Ne, moraš napravit *.m3u file ili kako se već zove, kao na PC-u.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pošto koristim ES explorer, dal se da kak pristupit podacima na kompu (slike, video itd) prek LAN-a? Pošto vidim da ima tu opciju?
Upišem svoj user od max adsl-a i lozinku, al nula bodova..
I naravno svoju IP v4 adresu..
Pozdrav ekipa,
ako je netko koristio mogućnost otključavanja ovog moba na sve mreže u HR,
može preporuka za najpovoljniji unlock code s neta, pošto vidim kako je ovo
naisplativija opcija otključavanja moba. Ako ima nekih alternativa, dapače... :)
Mob je trenutno zaključan na VIP mrežu.
Hvala!
Pozdrav ekipa,
naisplativija opcija otključavanja moba. Ako ima nekih alternativa, dapače... :)
Hvala!
Ja sam prije pet dana kupio u VIP-u , otključao preko sammobilea na preporuku nekoga sada s foruma ne znam tko ali Hvala mu.
Imaš par stranica dolje baš oko otključavanja raspravu. Istog trena i bez frke drađeno za 15 eura... Preporuka !!
Pošto koristim ES explorer, dal se da kak pristupit podacima na kompu (slike, video itd) prek LAN-a? Pošto vidim da ima tu opciju?
Upišem svoj user od max adsl-a i lozinku, al nula bodova..
I naravno svoju IP v4 adresu..
trebaš ime i lozinku kompa a ne max-a da se spojiš
Pozdrav ekipa,
Hvala!
Rootas uredaj i kupis app u storeu za jedan dolar. Pokrenes app i startas unlock. Nakoj par sekundi imas unlockan telefon za jedan dolar.
jel zna netko zasto mi nece radit igra modern combat 3 skinuta besplatno sa samsung appsa? ude u igru,skine dodatni sadrzaj ali izbaci u loadingu...=S asphalt 7 radi odlicno
jel zna netko zasto mi nece radit igra modern combat 3 skinuta besplatno sa samsung appsa? ude u igru,skine dodatni sadrzaj ali izbaci u loadingu...=S asphalt 7 radi odlicno
Isti problem. Valjda ga je*e neka kompatibilnost. Al bar je nisi platio :-D
Mislim kupit galaxy s3. Zanima me kako funkcionira sa 4.1 Jelly Bean androidom, ima li kakvih problema? Da li svaki s3 ima quad procesor? LP
Mislim kupit galaxy s3. Zanima me kako funkcionira sa 4.1 Jelly Bean androidom, ima li kakvih problema? Da li svaki s3 ima quad procesor? LP
Ja jedino imam problema sa povremenim kršenjem touchwiza, ali mislim da je problem kod mene :-D
Nemaju svi exynos qc, američki model ima dvojezgreni snapdragon sa adreno grafikom
Dali je vip u nekom slučaju imao s3, a da nije zaključan na njihovu mrežu ??
Možda je netko uzeo takav uređaj ?
Moj je VIP otkljucan, ali provjeri, jer nije pravilo.
Moj je VIP otkljucan, ali provjeri, jer nije pravilo.
Samo me zanimalo dali je bilo tvornički otključanih, jer sam negdje pročitao da je vip prodavao samo zaključane uređaje.
A na oglasima vidim da ima i otključanih sa vip garancijom. Pa me zato zanimalo.
Sve ti ovisi o batchu, imaš otključanih i zaključanih.
Pa sad sam ti napisal da je moj iz VIP-a i da je otkljucan. Nisam ga ja otkljucaval, znaci, tvornicki je otkljucan. Da, ima ih, samo treba naci.
Našao sam jednoga (plavi), garancija, pečet glase na logista. Dali je to u redu i o kakvoj se to firmi radi ??
Ovo nije tema o tome i kupovanju uređaja. Imaš na forum.hr detaljnu temu o njuškalo profilima, trgovcima i sličnim djelatnostima.
Ima li tko bug na stock-u ko ja: kad spustim notification bar, kliknem jednom da sa se zvonjave prebaci na vibru, a mob nakon toga sam prebaci na bez zvuka pa opet vrati na zvuk..? Tak da ja moram opet kliknut. Nebitno, al postalo mi iritantno nakon xy dana..
Kakvo razočaranje. Davnih sam dana na svojem bivšem ljubimcu S2 kupio Plants vs Zombies, i sad mi došao gušt da opet počnem igrati igru - kad ono ne može na S3?!!
Zna li tko kada bi to trebalo osposobiti za naš uređaj? Kažu da se može kupiti preko Amazon Storea (što ja ne mogu koristiti pošto nisam amerikanac, a alternativne metode koje sam probao nisu upalile)
Oujea, i moj plavi S3 iz VIP-a je došao otključan. :))
Otišao u T-mobile, tražio zamjenu kartice na micro sim, i taman sam već planirao otići na Sammobile po kod,
prvo je na par sec pisalo bez usluge i onda fino T-Mobile. Male stvari čovjeka vesele. :)
evo još novih firmware-a:austrija ,spain,france,romanija. http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=0&os=1&type=1#firmware
znaci uskoro i mi taj famozni update mozemo ocekivati... :) osobno cekam ga jos od najave note-a II,kad stigne bit ce zanimljiv dan-dva i cekat ce se neki novi...hehe
mislim da cu uskoro rootat i preci na custrom romove jer ovo cekanje me ubija (da ne spominjem da SIII treba među prvima dobit update)
Fino.
Fino.
Ma to "uskoro" traje već dva mjeseca, od predstavljanja novog Note-a
Problem je kaj operateri svoj bloatware guraju u telefone pa treba vremena dok to smece ne izade za specificnu mrezu, a prije svega moraju cekat Samsung da se gene i napravi verziju za svoj telefon.
Kad bi bili goli Jellyiji onda bi prije dva mjeseca dobili update.
Fala kcu da je Google skuzil da to tak ne valja i da masu ljudi update dobije kasno ili nikad te prelaze na Nexus politiku.
Samsungu se ne žuri s JB, bolje neg ga srede kak spada, pa ga kasnije izbace.. A ne izbace ga ranije na tržište, a posle se skuži da je bugovit, i onda pak problemi..
Samsungu se ne žuri s JB, bolje neg ga srede kak spada, pa ga kasnije izbace.. A ne izbace ga ranije na tržište, a posle se skuži da je bugovit, i onda pak problemi..
Jedino što mene od Samsunga što se tiče softvera za mob zanima, a to nema šanse da vidim, je AOPK verzija za SIII, bez touchwiza i ostalih hub gluposti koje me ni najmanje ne zanimaju
Imas 2 AOKP roma, par AOSP romova jedan Vanilla za S3, pa biraj. Nemaju ti nikakve bugove osim FM-a i reverse tethering, ali postoje alternative za to.
Šuška se da će i za SGS3 izaći Nexus ROM (službeni čisti Android) u skladu s mogućnosti da SGS3 ujedno zadovolji i Nexus certifikat, što sada može bilo koji proizvođač. SGS4 neće još dugo prema najavama pa navodno planiraju omogućiti da SGS3 bude i Nexus (zadovoljava ostale zahtjeve).
Nece ti to Google dopustiti tik pred izlazak njihova Nexusa, mozda malo posle, a to u hrvatskim okvirima znaci, nacekat cemo se.