Prilikom pokušaja updatea piše nema dovoljno memorije ili nema dovoljno memorije u sistemskoj particiji?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
takav problem sam ja imao sa powerampom. trebao sam izbrisati file: com.maxmpz.audioplayer da bi mogao instalirati.
Ne znam za vas, zadnjih sam dana zapeo na official 4.1.2 LSJ onaj, koji je bio ovdje u temi spominjan zadnji + speedmod K5-5 (nostalgija).
Ajd ti momče, ako nemaš pametan/konkretan savjet razguli odavdje.
Ovakvi nisu dobro došli.
Ja kroz root explorer odem u data/app i obrisem odex fajl aplikacije koju nece instalirati.
Ovo radi provjereno.
Što se NAVIGON karti tiče, tu se nemaš što čuditi. Te karte inače koštaju preko 50$, a AU i NZ ih imaju besplatno jer valjda imaju nekakvu suradnju s tom firmom.
aaa dali bi pikalo da npr skinem karte europe za navigon i da ih stavim u folder maps od navigona...
aj jedno brzinsko pitanjce, stoga očekivam i brzinski odgovor 
moja galaxyja nije bila rootana još od ICS-a eeeee kad je to bilo 
i sad kako neko vrijeme vrtim official 4.1.2 točnije onaj nordic LSJ , neda mi vrag mira pa odlučih ponovu rootati mob
zanimam me dali ovu metodu mogu primjeniti i na nordic LSJ sa jeboo kernelom ili preporučate nešto bolje/jednostavnije tipa siyah kernel
dakle:
http://galaxys2root.com/galaxy-s2-root/how-to-root-galaxy-s2-gt-i9100-jelly-bean-android-4-1-14-1-2/
aj jedno brzinsko pitanjce, stoga očekivam i brzinski odgovor 
moja galaxyja nije bila rootana još od ICS-a eeeee kad je to bilo 
i sad kako neko vrijeme vrtim official 4.1.2 točnije onaj nordic LSJ , neda mi vrag mira pa odlučih ponovu rootati mob
zanimam me dali ovu metodu mogu primjeniti i na nordic LSJ sa jeboo kernelom ili preporučate nešto bolje/jednostavnije tipa siyah kernel
dakle:
http://galaxys2root.com/galaxy-s2-root/how-to-root-galaxy-s2-gt-i9100-jelly-bean-android-4-1-14-1-2/
Ista priča.
Stavi Speedmod kernel K5-5 recimo, skidaš naravno .tar, ma koji kernel skidao.
Uvijek je isto.
sudy
da skidam ovaj K5-5 ili K5-6 ?
http://touristinparadise.blogspot.com/2013/02/samsung-galaxy-s2-jelly-bean-download.html
sorry na gnjavaži sa glupim pitanjima
edit:
skinuo sam K5-5 galaxyja rootana za 5 sek. a sad na xda 
sudy
da skidam ovaj K5-5 ili K5-6 ?
http://touristinparadise.blogspot.com/2013/02/samsung-galaxy-s2-jelly-bean-download.html
sorry na gnjavaži sa glupim pitanjima
edit:
skinuo sam K5-5 galaxyja rootana za 5 sek. a sad na xda 
Nisam vidio da je izašao.
Ubuduće, uvijek kada ti se preporuči, skidaj zadnji novi koji vidiš.
Osim ako ti se izričito ne kaže, skidaj stariju verziju
Pozdrav najboljoj temi na forumu 
Speedmod je moj najdrazi kernel od svih bez previse piplanja, điđa i drito u glavu.
Pozdrav najboljoj temi na forumu 
Speedmod je moj najdrazi kernel od svih bez previse piplanja, điđa i drito u glavu.
Pozdrav stari.
mah, mah.
Ma da, još od GB vremena je bio i ostao dobar.
ICS službeni sam gotovo i preskočio, pa nije bilo potrebe za speedmodom
Ne znam za vas, zadnjih sam dana zapeo na official 4.1.2 LSJ onaj, koji je bio ovdje u temi spominjan zadnji + speedmod K5-5 (nostalgija).
Dojmovi? Jel ima problema? Baterija?
Dojmovi? Jel ima problema? Baterija?
Mozda mali problem s bateri drainom, u sleepu. nista drasticno.
Recovery je CWMR 5 baza.
Jedno noob pitanje, kad prvi put otvorim sliku, i slučajno sam stisnul za krivi app ono da s tim UVIJEK slike otvara, kako da to zamijenim?
STavil sma neki default galery, pa mi sad otvara umanjeno slike, 40x40 pixela veličine 
Samsung Galaxy S4 wallpapers i melodije zvona.
Probao sam ove slike, fakat super izgledaju na S2. :)
Jedno noob pitanje, kad prvi put otvorim sliku, i slučajno sam stisnul za krivi app ono da s tim UVIJEK slike otvara, kako da to zamijenim?
STavil sma neki default galery, pa mi sad otvara umanjeno slike, 40x40 pixela veličine 
Postavke-upravljanje aplikacijama-odi na taj app-obrisi zadane postavke-profit! ;)
Samsung Galaxy S4 wallpapers i melodije zvona.
Probao sam ove slike, fakat super izgledaju na S2. :)
Yep, predobri su 
Hvala puno!
Unix, kakvi su ti dojmovi sa Rootbox+Siyah?
Ja opet malo "poludio" pa da opet nešto custom stavim. Gledam rootbox, i čini mi se da se developeri stvarno trude, no u nedumici sam, stavit stabilni 3.9.1 ili ići na "nočnu" varijantu?
Objavljeni MIUI Beta testeri za službeni MIUI V5 koji izlazi danas.
Izabrano je novih 15, a svi koji su se javili od prošlotjednih testera, opet sudjeluju.
Eto ti lzgr, kad si pametan 
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Objavljeni MIUI Beta testeri za službeni MIUI V5 koji izlazi danas.
Izabrano je novih 15, a svi koji su se javili od prošlotjednih testera, opet sudjeluju.
Eto ti lzgr, kad si pametan 
Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
Aj da mi neko objasni kako da skontam kopiju samsunga galaxy s2.
Aj da mi neko objasni kako da skontam kopiju samsunga galaxy s2.
kvaliteta izrade,kamera je 2.0mpx(ili 1.3) uglavnom losa a i po softveru kad ga upalis...
ako si ikad video s2 uzivo i radio na njemu kopiju primetis odma...
moze pomoc :)
Kad se vraca stock rom u ovom slucaju " nordic lsj" sa nekog custom roma " checkrom revohd v7" to se odradi u odinu?
i kad se oce stavit poseban kernel (speedmodek5-7) nakon flashanja preko odina ,u cwm napravim wipe/data cache i onda flash tog zeljenog kernela ili se varam..
moze pomoc :)
Kad se vraca stock rom u ovom slucaju " nordic lsj" sa nekog custom roma " checkrom revohd v7" to se odradi u odinu?
i kad se oce stavit poseban kernel (speedmodek5-7) nakon flashanja preko odina ,u cwm napravim wipe/data cache i onda flash tog zeljenog kernela ili se varam..
Pomoću odina na stock, a pomoću cmw na željeni kernel kao što si i rekao.