Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.163.613
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
MARKOZD15 kaže...

Zna li netko kakav je ovo bug? 4 i nešto sata za punjenje..wtf.. dok je na punjaču mi se prazni a ne puni (sad mi se spustio sa 29 na 28%)

Prvo ovo nije bug.Punis mobitel putem USB-a na kompu.

pretpostavljam...i dok ti se puni...skidaš aplikacije.Normalno da ti se prazni baterija jer ti laptop ili neki drugi punjač puni loše. 

12 godina

Evo moj SS dok se puni.

stavio sam ga na punjac na cca 45%

0 0 hvala 0
12 godina

A ovo je normalno stanje

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2015 16:08 (Dario7).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dennocro kaže...

3h SOT, baterija 1d9h izdrzala, net stalno ukljucen, par youtube videa, pozivam i ostale aplikacije.. ja zadovoljan al moze to i bolje, malo su stedili na bateriji

Wow, na ovoj temi našli smo osobu koja ne laže o bateriji... čudo! 

12 godina
Tonči kaže...
dennocro kaže...

3h SOT, baterija 1d9h izdrzala, net stalno ukljucen, par youtube videa, pozivam i ostale aplikacije.. ja zadovoljan al moze to i bolje, malo su stedili na bateriji

10 ljudi je glasalo da ima SOT ispod 4 sata.

hoces reci da oni svi lažu??

15 godina
odjavljen
R36 kaže...
MARKOZD15 kaže...

Zna li netko kakav je ovo bug? 4 i nešto sata za punjenje..wtf.. dok je na punjaču mi se prazni a ne puni (sad mi se spustio sa 29 na 28%)

Prvo ovo nije bug.Punis mobitel putem USB-a na kompu.

pretpostavljam...i dok ti se puni...skidaš aplikacije.Normalno da ti se prazni baterija jer ti laptop ili neki drugi punjač puni loše. 

Ne punim nego preko punjača kojeg sam dobio sa mobitelom u kutiji

15 godina
odjavljen

Ugl imam probleme sa S6, home tipka ne reagira uvik, nekad moram 10 puta stisnut da reagira, cijela je klimava i nikakva. Mob se sporo puni, čini se da je tvornički defektan. Kupljen jučer u Tele2. Mogu li u ponediljak odma tražiti zamjenu telefona? Neda mi se čekati slanje na servis niti išta slično

0 0 hvala 0
12 godina
MARKOZD15 kaže...

Ugl imam probleme sa S6, home tipka ne reagira uvik, nekad moram 10 puta stisnut da reagira, cijela je klimava i nikakva. Mob se sporo puni, čini se da je tvornički defektan. Kupljen jučer u Tele2. Mogu li u ponediljak odma tražiti zamjenu telefona? Neda mi se čekati slanje na servis niti išta slično

1. Kupili ste  proizvod (televizor, računalo, glačalo ili neki drugi tehnički uređaj) na kojem  ste nakon nekog vremena uočio kvar (ne funkcionira onako kako bi trebao ili uopće ne radi). Prilikom kupovine predan vam je  jamstveni list (garancija) za ispravnost prodanog proizvoda. Što možete učiniti, koja su vaša prava?

-  Ako kupljeni proizvod nije ispravan ili ne funkcionira kako bi trebao, obratite se izravno trgovcu od kojeg ste kupili proizvod  sa zahtjevom da vam popravi proizvod.

-  Proizvod trebate dostaviti trgovcu koji  će  proizvod otpremiti do mjesta gdje se treba servisirati (popraviti) i popravljeni proizvod (ako  je proizvod moguće popraviti) dopremiti  u trgovinu ili na vašu adresu (o mjestu dopreme popravljenog proizvoda možete se dogovoriti s trgovcem).

-   Ako se proizvod ne može popraviti trgovac vam treba predati isti takav novi proizvod.

-   Ako trgovac ne može predati isti takav novi proizvod (nema ga više u ponudi ili tome slično) može vam ponuditi proizvod sličnih karakteristika ili ako vam to ne odgovara , tada  vam je dužan izvršiti povrat plaćene cijene proizvoda.?

-  Ako je jamstveni rok,  naveden u jamstvenom listu kraći od 2 godine  još uvijek može zahtijevati ostvarenje potrošačkih  prava  koja proizlaze iz  materijalnog nedostatka proizvoda. ( pročitajte odgovor na drugo pitanje)

12 godina
MARKOZD15 kaže...

- Tele2 uvijek brine za svoje korisnike te svi uređaji kupljeni u Tele2 ponudi imaju jamstveni rok na dvije godine. Ukoliko korisnik primijeti da je uređaj neispravan, može ga dostaviti na prodajno mjesto gdje je kupljen. Neispravan uređaj se nakon toga šalje na servis koji će utvrditi je li reklamacija osnovana. Informaciju o statusu telefona korisnik dobiva u roku od četiri radna dana od zaprimanja telefona u servis. Prema redovnoj proceduri Tele2 uvijek želi zaštiti korisnike i spriječiti eventualne zloupotrebe. Sukladno tome, ovlašteni servisni centar utvrđuje nedostatak uređaja i daljnje aktivnosti u vezi istog - kazali su nam u Tele2.

15 godina
odjavljen

Sad sam bio u Tele2 i raspitao se..Oni ga moraju u servis slati, bem ti Tele2 i zakone nase

0 0 hvala 0
12 godina
MARKOZD15 kaže...

Sad sam bio u Tele2 i raspitao se..Oni ga moraju u servis slati, bem ti Tele2 i zakone nase

Ma uzas... 

U nasoj drzavi moras se molit da dobijes ispravan uredjaj.

17 godina
odjavljen
Dario7 kaže...
Tonči kaže...
dennocro kaže...

Hmm ili si nešto pomiješao il' ti gramatika ne ide. Ja znam da dobar dio korisnika ima SOT ispod 4 sata. Ergo, lažu ovi sa 7 :)

12 godina
Tonči kaže...
Dario7 kaže...
Tonči kaže...
dennocro kaže...

Hmm ili si nešto pomiješao il' ti gramatika ne ide. Ja znam da dobar dio korisnika ima SOT ispod 4 sata. Ergo, lažu ovi sa 7 :)

Haha pa to sam ja napisao.

10 ljudi je reklo da ima sot ispod 4 sata, u prijevodu losu bateriju.

zna se da s6 ima losu bateriju, nije to neka mudrost.

14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Muljaju te.Frendica mi radi u Tele 2 i imaš pravo na novu uređaj. E ako je taj sjeban onda tek šalju u servis.

14 godina
neaktivan

Jebo Vas baterija.Nekom traje 3h nekom 6h...meni npr 4h.I sad jer to loša baterija ili ne sve ovisi o pojedincu.

Prestanite kmecit oko baterije.Brate mili i M9 i G4 imaju goru bateriju od S6.Svi testovi su to pokazali.Ako hoćete dobru bateriju kupite Z3.Tamo traje baterija o po 10h 😉- tako selo kaze.

0 0 hvala 0
12 godina
R36 kaže...

Jebo Vas baterija.Nekom traje 3h nekom 6h...meni npr 4h.I sad jer to loša baterija ili ne sve ovisi o pojedincu.

Prestanite kmecit oko baterije.Brate mili i M9 i G4 imaju goru bateriju od S6.Svi testovi su to pokazali.Ako hoćete dobru bateriju kupite Z3.Tamo traje baterija o po 10h 😉- tako selo kaze.

Ma ima 10h Z3 mos mislit...

Ja imam u prosjeku 4 sata  SOT na S6 i to je manje nego sto sam imao na M8 i Z3.

ali to me ne brine jer sa svim upaljenim izdrzi cijeli dan i hvala Bogu napuni se za pola sata oko 60% a toliko vremena sam uvijek doma

Nemoj se pjenit odmah, briga me za G4 ili M9, ja imam S6 ;)

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2015 19:05 (Dario7).
17 godina
odjavljen

Z2 je kod mene imao oko 7:30h SoT, do maksimalno 14h. Z3 je malo slabiji na 6:45-7 do max 11-12h. S6 oko 3:30 na istom korištenju.

14 godina
neaktivan
Dario7 kaže...
R36 kaže...

Ma ima 10h Z3 mos mislit...

Ja imam u prosjeku 4 sata  SOT na S6 i to je manje nego sto sam imao na M8 i Z3.

ali to me ne brine jer sa svim upaljenim izdrzi cijeli dan i hvala Bogu napuni se za pola sata oko 60% a toliko vremena sam uvijek doma

Nemoj se pjenit odmah, briga me za G4 ili M9, ja imam S6 ;)

Ma ne pjenim se nego je vec smjesna prica oko baterije...

Tonči kaže...

Z2 je kod mene imao oko 7:30h SoT, do maksimalno 14h. Z3 je malo slabiji na 6:45-7 do max 11-12h. S6 oko 3:30 na istom korištenju.

Usporedi spec Z2-Z3 s S6 i shvatit ces zasto S6 ima 3:30h Sot-a.

Tako ti je s autima...BMW M5 ima 550Ks i trosi 15l a Golf 7 2.0 tdi 5l. Jer to znaci da M5 nije dobar auto!!

17 godina
odjavljen

Samo što S6 i nije baš bolji od Z2 ni Z3 u gotovo ničemu.

12 godina
Tonči kaže...

Opet ce izbit svadja bezveze,doci ce moderator i obrisat pola postova.

Svatko si kupuje ono sto mu se svidja i sto voli.

Nema najboljeg mobitela i gotovo. 

Meni je s6 super i ne bi se vracao vise nikad na z3.

Btw z3 sam imao 8 mjeseci.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2015 19:58 (Dario7).
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Ja mislim čak da je i lošiji...puno lošiji. 💣

Dario7 kaže...
Tonči kaže...

Opet ce izbit svadja bezveze,doci ce moderator i obrisat pola postova.

Svatko si kupuje ono sto mu se svidja i sto voli.

Nema najboljeg mobitela i gotovo. 

Meni je s6 super i ne bi se vracao vise nikad na z3.

Btw z3 sam imao 8 mjeseci.

Slažem se ali šta ces...

17 godina
odjavljen

R36 koji kompleksas, radje takav stav zauzmi za curu, obitelj, prijatelje, a ne za hrpu metalno staklenog dreka.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2015 20:11 (Edge).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Edge kaže...

R36 koji kompleksas, radje takav stav zauzmi za curu, obitelj, prijatelje, a ne za hrpu metalno staklenog dreka.

Ma brale kakvi kompleksi...sprdam se malo.👍

15 godina
odjavljen
R36 kaže...
MARKOZD15 kaže...

Muljaju te.Frendica mi radi u Tele 2 i imaš pravo na novu uređaj. E ako je taj sjeban onda tek šalju u servis.

Imam pravo na novi uređaj, ali pod uvjetom da se šalje na servis, da oni utvrde jeli tvornička greška ili nije. Tek onda šalju mail u poslovnicu na odobrenje novog uređaja. Problem je što ja nemam vremena čekati, mislio sam da mogu u poslovnici na licu mjesta dobiti novi uređaj

17 godina
odjavljen

Zato se skupi mobitel ne kupuje na takvim mjestima, nego u dućanima gdje ih možeš vratiti u 14 dana bez ikakvog pitanja (svi europski dućani).

15 godina
odjavljen

I sad ti budi pametan u našem džumbusu od države

0 0 hvala 0
12 godina
Tonči kaže...

Ako u nicemu, bolji je sasvim sigurno po kameri koja je na Z3 najgora od konkurencije...ajde mozda je bolja jedino od M9.

17 godina
neaktivan

Kao što sam ranije već napisao ne radi mi mobile hotspot. Drugi uređaji se ne mogu spojit, ili ne prihvaćaju lozinku ili prihvate ali ne naprave konekciju. Probao sam i u Safe bootu ali isto nije išlo. Ima li netko sličan problem ili savjet što da napravim?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Dali je to dosla neka defektna serija kod nas?

Pratim ovu temu i vidim hrpa problema...ovome se klima tipka, ovome se pregrijava, tebi ne radi hotspot...

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Admin

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2015 23:31 (R36).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice