Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.009.134
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
John_Doe_11 kaže...
John_Doe_11 kaže...

Jel postoji mogućnost da se Viber i/ili WhatsApp pozadinski procesi isključe za stalno odnosno da se upale tek prilikom otvaranja programa?

I kako zgasiti neki proces, a da se on ponovno ne digne? Konkretno, vezano za app Fruit Ninja..

Itko? {#}

1. iskljući u aplikacijama
  2. deinstaliraj
  3. kada se pokrenu odeš u apk. i EXIT pa kad trebaš ponovno pokreneš
  4. titanium pro freez

Odgovori su brrr ali i pitanje pomalo čudno !

Ne razumijem tehniku, ali brljam po njoj
18 godina

Stigao je i švedski JB:

http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&model=GT-I9300&pcode=0&os=1&type=1#firmware

po oznaci izgleda par verzija noviji od poljskog

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozz svima,
Evo ovako ovaj tjedan kupujem samsung galaxy s3 16gb bijeli,pa me zanima par stvari koje nisam pronasao u temi

1. ovako vase misljenje o tarifi 222 od vipa ,ima li tko iskustva da li je isplativa s time da prenosim broj pa 24 mj imama 50% na nju,140 tak kn bez naknade za uspostave poziva,1GB internet VIP,FIKSNE + 1 MREZA PO IZBORU ISTO BEZ LIMITA POZIVI,poruke nazalost ne idu u tarifu..al ok,cijena uredaja u toj tarifi 2899kn ?

2. 1 GB interneta da li ce izdrzat svakodnevno surfanje tipa (vjesti,fb,tu i tamo koji video) ? mislim nakon toga se smanjuje na 64kb/s

3. Zanima me ako stavim zastitnu foliju na ekran da li utjece na touch mobitela,i boje i to? nikad ju nisam koristio pa pitam...

0 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav ekipa! Danas uzimam s3 i zanima me sitnica vezana uz kupovinu uređaja.

Prodaje ga lik sa garancijom 24 mjeseca iz vip-a. Uređaj je naravno nov i zapakiran.

Međutim, nije sigurno dali će bit računa. Dali je moguće ostvarit jamstvo samo sa garancijom, a bez računa ??

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
zabranjeniples kaže...

Pozdrav ekipa! Danas uzimam s3 i zanima me sitnica vezana uz kupovinu uređaja.

Prodaje ga lik sa garancijom 24 mjeseca iz vip-a. Uređaj je naravno nov i zapakiran.

Međutim, nije sigurno dali će bit računa. Dali je moguće ostvarit jamstvo samo sa garancijom, a bez računa ??

U garanciji ak ima datum, žig i potpis uzmi mob. 

daniel
16 godina
daniel.hajdinjak666 kaže...

U garanciji ak ima datum, žig i potpis uzmi mob. 

Garancija je u potpunosti ovjerena (tako je naveo u razgovoru). Moram samo provjerit.

Al ako je sve kako kaže, potpis i pečat od vip-a su tu.

Jedino što vjerovatno nema računa.

Znači, 100% je ostvarivo bez računa ??

14 godina
protjeran

Ma ostvarivo je bez racuna, ali mi nije jasno zasto ti barem ne da kopiju racuna, kak god da je uzimao mob? Kaj ga je dobil đabe na bodove, pa se boji da mu ne spustas cjenu, il kaj? Ne kuzim ga?!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

osobno nikad nebih kupovao proizvod bez računa.na garanciji imaš malu nalijepnicu sa IMEI No,štambilj vipa,potpis i datum kupnje,a IMEI S/N imaš i na računu,znači tu nešto smrdi lola ima garanciju a,nema račun zanimljivo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Konačno sam riješio problem gubitka zvuka pri razgovoru. Uzmeš mobitel, podigneš na cca metar i pol, licem okrenutim dolje i lagano pustiš da gravitacija napravi svoje (ponoviš ako ne upali iz prve!). Sad se sve čuje, milina!. Nego... jel tko zna kolko če me doći zamjena stakla?

scientia est potentia
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 15:27 (alien).

3 0 hvala 0
16 godina

Ne znam, vidit ću još o čemu se radi. Čini se da ipak neču uzet, osim ako ne nađe račun.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Sta nađe, ak mu je do para, nek ode u VIP i nek trazi kopiju pa nek ti je da. Ili odi s njim do VIP-a i nek potraze dokaz (racun) u kompu. Ak je sve cisto, ne vidim razlog zakaj bi te odbil???

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Ma čovjek je vjerojatno uzeo za 1kn + neka jača pretplata, p

sad misli da ćeš i ti očekivati da ti ga jeftino proda ako ti

pokaže račun

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
15 godina
neaktivan

Joj ljudi što filozofirate bezveze, ako ima garantni list ovjeren sa žigom, to prolazi na garanciji, nosio sam nekoliko puta telefon na popravak i nikad me nisu tražili nikakav račun ni u vipu ni t mobile

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ako covjek daje za nesto novo 500 ojra i hoce racun pored garancije, sta je tu cudno? A ako je ovaj uzel mob s namjerom da ga proda i sad ne zeli dati racun jer ga "ne moze naci", nek uzme mob, ali ak je kutija zapecacena. Jer ak sere za racun, moze i za druge stvari. Nemate pojma kaj su sve ljudi u stanju za napraviti danas! 

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Ništa, ipak sam odustao od ovoga. Ugl, neču uzimat ništa bez računa.

Čekam da šta uleti u Splitu i okolici (samo novo i zapakirano), pa ću uzet.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kak se uopce isplati uzimat ovaj mob za 3800kn, ima u t-mobilu 3500 + pretplata (koju ionakopotroosis na bonove ako kupujes prek oglasa), a ovako si siguran da je ok mob..ili jos bolje preko vipa preneses broj i 2000kn+ pretplata 110kn u tarifi 222

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
tonček kaže...

kak se uopce isplati uzimat ovaj mob za 3800kn, ima u t-mobilu 3500 + pretplata (koju ionakopotroosis na bonove ako kupujes prek oglasa), a ovako si siguran da je ok mob..ili jos bolje preko vipa preneses broj i 2000kn+ pretplata 110kn u tarifi 222

Isplati mi se, jer sam upravo produžio preplatu.

S3 bi me izašao na moju tarifu ravno 3899kn (što je itekako previše).

Uzeo sam mobitel za 199kn, te ga prodao za 500kn više (zarada 500kn).

Ako računamo da nađem S3 za nekih 3600-3800kn, onda i tu uštedim 100-200kn u odnosu na onih 3900 što sam trebao potrošit.

Na kraju me mobitel izađe nekih 3200-3300kn s obzirom da sam uštedio 600-700kn u odnosu na onih već spomenutih 3900kn.

Ovo sam naveo, jer sam produžio preplatu sve za mene, koja je IMHO bila pun pogodak. U ovom trenutku nema tako isplative preplate. Bar ne na vip-u.

O tele 2, t-com i sličnim đinđama uopće nisam niti pomislio razmislit.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 18:59 (zabranjeniples).
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moze mi netko molim vas odgovorit ovo za foliju jer to utjece pri koristenju mislim sporija reakcija toucha,drugacija slika boja...
i da li je 1 gb dovoljno interneta za mj dana surfanaj tipa citanej vjesti,fb,mail,tu i tamo koji video...?  

0 0 hvala 0
14 godina

ja sam kupio foliju na njuskalu za 8kn i jako sam zadovoljan. Malo se više folija grebe od ostalih i prvih dan-dva je malo hrapava

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dali se još nekome pojavio problem s touchwizom s prikazom poruka nepročitanih i  pozivom.

1. podsjećam kada pročitam poruku i dalje ostane broj da nije pročitana a za propušteni poziv uopće nema broja
  2. u pregledniku mi je nekako taman ekran nekako neprirodno zatamnjeno i ne sviđa mi se a ne nađem gdje posveijtliti
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.10.2012 20:19 (robijan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
robijan kaže...

Dali se još nekome pojavio problem s touchwizom s prikazom poruka nepročitanih i  pozivom.

1. podsjećam kada pročitam poruku i dalje ostane broj da nije pročitana a za propušteni poziv uopće nema broja
  2. u pregledniku mi je nekako taman ekran nekako neprirodno zatamnjeno i ne sviđa mi se a ne nađem gdje posveijtliti

1. Ne

2. Ugasi štednju baterije

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
14 godina

Dali netko zna kako ubaciti nove nacine otkljucavanja npr onaj slide kao kod iphone-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xboxn00b kaže...

Dali netko zna kako ubaciti nove nacine otkljucavanja npr onaj slide kao kod iphone-a

imaš aplikaciju widgetlocker lockscreen. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teslacoilsw.widgetlocker&hl=hr teme tu za isti imaš ih ko u priči http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=968613

15 godina

Ljudi moji, danas sam imao u rukama verziju TITANIUM GREY, i mogu reći da je TAAAAAAAAAKO dobra, nemam komentara, po dizajnerski gledano viđenom, trenutno NAJMOB na svijetu za moj pojam, pa mi se čini da će HOX+ trebati jaaaako podosta razloga da pokaže da je dizajnerski bolji/ljepši {#} !!!!

LINK; https://www.hrvatskitelekom.hr/mobilne-usluge/narudzba/izbor-uredjaja-detalji/Samsung-Galaxy-SIII-Titanium-Grey?entityid=Cv84wjNqXp4WePrQviwQUMv00P40oOevfs6nc8J4jYE1

Prava Faca sa Placa!! Prava Faca sa Placa!!
ATJ Lučko
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
robijan kaže...

1. Ne

2. Ugasi štednju baterije

1. ne znam što to zahe...
  2. jesam i dalje isto kada mi otvara drugi tab na trenutaklijepo posvijetli ali opet zatamni
14 godina
neaktivan

pa de ga poslikaj malo :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Samo steta kaj su takvi cigani da toga nema nigde! Prvo bjela i plava, a onda konkretne boje?!

Srecom je novi S3 LTE crni, al najvjerojatnije napustam Samsung tabor i prelazim u LG!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo cuclanje baterije JB br2.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Ako u folderu music dodam novu mapu s pjesmama,hoće li ju S prepoznati kao playlistu u playeru?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice