Veliki iPhone problem

poruka: 12
|
čitano: 3.540
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Veliki iPhone problem

Ovako inači imam JB iphone i sad danas sam krenuo skidat igrice i skinule su mi se i sad poslje toga imam 2 problema 1)nemogu ih instalirat.Da pojasnim kliknem da ih install i sve mi radi i pošalje obavijest da je instalirana ali kad idem tražit igru igre uopće nema. 2) Ovo me najviše muči od danas kad sam krenuo na installous počeo mi se prikazivat neki error piše    Api error API unavaible   e sad kako da to riješim.Hitno molim vas pomoć.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 19:58 (Iv4n0u5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Veliki iPhone problem

jesi probao hard reset moba? no api javlja kad nisi spojen na net.

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

jesi probao hard reset moba? no api javlja kad nisi spojen na net.

nisam iako bih mogao.Dali ću izgubiti jb i sve aplikacije ? .... al neznam zašto neće bio sam povezan na wi-fi i bilo koja igra koju skinem neradi

15 godina

stisni home i power tipku odjednom i drzi dok se neresetira neces izgubiti nista jednio ako ima theatred jailbrake ako imas 4.2 i iphone 3gs ili 4

15 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

stisni home i power tipku odjednom i drzi dok se neresetira neces izgubiti nista jednio ako ima theatred jailbrake ako imas 4.2 i iphone 3gs ili 4

neće napravio sma i ništa opet mi neće prikazati tu aplikaciju

15 godina
protjeran
Veliki iPhone problem

Grijeh je JB-at Iphone.

0 11 hvala 1
15 godina
Iv4n0u5 kaže...
CroVandal kaže...

Vjerovatno ces morat restorat neznam ovako napamet o cemu je rijec

16 godina
protjeran
Iv4n0u5 kaže...
CroVandal kaže...

Cek, dal je u pitanju jedna aplikacija koja nece da se instalira ili je sa svakom tako? 

15 godina
neaktivan
ansha kaže...
Iv4n0u5 kaže...
CroVandal kaže...

Cek, dal je u pitanju jedna aplikacija koja nece da se instalira ili je sa svakom tako? 

sa svakom takvom u pitnaju su igre i to tap tap metallica ninjump deluxe i fruit ninja a sad negdje sam proguglao dal to može biti da nemogu instalirati zato što nemam AppSync

15 godina

pa instaliraj ga iz cydie mada sumnjam da je to problem...

15 godina
neaktivan
Veliki iPhone problem

Ah probat ću možda sam neš pod settings u installous zeznuo tamo mi je sve isključeno ili pod network iako znam da tam nije problem ak nebude ništa išlo napravit ću reinstal installousa

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Riješio sam problem bar se tak nadam sve sam išao deinstalirat dvaput i instaliro nove programe za to i sad sam skinuo jednu igru i dobro mi je skinulo

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice