Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 847.199
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
BMK kaže...
tommek10 kaže...

ima jos negdje po 10$ uzeo bih ja sebi....

-This item is not original, but still with good quality.

Sto nemora znacit da nevalja.... kupio sam tako sennheiser cx 300 II slusalice za 10$ nisu orginal ali isto kao i da jesu.... ludnica su kvalitete izrade i zvuka.

15 godina
neaktivan

Ja sam sebi uzeo SGP Neo kopiju na ebay za nekih 6$ za S4 imam je več mjesec dana stvarno odličan case neznam kakva he razlika između orginala i kopije ali meni je kopija odlična.

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

ja sam sebi narucio ovu:

http://www.ebay.com/itm/221252360558?var=520155091837&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

e sad jeli orginal ili nije neznam nigdje nepise..... ali mi nekako vise naginje orginalu :-)

0 0 hvala 0
14 godina

Nisam u potpunosti zadovoljan sa sgs4, ali baterija rula. Jucer sam na putu 3 sata gledao serije, surfao, par poziva, sms, facebook.. Jedino ssm 3g iskljucivao dok sam serije gledao. 24 sata je izdrzao bez beda. Nemoguca misija na svim mojim prethodnim mobitelima.

Why so serious?
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ja sam kupio orginal i sada kad pricate o tome dali je netko uspio naci samo one prstenove okolo da se mogu posebno kupiti

a maska je odlicna

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
hrcpin kaže...

ja sam kupio orginal i sada kad pricate o tome dali je netko uspio naci samo one prstenove okolo da se mogu posebno kupiti

a maska je odlicna

Ja čekam da mi stigne original, te me isto to pitanje zanima. Koju si uzeo i koju boju mobitela imaš? Ja sam uzeo bijelu varijantu jer imam bijeli mobitel.

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.7.2013 20:37 (dreammaker).
15 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
hrcpin kaže...

a maska je odlicna

Ja čekam da mi stigne original, te me isto to pitanje zanima. Koju si uzeo i koju boju mobitela imaš? Ja sam uzeo bijelu varijantu jer imam bijeli mobitel.

imam crni mob i uzemo sam sa tamno plavim obrubom vise vuce na crnu nego na plavu

maska je odlicno napravljena sve tipke su super smjestene a i rupe za kameru i ostalo su na milimetar izrezane

bez ikakvih zamjerki

17 godina

Stigel case i nakon korištenja 3 tjedna mogu reći da je odličan.

http://www.spigen.com/cell-phone/samsung/galaxy-s4-cases/galaxy-s4-case-slim-armor-view.html

Uzeo bijeloga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Koliko si ga platio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Sve skupa s poštarinom: -$60.74 USD (equals -362.38 HRK)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Uffff :D.

Za 5kn koje sam platio sa case, i jos 50kn za glass protector koji mi dolazi, ovo mi se cini kao jako jako jaaaako puno novaca, skoro 400kn na case.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

0 0 hvala 0
17 godina

Ekipa koju kombinaciju roma i kernela vrtite?

Imao sam Omegu, ali je batka bila uzasna, sad je gore WanamLite i njegov Adam, ali je i dalje puno losija baterija nego na iP5 (sto sigurno ne bi trebala bit).

Drzi najvise 7-8h usage, auto brightness.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2013 15:11 (Mitch).

0 0 hvala 0
16 godina

Imam Carbon ROM koji je baziran na CM 10.1 

Greenifyao sam apsolutno sve aplikacije osim messengera te prije svakog zaključavanja ekrana kliknem na widget Hibernate now (od Greenifya). Baterija preko noći padne za mizernih 2 posto što je odlično. Koliko god sam ispočetka bio protiv Greenifya, toliko sam sada svjestan njegove moći. Otkad sam jedan Facebook zagreenifyao mobitel je prodisao. 

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

imao sam neki case zero, ne sjeda kak treba i loša kvaliteta, kupio orginal u samsungu i super zadovoljan 119 kn, sjeda na mm, dal stavljate vi zaštitnu foliju na ekran, probo sam dvije zaljpiti i nisam uspio

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Joky007 kaže...

imao sam neki case zero, ne sjeda kak treba i loša kvaliteta, kupio orginal u samsungu i super zadovoljan 119 kn, sjeda na mm, dal stavljate vi zaštitnu foliju na ekran, probo sam dvije zaljpiti i nisam uspio

Da, bez problema, kupi ih 10 komada s ebaya za par dolara i samo praksa praksa praksa.

Najbolje nakon tusiranja u kupaoni, dok je vlaga na max i dok cestice prasine ne lete uokolo.

17 godina
dreammaker kaže...

Greenifyao sam apsolutno sve aplikacije osim messengera te prije svakog zaključavanja ekrana kliknem na widget Hibernate now (od Greenifya). Baterija preko noći padne za mizernih 2 posto što je odlično. Koliko god sam ispočetka bio protiv Greenifya, toliko sam sada svjestan njegove moći. Otkad sam jedan Facebook zagreenifyao mobitel je prodisao. 

Meni je Greenify užas, samo još veća potrošnja jer se većina aplikacija poslije toga crasha i ponovno pokrene.

16 godina
Mitch kaže...
dreammaker kaže...

Meni je Greenify užas, samo još veća potrošnja jer se većina aplikacija poslije toga crasha i ponovno pokrene.

Pa ne znam koje aplikacije ti se crashaju? Meni niti jedna. 

šumski put je bio ravan.
17 godina
neaktivan

Molio bi one koje posjeduju S4 da odgovore da li se mobitel zagrijava prilikom košištenja (surfanje, igre idt.) do podnošljive mjere ili toliko da ga se u ruci ne može držati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
TonyKTM kaže...

Molio bi one koje posjeduju S4 da odgovore da li se mobitel zagrijava prilikom košištenja (surfanje, igre idt.) do podnošljive mjere ili toliko da ga se u ruci ne može držati?

Meni se podosta zagrije dok sam u igricama.

šumski put je bio ravan.
16 godina
TonyKTM kaže...

nisam primijetio da se uopce zagrijava

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
neaktivan
Mitch kaže...
dreammaker kaže...

Imam na njemu 4.2.2 feel nexus experience neku stariju verziju čini mi se 7 ili 8  radi apsolutno perfektno bez ikakvih problema lagova kakve sam imao s samsung romovima.

14 godina
neaktivan
TonyKTM kaže...

Naravno da je pa mislim i ljeto je i dosta utjece na to sta je i normalno :)

Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža
15 godina
neaktivan

s4 je solidan mobitel. ali koji vrag ce vam mobitel od 5inca. pa jedva ga drzis u ruci i tipkas s jednog rukom ugl. a kamoli kad ga vadis iz dzepa i javljas se na telefon. takoder ono scrollanje sa glavom.. kakva su to preseravanja. kome ce to?? koliko ja znam mobitel sluzi za saznati neke informacije bilo to putem poziva, poruka ili neta. netreba sada pretjerivat sa rijeci OCTA u specifikacijama... jest da je super, ali cemu? danas ti je dosta dual core za sve to. xperia sl je jedan od najboljih mobitela za dobiveno ulozeno ;)

Moj PC  
0 10 hvala 0
17 godina
brisac kaže...

s4 je solidan mobitel. ali koji vrag ce vam mobitel od 5inca. pa jedva ga drzis u ruci i tipkas s jednog rukom ugl. a kamoli kad ga vadis iz dzepa i javljas se na telefon. takoder ono scrollanje sa glavom.. kakva su to preseravanja. kome ce to?? koliko ja znam mobitel sluzi za saznati neke informacije bilo to putem poziva, poruka ili neta. netreba sada pretjerivat sa rijeci OCTA u specifikacijama... jest da je super, ali cemu? danas ti je dosta dual core za sve to. xperia sl je jedan od najboljih mobitela za dobiveno ulozeno ;)

Ovo je tema za raspravo o S4, a ne dal ćemo ga mi uzet il ne.

14 godina
neaktivan
brisac kaže...

Moja baka je kao djevojka od 15 godina nosila 2 pune kante vode, maltene 10 km kad bi došlo suše razdoblje, a bunari presušili. I nije to bio nikakav problem, nekad i 2 puta dnevno otić. Danas mi ne pada napamet hodati dulje od kilometra ili 2. Rađe idem tramvajem, biciklom ili autom..

Prošla su ta vremena doduše.

Pojavili su se mobiteli, mahom cigle, doslovno. Neki su tu premladi da se toga sjećaju, ali da.. nosili smo jedan takav od cca pola kile do kilu (doslovno) u džepu (ala cityman serija) i još cca pola kile baterije u drugom džepu. I nije bio problem.

Onda su došli malo manji mobiteli i vrh tehnologije, mobiteli koji normalno stanu u džep, i pritom ti ga uopće ne odvale (ala nokia 640/650).

Danas kad su mobiteli daleko manji nego nekad (izuzev jednog razdoblja u sredini mobilne industrije gledajući sad), kukamo što nam je nešto preveliko.

Jel mi može netko molim vas reći, kad su ljudi postali takve pi*kice, da oprostite na izrazu?

I da, koliko ja znam, mobitel mogu prikopčat na tv, spojit na njega miš i tipkovnicu, gamepad, hard disk i zavalit se u trosjed - što ću dalje, to te se ne tiče naravno.

Moro sam, jer mi je stvarno dosta ovog kukanja o veličini ekrana. Ako ti ne paše - produži.

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 0:12 (EchoOne).
17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
TonyKTM kaže...

A za vrijeme surfanja?

16 godina
TonyKTM kaže...
dreammaker kaže...
TonyKTM kaže...

A za vrijeme surfanja?

Ne

šumski put je bio ravan.
17 godina
TonyKTM kaže...
dreammaker kaže...
TonyKTM kaže...

A za vrijeme surfanja?

Mislim da ne postoji uređaj koji se zagrije za vrijeme surfanja. Eventualno da u pozadini imaš relativno puno aplikacija (a za 2GB moraš imat mnogo), full brightness, i da CPU radi iznad 50%.

Meni se zagrije kad je full brightness, a surfam vise od sat vremena u komadu.

Općenito bi se Amoledi trebali manje grijat, ali Samsung je nešto napravio da se užasno griju, kao i HTC na starijim Amoledima.

15 godina
neaktivan

Za sada nisam primijetila da se zagrijava. Koristim ga tri tjedna. Akcenat je na surfu, mailu, itd. manje na igricama.

Challenge your preconceptions, or they will challenge you.
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.7.2013 10:25 (jupiter981).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice