Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.680.250
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
EchoOne kaže...

To najavljuju zadnjih par update-a ako pogledaš changelog.. Mene samo zanima jel to sprovedeno iz riječi u djela.

I što me još dosta živcira, kad razgovaram na telefon, često primim poziv i ne mogu stišati slušalicu dok je ugašen ekran. Jednostavno moram odmaknut mobitel od uha, čekat onaj senzor da prepozna da sam ga odmako, i tek onda mogu stišat zvuk. Problem je što do tada već svi čuju što mi je ovaj na telefonu imao za reći.

Moš mislit situacije. U autu sa 4 ljudi još, javim se na mobitel a tamo mala ni 5 ni 6 nego odma ko iz topa dere se "kasni mi 2 tjedna". Malo neugodno jel?

Nije mi se Bogu hvala to dogodilo, al opet, razumijete me..

Ne znam, tek sam stavio pa javim dojmove.
Ostavit ću Paranoid.
Ajme, što se sve promijenilo u ovih 4-5 nadogradnji.

A što se tiče drage, hoćemo u svatove? {#} 

majdo kaže...

Ubija me ovaj modem na najnovijem WIUI-u, signal stalno na pola, cak se i izgubiti nekad zna.. A i dalje imam FC prilikom ulaska u o telefonu pa status, pa ne mogu provjeriti koliko db i sve ostalo.. Ajmo slavonci koji modem koristite? Sudy? Ti si mi tu nekako jos najblizi ja bi rekao.. :)

I meni se dešavaju problemi s modemom.
LPS mi se pokazao najboljim, a sada mi je BULP6 i čini se dobar.

A što se tiče FC-a pri Statusu, to ekipa s MIUI Foruma nikako ne želi priznati. 

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
14 godina
neaktivan

MOže mi netko kazati zašto kada želim flešati novi rom mi ispiše

E:signature verification failed

Instalation aborted.

pokušao sam staviti ovaj rom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1569686

sa uputstvima koja su ispod!

(- Download the ROM and DO NOT unzip it
- Copy the .ZIP file to your INTERNAL SD card
- Boot your phone into CWM (hold Vol Up, Home & Power Button)
- Select 'Install ZIP from SD Card'
- Select 'Choose Zip from SD Card'
- Then select the .ZIP file you downloaded
- Reboot)

0 0 hvala 0
18 godina
moderator

Pa u biti ne znam bih li proglasio Paranoid Android AOKP ROM-om, budući da mu nedostaju neke osnovne osobne AOKP ROM-ova (traka za svjetlinu na vrhu notifikacija, napredna kontrola toggleova). AOKP tim je sigurno imao posla u tome, ali mislim da je to ipak jedan od rijetkih ROM-ova koji nisu skuhani, već je u rukama nekoga tko tu nešto ekšuli programira. Rispekt zbog toga.

S tim na umu, sve koji traže pravi AOKP ROM mogu uputiti na odlični Dragon ROM. Ne znam što da kažem... ima sve što AOKP ROM-ovi imaju i više te jednostavno - radi :) A što se CM vs AOKP tiče... pa, pojednostavljeno, AOKP je kao CM, ali s još više opcija i mogućnosti.

Selling doors, door to door.
18 godina
odjavljen

Test kamere S II vs S III

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

0 0 hvala 4
18 godina
neaktivan
amater_2 kaže...
DwightSchrute kaže...
amater_2 kaže...

Dečki koji je najbolji i najstabilniji custom ROM za S2?

Kojeg tipa? Samsung sa TW,CM,AOPK? Ako želiš najbolje i najstabilnije stock Sammy iskustvo,onda po meni Wanamlite. Spariš to sa SpeedMod ili Siyah kernelom i to je to.

Neka bude neki sa TW-om.

Ako hoćeš s TW-om bolje od Wanama + Speedmod kernela nećeš naći. Upravo je izašao Wanam 11.9 i baterija je još bolja.

17 godina

može preporuka nekog najstabilnijeg i naj provjerenijeg AOSP ICS roma? full sam novi u root-u tak da neznam najbolje sve te developere... i molim vas da me ne šaljete na xDa jer znam di skinuti rom, ali ovdje pitam za one provjerene, znači želim čuti ljude koji imaju iskustva s tim romovima. hvala na razumijevanju! 

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 21:57 (Blade18).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Davor kaže...

Pa u biti ne znam bih li proglasio Paranoid Android AOKP ROM-om, budući da mu nedostaju neke osnovne osobne AOKP ROM-ova (traka za svjetlinu na vrhu notifikacija, napredna kontrola toggleova). AOKP tim je sigurno imao posla u tome, ali mislim da je to ipak jedan od rijetkih ROM-ova koji nisu skuhani, već je u rukama nekoga tko tu nešto ekšuli programira. Rispekt zbog toga.

S tim na umu, sve koji traže pravi AOKP ROM mogu uputiti na odlični Dragon ROM. Ne znam što da kažem... ima sve što AOKP ROM-ovi imaju i više te jednostavno - radi :) A što se CM vs AOKP tiče... pa, pojednostavljeno, AOKP je kao CM, ali s još više opcija i mogućnosti.

Paranoid je nekakav mash-up CM-a i AOKP-a uz dodatak tog Hybrid moda. CM je taj status bar i ti togglesi, ali AOKP su ove postavke u Postavkama {#}  (Settings).

Stavio sam Hydra ROM, razlikuje li se on puno od Dragona? Može li ih netko usporedit?

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 21:40 (Šef).
18 godina

mali OT ali usko vezan uz topic:

fala BOGU da sve ljepo opisano u ovomjescnom Bugu, kako rootat i stavljat costum romove + opis pojmova veznaih uz isto {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 21:55 (4mal).
Moj PC  
6 0 hvala 4
15 godina
Blade18 kaže...

može preporuka nekog najstabilnijeg i naj provjerenijeg AOSP ICS roma? full sam novi u root-u tak da neznam najbolje sve te developere... i molim vas da me ne šaljete na xDa jer znam di skinuti rom, ali ovdje pitam za one provjerene, znači želim čuti ljude koji imaju iskustva s tim romovima. hvala na razumijevanju! 

AOSP - MIUI, CM9, F1 Galaxy Nexus.

To su neki iz glave.

Šef kaže...

Stavio sam Hydra ROM, razlikuje li se on puno od Dragona? Može li ih netko usporedit?

Osim izgledom, nema tu neke velike razlike.
Baza ista, sa Siyahom 1h screen on jede 15% baterije.

Performanse jednake. 

4mal kaže...

fala BOGU da sve ljepo opisano u ovomjescnom Bugu, kako rootat i stavljat costum romove + opis pojmova veznaih uz isto {#}{#}

Napokon.
Onako, dugo im je trebalo da se tako što napravi.

Jer sve teme vezane za Android su pune takvih upita i stalno isto odgovorenih pitanja.
Kao i naša tema.

Sada samo možemo uputiti ljudstvo na BUG za lipanj i fučkaj ga (kak' bi rambo rekel) 

18 godina
moderator
4mal kaže...

Pih, radije stisni hvala meni, ja sam to pisao! {#}

15 godina
Davor kaže...

Bitch please, mogao si nam staviti creditse (nickove) u tom članku.

Jer si sve fore pokupio od nas {#}

18 godina
Davor kaže...
4mal kaže...

da mogao si nickove stavit, bezobraznice jedan {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 22:19 (4mal).
18 godina
moderator
Šef kaže...

Nisam probao Hydru, ali slažem se sa Sudyjem da su ta dva ROM-a u najmanju ruku jako slična. Nema tu nekih drastičnih razlika - možda poneka sitna opcija, dodatak i donekle različita ponuda unaprijed instaliranih aplikacija (Dragon dolazi s nekim dodacima s Galaxyja S3, primjerice; ne znam vrijedi li isto za Hydru). Osobno pogledam XDA threadove od svih AOKP ROM-ova koje bih mogao isprobati (jer me čisti AOSP i Samsung-based varijante više ne zanimaju) i instaliram onaj čije mi defaultne aplikacije najbolje odgovaraju :) E da, Dragon po defaultu uključuje 5-6 vizualnih tema u izborniku Themes pa ono, ako te to uzbuđuje... :)

18 godina
moderator
sudy_freak kaže...

Bitch please, mogao si nam staviti creditse (nickove) u tom članku.

Jer si sve fore pokupio od nas {#}

Ma htio sam, ali njurgali su da je tema i ovako golema... {#} Možda nakon ovog broja dobijemo nekog novog člana na threadu! {#}

15 godina
Davor kaže...

Ma htio sam, ali njurgali su da je tema i ovako golema... {#} Možda nakon ovog broja dobijemo nekog novog člana na threadu! {#}

Da si nas reklamirao, ili barem spomenuo, nema sumnje da bismo postali popularni.

xD

Sve sam bliže da počnemo sami praviti ROM neki.
Što bi nam falilo ovo ljeto malo, ako bude vremena, želje napraviti neki BuGCREW ROM.

Ovo sam našao - build your own ROM.

17 godina
neaktivan
Davor kaže...

Dragon po defaultu uključuje 5-6 vizualnih tema u izborniku Themes pa ono, ako te to uzbuđuje... :)

Pa i ne baš više. Kod Gingerbreada jako, radio sam i teme po svojoj želji na UOT kitchen, ali sad sam jako zadovoljan ICS Holo temom

Nego, vidim na temi od Dragona da je tu prije bio neki MIUI ROM?

sudy_freak kaže...

Što bi nam falilo ovo ljeto malo, ako bude vremena, želje napraviti neki BuGCREW ROM.

Znanja?  {#}  {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.5.2012 22:48 (Šef).
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Da,pa da krenu klasična spika,rešetanja i pitanja:

• Jel možete stavit launcher od SGS 3>pa ga staviš> a onda krenu ja bi radije TW 4.0.CM,AOPK
  • NE radi mi ovo-ono
  • Kak da promjenim xxxx
  • Jel može neka druga tema/boot animacija/ikona za bateriju bla bla
  • OMG ždere mi bateriju nešto,u čemu je problem??
  • Koji kernel??
  • Koji modem??
  • Kak se to flasha??

Morali bi imat podršku 24/7/365 i na kraju bi upucao nekoga,sebe,mobitel ili sve zajedno! {#}

Bears, Beets, Battlestar galactica!
17 godina
neaktivan
DwightSchrute kaže...
sudy_freak kaže...

Da,pa da krenu klasična spika,rešetanja i pitanja:

• Jel možete stavit launcher od SGS 3>pa ga staviš> a onda krenu ja bi radije TW 4.0.CM,AOPK
  • NE radi mi ovo-ono
  • Kak da promjenim xxxx
  • Jel može neka druga tema/boot animacija/ikona za bateriju bla bla
  • OMG ždere mi bateriju nešto,u čemu je problem??
  • Koji kernel??
  • Koji modem??
  • Kak se to flasha??

Morali bi imat podršku 24/7/365 i na kraju bi upucao nekoga,sebe,mobitel ili sve zajedno!  {#}

Daaaa, ali zamisli te ogromne novce koje bi dobili od donacija! Pa to bi cijelom dev timu bilo dovoljno za novi S3  {#}

16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Daaaa, ali zamisli te ogromne novce koje bi dobili od donacija! Pa to bi cijelom dev timu bilo dovoljno za novi S3 {#}

Kad bi krenuo bug report,nebi skupili za veliku porciju ćevapa od tih silnih donacija! I normalno,kao i svi "pravi kuhari" na XDA na koje bi se isfuravali,došlo bi do raskola tko bi pojeo te ćevape! Pa bi Sudy,kao pokretač projekta revoltiran napustio projekt,maznuo donacije i otišao na burek,a nama bi ostala "prava" na "ROM" !  {#}

Bears, Beets, Battlestar galactica!
14 godina
neaktivan

naiso sam na jedan iritantan bug na dragonu...nekad kad stisnem power tipku i ekran se upali nemrem otkljucat mob do kraja,tj ekran uopce ne reagira...moram ga ugasit i opet upalit i onda proradi...nije tak strasno,al nekak iritantno i debilno...dam nekom mob,on ga zeli otkljucat i nemre i onda me krene je**t kak je iphone bolji (nije mi se dogodilo,al tocno mogu zamislit) -.-

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da to nije do ROM-a nego do kernela. Nekakav bug s WiFijem

17 godina
neaktivan
Davor kaže...
4mal kaže...

link?

17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan

Obecao sam Dreammakeru da cu testirati Paranoida s undervoltom i underclockom, pa evo nekih rezultata:

Znaci, nekih 2 sata surfanja nja WiFiu je otprilike 50% baterije. Brightness je na auto.

Nisu neki bajni rezultati, ali eto, prosjek se moze dostići. 

Eh, sad, kako undervoltati i underclockati?

Sa Siyahom i ExTweaksom je to ustvari dosta lagano.

- Uđete u recovery -> kernel specific options i tu obrisete ExTweaks postavke (prva opcija i zatim odaberete "battery" profil.

Reboot - ExTweaks i u tu pod underVolting odaberete -50mV. To bi trebalo vecini biti dovoljno, a ako sistem bude nestabilan postavite na -25mV.

Underclockiranje je u biti snizavanje max frekv. na 1000mHz i snizavanje min frekv. na 25mHz. Ako je 25 premalo (lockscreen se ne pojavljuje npr.) dignite frekv. malo vise. Clock je najlakse postaviti u SetCPU.

S njim mozete postavljati i voltaze za svaku frekv. posebno i te postavke ce overrideati one u ExTweaks.

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.5.2012 8:53 (Šef).
Moj PC  
2 0 hvala 1
18 godina
moderator
bzvz92 kaže...

naiso sam na jedan iritantan bug na dragonu...nekad kad stisnem power tipku i ekran se upali nemrem otkljucat mob do kraja,tj ekran uopce ne reagira...moram ga ugasit i opet upalit i onda proradi...nije tak strasno,al nekak iritantno i debilno...dam nekom mob,on ga zeli otkljucat i nemre i onda me krene je**t kak je iphone bolji (nije mi se dogodilo,al tocno mogu zamislit) -.-

Susreo sam se s ovim, radi se o problemu u Siyah kernelu. Vratio sam se na stariju verziju Siyaha za koju sam pouzdano znao da radi savršeno (jer sam ju koristio na drugom ROM-u) i bug je nestao! Ta starija i provjerena verzija je 3.2.4, a klonio bih se verzija 3.2.5 i 3.2.6. Ovu najnoviju, 3.2.7.1, još nisam probao.

17 godina
neaktivan

Mislim da je bug ispravljen s 6.4+ 

15 godina
neaktivan

Pozdrav svima koji su ovdje aktivno, ispočetka sam malo davio više ali sada sam stao... nadam se {#},  ostaju mi problemi sa baterijom i pratim stalno šta svi pišete pa kako vidim svima barem 24 sata baterija nekako izdrži. Ne znam na koju foru ali ne mogu od 12 sati više je imati. Imam većinu razgovora jer na poslu dosta pričam,nema igrica wlan samo kući, čak sam i sinkro zadnjih dana isključivao i sl. još malo pa mi je sve isključeno i dalje mi ista stvar. Jučer čitam na forumu za badass batery i CPU apy i instaliram jučer tj. sinoć, napunim bateriju i evo screenshootova pa ako netko može dati mišljenje šta ovdje ovaj kernel preko noći ždere bateriju. Malo prije vidim screenshoot na forumu gdje je šef stavio da kernel 9 %. Šta se dešava nemam pojma. Znaći moja je od sinoć u 21:oo pa do jutros 9:oo cca. baterija  na 55 % a nisam imao ništa skoro niti razgovora..

Galaxy S2 WanamLite 11.5 DXLP9, SiyahKernel v3.2.1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Davor kaže...

Ovu najnoviju, 3.2.7.1, još nisam probao.

Kada još nije objavljen {#}.

Btw. svi željni Samsung utiska - osobna preporuka (ako nije wanam) onda -VK- ROM.

Malo su ga dotjerali estetski, dodan TW s SGS III-ice i ostalo što se može pročitati na linku povrh.

A što se tiče Paranoida, obilazim u širokom luku opciu Tablet mode UI √

A ja ili sam retardiran ili ne znam podesiti PDA.
Sitno, sitno, sitno.

Brijem da se bacam na WIUI malo, budući da mi se hvaljeni gh.rohitov RGUI-u u zadnjem updateu nije svidio.

15 godina
robijan kaže...

Pozdrav svima koji su ovdje aktivno, ispočetka sam malo davio više ali sada sam stao... nadam se {#},  ostaju mi problemi sa baterijom i pratim stalno šta svi pišete pa kako vidim svima barem 24 sata baterija nekako izdrži. Ne znam na koju foru ali ne mogu od 12 sati više je imati. Imam većinu razgovora jer na poslu dosta pričam,nema igrica wlan samo kući, čak sam i sinkro zadnjih dana isključivao i sl. još malo pa mi je sve isključeno i dalje mi ista stvar. Jučer čitam na forumu za badass batery i CPU apy i instaliram jučer tj. sinoć, napunim bateriju i evo screenshootova pa ako netko može dati mišljenje šta ovdje ovaj kernel preko noći ždere bateriju. Malo prije vidim screenshoot na forumu gdje je šef stavio da kernel 9 %. Šta se dešava nemam pojma. Znaći moja je od sinoć u 21:oo pa do jutros 9:oo cca. baterija  na 55 % a nisam imao ništa skoro niti razgovora..

Ekran ti je bio 44% upaljen, koliko je to iznosilo?
Kod tebe nije problem, čini mi se jer je uredno išao u deep sleep.

Kada slikaš status baterije, obavezno uslikaj i Vrijeme osvjetljenosti ekrana.

17 godina
neaktivan
robijan kaže...

Koji kernel imas? Ovaj u potpisu? Flashaj novu verziju i probaj ovo sto sam napisao malo povise

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice