Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 846.462
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Ma za brzinu nije bitno jedino za bateriju ali mislim da ce to sve tu negdje biti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jel ima mozda s4 u CCO za isprobat?

Phone: Samsung Galaxy SIII [I9300]

0 0 hvala 0
14 godina

Danas sam se malo igrao s njim i dojmovi su fantastični!

Ekran mi je super, dimenzije, vjerojatno najbolji omjer ekrana-dimenzija-paketa ispod haube.

Probao sam i motion gesture i air view. Ovo motion mi je super, možda ne za koristiti svaki dan, ali praktično kod galerije npr. Air view sam malo teže pokopčao, ali isto je praktično kod gledanja videa.

Bili do 9. mjeseca ovo trebalo pasti na nekih <3500kn?

Prvo sam mislio uzeti One X, pa vidio da se ljudi žale na antenu za Wifi i da ima slabiju bateriju, pa sam mislim S3 koji ima bolju bateriju i kameru i nema problema, ali je oko 3000kn, a ondab ih rađe pričekao i uzeo ovo.

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

HOX kupis za 2000kn no ovo ce te ipak doci 70% vise, da li je toliko bolji mobitel, ne.

Ugl, mobitel je odlican, a kroz koj tjedan ce pasti na 3500kn, do 6. se nadam oko 3200-3400kn.

Xperia Z se kupi po 2700kn, tom mobitelu je tako pala cijena to nisu istine.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
BMK kaže...

HOX kupis za 2000kn no ovo ce te ipak doci 70% vise, da li je toliko bolji mobitel, ne.

Ugl, mobitel je odlican, a kroz koj tjedan ce pasti na 3500kn, do 6. se nadam oko 3200-3400kn.

Mislim da ću radije pričekati da S4 padne.

Xperiu Z sam dosta gledao i debelo razmišljao o njoj, ali sam ju otpisao zbog večih dimenzija, tj. ne toliko dimenzija koliko zbog četvrtastog oblika i nikako mi ne leži u ruci.

Da nebude offtopic

Nisam baš gledao previše po XDA što se ove mašine tiće, ali da li je netko uspio overclockati procesor i onda napravio AnTuTu bench.?

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...
17 godina

Vi kaj ste držali S4 u ruci, kakva je ergonomija? Znam da S3 tu baš nije briljiral, al dal se kaj promenilo na bolje na S4..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zvonac kaže...

Vi kaj ste držali S4 u ruci, kakva je ergonomija? Znam da S3 tu baš nije briljiral, al dal se kaj promenilo na bolje na S4..

Bio sam u VIPu pa možda nije najbolji dojam(spojen je s onim protiv krađe), ali čini mi se OK. Bolje nego S3, s obzirom na veličinu nije loše.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina

@ZVONAC,  što se  tiče  ergonomije,  S3  mi  je  bio  malo  kao  preoblić,  što začudo valjda zbog veličine na Note2  nije  bed,  dočim  onaj    aluminijski  okvir  na  S4,  zgodno  izgleda  i  pridonosi  visini ergonomije!!!!

Sama činjenica da je mob generalno kao manji, a sa opet većim ekranom, jačim PPI, kada ga stisneš onako muški, niti da da kakav pisak, cvrčak, krčkanje, nula bodova!!!!

Moj osobni izbor baš i nisu trenutne boje, ali kada bi se uzele u obzir neke druge boje, Titanium Grey ili Garnet Red, slatke muke!!!!

ATJ Lučko
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BMK kaže...

Ovo me podsjeća na onu kad bi mi baka govorila da se čuvam da mi ne stave drogu u piće, pa bi se ja uvijek pitao "brate gdje su ti kafići što sipaju drogu u piće?".

Zašto ja nikad tako jeftino ne mogu nać neki mob? Ne kažem da ih nema na njuškalu i po toj cijeni, ali su sve ili "prodani" ili fake oglasi koje danima namjerno ne skidaju samo da spuštaju cijenu. Za 2900 je prvi kojeg sam našao al bez garancije (a bome je i ovo stvarno woow!)

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
14 godina
neaktivan
Uzmi sve što ti život pruža jer danas si pupoljak,a sutra uvenula ruža

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
razbijac kaže...

Dolazi s 40% zauzete memorije (9.6 GB slobodno).. ali da... istina je. Imaš doduše microSD kartice. Podržava one standarde UH1, a na amazonu znaju često imat akcije neke za to, tako da jedna od 32GB košta cca 120 kn.

Nisam mislio da ću koristiti app2sd na jednom takvom mobitelu.. Mislim da ću se potruditi naći onaj sa 32/64GB interne.

Osvrt s korisničke strane - http://echo1.blog.hr/
15 godina
neaktivan

Naravno da je S3 bio oblic i meni puno bolje stoji u ruci nego bilo koj drugi mobitel ukljucjuci i 4S i 5icu.

Malo mi je bolji i od HOX-a, od Xperie Z i tako.

S4 je slican ko S3 samo ga se jos nekako extra moze primit, ne znam, jos jednu stepenicu gore u ergonomiji, zbilja ogroman ekran u pa rekao bih i malom paketu, ludilo od mobitela, cak i sa S600 procesorom je uredaj ubojica, a nesto malo zaostaje po pitanju bencheva, ali u igrama koliko vidim su poprilicno jednaki kao i u svim normalnim zadacima poput browsanja itd.

Takoder, baterija koliko vidim po testovima preliminarnim je prakitcki jednaka, cak je bila i 2% bolja na S600.

Tako da za sada koliko vidim, koji god se uzme nema greske.

Moj PC  
2 2 hvala 0
14 godina
protjeran

Na S4 staviti jedan stabilan AOKP bez softwerskih gluposti tipa Air wiev i sl. i da vidis kolko ti ostane prostora na SD kartici, a o brzini uređaja da ne govorim.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
BMK kaže...

Ma za brzinu nije bitno jedino za bateriju ali mislim da ce to sve tu negdje biti.

Pocketnow kaže da OCTA verzija "daje" bolju bateriju. Napravili su test.

EDIT: Vidim da je kolega već stavio link 

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 14:37 (Kordy).
15 godina
neaktivan

Daj mi molim te reci sto su rekli za bateriju ne radi mi zvuk na PCu, gledao sam samo pa je S600 imao 53 a OCTA 50% na kraju testa.

:D.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
BMK kaže...

Daj mi molim te reci sto su rekli za bateriju ne radi mi zvuk na PCu, gledao sam samo pa je S600 imao 53 a OCTA 50% na kraju testa.

:D.

Otvori ovaj video: 

(na 5:00 počinje test) i uključi engleski prijevod. (Taj video sam ja gledao, možda ima još neki drugi.)

Uglavnom "test" je trajao 2 sata i OCTA je bio na 73% a SD na 68% (ovo je uobičajno korištenje).

Galaxy SII I9100 + 2000mah battery || 21. stoljeće, vrijeme pametnih telefona i glupih ljudi.
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.5.2013 15:19 (Kordy).
15 godina
neaktivan

A nije neka razlika al opet mi se cini kad rikne SD, da ce OCTA imat ipak jos 10ak % baterije sto opet nije malo i dobiveno je samo u boljoj arhitekturi procesora.

Al opet, sumnjam da je razlika nesto uocljiva te mislim da je i SD verzija odlicna.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

konaćno

danas dobio svoj primjerak {#}

15 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Ooooodlicno :)!

Stvarno je uredaj pic pic nema sta, nisam mu niti jednu manu nasao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
TheMrCro123 kaže...

konaćno

danas dobio svoj primjerak {#}

Čestitke {#}
Nadam se da će te služiti.

I daj, rootaj to odmah i vozi miško!

Keep flashing! || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
16 godina
BMK kaže...

Ooooodlicno :)!

Stvarno je uredaj pic pic nema sta, nisam mu niti jednu manu nasao.

Zbilja? Nije loš, ali nije baš da nema mana, kao i svaki drugi mobitel.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
15 godina
neaktivan
razbijac kaže...

istina je

umjesto 16GB dostupno je 9.05GB za pohranu

17 godina
odjavljen
TheMrCro123 kaže...
razbijac kaže...

istina je

umjesto 16GB dostupno je 9.05GB za pohranu

Bloatware level: Samsung

15 godina
neaktivan

Da nema tog "bloata" nitko ga ne bi uzimao.

Ma daj MicroSD 32Gb Class 10 200kn i vozi, di je problem.

Moraju stat sve te negdje gluposti, zivcira me zakaj ne maknu 16Gb verziju vise. Posto je 16Gb realno sada 8Gb.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da nema tog samsungovog bloata... obican mob ko i svaki s androidom s tim hw-om
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
neaktivan

Tocno to. Sve je vise sad u SW, pogle recimo S3 kad je izasao po meni je imao stari HW, a opet, SW je bio super i prodavao se i prodava se bolesno!

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

drito to ! meni ne smeta na s3 jer imam karticu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ili kupis odmah 32Gb verziju :D.

Nes ti problema :D.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
BMK kaže...

Ma daj MicroSD 32Gb Class 10 200kn i vozi, di je problem.

Nisi koristio Android? Većina softvera se ne može instalirati na vanjsku memoriju, nego isključivo na internu. Dakle, možeš imati i 2 TB karticu, ako nemaš mjesta na telefonu, zaboravi na instalaciju aplikacija kad popuniš 8-9 GB.

A prisoner of war is a man who tries to kill you and fails, and then asks you not to kill him. ~ Winston Churchill ~
15 godina
neaktivan

Dobro zbilja ,imas 40GB aplikacija, wtf???

Slike muziku videe, stavis na karticu, aplikacije koje zelis na najbrzoj memoriji imas na internoj, zar ne?

Ili zbilja imas preko 8Gb aplikacija?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice