Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.003.987
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ma ne, nek sam stavljal Turkbay rom sa njihovim CSC-om i LPX8 modemom koji je jedini bil za taj rom, pa mi nije palo na pamet da stavljam nest drugo, kad je signal bil savrsen?!

Gle, ak otkljucas mob (kaj uopce nije problem), mozes stavljati kakve SIM-ove hoces i kombinirati kaj god hoces.

pokusat cu jos jednom...... SIM KARTICA NEMA VEZE S NADOGRADNJOM. Imam tvrnicki otkljucanog I9300XXLH1 i tele2 karticu ako mi ponudi JB od tele 2 dat cu ti mobitel i platit poštarinu!!

17 godina
odjavljen
tommek10 kaže...
... ili ako ti se dogodi ko meni da kupis telefon u vip-u a on tvornicki otkljucan s nebrendiranim firmwareom.

Koji ti je CSC/AP/CP?

14 godina
neaktivan

a meni nema odgovora??? niko nema problema sa JB i SD karticom ????

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Daj ti meni reci na temelju cega ce ti dati VIP update, ako nemas njihom firm?

Jesam fino napisal da nek stavi 4.0.4 od provajdera koji je prvi pustil update, ak hoce bas hrvatski? Vidis da nema jos kompletnih firmova, nego samo ovi OTA? I ne znam dal se s tima racuna brojac?

I sad pitanje zasto se to tak ne radi?

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Delfinster kaže...

Formatiraj je na fat32 pa probaj.

daniel
14 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...
Delfinster kaže...

Formatiraj je na fat32 pa probaj.

pa na NTFS i ne moze ..ne podrzava telefon ...a evo upravo sam to uradio pa sad samo vracam podatke na nju pa cu je stavim opet u telefon .... 

15 godina
neaktivan
Tonči kaže...
tommek10 kaže...
... ili ako ti se dogodi ko meni da kupis telefon u vip-u a on tvornicki otkljucan s nebrendiranim firmwareom.

Koji ti je CSC/AP/CP?

AP: I9300XXBLH1

CP: I9300XXLH1

CSC: I93000XFBLH1

@daniel rekao si da stavim karticu od provajdera koji ima vec puste updejt na JB i izvrsim nadogradnju. tvoje riječi:  ( Stavi SIM od provajdera koj je prvi ponudil updejt i eto ti ga. Il flesaj sluzbeni firmware.)Nije bitno necemo se prepucavati i spamati tuda bez veze.... sve 5

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 18:27 (tommek10).
16 godina
neaktivan

Da se i ja pohvalim ovim čudom dizajniranim za ljude, a inspiriran prirodom {#}

Danas mi došao <3

*_* *_*
Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

i opet mi ne vidi karticu ...ccc koju mu je...formatirao sam je i sve i opet nista...

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
tommek10 kaže...
Tonči kaže...
tommek10 kaže...

Koji ti je CSC/AP/CP?

AP: I9300XXBLH1

CP: I9300XXLH1

CSC: I93000XFBLH1

LH1 je zaista nebrendirani domaći. Uglavnom, zaključujemo da ni nebrendirani hrvatski ROM nije dobio nadogradnju.

15 godina
neaktivan

Jos nista provjeravam svaki dan nekoliko puta... bit ce te obavjesteni odmah cim dodje :-)

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 19:02 (tommek10).
18 godina

Čini mi se da Apple ove nadogradnje malo elegantnije odrađuje

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Apple je pustil iOS 6 cak i za 3GS, ali oni imaju samo 3 uređaja, pa zato valjda.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
segregator kaže...

Elegantnije? Pa, OTA i Kies nadogradnje su prilično elegantne. Problem je što operateri ponekad nisu baš brzi. Što se Googlea i Samsunga tiče, nadogradnja je dostupna. Čekaju operateri dok natrpaju smećem svoj ROM. To je tako i s Windows Phoneom, kad su neki (neću spominjati mrežu) čekali mjesec dana od izlaska nadogradnje.

18 godina
Tonči kaže...
segregator kaže...

Elegantnije? Pa, OTA i Kies nadogradnje su prilično elegantne. Problem je što operateri ponekad nisu baš brzi. Što se Googlea i Samsunga tiče, nadogradnja je dostupna. Čekaju operateri dok natrpaju smećem svoj ROM. To je tako i s Windows Phoneom, kad su neki (neću spominjati mrežu) čekali mjesec dana od izlaska nadogradnje.

Kies je jedan od najlošijih primjeraka softvera koji sam ikad vidio, glomazan, spor, i još za moj S3 kaže da ne podržava nadogradnje preko Kies-a.

Neobično mi je i što Samsung izbacuje npr za Hr VIP, tmobile, tele2 i nebrandirane romove, očekivao bi onda da su oni već natrpali "smeće" koje

operateri stavljaju u zaključane mobitele

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
odjavljen
segregator kaže...
Tonči kaže...
segregator kaže...

Kies je jedan od najlošijih primjeraka softvera koji sam ikad vidio, glomazan, spor, i još za moj S3 kaže da ne podržava nadogradnje preko Kies-a.

Neobično mi je i što Samsung izbacuje npr za Hr VIP, tmobile, tele2 i nebrandirane romove, očekivao bi onda da su oni već natrpali "smeće" koje

Pa ne znam, nisam kod Kiesa primijetio probleme, zapravo imao sam ih manje nego s iTunesom. Što se tiče prepoznavanja, Zune tu prvak - svako malo hrpa grešaka i promašenih pokušaja.

Nego, nije mi jasno podebljano? Što je neobično?

15 godina
neaktivan
Vec nekoliko godina se sluzim kiesom.... nikad nikakvih problema nije bilo. I kod s2 i kod s3 sve prolazilo bez greske. Mislim da kies zna zezat kad se pocne prckati po telefonu i flashati romove. Ali ako se sve koristi kako spada ide bez greske. Kod mene isto kao i kod @tončija vise sam problema imao s itunesom.
18 godina
Tonči kaže...

Pa ne znam, nisam kod Kiesa primijetio probleme, zapravo imao sam ih manje nego s iTunesom. Što se tiče prepoznavanja, Zune tu prvak - svako malo hrpa grešaka i promašenih pokušaja.

Pa to, da se treba čekati operatere, ako je Samsung već stavio i njihov software u mobitele

17 godina
odjavljen
segregator kaže...
Tonči kaže...

Pa to, da se treba čekati operatere, ako je Samsung već stavio i njihov software u mobitele

Ne razumijem, čiji je softver stavio Samsung i gdje? Samsung je završio svoje, a operateri sami dodaju svoje preinake na ROM-ove. Čeka se operatere i red. Poljska također nije na svim mrežama još dobila 4.1.1.

18 godina
Tonči kaže...

Ne razumijem, čiji je softver stavio Samsung i gdje? Samsung je završio svoje, a operateri sami dodaju svoje preinake na ROM-ove. Čeka se operatere i red. Poljska također nije na svim mrežama još dobila 4.1.1.

Zašto SAMSUNG radi 4 različita ROM-a za naše tržište?

14 godina
protjeran

Ja sam jos na DLI5 (custom, al nema veze) i nije da bas pratim, jer ovaj radi odlicno. A samo mi nije jasno kak operateri imaju firmowe, a jos nema cisti za HR?

Evo, i za njemacku je vani od T-lopova?!

EDIT; ali za 9305, nisam videl odma, my bad.

daniel
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2012 22:31 (daniel.hajdinjak666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

POMOĆ

Kako da uključim interneta, 2g ili 3g kada je dostupan, dok nisam na wifi-ju.

Ja uključim neki roaming i onda proradi =O ali to mi ne zvuči kao to.

Na tele2 sam i meni mi je na hrvatskom.

-pa možete mi na pisati kao tut. Hvala!

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

POMOĆ

Kako da uključim interneta, 2g ili 3g kada je dostupan, dok nisam na wifi-ju.

Ja uključim neki roaming i onda proradi =O ali to mi ne zvuči kao to.

Na tele2 sam i meni mi je na hrvatskom.

-pa možete mi na pisati kao tut. Hvala!

ako ti proradi kad ukljucis roaming znaci da si u roamingu i da kod crtica od signala imas slovo r. Posto si na tele 2 lako moguce da ti je signal los pa koristi od tmobile-a . To ti neigra neku ulogu jel internet ti se naplacuje isto bez obzira na kojem si operateru u Hrvatskoj. To si onda ukljuci i nek ti stalno bude ukljuceno osim ako ides van drzave onda bi bilo dobro iskljucit. A internet ti se pali tako da povuces notifiication bar (gdje su obavjesti) i ukljucis mobilne podatke. Ili ides na aplikacije-postavke-dodatno-mobilne mreže-koristi paketne podatke.

16 godina
neaktivan

da na tmobile sam signalu. A meni i dalje kad surfam uzima iz tarife

ili posebne novce iz računa? strah me da mi račun ne dođe ohoho.

imam smart tarifu. 1gb free.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bernard Huky Hux kaže...

da na tmobile sam signalu. A meni i dalje kad surfam uzima iz tarife

ili posebne novce iz računa? strah me da mi račun ne dođe ohoho.

imam smart tarifu. 1gb free.

99.9 % ti uzima novce iz tarife(od paketa 1gb), ali za svoju sigurnost nazovi sluzbu za korisnike i pitaj. Gotovo sam siguran da je cijena ista odnosno nema razlike bio na signalu od drugog operatera ili tele 2. Ja sam na revoluciji i meni se uzima od paketa bez obzira na kojem sam signalu. Jedino kad si van drzave u roamingu onda ti se ekstra naplaćuje i to papreno.

15 godina
neaktivan

Pozdrav Galaxy ekipa, kupia sam i ja SGS3 i u tjedan dana korištenja nije posustao ni pred kojim zadatkom. Sad mozete li mi objasniti isplati li se i zasto rootati i stavljati ROMove ako vec ima brzi 4.04 stock rom

Koma
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Koma_Zd kaže...

Pozdrav Galaxy ekipa, kupia sam i ja SGS3 i u tjedan dana korištenja nije posustao ni pred kojim zadatkom. Sad mozete li mi objasniti isplati li se i zasto rootati i stavljati ROMove ako vec ima brzi 4.04 stock rom

http://mob.hr/sto-je-to-root/

Bit će ti jasnije...

15 godina
neaktivan

Kak da namjestim osvjetljenje u default-nom browzeru (internet) ne nađem opciju za podešenje svjetlosti... previše mi je mračno, pojača se svjetlo samo na trenutke....??'

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prim kaže...

Kak da namjestim osvjetljenje u default-nom browzeru (internet) ne nađem opciju za podešenje svjetlosti... previše mi je mračno, pojača se svjetlo samo na trenutke....??'

postavke preglednika/boja/padajučem izborniku označiti zadano.

15 godina
neaktivan

u postavkama preglednika imam samo opcije: općenito, privatnost, pristupačnost, napredno, upravljanje šir. pojasa i labaratorij.... kad uđem u bilo koju opciju nigdje ne nađem opciju boje ili svjetlina.... znam da je prije zadnjeg updatea bila opcija za osvjetljenje...sad je nema...trenutno imam android 4.0.4

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2012 19:59 (Prim).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice