Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.659.840
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

još ga pustim ovako jedan dan pa ću vidjeti šta će reći ako ne vračam backup na org. room pa ponovno nešta mučkati..{#}

Galaxy S2 WanamLite 11.5 DXLP9, SiyahKernel v3.2.1
16 godina

eo nabavio sam malo vise usb jigova, pa ako kome treba neka javi na pm (30 kn + postarina) {#}

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi novi sam ovdje i zanima me kako vratit original kernel?? hvala

0 0 hvala 0
15 godina
nixi123 kaže...

Pozdrav ljudi novi sam ovdje i zanima me kako vratit original kernel?? hvala

Original kernel od kojeg ROM-a (firmware-a)?

SGS2 ROMs update: http://bit.ly/J8R93P
14 godina
neaktivan

t mobile oficial 2.3.5

14 godina
neaktivan
nixi123 kaže...

t mobile oficial 2.3.5

Ak se ne varam to je BOKK1 ; KJ4

14 godina
neaktivan

da li se sa romom instalira i novi kernel recimo ako skinem sa samsung mobile oficial 4.0.3 dali sa time dobivam is tock kernel mislim jel se poništava root

14 godina

Iša sam skinit firmware sa sammobile i nakon vipnetove i t-mobileove verzije 4.0.3 ima još novija verzija al bez označenja koja je mreža.

I9100XWLP7 4.0.3 APRIL  2012 I9100OXXLPH CROATIA

Koja je to verzija i jel bolja od t-mobileove? 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nije ništa bolja je sam je danas isprobao i vratio se opet na 2.3.5 ta mi je još najbolja

14 godina
neaktivan

Moj SGS II ode sutra na servis, malo mu se staklo odljepilo s jijeve strane pa ga mogu pritiskan prema unutra, em je ekran pri slabom pozdinskom osvjetljenju s ljeve strane žut. Pa če sad on ljepo na servisiranje pa ču probat tražit novi od t-mobile-a.

E sad vi koji imate iskustva kako ti ide s servisom. I 2. kakav zamjenski mobitel mogu dobit dok je ovaj na servisu?

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Abalo kaže...

Iša sam skinit firmware sa sammobile i nakon vipnetove i t-mobileove verzije 4.0.3 ima još novija verzija al bez označenja koja je mreža.

nebrandiran tako kažu ali ništa posebno,

14 godina
robijan kaže...
Abalo kaže...

nebrandiran tako kažu ali ništa posebno,

I mislia san da je nebrendirana, više me zanimalo jel bolja, al očito nije.

I još jedna stvar. Za one koji imaju wanamlite 11.5, kako su flashali redoslijedom?  

15 godina
neaktivan

imaš niže opisano

15 godina
neaktivan
robijan kaže...

imaš niže opisano

ako ideš sa dxl9 netrebaš ništa samo ga flashaj ja sam tako i odličan je, a mislim da je bolje bez siyaha prvo probaj ovako pa pokušaj i s njim, a na stranici od http://wanamlite.com/2012/05/04/wanamlite-ics-dxlp9-v11-5-android-4-0-3-multilingual-suppor-stable-blue-ics-stock-themed/   sve piše

15 godina
protjeran
PC - stručnjak kaže...

Moj SGS II ode sutra na servis, malo mu se staklo odljepilo s jijeve strane pa ga mogu pritiskan prema unutra, em je ekran pri slabom pozdinskom osvjetljenju s ljeve strane žut. Pa če sad on ljepo na servisiranje pa ču probat tražit novi od t-mobile-a.

E sad vi koji imate iskustva kako ti ide s servisom. I 2. kakav zamjenski mobitel mogu dobit dok je ovaj na servisu?

Ja sam dosad nisam imao neugodnih iskustava s t-mobilom što se tiče garancije, sve je prošlo ok kod popravaka ali nikad nisam mijenjao za novi tako da neznam kakvi su s tim. A što se tiče zamjenskog mobitela dok tvoj ne dođe sa servisa možeš uzeti neko staro smeće koje ne vrijedi 50 kn, s tim da ako ga oštetiš moraš im platiti 200 kn, a ako ga izgubiš moraš im platiti 1000 kn. Pa sad ti sam odluči koliko to ima smisla...

14 godina
neaktivan
PC - stručnjak kaže...

Zamjenski mozes dobiti, i to je uvijek neko smece u vrijednosti od stotinjak kn, i to upitno oces ga dobiti jer pitanje dali imaju zamjenski u T-centru u tom trenu..
Sto se tice servisiranja S2, ja mislim da u tom polju nema veceg experta od mene.. Mob mi je bio na 7 servisa (za detalje pogledaj moje prijasnje postove).. Sad na ovome zadnjem servisu je vec preko 2 mjeseca, i tek sada cekam zamjenu mobitela, i to jedva nekako sam uspio dobiti.. Da ga nisam osobno direktno nosio u Europatrade, od toga ne bi bilo nikad nista, samo servisiranje i vrcenje u krug istog smeca koje ne valja..

Ima sigurno jedno dobrih 3 tjedna kako sam nakon sve trakavice koju mucim s mobitelom napisao tu na forumu da mi stize novi, i eto na zalost jos uvijek ga nisam dobio, danas sam u T-centru proveo preko 3 sata rijesavajuci papirologiju da bi mi rekli da to ipak nece moci danas biti gotovo, da ce me zvati kad bude gotovo.. Katastrofa, i ako nemas zivaca cekati mobitel preko 2 mjeseca nemoj ni pomisljati upustati se u trazenje novog uređaja..

Sto se tice zamjene uređaja, tu je Apple sa svojim iPhone-om definitivno kralj trzista.. Kad sam imao 3g, prvi servis je bio cca. nakon 8 mj koliko sam ga imao, pojavio mi se mjehuric ispod ekrana, dobio sam odmah novi uređaj, garancija isla iznova.. Drugi servis je bio opet jedno pola godine kasnije jer se vibracija nesto shebala, sam od sebe vibrirao, ocito prilikom pada nekog se nes pobrkalo ili sta ja znam, opet sam dobio novi uređaj, s njim nova garancija.. Treci servis je bio opet nakon pola godine, jer lock tipka se shebala, opet sam dobio novi, nova garancija i sve, i taj 3 evo da kucnem o drvo, i dan danas radi bez ikakvih problema i ikakve greske, kao nov, sestra ga koristi..

18 godina
neaktivan

Pozdrav,

kupio sam novi sgs2 i stavio gore najjoviji ics o vipa preko kiesa. U ovih par dana šta ga imam vidim

kad me netko zove piše broj +385... nema imena. Da li postoji neko rješenje da sad ne preimenujem 150 brojeva ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

1 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
amatose kaže...

Pozdrav,

kupio sam novi sgs2 i stavio gore najjoviji ics o vipa preko kiesa. U ovih par dana šta ga imam vidim

kad me netko zove piše broj +385... nema imena. Da li postoji neko rješenje da sad ne preimenujem 150 brojeva ?

podesi u prikazu imenika da ti prikazuje imenik, googlov ili sa sim kartice zavisi gdje ih imaš ili tako nešta, negdje nisi označio da ti se prikazuju imena iz imenika

18 godina
neaktivan

ukoliko promijenim tel broj da sadrzava prefiks +385 onda pise ime kad me taj netko zove

jos jedno pitanje ako netko zna: gps mi radi iskljucivo ako mi je ukljucen data neovisno da li sam u navigonu ili google mapsu. koji vrag ?

0 0 hvala 0
14 godina

Što se tiče ovih preporuka za baterije, možda sam to samo ja, ali uvijek me bilo strah kupiti jednu ovakvu. I nemojte mi molim vas tople preporuke davati nakon 2 tjedna korištenja.

Postoji više razloga, a najveći je u sigurnosti.

1. Baterija ko baterija je zapaljiv proizvod i može eksplodirati. Nit sam ovo izmislio niti je ovo "jednom negdje bilo".. Ovakve stvari se znaju dogodit dovoljno često da me odgovore od kupnje. Nebi mi bilo drago da mi jedna eksplodira u džepu.

2. Prodaju se po "smješno" malim parama. Da se razumijemo, obične AA punjive Duracel baterije su nerijetko iste cijene kao i ove. A da ne pričam kako ova zamjenska mora zadovoljavati posebne uvjete veličine.

3. Vijek trajanja baterije. Uzevši u obzir da svoj SGS2 punim svake večeri, nerijetko se dogodi da ga uštekam jednom prije večeri za svaki slučaj jer ću ga možda jače koristiti, bla bla bla.. moja baterija je preživjela zasad oko 200-tinjak "štekanja" na punjač, i amo reć 100-tinjak pražnjenja do ispod 20%.

4. Baterija može procuriti. Kome se nije nikad dogodilo, ne zna kakav je to belaj.

Tu ima još dosta razloga, ovo su neki meni najvažniji.

I sad kad pogledam da je onaj kinez složi i nabije da ima 2500 mAh, znači oko 50% (!!!) više nego što većina velikih kompanija ponudi uopće, sve to upakira i pošalje tebi za pišljivih 35-40 kn..... Možda sam to samo ja..

14 godina
neaktivan

koji rom je najbolji i najstabilniji od ova 3 wanam lite 11.3,11.5 ili cm 7.1??

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Te gold baterije su zesca prijevara. Za moj galaxy 3 su prodavali tu navodno gold "japansku" bateriju od 2400mah, a nasa stock je 1500. I tip je kupio i trajanje baterije mu se smanjilo..

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
16 godina
neaktivan

Ja imam zamjensku "jeftinjak" bateriju od "1800 mAh". Rijetko je koristim,baš ono,prava zamjenska i dosadašnje korištenje mi je pokazalo da je tu negdje sa standardnom baterijom,možda mrvicu slabija. Iako je nazivno jača,tako da ne očekujete čuda od tih jeftinih baterija.

Moja je uvjek u docku,i ako mi se glavna isprazni a nemam vremena za veće punjenje zgrabim rezervnu,uvjek je spremna i puna.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen

Ja kad bih kupovao bateriju za S II, to bi bila jedna od ovih

• Anker 1900 mAh (puno ljudi je koristi, traje 15-20% duže od stock, jeftina je)
  • Mugen Power 1800 mAh ili 3500 mAh (jako poznat i kvalitetan brand, ova od 3500 mAh košta 500-tinjak kuna ali traje skoro 80% duže od stock)
  • original Samsungova 2000 mAh (kao što rekoh, original, traje cca 25% duže od stocka, 2x skuplja od Anker-a)

Ostala kineska sranja ne bih stavljao u mob iako sumnjam da bi bilo kakvih problema osim što je kapacitet "lažan"

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 16:46 (Kordy).

3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sve su iste velicine, ne treba drugi poklopac?
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Diplomat kaže...
Sve su iste velicine, ne treba drugi poklopac?

Ako se obračaš meni, za Anker i Mugen 1800 ne treba, a za Mugen 3500 i original samsungovu 2000 dobiješ poklopce...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 16:59 (Kordy).
18 godina
neaktivan

Može li mi netko objasniti zašto sa stock ROM-om i speedmod kernelom imam puno niži score u AnTuTu benčmarku nego sa stock ili CF-Root kernelima? Probao sam razne kombinacije, čak sam se vraćao na GB ROM i K2-21 i uvijek je score za bar 1000-1500 bodova niži i jako varira. Je li to normalno, jer vidim da slovi za brzi kernel? Je li Siyah bolji po tom pitanju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
štojedosadnaovaregistracija kaže...

Može li mi netko objasniti zašto sa stock ROM-om i speedmod kernelom imam puno niži score u AnTuTu benčmarku nego sa stock ili CF-Root kernelima? Probao sam razne kombinacije, čak sam se vraćao na GB ROM i K2-21 i uvijek je score za bar 1000-1500 bodova niži i jako varira. Je li to normalno, jer vidim da slovi za brzi kernel? Je li Siyah bolji po tom pitanju?

Kao prvo, koliko znam, Siyah je za AOSP ROM-ove, znači ne ide na Stock ROM. shit, otkud mi to?
A to što je score niži ima puno razloga.

Recimo, meni sa Siyahom je score niži na 1600 MHz CPU, nego na 1200 MHz, ali je zato na 1600 MHz puno bolji score za 2D i 3D grafiku.
Ako ti što znači.

Mislim da ćeš najbolju kombinaciju postići tako što isprobaš sve.
Nema univerzalne formule za ono što je najbolje.

Svaki mobitel (iako isti) je poseban i priča za sebe. 

Evo, nisam dugo postao ROM's updates.

1. Omega v2.1 je postala AOKP i donosi puno noviteta.
    Napokon Omega više nije na org. Samsung firmware-u i nema više TW.
    Sada je baziran na CM9 source code-u i čini mi se kao puno bolji izbor. 
    Više detalja na linku.
  2. Dragon ICS v2.5 također jedan jako stabilan, pouzdan i nadasve brz ROM koji je također dio AOKP-a.
    Pri instalacija, tj. flashing-u imate Aroma instaler s kojim sam se susreo možda par puta i svidio mi se odmah.
    Dakle, birate sami što želite instalirati ilitiga flash-ati. A što se tiče samog ROM-a donosi puno noviteta + time što je AOSP
    mnoge aplikacije (koje mi osobno nedostaju) s MIUI-a rade odlično na ovom ROM-u.
    Topla preporuka istog.
  3. insanity II 070 CM ne baš pretjerano poznat/popularan ROM - za kojeg moram priznati, nisam ga probao! {#}
    Netko je na temi tražio "bijeli ROM" pa mislim da s ovim i dobiva to. Ne garantiram da je "bijel", ali ako vas zanima, probajte.
    Po komentarima koje čitam je prilično dobar, a u zadnjoj nadogradnji donosi puno noviteta.
    Možda ga i probam u dogledno vrijeme. 
SGS2 ROMs update: http://bit.ly/J8R93P
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 17:37 (sudy_freak).
18 godina
odjavljen
sudy_freak kaže...
štojedosadnaovaregistracija kaže...

Kao prvo, koliko znam, Siyah je za AOSP ROM-ove, znači ne ide na Stock ROM.

I za AOSP i za stock

Poruka je uređivana zadnji put uto 15.5.2012 17:30 (Kordy).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice