To najavljuju zadnjih par update-a ako pogledaš changelog.. Mene samo zanima jel to sprovedeno iz riječi u djela.
I što me još dosta živcira, kad razgovaram na telefon, često primim poziv i ne mogu stišati slušalicu dok je ugašen ekran. Jednostavno moram odmaknut mobitel od uha, čekat onaj senzor da prepozna da sam ga odmako, i tek onda mogu stišat zvuk. Problem je što do tada već svi čuju što mi je ovaj na telefonu imao za reći.
Moš mislit situacije. U autu sa 4 ljudi još, javim se na mobitel a tamo mala ni 5 ni 6 nego odma ko iz topa dere se "kasni mi 2 tjedna". Malo neugodno jel?
Nije mi se Bogu hvala to dogodilo, al opet, razumijete me..
Ne znam, tek sam stavio pa javim dojmove.
Ostavit ću Paranoid.
Ajme, što se sve promijenilo u ovih 4-5 nadogradnji.
A što se tiče drage, hoćemo u svatove?
Ubija me ovaj modem na najnovijem WIUI-u, signal stalno na pola, cak se i izgubiti nekad zna.. A i dalje imam FC prilikom ulaska u o telefonu pa status, pa ne mogu provjeriti koliko db i sve ostalo.. Ajmo slavonci koji modem koristite? Sudy? Ti si mi tu nekako jos najblizi ja bi rekao.. :)
I meni se dešavaju problemi s modemom.
LPS mi se pokazao najboljim, a sada mi je BULP6 i čini se dobar.
A što se tiče FC-a pri Statusu, to ekipa s MIUI Foruma nikako ne želi priznati.

(Settings).

Možda nakon ovog broja dobijemo nekog novog člana na threadu! 

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
, ostaju mi problemi sa baterijom i pratim stalno šta svi pišete pa kako vidim svima barem 24 sata baterija nekako izdrži. Ne znam na koju foru ali ne mogu od 12 sati više je imati. Imam većinu razgovora jer na poslu dosta pričam,nema igrica wlan samo kući, čak sam i sinkro zadnjih dana isključivao i sl. još malo pa mi je sve isključeno i dalje mi ista stvar. Jučer čitam na forumu za badass batery i CPU apy i instaliram jučer tj. sinoć, napunim bateriju i evo screenshootova pa ako netko može dati mišljenje šta ovdje ovaj kernel preko noći ždere bateriju. Malo prije vidim screenshoot na forumu gdje je šef stavio da kernel 9 %. Šta se dešava nemam pojma. Znaći moja je od sinoć u 21:oo pa do jutros 9:oo cca. baterija na 55 % a nisam imao ništa skoro niti razgovora..