Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 4.003.665
|
moderatori: XXX-Man, DrNasty
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava

Evo ga stavio poljaka..sve mi ostalo i ništa se nije izbrisalo...odmah je bilo na hrvatskom jeziku ..sve je fluidnije..brže još...nema nekih preinaka u izgledu velikom..ima dosta novih opcija...preporučam..jedino mi kies sad kaže da uređaj nepodržava nadogradnju programom kies...jel to zbog odina...kak to vratit?

My way
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 19:55 (galinjo24).
17 godina
4mal kaže...

to je taj ja sam csc name stavio ;)

Meni je csc i9300oxfdli1

Btw, vidim na autopunjaču i starom adapteru za desire da imam onaj 5. pin na microusb. Oba rade sa sgs3

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
18 godina

evo i mene na poljskom

sve sljaka brze fluidnije i ima novih opcija vidjet cemo kako bude sa batteryom ;) 

bdw nisam radio wipe {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 20:53 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

zato sto nije off od strane sammya update-ano nego via odin ,mozes vratit samo ako upas off od sammy cro ver istog {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 20:08 (4mal).
15 godina
da li mi se ispalti rootat telefon?vidim da je postupak lagan..

http://www.smartphonehrvatska.com/2012/08/14/kako-root-galaxy-s3-tutorijal/
My way
18 godina

da.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ak se mislite igrati sa CSC-ima, pazite, jer promjena istog brise komplentan mob.

Prvo backup, pa kopirat isti na komp, tek onda promjena CSC-a.

daniel
Moj PC  
1 0 hvala 0
18 godina
Cordas kaže...
segregator kaže...
Cordas kaže...

Zna mozda netko koji bi mogao biti razlog strasno sporog 3G-a? Imam u tarifi neogranicen mobilni internet i do nedavno je sve dobro radilo, a u zadnje vrijeme Katastrofa.

"Neograničena" tarifa je ograničena, tj potrošio si promet dopušten na max brzini?

Ako je 500 mb max dopusten promet, onda to ne bi imalo smisla, zar ne?

Ja imam 1gb pa potrošim

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
segregator kaže...
Cordas kaže...
segregator kaže...
Cordas kaže...

Zna mozda netko koji bi mogao biti razlog strasno sporog 3G-a? Imam u tarifi neogranicen mobilni internet i do nedavno je sve dobro radilo, a u zadnje vrijeme Katastrofa.

"Neograničena" tarifa je ograničena, tj potrošio si promet dopušten na max brzini?

Ako je 500 mb max dopusten promet, onda to ne bi imalo smisla, zar ne?

Ja imam 1gb pa potrošim

Ja sam imao 250mb pa nisam uspio potrošit. Sad imam gigu i jedino sam je na moru uspio prevalit dok sam gledao dinamo na sopcastu. Onda su mi ograničili brzinu al sam i dalje uredno mogao surfat, bez extra naknade

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
15 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Ak se mislite igrati sa CSC-ima, pazite, jer promjena istog brise komplentan mob.

Prvo backup, pa kopirat isti na komp, tek onda promjena CSC-a.

Prema iskustvu na S II ljudi backupirajte EFS file spremite si to negdje na komp.. VJERUJTE DA POGOTOVO AKO STE SKLONI I OVISNI

o flashanju romova. A sad kada vidim ovo da se stavljaju neki poljski i slično vjeujte kada se shebe ne isplati se ..... čekajte službeni JB.

Ali mi ponovno nije jasno čemu skidanje ovih poljskih i sl. kada ima sluđbeni zar ne !!!!

Galaxy S2 to je jedino sigurno a sve ostalo je vrlo upitno.......
15 godina
taj poljski.....to ti je službeni jb rom...ja odmah kad sam ga flashao bio je na hrv.jeziku...kad dođe na kies ta hrv. verzija to če ti bit potpuno isto sve....
My way
14 godina
segregator kaže...

Ja imam 1gb pa potrošim

Nisi me shvatio. Ne znam na koliko potrošenog prometa smanjuju brzinu, ali ja potrošim oko 500 mb mjesečno, tako i ovaj mjesec. Zato kažem da ne bi imala smisla ta tarifa s neograničenim internetom, a već nakon 500 mb smanjenje brzine.

Također, i dalje ne znam što mi je s 3G internetom koji je prespor i neupotrebljiv.

Why so serious?
15 godina
zašto mi sad odjednom stalno gori kod prednje kamere malo crveno svijetlo onak prigušeno...nikak nemogu to isključit jel tako još kome....javilo se otkad sam stavio jb....
My way
15 godina
neaktivan

pozz 

ima dva pitanja ako mi netko moze pomoci

1. na s1 i s2 sam imao instaliranu navigaciju koje sam jednostavno prebaciao na sdkarticu (vanjsku) sve mape koja sam skinuo. a na s3 kad too napravim on mi ne prepoznaje karte npr.hrv koje su na vanjskoj kartici nego me prebacuje na da opet skidam mape.pa me zanima jel sam mozda kupio krivu karticu ili?

2. skinuo sam ovo jb poljakinju i svida mi se ali vise mi ne radi flash, skinuo sam ga na ovoj stranic http://mob.hr/flash-za-android-je-mrtav-sto-sad/ i i instalirao i na postavkama ga aktivirao "uvijek upaljen" ali i dalje ne radi. unaprijed zahavljujem

0 0 hvala 0
15 godina
galinjo24 kaže...
zašto mi sad odjednom stalno gori kod prednje kamere malo crveno svijetlo onak prigušeno...nikak nemogu to isključit jel tako još kome....javilo se otkad sam stavio jb....

Je li imas viber?

EDIT:

Ako imas, s zadnjim verzijom vibera se pali ta lampica...tako je meni i ide mi na zivce.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 22:20 (iceman89iceman).
17 godina
fredy26 kaže...

pozz 

1. na s1 i s2 sam imao instaliranu navigaciju koje sam jednostavno prebaciao na sdkarticu (vanjsku) sve mape koja sam skinuo. a na s3 kad too napravim on mi ne prepoznaje karte npr.hrv koje su na vanjskoj kartici nego me prebacuje na da opet skidam mape.pa me zanima jel sam mozda kupio krivu karticu ili?

2. skinuo sam ovo jb poljakinju i svida mi se ali vise mi ne radi flash, skinuo sam ga na ovoj stranic http://mob.hr/flash-za-android-je-mrtav-sto-sad/ i i instalirao i na postavkama ga aktivirao "uvijek upaljen" ali i dalje ne radi. unaprijed zahavljujem

1. Po defaultu ide sa interne memorije, dakle prebaci mape interno. Ima šema da čita sa vanjske sd ali moraš rutat mob i nije sigurno da će radit.

2. Instaliraj odavde: http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.17/install_flash_player_ics.apk

to je zadnja izdana verzija.

Ovdje je cjelokupna arhiva: http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html

Kolko znam radi samo sa stock browserom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 22:24 (redrum781).
14 godina
protjeran
galinjo24 kaže...

To ti je proxy senzor, al zaboravi na to. Ne trosi ti on nista, tj zanemarivo.

daniel
15 godina
neaktivan
redrum781 kaže...
fredy26 kaže...

pozz 

1. Po defaultu ide sa interne memorije, dakle prebaci mape interno. Ima šema da čita sa vanjske sd ali moraš rutat mob i nije sigurno da će radit.

2. Instaliraj odavde: http://download.macromedia.com/pub/flashplayer/installers/archive/android/11.1.115.17/install_flash_player_ics.apk

to je zadnja izdana verzija.

Ovdje je cjelokupna arhiva: http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html

flash player sada radi... hvala... rootan mi je mob kako da sredim da mi cita sa vanjske kartice? 

18 godina
Cordas kaže...
segregator kaže...

Ja imam 1gb pa potrošim

Nisi me shvatio. Ne znam na koliko potrošenog prometa smanjuju brzinu, ali ja potrošim oko 500 mb mjesečno, tako i ovaj mjesec. Zato kažem da ne bi imala smisla ta tarifa s neograničenim internetom, a već nakon 500 mb smanjenje brzine.

Također, i dalje ne znam što mi je s 3G internetom koji je prespor i neupotrebljiv.

Pa ovisi, kaži koju tarifu imaš...nije to "već nakon", t-com ti npr u extra total+ dvije jeftinije tarife ima 512mb, a 3 skuplje 1gb granicu, nakon toga spušta na max 64kb/s...što je jako sporo

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
17 godina
fredy26 kaže...

flash player sada radi... hvala... rootan mi je mob kako da sredim da mi cita sa vanjske kartice? 

Naletio sam bio al sad nemrem naći.

Ali probaj s ovom aplikacijom: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1410262

EDIT: Mislim da je ovo: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1772234

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.9.2012 23:12 (redrum781).
14 godina

kako mogu iskljuciti da kada se spojim na wi-fi da me ne spaja automatski na Trg-Play

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ima tko sluzbeni datum kad bi kod nas mogao JB biti dostupan za nadogradnju....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovisi ti o mreži, nekome je već dostupna nadogradnja, uglavnom, sve piše na stranici prije.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
Moje je tvornicki otkljucan ali jos nista ne nudi.... a kao ako nije na mrezi trebao bi dobiti prije...
14 godina
protjeran
tommek10 kaže...
Moje je tvornicki otkljucan ali jos nista ne nudi.... a kao ako nije na mrezi trebao bi dobiti prije...

Stavi SIM od provajdera koj je prvi ponudil updejt i eto ti ga. Il flesaj sluzbeni firmware.

daniel
15 godina
neaktivan
tommek10 kaže...

Stavi SIM od provajdera koj je prvi ponudil updejt i eto ti ga. Il flesaj sluzbeni firmware.

hahaah koji si ti lik..... pa neide to tako sto ti je.

14 godina
protjeran

Ako stavi prije toga brendirani 4.0.4 od te mreze koja prva da updejt, zasto ne bi moglo? (ako to uopce ima veze) Da li negde njima pise dal je mob lockan, ili ne prije nego puste firm za svoje korisnike?

Ak mislis da  je drugacije, objasni, mozda sam u krivu?!

OK, znam da je to zezanje, al vidim da neki hoce bas te hrvatske firmowe, pa je to jedini nacin da dobiju cim prije.

Makar poljski ima drugi modem i CSC, al se to promjeni, a mozda je i taj poljak bolji za signal?! To nikad ne znas dok ne probas. Ja sam s turskim paketima imal najbolji signal, pa eto ti sad paradoksa?!

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

na ovom oficijalnom romu......zasto ne vidi SD karticu ??? jel to samo meni tako ili ??? i kako da to rijesim da je vidi normalno...jer u playeru ne mogu pustim pustim niti jedne pjesme jer je ne vidi...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako stavi prije toga brendirani 4.0.4 od te mreze koja prva da updejt, zasto ne bi moglo? (ako to uopce ima veze) Da li negde njima pise dal je mob lockan, ili ne prije nego puste firm za svoje korisnike?

Ak mislis da  je drugacije, objasni, mozda sam u krivu?!

OK, znam da je to zezanje, al vidim da neki hoce bas te hrvatske firmowe, pa je to jedini nacin da dobiju cim prije.

Makar poljski ima drugi modem i CSC, al se to promjeni, a mozda je i taj poljak bolji za signal?! To nikad ne znas dok ne probas. Ja sam s turskim paketima imal najbolji signal, pa eto ti sad paradoksa?!

pa nisi sigurno stavljao tursku karticu da bi skinuo turski updejt, sim kartica nema veze s apdejtom. Ja sam imao s2 na vipu rootao sam ga da ga otkljucam da moze tele2 u njega kasnije mi je ponudjen apdejt koji je uspjesno odreadjen , a nadogradnje je naravno bila od vip-a. znaci ako kupis telefon u vip-u dobivas ga s vipovim firmware-om i nadogradnja je moguca jedino kad izadje novi vip-ov firmware. Govorimo o sluzbenim nadogranjama preko kiesa ili ota. Drugo je ako skines neki firmware i bubnes ga preko odina ili ako ti se dogodi ko meni da kupis telefon u vip-u a on tvornicki otkljucan s nebrendiranim firmwareom.

14 godina
protjeran

Ma ne, nek sam stavljal Turkbay rom sa njihovim CSC-om i LPX8 modemom koji je jedini bil za taj rom, pa mi nije palo na pamet da stavljam nest drugo, kad je signal bil savrsen?!

Gle, ak otkljucas mob (kaj uopce nije problem), mozes stavljati kakve SIM-ove hoces i kombinirati kaj god hoces.

daniel
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice