Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.393.899
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
SebaOS kaže...

Android korisnik sam sad skoro 2. godina i pomalo apple hater, ali reći da je kamera na sgs2 bolja od iphone 4S je jednostavno laž. Nažalost ali tako je. Čak je i original 4 bolja.

Budeš ti vidio sutra. Sunce ti neuko...
Bolja je u fotkama gdje su izražene boje (kontrasti jaki), ali u B/W, makro fotkama, no way.
Doduše, bilo bi preloše za Apple da nisu napravili malo bolju kameru nakon razlike od nekoliko mjesci izdavanja (SGS II i iP 4S).

@Šef: smiri se!
Pomažem kolegi Diplomatu koliko mogu, ne govori nitko da mu TREBA root, custom ROM, mijenjanje kernela.
Oficijalno ga flasha preko Kiesa na 2.3.5 (eventualno promijeni Kernel, no ne mora) i vozi miško. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
odjavljen

Hvala Šefe na komentaru, da napomenem boli me kifla kako se mobitel zove glavno da mi služi kako treba! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

@Šef

Ako sam rekao da je Android, odnosno SGS2 za one koji vole malo više čačkati, to ne znači da nije za one koji ne vole čačkati po mobitelu.

Također nisam rekao da Android na SGS2 ima potrebe za čačkanjem, dapače, radi out of box, vrhunski mobitel, ali puno bolje radi kad se malo pročačka, a Bogu hvala, od SGS2 se da napraviti maltene svemirski brod.

Što se Diplomata tiče, savjet neću promjeniti. I dalje mislim da je za njega bolji negov "savršeni" iPhone u kojemu već 6 godina nije nikad aplikacija prekinula rad. Ma daj molim te, a ja sam pao s Marsa? Za njega neću više ni riječi reći. Povuko bi me za jezik ko zadrti klinac.

14 godina
odjavljen
EchoOne kaže...

Što se Diplomata tiče, savjet neću promjeniti. I dalje mislim da je za njega bolji negov "savršeni" iPhone u kojemu već 6 godina nije nikad aplikacija prekinula rad. Ma daj molim te, a ja sam pao s Marsa? Za njega neću više ni riječi reći. Povuko bi me za jezik ko zadrti klinac.

Koji si Iphone koristio, koja i kolko puta ti se srušila? Kakvih 6 godina, baljezgaš bez argumenata! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 1:02 (Diplomat).
14 godina
neaktivan

iP4, ne puno, manje od 50 puta sigurno. Ali i kratko sam iP4 imo, možda 2 mjeseca. Ne sjećam se koja aplikacija. Šta je tu čudno?

14 godina
odjavljen
EchoOne kaže...

iP4, ne puno, manje od 50 puta sigurno. Ali i kratko sam iP4 imo, možda 2 mjeseca. Ne sjećam se koja aplikacija. Šta je tu čudno?

Mučki si lažov, hejter i provokator! Pozdrav dok ne kupim S2. {#}

15 godina
EchoOne kaže...

Diplomat kaže...

Mučki si lažov, hejter i provokator! Pozdrav dok ne kupim S2. {#}

Ajde pjetlići smirite se.
Nemojte da vas obojicu ispljuskam, jasno? {#}

Obojici je u interesu, Echo da pomogneš, Diplomatu da kupi željeni SGS II.
Ne ponašajte se kao djeca tamo gdje nije tome mjesto. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan

Ma teško ću ja njemu pomoć :D

Ne možemo nas 2 na zelenu granu nikako. Ja sam mućko đubre i lažov, pročito me u sekund - to shvaćam. Ali nisam shvatio kako je skonto da ga provociram? :S

Šta reći? Onima koji vide, a ne čuju?

E moj Sudy, editiro sam bio post i nahvalio te bio.. Dosta dug post napiso, al crko internet i sve se izbrisalo. Nisam volje imo ponovno pisat.. Možda i bolje da se ne umisliš :P

Moram primjetit da je stari MIUI 8.2 dosta nestabilan bio :S

Danas mi se čak 2 puta resetirao.. Nije mi jasno baš :S

Dok mi se on resetira i tako me sramoti, već živce bio izgubio, kad eto ti ga na.. Dobio leakani ICS na probu.. Nisam ga uspio flešnut, nešto neće. Probo 105 puta maltene, pa padne u bootloop.. Možda krivo skinuo, a prava mućka đubrad makla link i nema ga više.. -.-'

Kaže ovaj jedan lega da ga je isprobo i ima sega novog, ali i dalje se nemože spojit na t-mobile, tako da.. Ništa od potpunog prelaska za sada..

Pa sam zavrtio novi MIUI 1.12.9? Ah, onaj neki 9.0, šta je bio zadnji put 8.2? Sad ćemo vidit oće se on rušit i kako će se ponašati..

Pomalo me iritira što je nedjelja prvi radni dan u tjednu na kalendaru.. Već sam se 3 puta zaje** zbog kalendara..

14 godina
odjavljen

Na ovoj Gmail aplikaciji svakih kolko minuta rifreša?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

ugasi mu automatsku sinhronizaciju za sve račune u postavkama,nepotrebno ,a štedi bateriju

14 godina
odjavljen
seneka kaže...
Diplomat kaže...

ugasi mu automatsku sinhronizaciju za sve račune u postavkama,nepotrebno ,a štedi bateriju

Ja nisam dobro pitanje postavio ti nisi dobro skuzio, zanima me na kolko najmanje s emože namjestiti u toj Gmail aplikaciji da rifreša?

17 godina
odjavljen

Stigao ICS leak...

Možete ga skinuti ovdje

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

A tu ti nije ko na iPhoneu. Push mail je. Znači više manje u roku par sekundi nakon slanja dolazi mail na mobitel.

Ako ti je prečesto, možeš ugasiti push sinkronizaciju (istovremenu) i podesiti na neki manji interval, recimo 15 min, pol sata... po želji..

17 godina
neaktivan

mislim da sm te dobro skužio,računi ti  svako malo sinhroniziraju podatke,kontakte,kalendar i pitajboga šta,pa tako i gmail,to treba staviti na ručno,uostalom to ti i piše u uputama u samom telefonu,jednostavno štedi ti bateriju
postavke-računi i sinhronizacija-auto.sinkronizacija-makni kvačicu
ako nije to,sorry jbga

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
EchoOne kaže...

E moj Sudy, editiro sam bio post i nahvalio te bio.. Dosta dug post napiso, al crko internet i sve se izbrisalo. Nisam volje imo ponovno pisat.. Možda i bolje da se ne umisliš :P

Pa sam zavrtio novi MIUI 1.12.9? Ah, onaj neki 9.0, šta je bio zadnji put 8.2? Sad ćemo vidit oće se on rušit i kako će se ponašati..

Pomalo me iritira što je nedjelja prvi radni dan u tjednu na kalendaru.. Već sam se 3 puta zaje** zbog kalendara..

Nemoj me hvaliti {#}

I ja sam na MIUI-u 1.12.9.
Sam mi se u petak nadogradio, bez PC-a, automatsko flashanje preko Wi-Fia.
Odlična stvar kod MIUI-a...

I meni je katastrfoalno što je nedjelja prvi dan tjedna, ali nemam neke potrebe za kalendarom

pored Wunderlista. Po mom mišljenju, ponajbolji task manager, to-do lista.

Meni je MIUI do sada prilično stabilan.
I ne planiram prelaziti na nešto drugo, sve dok ne dođe stabilna RC verzija ICS-a. 

17 godina
SebaOS kaže...

Android korisnik sam sad skoro 2. godina i pomalo apple hater, ali reći da je kamera na sgs2 bolja od iphone 4S je jednostavno laž. Nažalost ali tako je. Čak je i original 4 bolja.

Evo i ja mogu potvrditi da je sgs2 kamera inferiornija u svakom pogledu u odnosu na iP4. Koristim sgs 2 oko mjesec dana a iphone 4 sam koristio preko godinu...

17 godina
neaktivan

moguće je da je na tom ženskom telefonu kamera jača,navodno ima prirodnije boje(prema recenzijama),ali na galaxiju treba obavezno isključiti u postavkama kamere - vanjsku vidljvost,koja je ako se ne varam po defaultu uključena..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Molim vas ljudi, znam da je offtopic, ali zna mozda netko gdje mogu nabaviti stylus sa šiljastim vrhom kakav ima Samsung Note?

Hvala!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Stavio sam SGS2 u download mode i pise mi "Downloading... Do not turn off target!!" i ne mogu ga ugasiti. Nisam nista planirao flashovati samo sam htio testirati te modove. :P
Nece mu nista biti ukoliko izvadim bateriju i vratim nazad? 

You cannot change your fate, no man can...
14 godina
protjeran
Dark Prince kaže...

Stavio sam SGS2 u download mode i pise mi "Downloading... Do not turn off target!!" i ne mogu ga ugasiti. Nisam nista planirao flashovati samo sam htio testirati te modove. :P

Ne moras vaditi bateriju, samo pritisni on/off tipku i drzi i ugasit ce ti se. Zatim ga ponovo upali.

daniel
18 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...
Dark Prince kaže...

Ne moras vaditi bateriju, samo pritisni on/off tipku i drzi i ugasit ce ti se. Zatim ga ponovo upali.

Hvala puno. Nisam jos skupio hrabrosti da ga rootam. :P

Prvo cu si napraviti jig pa onda experimentisati. Anyway, pitanje:

Kernel version mog moba je: 2.6.35.7-I9100XWKF3-CL276555

Ispravni CF-root je onda: CF-Root-SGS2_XW_CLK_KF3-v4.0-CWM4.zip ili?

17 godina
neaktivan
seneka kaže...

moguće je da je na tom ženskom telefonu kamera jača,navodno ima prirodnije boje(prema recenzijama),ali na galaxiju treba obavezno isključiti u postavkama kamere - vanjsku vidljvost,koja je ako se ne varam po defaultu uključena..

Koja je razlika u fotografiji ako se iskljuci vanjska vidljivost?

Jel se moze u notifikacija staviti paljenje,gasenje 2g i 3g ?Ako ne jel ima neki widget za to ?

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 18:18 (chingy-os).
14 godina
protjeran

Moze li iko objasniti sto je to AOSP?

Kao ICS ima, a sta je to?

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Moze li iko objasniti sto je to AOSP?

Kao ICS ima, a sta je to?

AOSP   {#}

jeremija
14 godina
odjavljen

Pozdrav ko je kupio S2 u T-mobile? Dali je istina da se paket mora otvoriti radi jamstva? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Diplomat kaže...

Pozdrav ko je kupio S2 u T-mobile? Dali je istina da se paket mora otvoriti radi jamstva? {#}

Nije mi to poznato.

Samo pazi ako ćeš na ugovor.
Ja sam se prošli mjesec iznenadio kada je došlo uz račun od pretplate i dodatnih 200 kn koji nisu naplačeni na dan kupnje (pojma nemam kakve su to fore).

15 godina

Da prodavač/ica ti ga otvori i popuni jamstveni list koji se do tada nalazi u kutiji.

14 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
Diplomat kaže...

Nije mi to poznato.

Kupujem u oglasu, kaže gospodin da su morali otvoriti radi jamstva. Molim nekog ko je kupovao u TM da javi!

EDIT: hvala na odogovru!

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2011 20:38 (Diplomat).
18 godina
neaktivan
Still waiting for an answer... :/
16 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Kupujem u oglasu, kaže gospodin da su morali otvoriti radi jamstva. Molim nekog ko je kupovao u TM da javi!

EDIT: hvala na odogovru!

kao i sva elektronika koju kupuješ, dobavljač ti isporučuje isključivo sa uređajem jamstveni list, dakle ne šalju 100 uređaja i 150 jamstvenih pa si priloži, dakle jamstveni ti je već u kutiji

ono što ti svaki prodavač/ica napravi je da otvori uređaj pred tobom, ispuni jamstveni list i vrati sve nazad u kutiju

P.S. kupio sam uređaj u t-mobile

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice