Uzmi Xperiu Z imao sam oba i jednostavno xperia je novija i bolja
Ja je ne bih samo zbog ekrana uzeo, koliko god da je bolja.
Ja je ne bih samo zbog ekrana uzeo, koliko god da je bolja.
*Sony Xperia Z1 Compact*
???
Z je bolji u svakom pogledu ali cigla na kvadrat
Ugl ako možeš pregrmiti masivnost i ekran sa lošim kutevima gledanja uzmi z, ako ništa dobit ćeš mob koji je otporan na vodu i prašinu
*Sony Xperia Z1 Compact*
Za što koristiš mob najviše?
To može bitno utjecati na odluku.
U cjelini je Xperia Z nešto bolji mob, ali ja ju npr. pokraj S3 ne bi nikad uzeo.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
*Sony Xperia Z1 Compact*
Što mislite hoćemo li i mi SGS III korisnici okusiti Android 4.4.3 KitKat, za sada je bilo preskakanja Android verzija za pojedine modele pametnih telefona, hoće li se to desiti i ovoga puta? Android 4.4.3 KitKat stiže na Galaxy S4 te Galaxy S5 
Što mislite hoćemo li i mi SGS III korisnici okusiti Android 4.4.3 KitKat, za sada je bilo preskakanja Android verzija za pojedine modele pametnih telefona, hoće li se to desiti i ovoga puta? Android 4.4.3 KitKat stiže na Galaxy S4 te Galaxy S5 
Ne.
#yolo
Ne.
Ja ipak mislim da bi mogli, jer je izvršen tolko pritisan na Samsung, bilo od korisnika bilo od samog Googlea da se čini kako će 4.4.3 doći na SGS III 
Ne.
Ja ipak mislim da bi mogli, jer je izvršen tolko pritisan na Samsung, bilo od korisnika bilo od samog Googlea da se čini kako će 4.4.3 doći na SGS III 
Ne znam za tebe al ja imam 4.4.3 na telefonu i radi puno bolje nego što bi ijedan nabrzinu sklepan Samsungov 4.4.3 ROM radio. Neće doć službeni Samsung a ako kojim slučajem i dođe napravit će od ovog mobitela neupotrebljiv proizvod.
Ne.
Ne znam za tebe al ja imam 4.4.3 na telefonu i radi puno bolje nego što bi ijedan nabrzinu sklepan Samsungov 4.4.3 ROM radio. Neće doć službeni Samsung a ako kojim slučajem i dođe napravit će od ovog mobitela neupotrebljiv proizvod.
AOSP Neatrom koristiš?
Meni do sada najbolji kitkat rom je Paranoid 4.4.3, puno fluidniji od 4.4.2 verzije, nema stutteringa. LP
Meni do sada najbolji kitkat rom je Paranoid 4.4.3, puno fluidniji od 4.4.2 verzije, nema stutteringa. LP
4.4.3 Paranoid? De mi molim te link nenadem samo 4.4.2 nadem
a temasek rom? meni je ok, samo sto mi se dosta vise grije mob nego inace
AOSP Neatrom koristiš?
Ne, obični CM. Iako prije nisam bio neki fan CM jer sam uvijek nailazio na neke mušice,probleme itd..,sa CM sam na trojci iznimno zadovoljan. Brz,responzivan mobitel,stabilan ROM (ne sjećam se da sam imao ijedno smrzavanje ili restart) ,updatanje moba direktno iz Settingsa,baterija mi bez problema izdrži dan i 4h SOTa što je meni sasvim dovoljno itd,itd..
4.4.3 Paranoid? De mi molim te link nenadem samo 4.4.2 nadem
http://91.hostingsharedbox.com:3000/aospal/roms/i9300/
Skini taj RC1.
AOSP Neatrom koristiš?
Ne, obični CM. Iako prije nisam bio neki fan CM jer sam uvijek nailazio na neke mušice,probleme itd..,sa CM sam na trojci iznimno zadovoljan. Brz,responzivan mobitel,stabilan ROM (ne sjećam se da sam imao ijedno smrzavanje ili restart) ,updatanje moba direktno iz Settingsa,baterija mi bez problema izdrži dan i 4h SOTa što je meni sasvim dovoljno itd,itd..
Svi koristite te ROMove,ali ja sam malo skeptican i bojim se da cu shebat mob i sta onda?
Mozes li mi malo pojasniti kako funcionira to jest koji su Cons i Pros i kako se instalira?
Svi koristite te ROMove,ali ja sam malo skeptican i bojim se da cu shebat mob i sta onda?
Mozes li mi malo pojasniti kako funcionira to jest koji su Cons i Pros i kako se instalira?
pros:brzi telefon sa vise funkcija
cons: baterija ce najvjerovatnije biti losija jer neces potrefit sve da sljaka kako treba od prve i kamera je cesto malo losija
ja se drzim stoka i cekam ofišl 4.4 za moj i9305 mada sam inace i zadovoljan sa 4.3 stock koji mi radi perfektno bez problema
ne stignem flashati kak ti to brzo izbacuješ
vidim da nekima ne odgovara sto stavljam linkove :( ili moji postovi
*Sony Xperia Z1 Compact*
i ja kazem...
sta god objavi netko obavezno netko unlike-a bzvz nezna sta ce sa sobom i svojim zivotom pa ajd barem nesta da kliknu 
Idioti, nakotili su se nakon preglupog updatea na portalu kojim se više ne može vidjeti tko ti je dao TU ili TD. Bolje da su ih ukinuli onda.
Ne znam ko je izmislio to i koja je svrha ali ovako izgleda da neko iskaljuje svoj bes ili tugu na nacin kao da nema muda da javno kaze kome je i zasto stavio to TU/TD. Nije li bolje napisati: "Dao sam ti TD zato sto..."? Ja bih vise voleo to, makar znam da se neko ne slaze samnom zbog necega. Ovako...
Nemaš brige sale, nek i dalje lupaju minuse, to im jedino i preostaje, kad drugo ništa ne znaju :)
Aktivan je Bogu hvala, dodjelio nam je minusiće 
Dakle ovako, preko čega da napravim backup prije flashanja roma ? Napravim cmw backup, ali kad idem ga restore-ati, dobijem i prijašnji rom. Sa čime backup mogu napraviti tako da nakon flashanja, imam sve podatke kao i prije flashanja ?
Dakle ovako, preko čega da napravim backup prije flashanja roma ? Napravim cmw backup, ali kad idem ga restore-ati, dobijem i prijašnji rom. Sa čime backup mogu napraviti tako da nakon flashanja, imam sve podatke kao i prije flashanja ?
Obrisi stare backup koje imas iz "clockworkmod" foldera pa instaliraj poslednji philz recovery i samo kliknes na backup to internal ili external SD