Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.390.879
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
kpavl kaže...

Grafički glitchevi primarno, pisao sam već o tome jučer.

@ sudy 

Koliko ga dugo imaš? Freeze, sod?

P.S. Da pohvalim ovu moju kombinaciju. Izrazito dobar deep sleep ima i kada je zaključan, bez obzira je li na wifi ili 3g upajen jako malo troši baterije. Na 3g izgubi 1% u 2-3 sata.

Kada je screen time on onda računam 15-20% baterije/ 1 h screen time on. Facebook messanger i Whatsapp rade.

Imam onaj 0403 i zadovoljan sam.
Nije mi se freezao.
Sada neću flashati jer sutra imam ispit, pa učim, ali sutra bih mogao 0603 staviti, ili ako dođe već 0703. 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
15 godina

Google Play Store slavi rođendan.
Požurite! 

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 21:24 (sudy_freak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
sudy_freak kaže...

Google Play Store slavi rođendan.
Požurite! 

mogli bi nabacit nes bolje 

17 godina
Predbiljezio sam se na HTC One i ako S4 na predstavljanju ne bude na razini koju ocekujem uzimam HTC.
Ajde Samsung iznenadi me, zelim nastaviti S tradiciju (s1, s2).
Dorimanx kernel mi se cini ok u kombinaciji sa cm10.1, ali bih ipak vise volio mcm buildove. Di je taj lik?

S2, CM10.1 Nightly - Android 4.2.2
Moj PC  
4 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
parizer kaže...
Predbiljezio sam se na HTC One i ako S4 na predstavljanju ne bude na razini koju ocekujem uzimam HTC.
Ajde Samsung iznenadi me, zelim nastaviti S tradiciju (s1, s2).
Dorimanx kernel mi se cini ok u kombinaciji sa cm10.1, ali bih ipak vise volio mcm buildove. Di je taj lik?

http://www.android-hilfe.de/kernel-fuer-samsung-galaxy-s2/361513-aosp-sammy-kernel-ics-jelly-bean-mcm-v4-v5-i9100-vsync_sysfs-mod.html

http://rush85.tiafiles.de/CM10-AOKP/Kernel%20Samlung/Kernel_Updater.zip

Drugo je download link za aroma installer, izabereš Siyah i to je to. Naravno prije toga napraviš što inače radiš prije flashanja kernela.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 23:12 (kpavl).
17 godina
To je sa novim Mali v2 drajverima?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne, nije ih uspio ubaciti da sve radi ok. Kada bi se MCM vratio to bi bilo lagano, no nije objavio sve javno i fali pola podataka tako da nitko ne moze nastaviti potpuno njegov rad.

Rush85 je ubacio, ali prilikom igranja igrica ili tako nekih tezih radnji mob se pregrijava, a kaze da ne zeli takvo što izbaciti.

Maliv2 ne očekujem da izbaci jer mi nisu toliko bitni, bitnije mi je da updatea često taj AromaInstaller, jer je sada v1, uskoro će izaći v2 i tako dalje i onda nećemo imati zastarjeli kernel i raditi će na najnovijim verzijama romova, što je odlična vijest.

P.S. Ako si na najnovijem nightly-u ne flashaj taj kernel, radi na prošlom no ne i na zadnjem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 23:20 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Dosao sam do tocke da vidim da je tamo zadnji mcm-ov build i nisam flashao naravno.
Covjek samo upakirao sve kernele u aroma instaler i to je to...
Nista, nastavljam sa Dorimanx 9.1
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Zadnji mcm-ov kernel je samo za 4.2.1, ovaj je napravio da bude za 4.2.2 i vjerojatno mu je dodao neke opcije sa v4 jer piše MCM v4/v5. Kernel je veći 3 puta nego MCM-ov v5. 

I ja sam u tome trenutku kojeg si ti naveo malo zastao, razmislio i onda sam ga flashao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima li kakav podatak kada bi jelly bean za SII trebao doći u hrv, original Samsungov za slobodni uređaj?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

dali postoji kakva mogucnost da se s2 spoji na skart tv? Znam da ima MHL za hdmi.. Ali ja nemam hdmi port na tv-u..... 

0 0 hvala 0
14 godina
Mogu li kako namjestiti da npr dugo drzanje menu tipke pokaze nedavne aplikacije, ili tako nesto? Neda mi se silovati home gumb.
14 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
Mogu li kako namjestiti da npr dugo drzanje menu tipke pokaze nedavne aplikacije, ili tako nesto? Neda mi se silovati home gumb.

Ovisno o romu. 

14 godina
4L4N kaže...
dinos3 kaže...

Ovisno o romu.

Trenutno sam na Omegi.

Znas neki sammy koji to podrzava?

Za Omegu sam nasao samo opciju kill app button.

14 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
4L4N kaže...
dinos3 kaže...

Ovisno o romu.

Trenutno sam na Omegi.

Znas neki sammy koji to podrzava?

Za Omegu sam nasao samo opciju kill app button.

Stvarno neznam. Ja sam na zadnjem cm10.1 i ima to u postavkama. + toga pre zadovoljan sam kako me sluzi. Probaj pa vidi.

14 godina
neaktivan

Dali je moguce spojit s2 na pc tako da se vidi slika ekrana na pcu? Skinuo sam emulator pa bih igrao na velikom ekranu a nezz kako spojit. 

0 0 hvala 0
15 godina

Novi LSH firmware.

link

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Došao official JB za Njemačku, Veliku Britaniju i neke južno američke zemlje.

http://www.sammobile.com/2013/01/23/samsung-rolls-out-android-4-1-2-jelly-bean-update-to-the-galaxy-s-ii/

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ima li itko da koristi SetCPU?

Gledam koji je maximum da undervoltam cpu, kada stavim 200Mhz min i 200Mhz max kao što se treba i onda idem sve manju voltazu stavljati.

Na 600 mV, što je najmanje, mobitel se ne restartira ili freeza, temperatura ostaje ista. Stress test 5 minuta, StabilityTest 5 minuta. WTF? Nekima je min 850 mV, nije moguće da moj radi i na 600mV.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 21:23 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ja max znam staviti -100 mV, ali ne uvjek, jer ostaje u boot loop-u. Ponekad je najnize -75 mV. Phenomenal kernel za S3 ima 3 moda i onaj najzesci je -100mV, za koji i sam autor kaze da ak je prejako, da se stavi na -50. Koji kernel imas?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma imam ovaj modificirani Siyah v5 vsync što je radio MCM, ali ga je napustio još kada je bio 4.2.1. pa je jedan njemac napravio da bude kompatibilan sa 4.2.2.

I prije mi je mogao podnjeti -100mV, još u 1. mjesecu kada sam bio na JellyBam-u.

Kada sam ovaj kernel stavio odmah sam stavio -100mV i radilo je ok, ali sam htio viditi gdje mu je granica.

Na Dorimanx-u ne mogu spustiti neke stepove ni za 50 mV jer freeza.

Stavio sam kao što sam rekao 600mV samo na 200 mhz, ali sam stavio na sve stepove 600mV i onda radio min200-max200, min300-max300 i ništa se nije freezalo i nije reboot napravio. 

Clearam data od SetCPU i restartiram mobitel, prvi puta neće bootati, ok, drzim power button, restartira se i boota, no sa 30% manje baterije nego prije.

Odem u SetCPU ponovno, mislim sve je kao na stocku, kad ono ostalo min500-max500 (a clearao sam data), vratim to na 200-1000, pogledam voltaže, one napravljene kao na stocku.

Nešto tu gadno smrdi.

P.S. Sori za gramatiku, pisao sam istu stvar na engleskom 2 puta.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 22:05 (kpavl).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

A ne znam, od kad koristim AOKP sve podesim kroz sam rom, SetCPU nisam koristil jako dugo. Na S2, nit sad na S3 nisam nikad mogel spustiti vise od 100 mV, jako cudno?!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jako čudno i ja kazem, kontam si da kernel ne podrzava UV ili SetCPU ne radi dobro (što je malo vjerojatno).

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 22:10 (kpavl).
16 godina
neaktivan

Mozda je vec bilo rasprave o ovome ali nisam uspio pronaci.

Update-ao sam Samsung S Advance na Jelly Bean te mi se mobitel rusi vise nego ikad do sada. Nije rootan i koristi se minimalni set aplikacija, tipa mail, facebook, skype, whatsapp i to je to.

Desava se to da mi cesto smrzne a i nedavno mi se desilo da je kamera odbijala zaustavit snimanje sve dok se mob nije sam resetirao. Pravo cudo.

Dok je bio na 2.3.6 sve je bilo ok.

Pitanje za znalce, da li bi ga trebalo downgreadat?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
JohnnyPistolero kaže...

Mozda je vec bilo rasprave o ovome ali nisam uspio pronaci.

Update-ao sam Samsung S Advance na Jelly Bean te mi se mobitel rusi vise nego ikad do sada. Nije rootan i koristi se minimalni set aplikacija, tipa mail, facebook, skype, whatsapp i to je to.

Desava se to da mi cesto smrzne a i nedavno mi se desilo da je kamera odbijala zaustavit snimanje sve dok se mob nije sam resetirao. Pravo cudo.

Dok je bio na 2.3.6 sve je bilo ok.

Pitanje za znalce, da li bi ga trebalo downgreadat?

Ja bi to wipeao.

Vi neznate tko sam ja, ja neznam tko ste vi i ne zanima me.
13 godina
neaktivan

Se može na official JB romovima kako mjenjati poredak wifija, gps-a, mobile data, bluetootha i ostalih togleova ?

Isto me zanimai  za napr. Omegu i Wannama, zadnje verzije.

Sry za noob pitanje i noob jezik, al neko vrijeme nisam baš pratio i totalno sam izgubljen {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 7:47 (Schweini7).

0 0 hvala 0
14 godina
Schweini7 kaže...

Se može na official JB romovima kako mjenjati poredak wifija, gps-a, mobile data, bluetootha i ostalih togleova ?

Sry za noob pitanje i noob jezik, al neko vrijeme nisam baš pratio i totalno sam izgubljen {#}

Mislim da official Firmware ne dozvoljava izmjene u tom powerwidgetu. U svakom ROM-u sam naišao na mogućnosti promjena i razmještaja postavki (WiFi, BT, Data, 2G/3G, GPS, Torch...)

prepičkavanje staklenkom ajvara ljudi koji pišu komentare poput LOL - tribute to Bojko
13 godina
neaktivan

Znači wanam bi trebao dobar biti?

Po pitanju baterije i fluidnosti?

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.3.2013 8:05 (Schweini7).

0 0 hvala 0
14 godina
Schweini7 kaže...

Na Omegi vec imas preinstaliranu aplikaciju koja se zove AdvanceS, ona ti omogucuje gore navedeno.

Schweini7 kaže...

Znači wanam bi trebao dobar biti?

Po pitanju baterije i fluidnosti?

Fluidan je,

Ako zelis bateriju bolje idi na nekakav AOKP/CM base, a ne Samsung base jer su prije navedeni bolji po pitanju baterije.

Ali mislim da ce te i ovo zadovoljit.

Ja dam na Omegi i Dorimanxu i zadovoljan sam. Puno bolje nego na Siyanu.

Razmisljam o tome da stavim Alliance ili Wanam da malo probam nesto drugo.

Ako je netko vec probao, evo stavit cu anketu pa neka mi preporuci.

1 Alliance
1 Wanam
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice