te, samo da razrješimo situaciju što od ovoga imaš a što ne..

Double tap to wake

Equalizer now works through the speaker

Dolby Headphone is now Dolby Virtual Surround

Dolby dialog enhancer - ovo nije za sve mobitele

Brightness Profile

Color Profile

Motion data - ni ovo nije za sve mobitele

Bluetooth 4.0 LE

Living Images

USB Settings

Miracast support - ni ovo nije za sve mobitele

New Camera algorithms

Double tap koristim od prvog dana kad sam kupio L925

equalizer i dolby su ostali na starome( ne da se podesavati bez slusalica, i nije virtual...

brightnes profile se svodi na auto,nisko,srednje,visoko, dakle po starom... Color profile se svodi na dva slidera, sto imam od kad sam kupio L925 sa WP8(black)...

bluetooth je kakav je i bio... Zivih slika nema USB settingsa nema, a o algoritmima za kameru ni cut(slike su iste kakve su bile)...

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 21:34 (MasterPeace).
12 godina
protjeran
bik kaže...

Operativni sistem WindowsPhone 8.1   i  firmware za određeni uređaj je ništa nasprem starog wp8.0? aj dobro, ja ocito živim u zabludi.

Koliko sam skontao očekivali ste neki "veliki updejt" nakon DP-a (i bilo ih je), odavno je jasno da je DP8.1 full verzija. Inace ima i Apple svoj DP program koji par mjeseci ranije izda iOS kao za probu ali se masno plača! kod ms-a možemo bit sretni da su ga pustili ranije (da možemo bit sretni jer je besplatan!) i vec 3mj tko želi ima wp8.1, mogli smo svi još uvijek biti na 8.0 i čekat Wp8.1 i eto jucer kad bi napokoj dobio 8.1 bio bi oduševljen..

*inace nitko nikog ne pljuje, raspravljamo kao ljudi za dobrobit zajednice,jel ;)

Brkas loncice.. Ja ne pricam o OS-u, sa kojim sam zadovoljan i nemam nikakvih problema... Ja pricam o Cyan firmwareu i njegovim ficerima(slider za osvijetljenje ekrana,zive slike, usb postavke, podesavanje equalizora bez slusalica) i te sitnice koje su dio firmwarea, a kojih na L925 nema,a nece bit ni na ostalima(osim L630,930,1520,icon)... Nebi nista reko da pricamo o L520, al L925 je ni godinu dana star uređaj koji je bio flagship kada je izasao... Valjda sada kuzis cemu razocarenje... Uostalom pogledaj na WPcentral forumu i da vidis koliko je razocaranih korisnika L925..

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 21:56 (MasterPeace).
16 godina
odjavljen

totalno si u pravu... ovo nikako nema smisla da fali...

a jesi pobrao onaj drugi mali updejt?

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 22:01 (skank666).
12 godina
protjeran
skank666 kaže...

totalno si u pravu... ovo nikako nema smisla da fali...

a jesi pobrao onaj drugi mali updejt?

Jesam i ne nalazi mi nikakav update,to je ocito zakrpa za one koji jos nisu dobili cyan, pa da ne dobe plavi ekran dok ga instaliraju...

17 godina
MasterPeace kaže...
bik kaže...

Brkas loncice.. Ja ne pricam o OS-u, sa kojim sam zadovoljan i nemam nikakvih problema... Ja pricam o Cyan firmwareu i njegovim ficerima(slider za osvijetljenje ekrana,zive slike, usb postavke, podesavanje equalizora bez slusalica) i te sitnice koje su dio firmwarea, a kojih na L925 nema,a nece bit ni na ostalima(osim L630,930,1520,icon)... Nebi nista reko da pricamo o L520, al L925 je ni godinu dana star uređaj koji je bio flagship kada je izasao... Valjda sada kuzis cemu razocarenje... Uostalom pogledaj na WPcentral forumu i da vidis koliko je razocaranih korisnika L925..

ne brkam, to nije ni bilo službeno da ce svi uređaji dobiti te feature (sposobnosti) nego samo neka nagađanja od trece strane, imam 920 i slider osvjetljenja mi je totalno nepotreban?, žive slike nisam ni probao dok je bilo dostupno zbog greške u beta aplikaciji, usb postavke bi volo vidit šta ustvari nudi, equalizator je uistinu nepotreban/nesposoban na zvučniku bilokojeg mobitela. inace 925 kad je izašao nije bio flagship nego facelift modela 920, 1020 je bio tadašnji flagship 

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.7.2014 22:46 (bik).
12 godina
protjeran
bik kaže...
MasterPeace kaže...
bik kaže...ne brkam, to nije ni bilo službeno da ce svi uređaji dobiti te feature (sposobnosti) nego samo neka nagađanja od trece strane, imam 920 i slider osvjetljenja mi je totalno nepotreban?, žive slike nisam ni probao dok je bilo dostupno zbog greške u beta aplikaciji, usb postavke bi volo vidit šta ustvari nudi, equalizator je uistinu nepotreban/nesposoban na zvučniku bilokojeg mobitela. inace 925 kad je izašao nije bio flagship nego facelift modela 920, 1020 je bio tadašnji flagship 

Da brkas, jer ti u postu kojeg sam ti citirao spominjes WP 8.1 i njegove mogucnosti, a ja cijelo vrijeme pisem o nokijinom firmwareu i negovim posebnostima... I ne, 1020 nije bila tadasnji flagship, jer je izasla kasnije od 925.. BTW to sto tebi ne treba, ne znaci da drugima ne treba,ili nije dobro doslo...

17 godina

Gdje si našao službeno što sve cyan firmware sadržava za tvoj mob? 

I ne znam zašto OS nepotrebno natrpavat nepotrebnim glupostima, necemo od wp-a pravit android

14 godina
bik kaže...
imam 920 i slider osvjetljenja mi je totalno nepotreban?

Bas je dobro jedan kolega rekao, kako WP userima sve cega nema im je nepotrebno. {#}

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
17 godina

Senzor na Auto odraduje posao odlicno a ako to nije dovoljno imas low medum i high postavke i to sve odnah gore u action centru, stvarno ne vidim potrebu tu neki slider natrpavat i glumit pocajzlu oko osvjetljenja ekrana osim kod uredjaja koji nemaju senzor a to je L630

14 godina
WP8 - Općenito

doduse i meni ne treba, jer sam stavio u notification bar opciju da saltam ta osvjetljenja, automatic-low-medium-high i kako u kojim uslovima sebi odredim koje mi treba jednostavnim dodirom, ali opet oduzme mjesto jer je samo 4 opcije dostupne, da ima opcija da mices lijevo-desno kao na androidu pa da tu moze vise stvari stati, jer rado bih ubacio opciju za gps da ne moram ulaziti u settings koji mi je nakon dosta vremena koristenja wp uredjaja i dalje zbunjujuci, nikad sa se naviknem gdje se sta navikne, moraju to bar po abecedi poredati postavke

inace ja cyan cekam samo zbog kamere tj novih algoritama, jer mi je slabija kamera na wp dp

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice