Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.394.356
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
bocic kaže...
Kordy kaže...

Stvari stoje ovako:

Baterija može trajati 10 dana a može trajati i 3 sata. Upali Asphalt 6 i igraj ga 2-3 sata (pazi da ti se mob ne otopi) i vidjet ćeš...

Kao što se zna, mobitel može izdržati 5 h sa upaljenim ekranom... (baš me zanima koliko iphone izdrži).

A ne može baš 10 dana, ali čuj...nisam još to probao, nikad se ne zna... {#}

Govorio sam u najboljem slučaju kada je 10 dana moguće... U 8 sati izgubim 3% baterije = 11.1 dan

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
18 godina
Kordy kaže...
bocic kaže...
Kordy kaže...

Stvari stoje ovako:

Baterija može trajati 10 dana a može trajati i 3 sata. Upali Asphalt 6 i igraj ga 2-3 sata (pazi da ti se mob ne otopi) i vidjet ćeš...

Kao što se zna, mobitel može izdržati 5 h sa upaljenim ekranom... (baš me zanima koliko iphone izdrži).

A ne može baš 10 dana, ali čuj...nisam još to probao, nikad se ne zna... {#}

Govorio sam u najboljem slučaju kada je 10 dana moguće... U 8 sati izgubim 3% baterije = 11.1 dan

Čuj, ja sam realno natjerao na malo preko 7 dana, ali ne tvrdim da sa stock ROM-om 2.3.5 ne može još i više... {#}

Čvarci su bomboni od svinje
16 godina
neaktivan
bocic kaže...

Čuj, ja sam realno natjerao na malo preko 7 dana, ali ne tvrdim da sa stock ROM-om 2.3.5 ne može još i više... {#}

eh da, vidiš, famozni 2.3.3 je navodno puno više struje jeo nego 2.3.5

iako sam sa svojim 2.3.3 zadovoljan nakon što sam podesio neke stvari, a prije toga je bila živa pilana, svaku veće ajmo u struju {#}

18 godina
hd22sb kaže...
bocic kaže...

eh da, vidiš, famozni 2.3.3 je navodno puno više struje jeo nego 2.3.5

iako sam sa svojim 2.3.3 zadovoljan nakon što sam podesio neke stvari, a prije toga je bila živa pilana, svaku veće ajmo u struju {#}

Osjetim da je baterija bolja na 2.3.5. Nedavno sam dogurao ponovno do skoro sedam dana, ali uz puuuuno više korištenja od one notirane situacije. Čist mi žao da se nisam sjetio napraviti screenshote... {#}

17 godina
odjavljen

Još kad stigne ICS, u teoriji bi baterija trebala malo duže trajati:

"ICS is made to work with multicore CPU unlike Gingerbread and splitting a task on 2 Cores uses less energy than having it done by one core (exponential growth of energy usage with rising clockrate)"

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

3 0 hvala 2
18 godina
Kordy kaže...

Još kad stigne ICS, u teoriji bi baterija trebala malo duže trajati:

"ICS is made to work with multicore CPU unlike Gingerbread and splitting a task on 2 Cores uses less energy than having it done by one core (exponential growth of energy usage with rising clockrate)"

E kad dođe, obećajem deset dana na bateriji... {#}

14 godina
neaktivan

Nema od podne na forumu (kuhao sam neku matičnu ^^), i voila! Maltene 5 novih stranica ispisali :D

Kakvi ste vi mugeri :D

Moram reći da mi se nimalo ne sviđa ovaj Samsungov leak od ICS-a za SGS2. Nema nimalo one ICS čarolije. Uopće nemaš osjećaj da si na ICS-u :/

Sve je nekako - isto :S

Ah, sreća da se CM9 svakim danom sve više bliži.. :)

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozdrav! je'l netko skinuo gameloftovu igru npr asphalt 6 ili spiderman-a sa samsug apps-a?

ugl meni se desava na svakoj igrici da nemam uvodni video...to se samo meni desava ili? molim nekog da provjeri pa javi...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozdrav,

Imam problem sa mikrofonom, u razgovoru druga strana me nista ili jako slabo cuje dok ja sve cujem super, kada ugasim noice reduction malo se poboljsa ali i dalje super tiho, jedino mogu pricati sa ljudima kada stavim na speakerphone onda me super cuju ali to je malo nezgodno :)!

Probao sam propiriti donji i gornji MIC ali nista, probao sam i onaj kod *#197328640# i opet nista ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1214253 )

uglavnom po netu sam trazio rjesenje i nisam nasao nista sto mi moze pomoci osim odnijeti mob na servis.

Ako je netko imao slicnih problema, kako je rijesio ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozz zasto tak dugo traje dok krene preuzimati aplikacije sa marketa?

Prebacio sam sa hrvatskog na engleski i bolje ide,jel se moze vratiti na stari market?(Rijesio sam sa prebacivanjem jezika i napravio update novog marketa,sada leti)

Onda u notification bar jel se moze staviti 2g i 3g precaci?

Jel se moze staviti postotak za bateriju?

Jel se manualno moze iskljuciti background apps,htio bi da mogu uci u market ali da je sve ostalo iskljuceno radi baterije?

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 13:14 (chingy-os).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
dajdedi kaže...

pozdrav,

Imam problem sa mikrofonom, u razgovoru druga strana me nista ili jako slabo cuje dok ja sve cujem super, kada ugasim noice reduction malo se poboljsa ali i dalje super tiho, jedino mogu pricati sa ljudima kada stavim na speakerphone onda me super cuju ali to je malo nezgodno :)!

Probao sam propiriti donji i gornji MIC ali nista, probao sam i onaj kod *#197328640# i opet nista ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1214253 )

uglavnom po netu sam trazio rjesenje i nisam nasao nista sto mi moze pomoci osim odnijeti mob na servis.

Ako je netko imao slicnih problema, kako je rijesio ?

Ja sam imao isti problem. Rješenje ti je jedino, servis. Crkava ti mikrofon. Ja sam odnio mob na servis i gotovo je bilo za par dana. Sad radi ko urica, a to i nije toliko rijedak slučaj. Često se događa, pitao ja!

Pozdrav!

Miro
14 godina
odjavljen

OMG samo mi još to fali, da ide na servis na početnu života. {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
I mene zanima jel se isplati ista skidati od samsung apps besplatne ponude?
Neka korisna aplikacija?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A kolegi s posla je crkla slušalica na iphone 4. Isto, tek ga je kupio {#}!!

Miro
14 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

OMG samo mi još to fali, da ide na servis na početnu života. {#}

Kakav si ti trol, to su neistine.

Ideš na crnu listu ;)

15 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Kakav si ti trol, to su neistine.

Ideš na crnu listu ;)

Odmah sam ga ja skužio,zato sam vam i dao onu anketu,demokracija prije svega! {#}

Ako sam ti pomogao stisni HVALA.
15 godina
neaktivan

Moli pomoc ljudi ..

Zapeo sam u boot loopu i nemogu pristupiti recoveryu volume-up + power booton ne sljaka..

Pokusao sam flesnut lajtning rom 6.1 al nista..

Prekjucer sam stavio check rom radio je fajn i danas se samo resetirao i nemogu nista {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Trolololololololololo.

Je8em vas trollaste.

Kordy, bocic, DwightSchrute, hd22sb i u konačnici Diplomat prednjače {#}

Razumijem Diplomata koji je pred kupovinom novog uređaja. Jako snažnog, ali i jednako toliko skupog uređaja.
Ako ga sada uzima, računa na to da će ga služiti minimalno godinu dana (garantiram ti i više, jer ga neće tako brze prestići novi uređaji).

S druge strane, razumijem i ostalu ekipu kojoj to ide na živce. {#}

Savjet za Marka (Diplomata): ako si toliko zagrizao za njega, proučio specifikacije (nadam se s razumijevanjem), nema više stvari koja bi te

trebala odvlačiti od kupnje...

Ja kada sam kupovao (početak 7. mjeseca, među prvima na forumu) nisam se zamarao što ljudi pišu na forumima (ne govorim za BUG).
Tada je bilo jako malo korisnika, svašta su pisali (npr. ne može se ton isključiti, alarm ne valja (a org. alarm SGS II proglašen najboljim u 2011. godini)).
Postove kolega (kao i moje sugestije) uzimaj s rezervom, jer ne moraš nužno i ti imati problema.

Još jednom, rezimiraj sve što znaš o njemu. Pogledaj slike, videozapise o njemu, reklame, još jednom preleti ovu temu (moj review ) i jednostavno idi ga više kupiti!

@ Echo: ni meni se ovo ne sviđa, ovaj ICS leak.
Nema skoro ništa ICS-a.. Osim malo plave boje u statusnoj traci, bolji pregled postavki.
Nadam se da sljedeći tjedni donose poboljšanja...
Do tada, I'm on MIUI koji me osvojio. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
cassiopean kaže...

Moli pomoc ljudi ..

Zapeo sam u boot loopu i nemogu pristupiti recoveryu volume-up + power booton ne sljaka..

Prekjucer sam stavio check rom radio je fajn i danas se samo resetirao i nemogu nista {#}

Volume up+Home+Power button

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Trolololololololololo.

Je8em vas trollaste.

Kordy, bocic, DwightSchrute, hd22sb i u konačnici Diplomat prednjače {#}

Razumijem Diplomata koji je pred kupovinom novog uređaja. Jako snažnog, ali i jednako toliko skupog uređaja.
Ako ga sada uzima, računa na to da će ga služiti minimalno godinu dana (garantiram ti i više, jer ga neće tako brze prestići novi uređaji).

S druge strane, razumijem i ostalu ekipu kojoj to ide na živce. {#}

Savjet za Marka (Diplomata): ako si toliko zagrizao za njega, proučio specifikacije (nadam se s razumijevanjem), nema više stvari koja bi te

trebala odvlačiti od kupnje...

Ja kada sam kupovao (početak 7. mjeseca, među prvima na forumu) nisam se zamarao što ljudi pišu na forumima (ne govorim za BUG).
Tada je bilo jako malo korisnika, svašta su pisali (npr. ne može se ton isključiti, alarm ne valja (a org. alarm SGS II proglašen najboljim u 2011. godini)).
Postove kolega (kao i moje sugestije) uzimaj s rezervom, jer ne moraš nužno i ti imati problema.

Još jednom, rezimiraj sve što znaš o njemu. Pogledaj slike, videozapise o njemu, reklame, još jednom preleti ovu temu (moj review ) i jednostavno idi ga više kupiti!

@ Echo: ni meni se ovo ne sviđa, ovaj ICS leak.
Nema skoro ništa ICS-a.. Osim malo plave boje u statusnoj traci, bolji pregled postavki.
Nadam se da sljedeći tjedni donose poboljšanja...
Do tada, I'm on MIUI koji me osvojio. 

To je živa istina! Ja sam na početku bio isto malo skeptičan. Ali sad sam već jako, jako zadovoljan s tim mobom.

Miro
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
cassiopean kaže...

Moli pomoc ljudi ..

Volume up+Home+Power button

ma nikakve kombinacije..
nesto sam pronjuskao da treba flesnut vilian rom 1.1 ali nemogu naci download samo novije verzije koje su zip.

15 godina
pai in the ass kaže...

To je živa istina! Ja sam na početku bio isto malo skeptičan. Ali sad sam već jako, jako zadovoljan s tim mobom.

Kao i 99% forumaša u ovoj temi.

Pomiriš se da si na Androidu (pisan za puno procesora, chipseta). Da, ovisno o hardveru dobro radi.
Ne kao iPhone. Jedan procesor = jedan OS.

Kao što rekoh, nisam puno uzimao u obzir što se po forumima piše.
Naučio dobro specifikacije, pregledao reviewe, videozapise (kojih je tada bilo jako malo) i nisam požalio.
Čak štoviše. Za mene, najbolji uređaj na svijetu.

EDIT: upravo označeno kao shipped. Jedva čekam da s bežićnim mišonjom pičim pred iP-fanovima.
Spojim ex. HDD i tako nešto {#} 

cassiopean kaže...

ma nikakve kombinacije..
nesto sam pronjuskao da treba flesnut vilian rom 1.1 ali nemogu naci download samo novije verzije koje su zip.

{#}
Ne boota se uopće ili nisam dobro upoznat sa situacijom?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2011 14:50 (sudy_freak).
15 godina
neaktivan

Ostaje non-stop u boot loop-u i jedino mogu pristupiti download modu vol down+ home +power ..
Sto god probam flesat u download modu kernel ili rom nista ne mijenja.
Sad jos moram na posao sa starim eriksonom steram mu ga majci :)
Al inace mi je mobitel super :) hehehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Desktop Dock

ima li ovoga kod nas za kupiti?

1 0 hvala 1
15 godina
Vokhee kaže...

Desktop Dock

Nisam siguran. Baš sam si gledao da si kupim jednog s eBaya.
Ne takvog. Ovaj mi je ružan, pfpfpfpf 

14 godina
odjavljen
Sudy i kompanija, dajte te linkove dodatne opreme da proučim.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
sudy_freak kaže...
Vokhee kaže...

Desktop Dock

Nisam siguran. Baš sam si gledao da si kupim jednog s eBaya.
Ne takvog. Ovaj mi je ružan, pfpfpfpf 

Aj daj link da vidim koji ti je lijep...

Nisam do sad naišao na ništa ljepše, sami neki kineski drlozi po 2$.

16 godina

nešto je bilo spominjano da neko ima android 2.3.6 jel je vip možda tkaođer pustio nadogradnju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Vokhee kaže...

Desktop Dock

Ima neko ovakav dock?

14 godina
neaktivan

Gledao sam malo bio da si jamim neki dock, kontam kako bi to dobro bilo, još pogotovo ak je neki multimedijalni pa da se odma skopča sa računalom i zvučnicima i svime..

Ima li toga? Jel guglao itko?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice