Meni ni neda da ažuriram :(
Kaže provjera nije moguća pas mater
Jel imaš root?
Jel imaš root?
Nop,kad sam pokušavao nije mi dao otključati BL iako je pisalo da je moguće i dalje ništa nisam radio.
http://www.xperiablog.net/2016/03/08/new-android-5-0-update-rolling-for-xperia-m4-aqua-26-1-a-3-111-and-m4-aqua-dual-26-1-b-3-109/
Mislim da je to to ažuriranje, dakle ne 6.0.
MM ne bi trebao još neko vrijeme barem mjesec dva
Da, to je to 26.1.A.3.111.
Dali je itko rješio problem s memorijom?
Jučer po ne znam koji puta sam ju resetirao i stavio app-ove koje koristim(faceobok,messenger,viber,wapp,njuškalo,svjetiljka) i opet imam 0.89gb free i konstantno baca onu glupost da mi je 85% memorije iskorišteno i da ispraznim memoriju,to mi polako diže živac i više nisam pametan što da napravim po pitanju toga?
Ako postoji mogućnost da se to ispravi bez roota jer mi neda rootati(otključati bl da mogu kako hoću raditi iako piše na samom uređaju da je moguće pa prebaci iz mogućeg u nemoguće) onda da to odradim,ako ne onda da ju prodam/mjenjam za Z seriju.
Što je najgore,nakon izbacivanja te poruke uređaj toliko uspori da je stari S4 brži od njega :(
Jučer po ne znam koji puta sam ju resetirao i stavio app-ove koje koristim(faceobok,messenger,viber,wapp,njuškalo,svjetiljka) i opet imam 0.89gb free i konstantno baca onu glupost da mi je 85% memorije iskorišteno i da ispraznim memoriju,to mi polako diže živac i više nisam pametan što da napravim po pitanju toga?
Ako postoji mogućnost da se to ispravi bez roota jer mi neda rootati(otključati bl da mogu kako hoću raditi iako piše na samom uređaju da je moguće pa prebaci iz mogućeg u nemoguće) onda da to odradim,ako ne onda da ju prodam/mjenjam za Z seriju.
Što je najgore,nakon izbacivanja te poruke uređaj toliko uspori da je stari S4 brži od njega :(
Mogla bi pomoći memorijska kartica, pa sve što se može prebaciti , premjestiti na nju. Koliko god instaliram aplikacija uvijek imam 1,89Gb slobodno, niti se poveća niti se smanji.
Mogla bi pomoći memorijska kartica, pa sve što se može prebaciti , premjestiti na nju. Koliko god instaliram aplikacija uvijek imam 1,89Gb slobodno, niti se poveća niti se smanji.
Đabe to kad cca 60-70% svake app koju prebaciš na msd ostane na mobitelu,tako da od memorijske nema pomoći.
pozdrav,ja imam problem sa kamerom, kad udjem u fotoaparat pise mi kamera nije dostupna, prednja radi ali zadnja nece.
probao vratiti na tvornicke..nista
na drugim aplikacijama je samo crna slika
Pokušaj Repair putem PC Companion programa na računalu, ako ne upali onda jedino nada će proradit samo od sebe ili servis.
Uzela sam Sony M4 Aqua , i telefon se jako greje i baterija se jako brzo trosi da li je moguce da ima nesto instalirano pa da crpi bateriju ili je ipak kvar na telefonu?
Uzela sam Sony M4 Aqua , i telefon se jako greje i baterija se jako brzo trosi da li je moguce da ima nesto instalirano pa da crpi bateriju ili je ipak kvar na telefonu?
Isključi lokaciju, osobito kad se mobitel puni. Uskoro stiže nadogradnja, koja će valjda riješiti i ovaj problem.
Stalno citam o problemima sa M4 i nije mi jasno.Ja sam ga kupio prije nekih 5 mjeseci i sve radi odlicno.Ok,najveci problem je sa internom memorijom ali za sve vas kako vam je netko vec ovdje objasnio kad dodje nadogradnja androida(cini mi se sredinom 5.2016)imati ce te malo vise memorije.Ovo o zagrijavanju,o slusanju glazbe u autu necu komentirati.Mozda je jos jedan mali minus kod ovog mobitela lcd ekran pa bi preporucio da se kupi zastitno staklo.Stara narodna"Koliko para toliko muzike".Vecina vas koja se zali u stvari traze mobitele vise klase od 5000 kuna.Postoji garancija,postoji servis.A ako vas ni to ne zadovoljava imate njuskalo,zamjena,prodaja..Sony za razliku od kineza drze dobro cijenu i kao polovni pod garancijom.Nikakvo rootanje jer onda garancija u 90 posto slucajeva pada u vodu.Isto tako korisna je koristiti aplikaciju od Sony xperia care.
Da,tocno za zagrijavanje je potrebno iskljuciti lokaciju.Isto,nemojte stavljati neke nepotrebne aplikacije poput battery safe i slicno,zauzima memoriju a sony ima svoju predinstaliranu.
Pogledaj pod aplikacije
Pogledaj pod aplikacije aktivno za foto status
Naime imam problema sa ovim telefonom. Dešava mi se već drugi put. Telefon se sam od sebe ugasi i ja kada ga pokušam upaliti telefon započne sa tim procesom i onda se samo vrši ono početno kao učitavanje i to dugo traje... Prvi put sam ga ostavila preko noći i došao je sebi, sada se već 2 dana ne pokreće. Može pomoć?
Pod garanciju to, bit će da je matična kihnula..
Slažem se, sony M4 totalno smeće. Dve frendice imaju taj M4 i obje imaju problema sa zvonjavom, notifikacijama itd itd.
Pozdrav, moj prblem je malo opširniji i najvjerovtnije ću ga nosit na servis, zadnji put kad sam ga koristio bio je jako spor te sam mislio napraviti factory reset... ali eto nisam ._. , te sam ga ugasio misleći da kad se upali bit će bolje, i upalim ga i čekam, čekam... pa jedno 1h, i ugasio se sam, valjda se baterija ispraznila jer je bila na 20%, istražio sam to i saznao da se to zove bootloop, znači telefon se kreće boot-at i stane na onoj sony-evoj animaciji i nemrda sve dok se baterija ne isprazni, probao sam sve i volume up + power, i da uđem u onaj recovery mod i onu malu rupicu za reset i ništa...
sad nije radio tjedan dana, i odlučim ga stavit na punjač i više se i nepuni ._. upali se pa se ugasi, i tako cjelo vrijeme 
Pozz,imam navedeni mobitel svega nekoliko dana i na njemu ove aplikacija viber njuskalo i flashlight+ one sto su dosle na mobu,napravio sva azuriranja softwera prvi dan, i od 4. dana mi se poceo cesto gasit sam od sebe,zanima me u cemu bi bio problem ili da ga saljem na servis?
Ma ta M4 je najgori mobitel ikad stvarno. Apsolutno svi imaju probleme svakakve s njom. Poluproizvod od doogea je bolji mob od ovog smeća. Kao za male pare brdo moba, što na prvu i je, ali evo par mojih frendova ima M4 i svaki dan problemi... Bilo softverski, bilo hardverski
pa trebao bi marshmallow da popravi dosta toga, al sonyu se ne žuri
Prejako... Daleko prejako... Pa nije to sol...
Pozz
Stalno mi se gasi i pali mob no ne može se pokrenuti... Samo mi stalno ispočetka SONY na ekranu... Ugasi se i ponovno...
Hvala