Može neki link ako je netko naručivao bateriju preko EBAY i da mu je dobra ? Vidim da ima ovih po 1850 mAh al ne znam koju bi naručio ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nakon novog azuriranja neradi mi igo navigacija. iako preko laptopa se vidi sd card koji imam i na njemu su sve aplikacije od prije, neda mi pokrenut igo. kaze: stavite sd card sa igo fileovima. i astro manager mi nevidi sd card.. ima ko kakvu ideju?
Ista stvar i kod mene :-(
pozz!
imam potpuno netaknut sgs2 i mislin se stavit nekakav rom na njega. e sad bi mi trebala preporuka nekog brzog i stabilnog. volija bi da mi i baterija duže traje. netko mi je rekao da je Omega rom jako dobar...
šta vi kažete?
hvala lipa!
Ako želišSamsung looks like, onda Neat ROM Lite 4.7
P.s. ekipa, ako niste vidjeli SuperNexus je od sada Milestone 1
(klikni me)
pozz
zanima me kako staviti taj Neet rom lite 4.7 preko odina s tog linka kad on nije u onom formatu .tar ili md5 ili sam ja
nešto previdio...hvala ;)
pozz!
imam potpuno netaknut sgs2 i mislin se stavit nekakav rom na njega. e sad bi mi trebala preporuka nekog brzog i stabilnog. volija bi da mi i baterija duže traje. netko mi je rekao da je Omega rom jako dobar...
šta vi kažete?
hvala lipa!
Ako želišSamsung looks like, onda Neat ROM Lite 4.7
P.s. ekipa, ako niste vidjeli SuperNexus je od sada Milestone 1
(klikni me)
pozz
zanima me kako staviti taj Neet rom lite 4.7 preko odina s tog linka kad on nije u onom formatu .tar ili md5 ili sam ja
nešto previdio...hvala ;)
Moraš ga flashati preko CWM.
-Download, and save zip to internal sdcard
-Go to recovery, Select Wipe data, Wipe cache
-Go to Advance and Select Wipe dalvik cache
-Go to Mounts and storage, select Format system
-Select Install Rom from SD card
Note, first boot takes about 5-10 mins, so don't panic
Reboot device
Evo, jučer sam pisao za kolegtu Tsara, kojemu je ovo pomoglo, pa zašto ne bih podijelio i ovdje.
Ovo je ultimativni tutorial za prvo flashanje, nakon čega dobijete CWM i ostalo.
- "Skini sve ono što sam ti rekao na BUG-u." - odnosi se na Odin i Siyah kernel
ahaa, procitao sam tutorijal :)
e sad samo još jedno pitanje za taj neet rom lite 4.7 piše tamo; rooted
jel to znači da će kad stavim taj rom mob odmah biti i rootan 
ahaa, procitao sam tutorijal :)
e sad samo još jedno pitanje za taj neet rom lite 4.7 piše tamo; rooted
jel to znači da će kad stavim taj rom mob odmah biti i rootan 
Da
he he evo operacija na s2 zavrsena pacijent prezivio 
hvala na pomoći i pun gas tutorijalu 
Pomagajte ljudi
ovako imam problema sa sgs2. Kad ga maknem s punjača normalno radi do jedno 80% baterije.
Nakon toga mi se ugasi signal, i ekran zatreperi i ugasi se.
Mogu ga normalno uključit, ali onda mi neki put baterija odmah prikaže 1%, neki put 17%, te se opet isključi signal i ekran opet zatreperi i ugasi se.
napominjem da kad je na punjaču radi bez problema.
Probao bih za početak promjenit bateriju, ipak ima skoro 2 godine, tako da mi date neki prijedlog za bateriju, ali ako može da bude iz hrv.
Imao sam ja isti slučaj sa svojim. Promjenio sam bateriju i sve je radilo kak treba nakon toga...
edit.
Ljudi, otišo moj s2 prije nekoliko dana tako da pozdravljam ekipu, malo mi je već i dosadio i tražila se promjena. Nabavio sam note2. Uff, koja pilaaa:)
Može neki link ako je netko naručivao bateriju preko EBAY i da mu je dobra ? Vidim da ima ovih po 1850 mAh al ne znam koju bi naručio ?
Netko ? Moze i original ?
EVO jedan je kolega na forumu u ovoj temi neki 10 15 str unazad spominjao ovu bateriju, trebala bi biti original samsungova novi model za s2 i da je skupa a on ju je negdje nabavio jaaako jeftino... ugl rekao je da je super paaa ako ti nije puno love ili ako naletiš negdje da je povoljnije samo javi, jer i ja sebi planiram uzeti tako nešto.... iako mi se čini da će mi s ovim neetrom lite 4.7 baterija trajati pristojno dugo!
a one kineske od 2000, 2500, 3000 ,1milijon miliampera su teški šit i za đabe ih nevrijedi uzeti...
eo rooto i ja svoj uredjaj napokon,
sta sad mogu sve raditi?
skino sam par aplikacija-titanuum, rom menager, busybox, root browser
sta bi bilo jos dobro za skinut?
sta sad mogu sve raditi?
Pogledaj moj post http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-borbeni-komplet/53483.aspx?page=323&jumpto=3673269&sort=asc&view=flat
Ispricavam se zbog duplog.
sta sad mogu sve raditi?
Pogledaj moj post http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-borbeni-komplet/53483.aspx?page=323&jumpto=3673269&sort=asc&view=flat
Ispricavam se zbog duplog.
hvala na linku, a jel mi mozes reci kako da obrisem ove useless app-ove tipa music hub, videohub itd
skino sam par programa(root explo. room toolbox, root browser) i nisam uspio s ni jednim
Sa Titaniumom ih ili zamrznes da ih imas za kasnije ak mislis neku koristiti, ili jednostavno izbrises.
Sa Titaniumom ih ili zamrznes da ih imas za kasnije ak mislis neku koristiti, ili jednostavno izbrises.
kako izbrisat, ja stisnem deinstalliraj i pise mi neuspjesno
Kakve maske koristite za svoj S2 ? Ja ne znam koju bi naručio imam sad neku gumiranu, ali ove tipke sa strane je teško stisnuti i prašinu dosta skuplja.. Ako netko može nek napiše nešto o svojoj i baci link s ebay
Kakve maske koristite za svoj S2 ? Ja ne znam koju bi naručio imam sad neku gumiranu, ali ove tipke sa strane je teško stisnuti i prašinu dosta skuplja.. Ako netko može nek napiše nešto o svojoj i baci link s ebay
Ja imam http://i00.i.aliimg.com/wsphoto/v0/542181966/Clear-Crystal-Hard-Back-Case-for-SAMSUNG-Galaxy-S2-I9100-transparent-hard-case-cover-for-samsung.jpg, na e bayu trazi pod transparent galaxy s2 hard case. Ja sam s njom zadovoljan. Ima malo izbocenje onako oko kamere tako da i nju jednim djelom stiti, nema plastike gdje su tipke sa strane, tako da ih lagno stisnuti.
Btw nikad nisam volio te tvrde gumirane koji imaju gumu i preko tipki, prob sam na HTC S i HTC X, boze sacuvaj.
Sta znaci kad mi je na mailu plava crtica sa lijeve strane?
Jučer sam stavio SentinelRom.
Rom je odličan, radi puno bolje nego NeatLite, a još je i 4.2. Performanse su puuuno bolje, kao i trajanje baterije.
Bolji mi je i od SuperNexusa jer ima dosta više opcija. SN nema čak ni one osnovne što me dosta živciralo.
Jedina stvar koja mi je falila je onaj original Samsung task manager, ali i to sam našao. 
#Sudy, još jednom, puno hvala za pomoć, vratia si mi život u mob! 
Rom je odličan, radi puno bolje nego NeatLite, a još je i 4.2. Performanse su puuuno bolje, kao i trajanje baterije.
Bolji mi je i od SuperNexusa jer ima dosta više opcija. SN nema čak ni one osnovne što me dosta živciralo.
Jedina stvar koja mi je falila je onaj original Samsung task manager, ali i to sam našao. 
Ako hoces vise opcija to je Rootbox.
SuperNexus je pure vannila. Znaci onako kako je stock Nexus 4, takav cijeli OS je i tebi na S2 ;)
Kako da instaliram taj apk? Ne mogu naci original cm task manager u titanium backupu da ga izbrisem i zamijenim ovim.
Do3.14zdio mi je MIUI i užasna baterija.
Idem nazad na Samsungov firmware.
Za one koji nisu vidjeli, LSW, jučerašnji za Britaniju.
Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Nakon dugo vremena, malo lutam po xda. evo što sam našao.
S4 looks like ROM
Snapdragon ROM - čini se dobar po komentarima, s dobrim featuresima, pa valjalo bi probati.
Pratit ću verziju 1.2 koja dolazi navodno uskoro 
Nismo zaboravljeni ekipa, nismo.
p.s. ovo je definitvno najveći .zip koji sam vidio, 867 MB!
javi dojmove 
posto sam rooto mobitel pa da i ja malo sudjelujem u svemu ovom 
Nakon dugo vremena, malo lutam po xda. evo što sam našao.
S4 looks like ROM
Snapdragon ROM - čini se dobar po komentarima, s dobrim featuresima, pa valjalo bi probati.
Pratit ću verziju 1.2 koja dolazi navodno uskoro 
Nismo zaboravljeni ekipa, nismo.
p.s. ovo je definitvno najveći .zip koji sam vidio, 867 MB!
zanima me hoce imati sve one aplikacije od s4-ke( dvostruki snimak,air gesture...) i hoce radit na s2-ki
Za geste trebaš dodatni senzor, a za dual shoot android 4.2.2, ovaj je baziran na official 4.1.2 za s2