Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 848.307
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ignorirajte trollove i uključite se u konstruktivne razgovore oko teme S4.

Naravno uz valjane argumente i činjenice.

Evo par trikova za još dodatno ubrzanje S4. Ako već niste. :-)

Je li možda tko našao neke aplikacije koje koriste more senzora na S4? Točnije, barometar, vlagu i slično... Nešto kao osobna vremenska stanica? Ne aplikacije koje uzimaju podatke preko interneta nego mjere u realnom vremenu.

P.S. >Usporedba na GSMAreni: i9500 vs i9505

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_i9500_vs_i9505-review-930.php

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 21:20 (MariusEight).

1 0 hvala 3
17 godina
neaktivan

Ignorirate predupredenje moderatora, dajete mu TD na moderatorski post i nastavljate dalje sa off-topicom!

Motrim temu do daljneg!

U meduvremenu sam dao predupredenja u vidu bijelih kartona sa tendencijom da oni postanu crveni ...i to malo zesci crveni.

Ili da jednostavno zakljucam temu...

7 7 hvala 3
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava

Kako cekam sa kupnjom S4, tako cu pricekat i vidjeti kakvo ce stanje biti sa kernelom i da li ce se neki znalac uhvatiti u kostac s njime. Octa ima samo takav potencijal i nebi me cudilo da bude na kraju barem u rangu sa S600 (ako ne i bolja).

BTW radi na nizem taktu od S600, a postize vece benchmark rezultate, sto opravdava potencijal.

BMK, to sam ja objavio par postova iznad :P

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
17 godina
neaktivan
Intel i5 3350p 3.1ghz,8g ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,vtx3d 7750 1gb,asrock b75 pro3
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Za sad dulje vrijeme razgovora na S600 i minimalna razlika naspram preformansa, čini S600 boljim izborom. Barem prema GSM areni.

Što se tiče razlike u senzoru kamere i audio čipu, nje u biti kao da nema.

A i piše se da i9500 ima bolji senzor za kameru i bolji audio čip. Al opet, momci na GSM areni nisu primjetili neke veće razlike.

Mislite li da će budući updateovi to promjeniti?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Po ovim testovima je octa jaci punih 0,2%, a bateriju cucla 10% vise. Tresla su se brda, rodio se mis.

daniel
Moj PC  
7 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

zanimljiva i korisna aplikacija za sve vlasnike galaksije

Weather Station

aplikacija koja zna koristiti senzore za temperaturu, vlažnost zraka i tlak zraka

koristan dodatak, graf koji prikazuje kako se npr. temperatura kretala kroz vrijeme koristan dodatak, graf koji prikazuje kako se npr. temperatura kretala kroz vrijeme
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 16:44 (TheMrCro123).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

I tako, 4 štedljive jezgre zaista štede bateriju. {#} Fail Samsungov samo takav. A i puno je jača Octa. {#}

10 3 hvala 0
14 godina

neznam zakaj svi ismijavaju octu...

svi znamo da nije ispeglana,i da ce kroz updateaove sigurno biti ispeglana.. kad se srede problemi oko prebacivanja među quadovima i pravilno koristenje u pojedinim situacijama.

ne posjedujem niti jedan,ali ismijavati jedan chipset samo zato sto imate drugi je smijesno.. ako se "octa" pokaže i 5% bolja kroz neko vrijeme,onda je to 5% vise za vlasnike koji su kupili "identičan" telefon za identične pare.

isto tak mislim da bi velika vecina imala octu da su obje verzije bile ponuđene od prvog dana...

Moj PC  
6 2 hvala 3
15 godina

Možda nije vezano striktno s temom, ali evo jedna od glasina.

Nadolazeći Note III koji bi navodno trebao biti predstavljen na IFA-u 2013. imat će novi Snapdragon 800 i 13 MP kameru.
O ostalom se ne govori previše, tu je još spomen zaslona 5,99".

Izvor

Iskreno se nadam da će Note III biti predstavljen ranije, na ovom događaju koji je zakazan za 20. lipnja.
Tako me još više stavlja na kušnju i trojbu, "što i kada kupiti". 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
neaktivan

Note je dosad predstavljan samo na IFA sajmu, sada 20. lipnja bi trebao biti predstavljen nasljednik Note 10.1, a možda i još što.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

Samsung se opet ruga s ostalima.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
10 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nekoliko postova iznad ima vec link...

17 godina

super fora zakaj nema tog kod nas :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Već sam viđao to par puta, super baza, a mamac za prolaznike. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Možda nije vezano striktno s temom, ali evo jedna od glasina.

Nadolazeći Note III koji bi navodno trebao biti predstavljen na IFA-u 2013. imat će novi Snapdragon 800 i 13 MP kameru.
O ostalom se ne govori previše, tu je još spomen zaslona 5,99".

Izvor

Iskreno se nadam da će Note III biti predstavljen ranije, na ovom događaju koji je zakazan za 20. lipnja.
Tako me još više stavlja na kušnju i trojbu, "što i kada kupiti". 

A kad sam ja rekao da je Samsungov flagship zapravo Note serija, ekipa mi se smijala...

Nebi me čudilo nijedno od toga, ili ista octa samo na 1.9 GHz, ili Snapdragon 800.

Čak će i kamera biti pojačana u odnosu na S4, tako da bi mogla imati i OIS..

E sad, jedino je pitanje koje mene zanima, kakva će grafika biti unutra ukoliko će biti Octa. Po meni je GPU barem jednako važna stavka koliko i CPU, ako ne i važnija.

CPU je monstrum koji god da bude, a GPU.. Možda neka nova od PowerVR-a Serije 6. To bi bilo zanimljivo.

Uz Linux Kernel 3.8 i OpenGL 3.0, mogu samo zamisliti što nas čeka...

17 godina

Jel se zabavljao netko rootanjem i stavljanjem   drugog rom-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zvati je beta umjesto octa samo zato što daje slabije rezultate u bateriji od jednog konkurentnog SoC-a bilo bi smješno :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 13:28 (EchoOne).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
 -- || http://youtu.be/FGBhQbmPwH8 \o/
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
myself kaže...

Jel se zabavljao netko rootanjem i stavljanjem   drugog rom-a?

Ja sam ga rootao, ali instalacijom orginalnog roma sa uključenim rootom - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250824

Da, ostajem na Samsungovom softveru kojeg toliko pljuju svi {#}

14 godina
protjeran

Jel ima mob FM ili ne?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

Jel ima mob FM ili ne?

Nema.

15 godina
neaktivan

zanima me jel je s4 iz vipa otkljucan na sve mreze?

Phone: Samsung Galaxy SIII [I9300]

0 0 hvala 0
17 godina

nije cak i kad ga kupis kao samo uredjaj moras tam cekat da ti ga odokodiraju i onda sam ukucat kod tak je meni bilo sa s3 prosle godine 

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 17:16 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Tek toliko o lošoj bateriji.

Moj PC  
6 7 hvala 0
17 godina
sudy_freak kaže...

Jako dobro, stock il custom rom, root/unroot, freez/unfreez app itd?

15 godina
zvonac kaže...
sudy_freak kaže...

Jako dobro, stock il custom rom, root/unroot, freez/unfreez app itd?

Nije moj!
Evo postavke.

Evo, u ovoj grupi se nađe dobrih stvari, vlasnici, svakako se pridružite. 

14 godina
neaktivan

Ajde jedno pitanje za vlasnike S4-ke.

Jel itko probao prikopčati kakav MHL kabal? Jer sinoć sam probao obični 5 pinski MHL prikopčat u moj S3 i nije radio... Pa sad me zanima, hoće li 11 pinski sa S3-ke raditi i na S4. Jer ni ne treba mi baš onaj MHL 2.0, preskup je još uvijek...

I da, jel bi taj MHL 2.0 kabal radio i na starijim uređajima? Recimo na nekom 5 pinskom LG 4x....

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 15:31 (EchoOne).
14 godina
neaktivan

Malo sam se danas igrao uredajem i mogu rec da mi se nije pregrijao kao prvi put , lag se manje osjeti nego prvi put kad sam ga koristio kad je izasao , cini mi se da su popravili to , baterija je ok , jedino sta se aplikacije znaju rusit same od sebe i mobitel doslovno bloka .

Na raspolaganju imam par Htc One-a , dolaze iz Vipa i traze nove vlasnike , Split i okolica prednost.

3 0 hvala 0
15 godina
razbijac kaže...

Malo sam se danas igrao uredajem i mogu rec da mi se nije pregrijao kao prvi put , lag se manje osjeti nego prvi put kad sam ga koristio kad je izasao , cini mi se da su popravili to , baterija je ok , jedino sta se aplikacije znaju rusit same od sebe i mobitel doslovno bloka .

Ovo je stvarno dobra baterija.
Znači svi oni koji kukaju, kukaju bez razloga.

Pretpostavljam da tvoj nije ni rootan ni ostalo, pa bi se moglo još izvući, ali u prosjeku je 6h screen on.
Što je genijalno! 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice