Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.164.992
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
LG G2 kaže...

Hvala na odgovorima. Citao sam da se i u S6 modelu ugradjivali ISOCELL senzori. Sada ne znam sta je istina.

Inace,da,volim da slikam,ali me vise vuce S6

Inace,ovo je moj nalog,pa ko voli fotografija,moze da pogleda

https://www.flickr.com/photos/119145808@N03/

Imaš jako lijepe slike., i ako voliš fotografirat i kužiš se u manual postavke na fotičima onda uzmi G4.

U 30% S6,S6 edge se ugrađivao Sony senzor u 30% Samsungov senzor. Ja imam ISOCELL senzor i prezadovoljan sam.

Po recenzijama u auto postavkama S6 daje bolje slike, manual normalno G4. Prednost G4 je još u prednjoj kameri i onom color laseru (tako nekako).

10 godina
neaktivan

Razmišljam o kupnji Galaxy S6,koji se više isplati uzeti s6 ili s6 edge?

17 Galaxy S6
2 Galaxy S6 Edge

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
LifeisLife kaže...

E sad zavisi sta ti mislis pod isplati?

Ispplati se bolje S6 edge kasnije radi prodaje jer je rijeđi i duze ce drzati cijenu.

A sto se tice ostaloga S6 obicni ti je puno bolji,pogotovo u ruci,a o maskama i prednjim folijama da i ne pricam jer stvarno ruzno i jadno izgledaju u tome sto sam se i sam uvjerio kad sam uzeo od bratica S6 edge u ruke...

10 godina
neaktivan
manipulator kaže...
LifeisLife kaže...

E sad zavisi sta ti mislis pod isplati?

Ispplati se bolje S6 edge kasnije radi prodaje jer je rijeđi i duze ce drzati cijenu.

A sto se tice ostaloga S6 obicni ti je puno bolji,pogotovo u ruci,a o maskama i prednjim folijama da i ne pricam jer stvarno ruzno i jadno izgledaju u tome sto sam se i sam uvjerio kad sam uzeo od bratica S6 edge u ruke...

Da,upotrijebio sam krivu riječ...uzet ću onda S6 običan 

17 godina
neaktivan
LifeisLife kaže...

Stavi S6 i S6E jedan pored drugoga, max svjetloća, pa ćeš vidjeti koliko S6 ima bolji/svjetliji ekran od S6E.

17 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Hrvoje kaže...
LifeisLife kaže...

Stavi S6 i S6E jedan pored drugoga, max svjetloća, pa ćeš vidjeti koliko S6 ima bolji/svjetliji ekran od S6E.

I neće imati što za vidjet pošto edge ima svjetliji ekran...

17 godina
neaktivan
timmyzg kaže...
Hrvoje kaže...
LifeisLife kaže...

I neće imati što za vidjet pošto edge ima svjetliji ekran...

Vjeruješ YouTubeu, a ja svojim očima što i tebi preporučam. U Bugu imamo S6 i 2xS6E, i S6 ima osjetno svjetliji ekran.

15 godina
neaktivan

A onda različito vidimo, ja imam s6 edge a moj tata obični s6 i po meni su jako slični ali ako onda je S6E svjetliji ali to je samo moje mišljenje i mišljenje youtuba. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mora bit da nešto nije u redu s ovim S6E koje mi imamo, jer je na njima maksimalna svjetlina kao na nekih 80% od S6.

17 godina
odjavljen

Pa izmjerite koliko nita ima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6-Rasprava
Kaby kaže...

Pozdrav forumaši,

naime imam problem s par dana starim S6 32GB da mi se svako nekoliko sati sam od sebe ugasi. Zanimljivo da mi se u radu nikako to do sad nije dogodilo nego samo dok je u "standby-u"? Ima li koji način da ovo sam riješim i kako prije nego ga odnesem TComu na reklamaciju?? Hvala

Da reportam: ako tko bude imao sličnih problema - odnesite na reklamaciju. Navodno nisam bio prvi s ovakvim problemom i mobitel je zamijenjen za novi.

10 godina
neaktivan

Pozdrav,dvoumim se izmedu LG G4 i Galaxy S6,zanima me kakva je baterija na S6? Znaci na mobu ugl surfam i na fejsu sam..nekad zaigram koju igricu:D Koliko SOT dobivate sa cca 70% brightness?I ako je netko mozda imao G4 pa da usporedi te dvije baterije:D

0 0 hvala 0
17 godina
exilestar kaže...

Pozdrav,dvoumim se izmedu LG G4 i Galaxy S6,zanima me kakva je baterija na S6? Znaci na mobu ugl surfam i na fejsu sam..nekad zaigram koju igricu:D Koliko SOT dobivate sa cca 70% brightness?I ako je netko mozda imao G4 pa da usporedi te dvije baterije:D

15% više će ti ostat na G4. Tako je kod mene. Imam S6E i G4.

Inače S6 (ne Edge) je kompaktniji telefon i za nekoga tko ne zna iskoristiti G4 kameru je bolji telefon. Iako mi je prednja strana LGa bitno kvalitetnija.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2015 15:24 (Mitch).
17 godina
Hrvoje kaže...

Mora bit da nešto nije u redu s ovim S6E koje mi imamo, jer je na njima maksimalna svjetlina kao na nekih 80% od S6.

To ti je softverska greška očito ili pak hardverska.

Na 100% brightnessa oba moraju postizati 470 nita i snagu od 1.20W. Identičan display, broj piksela, broj osvjetljavajućih tijela, dimenzija i snaga.

Na auto brightnessu pak, ima jedan boost na suncu (softverski) koji ga gura Edge na čak 750 nita. S6 ostaje na 700 nita (vjerojatno zbog tih rubova).

Time su ta dva ekrana trenutno najsvjetlija od uređaja nama poznatih. No ne biste vjerovali, Galaxy A3 drži tron sa 808 Pure View sa kontrastom na suncu.

Huawei, Sharp i LG imaju na korejskom tržištu bitno bolje igrače što se tiče nita. 500 je tamo minimum za flagship LTE-A modele.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
17 godina
odjavljen

Hoće tko Note 5? :D Prodaju dual SIM za 1000€ 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

i koji ti se cini bolji mobitel? 

10 godina
neaktivan

i koji ti se cini boljim i fluidnijim mobitelom?

10 godina
neaktivan
Mitch kaže...
exilestar kaže...

15% više će ti ostat na G4. Tako je kod mene. Imam S6E i G4.

Inače S6 (ne Edge) je kompaktniji telefon i za nekoga tko ne zna iskoristiti G4 kameru je bolji telefon. Iako mi je prednja strana LGa bitno kvalitetnija.

i koji ti se cini boljim i fluidnijim mobitelom?:D

17 godina
exilestar kaže...

Fluidniji je definitivno S6 i to ne znači odmah bolji telefon, ali ne sumnjam da će G4 doći ubrzo na tu razinu. Tako je bilo i sa G3 pa sad taj telefon radi kudikamo brže od S5.

Svaki ima svoje prednosti i kupi prema tome što želiš.

Jedan je veći, drugi manji.

10 godina
neaktivan
Mitch kaže...
exilestar kaže...

Fluidniji je definitivno S6 i to ne znači odmah bolji telefon, ali ne sumnjam da će G4 doći ubrzo na tu razinu. Tako je bilo i sa G3 pa sad taj telefon radi kudikamo brže od S5.

Svaki ima svoje prednosti i kupi prema tome što želiš.

Jedan je veći, drugi manji.

koji bi uzeo da imas para samo za jedan?

10 godina
neaktivan

Koliko screen on timea dobivate vi malo zahtjevniji korisnici koji igrate i igrice

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
exilestar kaže...

Koliko screen on timea dobivate vi malo zahtjevniji korisnici koji igrate i igrice

S igrama? Oko 1:30-2:00 max...

14 godina
neaktivan

Fascinantno je koliko ljudi pljuju po bateriji S6., a ni jedan recenzija nije pokazala da je baterija loša...tako da ja ne shvačam o čemu vi ovdje pričate. Iskustva nas korisnika koji imamo S6 su samo pozitiva oko trajanja baterije. Najćešće po bateriji S6 pljuju oni kojima S6 nije primaran uređaj.

Na konstataciju da G4 ima bolju bateriju od S6 mogu se samo nasmijat .  Na G4 jedino što je dobro je kamera ovo sve ostalo je na strani S6.

Ako već kupujete ili želite kupit S6...imate recenzije, čitajte, pa sami odlučite da li Vam više odgovara S6 ili drugi top mode. 

Po S6 ovdje pljuju ljudi koji ga nemaju ili su ga imali kratko...tako da...predlažem da to zanemarite.

Ako hočete igrat igrice kupite si PS4 ili XBOX., a ne S6 ili G4.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2015 9:17 (R36).

3 1 hvala 0
12 godina

A tko takionak igra igre na mobitelu klinci do 18 godina.

3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Tonči kaže...
exilestar kaže...

S igrama? Oko 1:30-2:00 max...

oh,užas

10 godina
neaktivan
R36 kaže...

Fascinantno je koliko ljudi pljuju po bateriji S6., a ni jedan recenzija nije pokazala da je baterija loša...tako da ja ne shvačam o čemu vi ovdje pričate. Iskustva nas korisnika koji imamo S6 su samo pozitiva oko trajanja baterije. Najćešće po bateriji S6 pljuju oni kojima S6 nije primaran uređaj.

Na konstataciju da G4 ima bolju bateriju od S6 mogu se samo nasmijat .  Na G4 jedino što je dobro je kamera ovo sve ostalo je na strani S6.

Ako već kupujete ili želite kupit S6...imate recenzije, čitajte, pa sami odlučite da li Vam više odgovara S6 ili drugi top mode. 

Po S6 ovdje pljuju ljudi koji ga nemaju ili su ga imali kratko...tako da...predlažem da to zanemarite.

Ako hočete igrat igrice kupite si PS4 ili XBOX., a ne S6 ili G4.

Volim zaigrat tu i tamo koju igricu na mobu na predavanjima koja su dosadna ;) čitam ali se i dalje ne mogu odlucit :S,nije bas,na speed testu je g4 odnio pobjedu jer s6 ima problema s ram managmentom,sve u svemu uredaj mi je vizualno ultra lijep i tako to ali ga se bojim kupit jer sam sklon tome da mi mobiteli ispadaju a ekran za s6 kosta preko 1000kn dok je za g4 manje od 800,jos cu vidjeti ako kupim s6 napisem tu dojmove ^^

12 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Ja igram ponekad, na putovanjima ili da skratim vrijeme a imam više od 18. Kompleksi?

17 godina
odjavljen
bubimir13 kaže...

Ja igram ponekad, na putovanjima ili da skratim vrijeme a imam više od 18. Kompleksi?

Očito je. :)

14 godina
neaktivan
bubimir13 kaže...
omomomomoomm kaže...

Kompleks 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice