Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.380.377
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Vapor kaže...

Argument ženske koja ima iPhone 4 i govori zašto je SGS II jeftiniji a nudi isto što i iPhone 4S

"Ne ne:) to su mobovi kratkog vijeka, oni su kratkotrajni jer se u njih previse stavlja a nisu kvalitetni da to izdrze:)"

A kad ju pitaš kakav auto vozi, odgovori: "Crveni"... {#}

Čvarci su bomboni od svinje
17 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi... ima puno postova... pa nisam stigo sve pregledat... tražim gps program za SGSII al sa krekiranim kartama....naravno... PA ako bite mi mogli pomoć!!!! hvala unaprijed

čvengi

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Alo ekipa, imam problem, jer svaki put kad gasim, pa upalim mob, ikone koje su prije bile na 7 stranica poslozene jedna do druge, razbaca mi ih na 12 srtanica, ono totalno neuredno. Ok, kad se pali mob vidim da ucitava ikone (aplikacije) sa SD kartice, pa sam sve aplikacije premjestio u phone.memory, ali opet isto?!

Ima tko kakvo rjsenje?

Puno hvala unaprijed!!!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Alo ekipa, imam problem, jer svaki put kad gasim, pa upalim mob, ikone koje su prije bile na 7 stranica poslozene jedna do druge, razbaca mi ih na 12 srtanica, ono totalno neuredno. Ok, kad se pali mob vidim da ucitava ikone (aplikacije) sa SD kartice, pa sam sve aplikacije premjestio u phone.memory, ali opet isto?!

Ima tko kakvo rjsenje?

Puno hvala unaprijed!!!

Skini AppZorterLite ... stvar radi odlično (ako te dobro kužim što te muči)

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2011 20:18 (NaniteBoy).
17 godina
odjavljen

Ima tko kakvo rjsenje?

Puno hvala unaprijed!!!

Ako se radi o TW launcheru, da li nakon što ih posložiš , stisneš save?

16 godina
neaktivan
bocic kaže...
MadDogg kaže...

buraz imas obicnih guma po 40-50 kn i sasvim su solidne, guma ko guma... ak hoces mozes i foliju stavit...

ja nisam... et obicna guma i to iz tcentra xD

Imam ja gumu i to za 20kn+poštarina. Ova guma: http://www.dealextreme.com/p/protective-rubber-gel-silicone-back-case-for-i9100-galaxy-s2-black-70754

heh istu takvu imam na svom...fora mi je ovo iza u obliku slova S...galaxy S :D

14 godina
neaktivan

Za MIUI korisnike.Popravili su Probleme s kamerom.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1313314

A i uhvatili su se posla,rade na romu za sgs2 na bazi ICS-a!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mnjikloh kaže...

Kakve probleme?

‎''I'm too handsome to do paperwork.''
17 godina
odjavljen
mnjikloh kaže...

Probao sam taj tzv "camera fix"... kamera na 8 mp izgleda kao VGA...

16 godina

Moram priznat da sam jako zadovoljan baterijom. Prvo ozbiljnije korištenje (nakon prvog punjenja), baterija mi trajala dva dana.

Ako računam da bi se baterija trebala malo razradit da proradi kako spada, mislim da je ovo vrlo zadovoljavajuče.

Tako da sve ono loše što sam čitao o bateriji (ne spominjem ovaj forum), zasad pada u vodu.

Imam tri pitanja:

- Dali je poželjno skinut novi flash player sa marketa ?

- Promjenio sam ton zvona na mobitelu. Ali sam primjetio da prilikom zvonjenja, prvu sekundu mi zvoni malo tiše,

pa nastavi normalnom glasnočom (ona koja je postavljena).

Dali je to normalno ?

- Prilikom spajanja mobitela na računalo (usb), ne prikazuje mi na onoj alatnoj traci da je išta spojeno (dolje u desnom uglu računala).

Znači, mislim na klasičnu obavijest spajanja usb-a ili sl. Zači, ovdje kad želim ištekat uređaj, samo ga skinem sa usb-a ?

Cjelokupno sam prilično zadovoljan uređajem. Android mi nije toliko stran, mada su mi zadnja dva bila od strane htc-a.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
zabranjeniples kaže...

Moram priznat da sam jako zadovoljan baterijom. Prvo ozbiljnije korištenje (nakon prvog punjenja), baterija mi trajala dva dana.

Ako računam da bi se baterija trebala malo razradit da proradi kako spada, mislim da je ovo vrlo zadovoljavajuče.

Tako da sve ono loše što sam čitao o bateriji (ne spominjem ovaj forum), zasad pada u vodu.

Imam tri pitanja:

- Dali je poželjno skinut novi flash player sa marketa ?

- Promjenio sam ton zvona na mobitelu. Ali sam primjetio da prilikom zvonjenja, prvu sekundu mi zvoni malo tiše,

pa nastavi normalnom glasnočom (ona koja je postavljena).

Dali je to normalno ?

- Prilikom spajanja mobitela na računalo (usb), ne prikazuje mi na onoj alatnoj traci da je išta spojeno (dolje u desnom uglu računala).

Znači, mislim na klasičnu obavijest spajanja usb-a ili sl. Zači, ovdje kad želim ištekat uređaj, samo ga skinem sa usb-a ?

Cjelokupno sam prilično zadovoljan uređajem. Android mi nije toliko stran, mada su mi zadnja dva bila od strane htc-a.

U vezi zvona, da i ja sam to primjetio...ne znam koji je razlog tome

EDIT: U vezi usb-a i kompa: da li ti je uključen usb debugging? (settings,applications,development,usb debugging), stavi kvačicu kod njega

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 12:11 (Kordy).
16 godina
Kordy kaže...

EDIT: U vezi usb-a i kompa: da li ti je uključen usb debugging? (settings,applications,development,usb debugging), stavi kvačicu kod njega

Thanks!!

A vezano za flash??

17 godina
odjavljen
zabranjeniples kaže...
Kordy kaže...

Thanks!!

A vezano za flash??

Iskreno, nemam pojma...nisam gledao changelog tj. šta dolazi s tim update-om

EDIT: evo što kaže... (kopirano s Android Marketa)

"Adobe Flash Player 11.0.1.153 includes performance improvements and bug fixes related to security and stability. The complete set of release notes can be found at: http://adobe.ly/qkkFgX "

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 12:39 (Kordy).
14 godina
protjeran
Kordy kaže...

Ima tko kakvo rjsenje?

Puno hvala unaprijed!!!

Ako se radi o TW launcheru, da li nakon što ih posložiš , stisneš save?

ma ne, nemam nikakv launcher, ono cisto cusrom rom Lite'ening 6.1 kernel Siyah 2.0 i bez ikakvih tema i launchera

EDIT;stavio GO launcher i preporodio se...

ne mjesaju se ikone, a kad sam poslozio postavke, mob leti(ockan na 1.6 Ghz), samo da mi nesto ne izleti van iz ekrna...{#}

daniel
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 14:45 (daniel.hajdinjak666).
15 godina
zabranjeniples kaže...

Koji ROM imaš i koji Kernel?

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
sudy_freak kaže...

Koji ROM imaš i koji Kernel?

Sve je stock, zašto ?

15 godina
zabranjeniples kaže...

Sve je stock, zašto ?

Ma pitam. 
Zato što sam ja na Darky-u KI3 bazi i SpeedMode t-41 pa sam se mislio prebaciti.

A koji imaš GB? 2.3.3 ili 2.3.4? 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
sudy_freak kaže...

A koji imaš GB? 2.3.3 ili 2.3.4? 

2.3.3.

14 godina
protjeran

Dovoljno ti je da isključiš 3G (ili još bolje cijeli podatkovni promet) - više manje podupla vijek trajanja baterije ;)

Sa isključenim podatkovnim prometom i hard usageom baterija mi traje ko blesava. Danas bi bilo 3 dana trajanja bateirje na CM-u, samo nemogu postat batery usage jer sam napravio wipe u međuvremenu..

Pošaljem ovih dana ;)

0 0 hvala 1
15 godina
qube kaže...

Dovoljno ti je da isključiš 3G (ili još bolje cijeli podatkovni promet) - više manje podupla vijek trajanja baterije ;)

Sa isključenim podatkovnim prometom i hard usageom baterija mi traje ko blesava. Danas bi bilo 3 dana trajanja bateirje na CM-u, samo nemogu postat batery usage jer sam napravio wipe u međuvremenu..

Pošaljem ovih dana ;)

Ma, kada malo bolje razmislim..

Ni kod mene nije tako strašno. Skoro 2 dana prilične uporabe je bilo. 2,5h screen on, Podatkovni stalno uključeni...
Mislim da je to zbog SpeedMod-a. SuperCore Darkyev je loš.

qube, što tebi bi da više nisi na Darky-u?

14 godina
neaktivan
Šef kaže...

Kakve probleme?

Neznam za tebe,ali meni nije htjelo snimati video u hd rezoluciji.

Sada trenutno imam problem kod nandroid backupa.Nemože ga dovršiti.Prikazuje neku md5 grešku???

14 godina
protjeran
sudy_freak kaže...
qube, što tebi bi da više nisi na Darky-u?

AOS bug na mod-u za homebutton lagfix.

A onda kad sam maknuo taj mod, smetao mi je homebutton lag hehe. Onda sam htio nešto drugo isprobat i vidio sam da je ispravljeno dosta grešaka u CM-u 7.1 i tako da sam završio na CM-u za sada.

Unatoč što je još pun bugova i nema smart dial i nema BLN i slide to call/sms i još par sitnica koje olakšavaju život, nekako sam se navikao i fora mi je. Više manje se sve može podesit..

U međuvremenu su iz CM-a rekli kako "stable" verzija koju su izdali 10.10. ima previše bugova i oni ne smatraju da je stable pa su joj maknuli taj naziv. Sada je dobila titulu RC. Stable bi mogli uskoro očekivati.. Svaki dan se ispravi po 10-ak stvari...

Darky će pričekati do nove verzije.. Imam osjećaj koda je ekipa malo zaspala sa razvojem ROM-a za SGSII.. Nema nikakvih poboljšanja, pa makar na kernelu da produlje trjanje baterije ili nešto.. Očekivao sam da će ficeto izbaciti svoju R2 verziju, ali izgleda da ništa od tog.. Možda spremaju nešto veliko, ali ja više imam osjećaj da rade nešto za obični SGS..

Kad Darky izbaci novi ROM, ukoliko se baterija pokaže kao dobra, i ukoliko bude imao sve one lockscreenove i cool stvarčice, vraćam se opet na Samsung based ROM-ove :)

Netko je pitao jel se na CM-u mogu maknut sve one vibracije tijekom poziva. Mogu.

Znači Menu - Settings - Call settings ;)

14 godina
neaktivan

Vratio sam se na stock ROM/kernel (T-Mobile 2.3.3) sa CM7. Najbolji mi je {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 22:33 (Beagle).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ljudi jel radi skype na samsung galaxy s2?

Mislim da je to jedini razlog zašto ću morati kupiti iphone 4s{#}

Daj neka mi neko kaže da šljaka normalnoooooooooo{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 22:35 (peachwoman).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
peachwoman kaže...

video poziv preko wifi sa kolegom na iphone4, dakle šljka, a stvarno ni ne vidim razlog zašto nebi šljakalo, pa rogram kao program

16 godina
peachwoman kaže...

a zasto nebi radio normalno,pa ja sam jednu zabavu prenosio preko 3g-a video pozivom u kanadu!!!!

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
15 godina
Beagle kaže...

Vratio sam se na stock ROM/kernel (T-Mobile 2.3.3) sa CM7. Najbolji mi je {#}

Jesi se vraćao onom mojom metodom i stavljao one ROM-ove koje sam ja stavio prije ohoho stranica?
Što ti u Kiesu piše?

Kada sam stavio to, nije mi bio (CRO) nego (KOR).
Wtf? 

14 godina
neaktivan

Nez ja šta si ti stavljao (nisam vidio uopće)

Uglavnom, Kernel / ROM:

• GT-I9100_CRO_I9100BOKE3_Kernel
  • I9100BOKG2_I9100BOKG1_I9100CROKF1_HOME

budem sutra pogledao šta piše u Kiesu

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Ispričavam se za DP

Ako se netko želi vratiti na stock ROM (bilo da je T-Mobile ili VIP) preuzmite program zvan Check Fus Downloader sa sljedeće stranice:

http://fus.nanzen.se/download.php?id=12

Provjerio bih u Kiesu je li prikazuje KOR ili CRO, ali nešto mi ne radi na ovom kompu {#}  inače, meni je sve apsolutno jednako kao kad sam ga kupio, pa mislim da je to origigi. Zaboravio sam jel dolazi i odgovarajući kernel uz to :S javite mi

0 0 hvala 1
16 godina

jel došo možda stock 2.3.4 u vipu ili je i dalje 2.3.3?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice