- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
test wiui 2.6.1
Siyah si nabacio gore ili ostavio orginalni kernel?
test wiui 2.6.1
Siyah si nabacio gore ili ostavio orginalni kernel?
siyah 3.2.5.2
i sad me nervira ova phone kad pocne da se penje na gore... vidis na ss gore 01:38 bio je na 11% vec u 01:52 17% i tako se penje do 50%
Ja sa najnovijim Siyahom imam rezultat od 5959 na Antutu..
A sto se tice toga phone, to se i meni pojavi nakon flashanja, ali cim bih napunio bateriju na 100% i iskljucio mob s punjaca, toga vise ne bi bilo, niti bi se vise pojavljivalo, barem do sada uvijek sam to iskustvo imao.. Vidjet cu sad s ovi romom.. Mob se puni, pa kad bude na 100% vidjet cu kakav ce biti stand-by do ujutro.. Koliko ce bat gutati, itd..
1. imam problem sto se tiče romova i kernela, trenutno mi je gore DragonICS + siyah zadnji.. baterija, uzasna, crpi previse.. Jel postoji neki bolji kernel od ovoga ili neka druga kombinacija => performance koliko toliko sa ok battery life?
2. Stavim ga puniti, pokazuje da je 100%, ištekam pokaže mi 90%? Wtf? Također, napravio sam dual boot, , na jedan je dragonics + siyah,, baterija na 100%, napravim dual boot sa wanamlite + siyah, bootam second rom, baterija je nakon 7-8 minuta na 55%, vratim na deagon, pokazuje 65%.. A resetirao sam i battery stats i sve po pravilima..
i sad me nervira ova phone kad pocne da se penje na gore... vidis na ss gore 01:38 bio je na 11% vec u 01:52 17% i tako se penje do 50%
Ja sa najnovijim Siyahom imam rezultat od 5959 na Antutu..
A sto se tice toga phone, to se i meni pojavi nakon flashanja, ali cim bih napunio bateriju na 100% i iskljucio mob s punjaca, toga vise ne bi bilo, niti bi se vise pojavljivalo, barem do sada uvijek sam to iskustvo imao.. Vidjet cu sad s ovi romom.. Mob se puni, pa kad bude na 100% vidjet cu kakav ce biti stand-by do ujutro.. Koliko ce bat gutati, itd..
i ja sam stavio da napunim da vidim da li ce biti do jutra na 50% :))
Ide to i više ;)
Ide ali uz modifikacije.. :) A ja se u to trenutno nekako ipak ne zelim upustati, riskantno mi je to, tek sam dobio nazad mob nakon 2 i pol mj cekanja da dodje sa servisa, sve ostavljam seriski, onoliko koliko ponudi dani rom, ja zadovoljan.. :)
Ma jasno, al znaci imas onaj score sa 1200Mhz? Jer ja sam na siyah + wanamlite na 1.4Ghz uspio jedva 6700 napraviti
Ma jasno, al znaci imas onaj score sa 1200Mhz? Jer ja sam na siyah + wanamlite na 1.4Ghz uspio jedva 6700 napraviti
Dap, sa 1200.. Sve serijski, bez prckanja.. Gore je najnoviji WIUI 2.6.1 + Siyah 3.2.7.2
Onda se definitivno ne isplati gurat na 1.4/1.5Ghz..
Jedino sta mislim da kod mene tay siyah nikako ne odgovara, probat cu fluxi ili nesto drugo radi baterije
wiui 2.6.1 siyah 3.2.7.2 ne dopada mi se... opet ovaj Phone nikako da ga se resim
Daj, skini better battery stats, on će reć točno što je.
wiui 2.6.1 siyah 3.2.7.2 ne dopada mi se... opet ovaj Phone nikako da ga se resim
Daj, skini better battery stats, on će reć točno što je.
skinuo sam ostavicu ga jos 2h da vidim sta ce pokazati batter battery st.
Ali i dalje tu tebi nesto zdere cudno.. Identicno sve imammo na mobu, ja sam mob skinuo s punjaca oko 4 ujutro, do pola 9 mi je potrosio samo 1% baterije, i to zato sto mi je Navigon radio u pozadini, ostao mi slucajno upaljen.. Znaci nebi ni tih 1% pokazao vjerovatno da je potrosio..
Sada evo 5 sati i 20 min rada, baterija na 91%
Ali i dalje tu tebi nesto zdere cudno.. Identicno sve imammo na mobu, ja sam mob skinuo s punjaca oko 4 ujutro, do pola 9 mi je potrosio samo 1% baterije, i to zato sto mi je Navigon radio u pozadini, ostao mi slucajno upaljen.. Znaci nebi ni tih 1% pokazao vjerovatno da je potrosio..
kod tebe je dobro. ja neznam kako da saznam sta to jede bat. i na koji nacin.
kod tebe je dobro. ja neznam kako da saznam sta to jede bat. i na koji nacin.
sta ti pise iza bateriju? meni: Made in vietnam by samsung
Sve isto.. Sad da ne gasim mob, ne znam koji je datum tocno iza, ali mislim da mi stoji 28.4.2012, ili nesto tako slicno..
Sve isto.. Sad da ne gasim mob, ne znam koji je datum tocno iza, ali mislim da mi stoji 28.4.2012, ili nesto tako slicno..
zeza nesto moram da saznam sta je. i to sam zamenio telefon uzeo drugi...
ima li ko moze da mi napise kako podesiti extweaks,neko podesavanje kako smanjiti potrosnju bat... i da li je dobro smanjiti cpu na 1Ghz max i 25Mhz min...
jer nisam bas siguran prckati....
Izašao je novi WanamLite:
a ima i neke novosti koje su tražene već dulje kao: Contact shortcut on the Dialer
- Update base to XWLPG
- DXLP9 modem
- Cf-root LPG kernel
- Hacked Stock LPG Email App
- Fixed minor Video player UI bug
- Disabled check spelling (available on the keyboard)
- Fixed Email contacts completion
- Contact shortcut on the Dialer
- Stock LPG FontsRemoved
- Removed Custom Boot animation (This will not remove your current boot animation from “/data/local”, All Wanamlite custom boot animations will be available here)
Mislim da sam na xda citao da nije preporučljivo smanjivati ispod 200Mhz..
EDIT: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1610044 na ovom linku imate testirani gotovo svaki kernel.. Al samo sa HyDrOG3N rom-om.
Mislim da sam na xda citao da nije preporučljivo smanjivati ispod 200Mhz..
EDIT: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1610044 na ovom linku imate testirani gotovo svaki kernel.. Al samo sa HyDrOG3N rom-om.
meni se bas i ne svidja Hydrog3n ali mogu probati da vidim rezultate...
ima li ko moze da mi napise kako podesiti extweaks,neko podesavanje kako smanjiti potrosnju bat... i da li je dobro smanjiti cpu na 1Ghz max i 25Mhz min...
http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/samsung-galaxy-s2-i9100-rasprava/102262.aspx?page=225&jumpto=2924582&sort=asc&view=flat
setio sam se da ima,naso sam vec.. :)))
Drago mi je da sam puno ljudi navukao na MIUI bazu.
Fuck yeah 
Ja sam ovaj tjedan na stock MIUI-u i odličan je
Drago mi je da sam puno ljudi navukao na MIUI bazu.
Fuck yeah 
Ja sam ovaj tjedan na stock MIUI-u i odličan je
WIUI je meni sad kao droga, 2.5.28 verzija mi je koma bila za bateriju naspram 2.5.18, ali 2.6.1 je odlicna, cak i malo bolja u kombinaciji s najnovijim Siyahom..
A baterija i traje, i traje, i traje i traje.. 
Kod najnovijeg apdejta, i dalje FC prilkom ulaska u status, a to me tako zivcira.. Puno njih je javilo FC pri koristenju Gmaila, ali posto ga uopce ne koristim, samo taj mail imam za market, onda mi je to apsolutno nevazno, nisam ga niti pokusavao instalirati i pokrenuti.. Za sada novih zamjerki nemam..
Sutra bih mogao probati stock MIUI, jel ima kakvih problema s koristenjem FC-a?