Sony Experia M4 Aqua - problemi sa novim telefonom

poruka: 212
|
čitano: 134.366
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Meni ni neda da ažuriram :(
Kaže provjera nije moguća pas mater

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Sony Experia M4 Aqua - problemi sa novim telef

Jel imaš root?

14 godina
bubimir13 kaže...

Jel imaš root?

Nop,kad sam pokušavao nije mi dao otključati BL iako je pisalo da je moguće i dalje ništa nisam radio.

Otkupljujem/Popravljam Smartphone-ove kontakt na PM ili evilmage007@gmail.com 097/673/27-41
16 godina
neaktivan
bubimir13 kaže...

http://www.xperiablog.net/2016/03/08/new-android-5-0-update-rolling-for-xperia-m4-aqua-26-1-a-3-111-and-m4-aqua-dual-26-1-b-3-109/

Mislim da je to to ažuriranje, dakle ne 6.0.

MM ne bi trebao još neko vrijeme barem mjesec dva

Da, to je to 26.1.A.3.111.

Za zahvalu klikni na Hvala
14 godina

Dali je itko rješio problem s memorijom?
Jučer po ne znam koji puta sam ju resetirao i stavio app-ove koje koristim(faceobok,messenger,viber,wapp,njuškalo,svjetiljka) i opet imam 0.89gb free i konstantno baca onu glupost da mi je 85% memorije iskorišteno i da ispraznim memoriju,to mi polako diže živac i više nisam pametan što da napravim po pitanju toga?
Ako postoji mogućnost da se to ispravi bez roota jer mi neda rootati(otključati bl da mogu kako hoću raditi iako piše na samom uređaju da je moguće pa prebaci iz mogućeg u nemoguće) onda da to odradim,ako ne onda da ju prodam/mjenjam za Z seriju.

Što je najgore,nakon izbacivanja te poruke uređaj toliko uspori da je stari S4 brži od njega :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Jučer po ne znam koji puta sam ju resetirao i stavio app-ove koje koristim(faceobok,messenger,viber,wapp,njuškalo,svjetiljka) i opet imam 0.89gb free i konstantno baca onu glupost da mi je 85% memorije iskorišteno i da ispraznim memoriju,to mi polako diže živac i više nisam pametan što da napravim po pitanju toga?
Ako postoji mogućnost da se to ispravi bez roota jer mi neda rootati(otključati bl da mogu kako hoću raditi iako piše na samom uređaju da je moguće pa prebaci iz mogućeg u nemoguće) onda da to odradim,ako ne onda da ju prodam/mjenjam za Z seriju.

Što je najgore,nakon izbacivanja te poruke uređaj toliko uspori da je stari S4 brži od njega :(

Mogla bi pomoći memorijska kartica, pa sve što se može prebaciti , premjestiti na nju. Koliko god instaliram aplikacija uvijek imam 1,89Gb slobodno, niti se poveća niti se smanji.

14 godina
ivo454 kaže...
kruskar kaže...

Mogla bi pomoći memorijska kartica, pa sve što se može prebaciti , premjestiti na nju. Koliko god instaliram aplikacija uvijek imam 1,89Gb slobodno, niti se poveća niti se smanji.

Đabe to kad cca 60-70% svake app koju prebaciš na msd ostane na mobitelu,tako da od memorijske nema pomoći.

12 godina
neaktivan

Ako je ovaj leak valjan, M4 će do kraja 4. mjeseca dobit MM, a onda će se skratit brige sa malom internom memorijom 

9 godina
neaktivan

a evo konačno i kodmene da se ažurira... jel se vama ovo ažuriralo? ja sam ga sada 3 puta gasio palio i eto čuda nakon sto se treci put upalio pojavilo se da je dostupno ažuriranje......

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

pozdrav,ja imam problem sa kamerom, kad udjem u fotoaparat pise mi kamera nije dostupna, prednja radi ali zadnja nece.

probao vratiti na tvornicke..nista

na drugim aplikacijama je samo crna slika

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pokušaj Repair putem PC Companion programa na računalu, ako ne upali onda jedino nada će proradit samo od sebe ili servis.

9 godina
neaktivan

Uzela sam Sony M4 Aqua , i telefon se jako greje i baterija se jako brzo trosi da li je moguce da ima nesto instalirano pa da crpi bateriju ili je ipak kvar na telefonu? 

S

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sonymobile1 kaže...

Uzela sam Sony M4 Aqua , i telefon se jako greje i baterija se jako brzo trosi da li je moguce da ima nesto instalirano pa da crpi bateriju ili je ipak kvar na telefonu? 

Isključi lokaciju, osobito kad se mobitel puni. Uskoro stiže nadogradnja, koja će valjda riješiti i ovaj problem.

13 godina
neaktivan

Stalno citam o problemima sa M4 i nije mi jasno.Ja sam ga kupio prije nekih 5 mjeseci i sve radi odlicno.Ok,najveci problem je sa internom memorijom ali za sve vas kako vam je netko vec ovdje objasnio kad dodje nadogradnja androida(cini mi se sredinom 5.2016)imati ce te malo vise memorije.Ovo o zagrijavanju,o slusanju glazbe u autu necu komentirati.Mozda je jos jedan mali minus kod ovog mobitela lcd ekran pa bi preporucio da se kupi zastitno staklo.Stara narodna"Koliko para toliko muzike".Vecina vas koja se zali u stvari traze mobitele vise klase od 5000 kuna.Postoji garancija,postoji servis.A ako vas ni to ne zadovoljava imate njuskalo,zamjena,prodaja..Sony za razliku od kineza drze dobro cijenu i kao polovni pod garancijom.Nikakvo rootanje jer onda garancija u 90 posto slucajeva pada u vodu.Isto tako korisna je koristiti aplikaciju od Sony xperia care.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Da,tocno za zagrijavanje je potrebno iskljuciti lokaciju.Isto,nemojte stavljati neke nepotrebne aplikacije poput battery safe i slicno,zauzima memoriju a sony ima svoju predinstaliranu.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pogledaj pod aplikacije

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.4.2016 23:18 (naskos37ACPZ20).
13 godina
neaktivan
naskos37ACPZ20 kaže...

Pogledaj pod aplikacije aktivno za foto status

9 godina
neaktivan
Pozdrav,
Naime imam problema sa ovim telefonom. Dešava mi se već drugi put. Telefon se sam od sebe ugasi i ja kada ga pokušam upaliti telefon započne sa tim procesom i onda se samo vrši ono početno kao učitavanje i to dugo traje... Prvi put sam ga ostavila preko noći i došao je sebi, sada se već 2 dana ne pokreće. Može pomoć?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pod garanciju to, bit će da je matična kihnula..

9 godina
neaktivan
Pozdrav. Imam problem sa M4 takav što mi stalno izbacuje da nemam slobodne memorije i stalno me opominje da se izvršava prenos na sd karticu. Nemam ama baš ništa instalirano od aplikacija imam desetak slika i memorijsku od 8 giga. Stalno se pregrejava baguje kad imam poziv kad hoću da privučem zelenu slušalicu da se javim on neće. Iskreno mislim da Acer z 520 kojeg sam imao pre njega a slabiji je od m4 bolje je radio. Nikad više Sony. Telefon je totalni promašaj.

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Uđeš u postavke, pohrana, i na dnu ćeš vidjeti "prenesi podatke na SD karticu" i jednostavno kada ti učita sve podatke klikneš na presi.. traje neki minut dvi.. savjet redovno briši ove "predmemoralne podatke" dosta oslobodi memorije 😊
13 godina

Slažem se, sony M4 totalno smeće. Dve frendice imaju taj M4 i obje imaju problema sa zvonjavom, notifikacijama itd itd. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ima li kakvi novosti o ažuriranju na 6.0 android, je li kome stiglo, kod mene još nema ništa

0 0 hvala 0
10 godina

Pozdrav, moj prblem je malo opširniji i najvjerovtnije ću ga nosit na servis, zadnji put kad sam ga koristio bio je jako spor te sam mislio napraviti factory reset... ali eto nisam ._. , te sam ga ugasio misleći da kad se upali bit će bolje, i upalim ga i čekam, čekam... pa jedno 1h, i ugasio se sam, valjda se baterija ispraznila jer je bila na 20%, istražio sam to i saznao da se to zove bootloop, znači telefon se kreće boot-at i stane na onoj sony-evoj animaciji i nemrda sve dok se baterija ne isprazni, probao sam sve i volume up + power, i da uđem u onaj recovery mod i onu malu rupicu za reset i ništa... 

sad nije radio tjedan dana, i odlučim ga stavit na punjač i više se i nepuni ._. upali se pa se ugasi, i tako cjelo vrijeme 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozz,imam navedeni mobitel svega nekoliko dana i na njemu ove aplikacija viber njuskalo i flashlight+ one sto su dosle na mobu,napravio sva azuriranja softwera prvi dan, i od 4. dana mi se poceo cesto gasit sam od sebe,zanima me u cemu bi bio problem ili da ga saljem na servis?

EUNE LOL: frenkySTYLE
9 godina
neaktivan
Ja ovaj tel. imam skoro godinu dana i stalno imam neke probleme sa njim. Prvo youtube nije radio, zatim kamera je stalno prikazivala grešku pa sam morala ili brisati istoriju ili gasiti tel. Kvasila sam ga dosta puta j uvek je posle toga radio normalno. Juče sam ga koristila u bazenu, dobro ga osušila i radio je normalno. Posle par sati počeo je da svakih minut-dva ulazi u kameru dok ga čak i ne koristim. Kad se to smirilo ista stvar je počela da se dešava i sa muzikom, prikazuje mi da su povezane slušalice, pa onda opet da nisu i sve tako u krug. Ali tu nije kraj problema. Sada mi se na ekranu pojavljuju neke linije, kada je pozadina tamna one su baš izražene, na svetlijim se to i ne primeti toliko ali jako je bledo i rezolucija je loša. Držala sam ga celu noć u pirinču, još uvek je isto. Ne znam šta da radim, na servisu će ga ostaviti sigurno dugo a za par dana idem na more ...

0 0 hvala 0
13 godina

Ma ta M4 je najgori mobitel ikad stvarno. Apsolutno svi imaju probleme svakakve s njom. Poluproizvod od doogea je bolji mob od ovog smeća. Kao za male pare brdo moba, što na prvu i je, ali evo par mojih frendova ima M4 i svaki dan problemi... Bilo softverski, bilo hardverski

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

pa trebao bi marshmallow da popravi dosta toga, al sonyu se ne žuri

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jo762014 kaže...
 Držala sam ga celu noć u pirinču,

Prejako... Daleko prejako... Pa nije to sol...

9 godina
neaktivan

Pozz

Stalno mi se gasi i pali mob no ne može se pokrenuti... Samo mi stalno ispočetka SONY na ekranu... Ugasi se i ponovno...

Hvala

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice