Ideš probati? Šta bi sa MIUI (što ga mijenjaš)?
Ma nije to još dovoljno stabilno za daily usage, troši bateriju ko lud (tijekom 3 sata u džepu jakne se pregrijao i pao sam 100% na 1% baterije).
Možeš mi reći postavke koje si koristio za undervolt?
Evo, video se uploadao napokon :)

na uputama pomoću kojih sam bez beda uspio nadograditi svoj s2 sa 4.0.3 na 4.1.2
ovu verziju gore iz poruke... e što se tiče pitanja koja je razlika ja koliko sam za sada skužio kamera je lošija uspoređivao sam s šogorovim koji je na 4.0.4 i jednostavno se vidi da je kamera lošija(slika je manje oštra, boje su čudnije, naravno postavke su sve podešene kako treba biti isprobano nekoliko različitih šema nezz jednostavno nije to to.. ) što se tiče te verzija australijske dobije se navigacija s njom NAVIGON aliiii uvijek ima ali...kad ju pokrenete ond odmah prijeđe na skidanje mapa i nema mogućnosti odabrati koje države/regije kartu/mapu želiš skinuti nego samo pokaže okvir u kojem skida mapu australije cca 205 mb i kontam ok nek ju skine pa ću si ja dodatno skinuti kartu hrvatke ali mauna i to suva nema opcije za odabrati da si skineš neku drugu kartu bar je ja nisam našao... kad odeš u moje karte/my maps opcije karte tamo stoji australja i opcija za skinuti još mapu novog zelanda i to je to nema drugi karata mapa... nekužim ako netko zna kako to riješiti nek pojasni... i tipkovnica je malo drugačija u odnosu na onu s 4.0.3 to je za sada koliko sam uspio primjetiti ali ga koristim tek dva sata na 4.1.2
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
kad ovo vidim, dođe mi da dam otkaz, a nisam ni poceo kako spada raditi..