Evo moje baterije na s6 edge. Imam ga 3 tjedna. Imao sam prije njega običan s6 i sot mi je bio uglavnom 3-4 sata uz isto korištenje. Neznam kako može biti takva razlika na samo 50 mah veću bateriju. Lokacija i wifi stalno uključeni, bluetooth i nfc isključeni. Osvjetljenje je na automatski. Imam instalirano preko 60 aplikacija, 2 mail računa, viber, messenger, whatsapp, telegram. Jako sam zadovoljan baterijom.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I meni je na deafult postavkama wifi-a
Samsung S6 Edge+
Pozdrav, zanima me za koliko bi mogao najjeftinije kupiti S6?
I meni je na deafult postavkama wifi-a
Nemoj pisati gluposti, samo se sramotiš.
http://forum.xda-developers.com/s6-edge-plus/help/wifi-connected-internet-t3189451
http://forum.xda-developers.com/s6-edge-plus/help/s6-edge-plus-wifi-issues-t3215649
http://forum.xda-developers.com/s6-edge-plus/help/wifi-dropouts-t3204625
http://forum.xda-developers.com/s6-edge-plus/help/wifi-password-t3211095
a ovde na forumu vec imas dva koji nemaju taj problem
Nemam niti ja na S6 za kojeg je tonci govorio da ima taj bug. Ocito nisu svi zahvaceni s time. Kolega koji takoder ima S6 nema takvih problema...
Nemam niti ja na S6 za kojeg je tonci govorio da ima taj bug. Ocito nisu svi zahvaceni s time. Kolega koji takoder ima S6 nema takvih problema...
Nemam ni ja. Mene samo muci ta slabasna baterija. S wifijem do sada nisam stvarno imao problema.
meni wifi radi super, cim udjem u zgradu di je ured, a ured je na drugom katu i na suprotnoj str zgrade on se spaja na wifi ne moram ici u postavke, ja ga uopce ne gasim nikad, i svugdje se spoji di sam zapamtio sifru.
I meni takodje WiFi radi kako treba, nemam nikakvih problema, btw. neki dan sam odradio instalaciju 5.1.1 i danas sam dobio jos 1 malecki update za 5.1.1 od 216,51MB.
De mi samo recite, u slucaju da mi neka aplikacija vuce vise baterije/RAM -a nego inace ili ne radi kako treba, ili kako vi kazete da mi se nesto zblesira posle update -a, sta tu pomaze? Factory data reset ili hard reset? Neki kazu, soft / hard reset i koji treba da se odradi?
Factory data reset, settings > Backup and reset > Factory data reset i to bi bilo to? Jel ovo soft reset?
Hard reset, power buton+volume up+home ( sve zajedno drzim ) > wipe data/factory reset > Yes delete all user data > reboot system now i to bi bilo to? Jel ovo hard reset?
I meni takodje WiFi radi kako treba, nemam nikakvih problema, btw. neki dan sam odradio instalaciju 5.1.1 i danas sam dobio jos 1 malecki update za 5.1.1 od 216,51MB.
De mi samo recite, u slucaju da mi neka aplikacija vuce vise baterije/RAM -a nego inace ili ne radi kako treba, ili kako vi kazete da mi se nesto zblesira posle update -a, sta tu pomaze? Factory data reset ili hard reset? Neki kazu, soft / hard reset, koji je koji sad?
Factory data reset, settings > Backup and reset > Factory data reset i to bi bilo to? Jel ovo soft reset?
Hard reset, power buton+volume up+home ( sve zajedno drzim ) > wipe data/factory reset > Yes delete all user data > reboot system now i to bi bilo to? Jel ovo hard reset?
Koji god da uradis, ok je. Najbolje kombinacija tipki koju si naveo pa uradis reset, zatim samo wipe-as cache partition i dobar.
Ok, aaa "backup" onda nije u ovom slucaju ( ako se nesto zblesira / ne radi kako treba ) preporucljivo raditi ili se varam?
btw. sa ovim maleckim update -om za 5.1.1 dobio sam drugacije ikonice i dobio sam: Excel, PowerPoint, Word, Samsung Gear.
Moze li mi neko reci, cemu sluzi ova nova aplikacija sto sam dobio "Samsung Gear" ?
Evo moje baterije na s6 edge. Imam ga 3 tjedna. Imao sam prije njega običan s6 i sot mi je bio uglavnom 3-4 sata uz isto korištenje. Neznam kako može biti takva razlika na samo 50 mah veću bateriju. Lokacija i wifi stalno uključeni, bluetooth i nfc isključeni. Osvjetljenje je na automatski. Imam instalirano preko 60 aplikacija, 2 mail računa, viber, messenger, whatsapp, telegram. Jako sam zadovoljan baterijom.
Da li mi možeš reći, koji ti je bolji za korištenje (ako može iskreno)? Ja iskreno neznam koji bi mi bolje odgovarao.
Sviđa mi se S6E zeleni, da li se čovjek lako navikne na taj zakrivljeni ekran?
Di nabaviti najbolju foliju za ekran za obican S6?
PS moj isto nema bugova koje vi navodite. Jedino da je baterija mogla biti bolja, mogla je :)
Moram priznat da me s6 odusevljava. Sasvim fino radi, kamera je odlica (hdr video, slow motion, selfie camera).
Baterija je ono... ajd... bar se brzo puni...
Stavio sam avengers maskicu i obicni tempered glass i zadovoljan sam.
Nadam se samo nekom updateu ili portu kamere sa edge+ koji daje shutter speed kontrolu.
Jučer mi je nakon mjesec dana korištenja s6 prvi puta pao i zadobio 3 lakše "ozljede" :(
Topla preporuka svima za cherry temu. Crno crvena, u prosjeku radi crne boje izvucem preko 4h sot.
Koji god da uradis, ok je. Najbolje kombinacija tipki koju si naveo pa uradis reset, zatim samo wipe-as cache partition i dobar.
Hmmm, znaci prvo odradim ovo " Hard reset, power buton+volume up+home ( sve zajedno drzim ) > wipe data/factory reset > Yes delete all user data > reboot system now " ?
--- pa onda kad se mobilni ponovo upali posle hard reseta, uradim ovo >>> " wipe cache partition " ? A zasto sluzi " wipe cache partition " ?
Koliko vidim, kada radim na ovakav nacin reset ( hard reset ) backup se ne odradjuje tj. nema backup da se odradi ?
Hmmm, znaci prvo odradim ovo " Hard reset, power buton+volume up+home ( sve zajedno drzim ) > wipe data/factory reset > Yes delete all user data > reboot system now " ?
--- pa onda kad se mobilni ponovo upali posle hard reseta, uradim ovo >>> " wipe cache partition " ? A zasto sluzi " wipe cache partition " ?
Koliko vidim, kada radim na ovakav nacin reset ( hard reset ) backup se ne odradjuje tj. nema backup da se odradi ?
Ali ja tebe i dalje ne kužim. Nemaš nikakvih problema s mobitelom a tu se pripremaš za neki Hard Reset...
Do prije tjedan dana te bilo strah instalirat 5.1.1. a sad bi radio Hard reset.
Odeš na google i upišeš "wipe cache partition"., što ti god padne na pamet, odgovor možeš dobit na googlu.
Da imaš problema ja bi ti prvi pomogao., ali pošto nemaš, bezpotrebno spamaš temu s tehničkim pitanjima oko Androida.
Ima li netko problem s random restartanjem servisa i procesa na s6?
Koristim PowerAMP za slušanje glazbe i naviknuo sam da glazba starta automatski kad spojim slušalice na mob. Na s6 mi to uspjeva otprilike jednom u pet pokušaja. Prvo sam posumnjao u aplikaciju, a onda vidim da je proces cijelo vrijeme u memoriji i aktivan, ali se svako malo resetira (ss). Nije zahvaćen samo poweramp već još par aplikacija i poprilično me živcira ova pojava.
Ne razumijem zbog čega, uvijek imam oko 300-400 mb free RAM-a, a do reseta dolazi nasumično!? Je li i to utjecaj samsungovog RAM managementa? Neko rješenje?
edit: postoji li neka aplikacija ili način da se (meni) bitni servisi i aplikacije sačuvaju od nasumičnog gašenja?
p.s. Pitanje za edge + i note 5 korisnike; koliko vam RAM-a zauzima system?
Ima li netko problem s random restartanjem servisa i procesa na s6?
Koristim PowerAMP za slušanje glazbe i naviknuo sam da glazba starta automatski kad spojim slušalice na mob. Na s6 mi to uspjeva otprilike jednom u pet pokušaja. Prvo sam posumnjao u aplikaciju, a onda vidim da je proces cijelo vrijeme u memoriji i aktivan, ali se svako malo resetira (ss). Nije zahvaćen samo poweramp već još par aplikacija i poprilično me živcira ova pojava.
Ne razumijem zbog čega, uvijek imam oko 300-400 mb free RAM-a, a do reseta dolazi nasumično!? Je li i to utjecaj samsungovog RAM managementa? Neko rješenje?
edit: postoji li neka aplikacija ili način da se (meni) bitni servisi i aplikacije sačuvaju od nasumičnog gašenja?
p.s. Pitanje za edge + i note 5 korisnike; koliko vam RAM-a zauzima system?
To je poznat problem RAM managmenta kod Samsunga.Pretpostavljamo da će to biti riješeno na 6.0.
Mislim da ima rjesenje na xda forumu za taj problem oko ram memorije i kolko sam cital, ekipa je zadovoljna..
Samsung s6 xda forum
system uzima 1.7 gb
Slobodno memorije 1.9 gb
Samsung S6 Edge+
Potvrđujem da Edge+ problema s memorijom nema. Konačno znamo da Touch Wiz treba 4GB.
Ali ja tebe i dalje ne kužim. Nemaš nikakvih problema s mobitelom a tu se pripremaš za neki Hard Reset...
Do prije tjedan dana te bilo strah instalirat 5.1.1. a sad bi radio Hard reset.
Odeš na google i upišeš "wipe cache partition"., što ti god padne na pamet, odgovor možeš dobit na googlu.
Da imaš problema ja bi ti prvi pomogao., ali pošto nemaš, bezpotrebno spamaš temu s tehničkim pitanjima oko Androida.
Pa nije da nemam, zato i pitam, zato sto imam problema sad sa baterijom, mnogo mi se brze baterija potrosi u odnosu na pre ( a mobilni koristim kao i pre sto sam koristio, da ne bude, a koliko ga sad koristis u odnosu na pre ), npr. " Android OS " mi odnese po 20% i jace, a pre nije islo preko 5%... ne znam zasto sad toliko vuce :v... zato i pitam za ovaj hard reset, da li je bolje odraditi njega ili soft reset i da li bi to resilo problem?
Mislim da ima rjesenje na xda forumu za taj problem oko ram memorije i kolko sam cital, ekipa je zadovoljna..
Samsung s6 xda forum
Vidio sam to, treba root, a u to se još ne ću upuštati.
system uzima 1.7 gb
Slobodno memorije 1.9 gb
Tnx; mora da dobro dođe još ta giga rama.
Vezano uz moj problem, na kraju nije stvar do Samsunga već do retardiranih aplikacija za "čišćenje i ubrzavanje". Clean master i battery doctor, za greenify još nisam ziher, ali je disablean trenutno. Otkad sam ih maknuo, niti jedan servis i proces se nije resetirao.
Ovo i dalje ne mijenja činjenicu da bi samsung mogao popraviti ram management. Rađe bi imao 95% zauzet RAM ali da mi 4 taba u browseru ostanu učitana, a ne da mi ih reloada (ili još gore, pogasi) nakon poziva, poruke i par fotki, a 80% popunjen. Čemu onda tih 400 mb!?
Na edge +/note 5 nema takvih problema, multitasking radi kak spada?
da javim, ja koristim PowerAmp te isto koristim to dok se gurnu sluske da automatski pocne..ugl..zauzima mi 13 MB dok nije muzika upaljena..u stand by-u..a ovak imam
sys: 790MB
apps 600MB
free 1.4GB
LG G3 imam