Pitanje u vezi baterije; koliko vam % poždere standby? Ako preko dana imate uključen wifi/data/gps/sync, a preko noći ništa od toga.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me je li ikome stigao ovaj novi update za SGS 6 na T-Mobile mreži?
Koliko vidim stigao je korisnicima Tele 2 i VIP mreže dok za T-Mobile jos ništa kada idem provjerit za OTA update.
meni je stigao jucer. t-mobile
meni je stigao jucer. t-mobile
Meni jos nije. Isto t mobile.
Valjda ce onda stići ubrzo taj novi update i za nas na T-Mobileu koji jos čekamo. Nadam se barem do polovice idućeg tjedna. 
Valjda ce onda stići ubrzo taj novi update i za nas na T-Mobileu koji jos čekamo. Nadam se barem do polovice idućeg tjedna. 
pa nije za glavu, kad dođe-dođe... zadnji update je na t mobile bila razlika od 2, 3 dana za vipom koji je prvi pustio...
pa nije za glavu, kad dođe-dođe... zadnji update je na t mobile bila razlika od 2, 3 dana za vipom koji je prvi pustio...
Ja sam zadnja dva updatea dobio prvi ili drugi na forumu (tj. bar sam rekao prvi) a na t-mobileu sam, a sad još uvijek ništa, bude valjda za dan dva 
Ma nije nikakva žurba nego sam prešao nedavno sa iOS-a na Android pa se još uvijek navikavam na sve . Malo me razmazio Appleov način puštanja nadogradnji odjednom za sve pa sad čekam da vidim kad otprilike T-Mobile pušta svoj update za razliku od drugih operatera. 
malo cudno sto jos nije stigo, a od mene proslo vec par dana, jedino da moj nije otkljucan mozda al je kupljen u t-mobile na pretplatu
Nije li ono zakon da za nekih stotinjak kuna moraju otključati mobitel?
Vjerojatno onda u T-Mobile-u puštaju taj update postepeno u nekim valovima čim su neki dobili prije dan-dva dok drugi nisu, a na istoj su mreži.
mislio sam da nije brandiran za t-mobile, nisam mislio otkljucan za sim karticu.
Evo imam 4 sata i 30 minuta SOT-a. Baterija je drzala dva dana, a jedan cijeli sat je oduzelo igranje novog Angry Birds-a. Tako da je baterija puno bolja nego u proslog mobitela, HTC M8. Jedino ovaj je puno trzav, ne znam zasto. :/
Eto moj na servisu...skuzio ja crvenkast ekran, pocele me boje zivcirat..dobivam novi
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
Eto moj na servisu...skuzio ja crvenkast ekran, pocele me boje zivcirat..dobivam novi
Koliko crvenkast? Svi su malo vise crvenkasti u odnosu na prethodnike, radi kalibracije.
Koliko crvenkast? Svi su malo vise crvenkasti u odnosu na prethodnike, radi kalibracije.
Negdje ispod notif bara se vidjela crta na bijeloj boji, gore je bijela bijela, ispod nje su upaljeni crveni pikseli jace od ostalih u RGB kombi za bijelu
Pozdrav ljudi, nisam bio dugo na hrv forumima, vecinom sam na xda i sam flasham ali sad kupujem mobitel nakon duzeg vremena pa da i tu dobim savijete :D
Ovako, koristim s3, cm 12.1 na njemu itd..i sad vidim da trenutno nema CM-a ni AOSP-romova uopce za EDGE ni normalni s6 (znam da je to zbog samsunga)..tak da mi je sve palo u vodu jer ne mislim koristit twizz, jel ima ko neki info o tome kad bi mogli imat takve custom rom-ove?
sad glavno pitanje
Dvoumim se izmedu edg-a i normalnog, moram priznat da mi se jako svida ovaj rub i nadam se da ce developeri napravit cuda s tim a ne da ima ovak par glupih funkcija ko sad..
Vidio sam par stranica untrag da je neko stavio anketu i da je vecina preporucila s6..zasto? (zbog cijene i nemogucnosti neke normalne maskice samo ili)
Mislite li da je bolje onda uzet g4 cak..stvarno nisam pametan..jer ti svi mobitlei imaju 3GB ram-a..prosjecnom korisnuiku je 1GB ram dosta..tak da se ovo vise manje svodi na finese..npr zivcira me uzasno, tj najveci mi je problem kod 6ice kaj nema sd slot..a ja kupio prijem par mj 32GB clas 10 karticu -.- a nema ni izmjenjivu bateriju al dobro, imam eksterni onaj punjac..
ugl..zasto tolko ljudi preferira s6 preko edge-a? i dal je ona bolje od** samsung ovaj put i uzet g4 zbog sd kartice
btw samsunga oba sam vidio uzivo al g4 nisam imo prilike, ne svida mi se 5.5 inca, fkt mi je previse to nekak..al dobro..naviko bi se
pliz budite sto objektivniji
Pozdrav ljudi, nisam bio dugo na hrv forumima, vecinom sam na xda i sam flasham ali sad kupujem mobitel nakon duzeg vremena pa da i tu dobim savijete :D
Ovako, koristim s3, cm 12.1 na njemu itd..i sad vidim da trenutno nema CM-a ni AOSP-romova uopce za EDGE ni normalni s6 (znam da je to zbog samsunga)..tak da mi je sve palo u vodu jer ne mislim koristit twizz, jel ima ko neki info o tome kad bi mogli imat takve custom rom-ove?
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=62548940&postcount=1395
sad glavno pitanje
Dvoumim se izmedu edg-a i normalnog, moram priznat da mi se jako svida ovaj rub i nadam se da ce developeri napravit cuda s tim a ne da ima ovak par glupih funkcija ko sad..
Vidio sam par stranica untrag da je neko stavio anketu i da je vecina preporucila s6..zasto? (zbog cijene i nemogucnosti neke normalne maskice samo ili)
Mislite li da je bolje onda uzet g4 cak..stvarno nisam pametan..jer ti svi mobitlei imaju 3GB ram-a..prosjecnom korisnuiku je 1GB ram dosta..tak da se ovo vise manje svodi na finese..npr zivcira me uzasno, tj najveci mi je problem kod 6ice kaj nema sd slot..a ja kupio prijem par mj 32GB clas 10 karticu -.- a nema ni izmjenjivu bateriju al dobro, imam eksterni onaj punjac..
ugl..zasto tolko ljudi preferira s6 preko edge-a? i dal je ona bolje od** samsung ovaj put i uzet g4 zbog sd kartice
btw samsunga oba sam vidio uzivo al g4 nisam imo prilike, ne svida mi se 5.5 inca, fkt mi je previse to nekak..al dobro..naviko bi se
Pozdrav,
Imam istih dilema kod kupnje novog mobitela. I meni je 5.5 previše, a do 5.1/5.2 jednino S6 dolazi u obzir.
Meni EDGE ne odgovara radi većeg rizika od puknuća ekrana (bar ja tako mislim), a i radi tih maski..
Ima neka dobra duša da u dvije rečenice objasni šta je taj KNOX? Ako sam shvatio dobro, on ako se promjeni u 1 ode cijelo jamstvo i to se ne može vratiti?
Hvala
sad glavno pitanje
Pozdrav,
Imam istih dilema kod kupnje novog mobitela. I meni je 5.5 previše, a do 5.1/5.2 jednino S6 dolazi u obzir.
Meni EDGE ne odgovara radi većeg rizika od puknuća ekrana (bar ja tako mislim), a i radi tih maski..
Ima neka dobra duša da u dvije rečenice objasni šta je taj KNOX? Ako sam shvatio dobro, on ako se promjeni u 1 ode cijelo jamstvo i to se ne može vratiti?
Hvala
...
sad glavno pitanje
Pozdrav,
Hvala
Nemas potrebe rootat S6 jer stvarno super radi,a pogotovo nakon ovoga zadnjeg updatea..
Netko je bio spominjo "Package Disabler", to radi bez root-a ? Zvuči ko dobar alat za očistit mob od bloatwarea, ko još ima Samsung account, i za šta?!
hvala ti na ovom linku, vidio sam jucer da je arter i na s6ici ali ne i ovaj post..ali steta za CM..nece onda biti ni slim roma, paranoid i tak dalje >.<
jel ima ko nes vezano uz Boeffla-Kernel?
nema mi smisla kupovat nes kaj necu moc podesit..joj..sad stvarno sumljam da cu uzet edge
moze jos par savijeta edge ili s6..ako je neko imao oba, meni tipkovnica na edgu izgleda super zbog tih rubova a i gledanje videa i tak dalje..al opet posto nema nekog kvalitetnog developmenta to se ne bu ni iskoristilo, mozda kroz godinu dana..ko zna..dal se isplati uzet taj edge sam zbog ljepote onda?
mislio sam ga uzet sad prek tele2, jer imaju onu akciju..al glupo mi je uzet lte mob na mrezi koja jos to ne podrzava haha..
Primijetio sam da su samo EDGE verzije S6 na akcijama, a obične još ništa.. Sta je s najavljivanim sniženjem cijena ?
Primijetio sam da su samo EDGE verzije S6 na akcijama, a obične još ništa.. Sta je s najavljivanim sniženjem cijena ?
Imam insajder da u 10. mj pada S6 osnovni model (32GB) na 499$, a Edge na 599$
sad ce ispast da reklamiram tele2 hahaha--al ugl, mislite li da se isplati uzeti edge po ovoj cijeni?
http://www.tele2.hr/privatni-korisnici/promocije/neodoljivo-povoljni/p150/
ak ima neko neku bolju alternativu..u vipu i tcomu su skuplji kolko sam gledo, a i ovdje mi je dobro jer ne moram puno iskesirat za cijenu uredaja na pocetku, sam mi je uzas jer ne podrzavaju 4G..(i to kaj nema sd utor, i kaj nema aosp romova..al dobro..jos moram razmislit)
di ce bit to mitch? jel mogu neki detalji, kod nasih operatera ili? jer ova akcija traje do kraja 9 pa bi rade priceko onda
Krajem 8mj sam razgovarao sa predstavnicom Samsunga u TMobile-u i rekla mi je da se strpim koji tjedan da će mu past cijena. Ti si mislio na cijene u slobodnoj prodaji ili kod operatera?
Imam insajder da u 10. mj pada S6 osnovni model (32GB) na 499$, a Edge na 599$
Krajem 8mj sam razgovarao sa predstavnicom Samsunga u TMobile-u i rekla mi je da se strpim koji tjedan da će mu past cijena. Ti si mislio na cijene u slobodnoj prodaji ili kod operatera?