Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.924.107
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
PraskaviRepan kaže...

Kad se javlja to krckanje, kod razgovaranja ili kod pustanja zvuka?

Jel ima S3 koji ozbiljniji nedostatak (osim tog upitnog kucista)? Nisam vise siguran, da zamijenim Desire sa njim ili ne.

@Mitsuoka: jesi li mozda usporedivao kvalitetu fotografija napravljenim sa Desireom i S3om, jel velika razlika?

ako sluaš muziku preko winampa, nema krckanja. šteta što je winamp crap od aplikacije. 

mislim da kućište nije upitno, kvaliteta izrade je sasvim ok.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 11:23 (evil zlayo).
17 godina
Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
evil zlayo kaže...
PraskaviRepan kaže...

Jel ima S3 koji ozbiljniji nedostatak (osim tog upitnog kucista)? Nisam vise siguran, da zamijenim Desire sa njim ili ne.

@Mitsuoka: jesi li mozda usporedivao kvalitetu fotografija napravljenim sa Desireom i S3om, jel velika razlika?

ako sluaš muziku preko winampa, nema krckanja. šteta što je winamp crap od aplikacije. 

mislim da kućište nije upitno, kvaliteta izrade je sasvim ok.

Ima ga i onda. Ne ovisi o playeru nego o taktu procesora koji je po defaultu prenizak za standby playanje mjuze.

I possess a skill to google.
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 11:39 (Minoza).
17 godina

Imam istu, samo od malo tvrđeg materijala, kupio u vipu, sve pohvale...

Dopada mi se ona maska tj samo rubovi su zaštićeni kak ima iphone 4 tj maska za ip4, samo šteta kaj nema i za SG3...

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Ima ga i onda. Ne ovisi o playeru nego o taktu procesora koji je po defaultu prenizak za standby playanje mjuze.

probao sam puno playera i na svima je krckalo. no, na xda je više ljudi napisalo da nema krckanja sa winampom. pa sam probao i kod mene nema krckanja. možda ga ima, ali ja ga ne primjetim. dok je sa drugim playerima jako primjetno, glasno i učestalo. možda nekima nije, ali slušam muziku cijeli preko mobitela više od 4-5 sati dnevno, pa mi taj bug možda više smeta nego prosječnom korisniku.

17 godina
Nemožeš stisnut i prdnut.
17 godina
goodie kaže...

E hvala, nisam ni znal da imaju i za sg3..

Možda čak ubodem jednu pa da vidimo kak bu se ponašala...

EDIT: tip prek njuškala traži za onaj case samo s rubovima, aluminijski, išlo bi za 350kn..

Moram po ebay-u pronjuškat jel ima takvih, al da su silicon..

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.7.2012 13:29 (zvonac).
15 godina
neaktivan
PraskaviRepan kaže...

fotke na s3 su svjetlosnim godinama ispred onih sa desire-a!

btw. jel ima netko preporuku za zamjensku bateriju za s3 (e-bay)?

17 godina
neaktivan
evil zlayo kaže...
Minoza kaže...

probao sam puno playera i na svima je krckalo. no, na xda je više ljudi napisalo da nema krckanja sa winampom. pa sam probao i kod mene nema krckanja. možda ga ima, ali ja ga ne primjetim. dok je sa drugim playerima jako primjetno, glasno i učestalo. možda nekima nije, ali slušam muziku cijeli preko mobitela više od 4-5 sati dnevno, pa mi taj bug možda više smeta nego prosječnom korisniku.

Mene to isto jako nervira. Čini mi se da SG2 ima kvalitetniju reprodukciju zvuka i normalno nema tog krckanja. U stvari ima li lijeka tom krckanju?

16 godina
S2 ima smecasti Yamaha DAC, S3 ima Wolfson DAC kao u iPhoneu i S1, tak da bi kvaliteta trebala bit dosta bolja, al se mora flashat custom kernel da se iskoriste mogucnosti.
Za pročitati : Waterways ✓ - Out of Position ✓ - Bridges 10% - Isolation Play - Green Fairy
17 godina
neaktivan
8ax kaže...
S2 ima smecasti Yamaha DAC, S3 ima Wolfson DAC kao u iPhoneu i S1, tak da bi kvaliteta trebala bit dosta bolja, al se mora flashat custom kernel da se iskoriste mogucnosti.

Možeš to malo pobliže objasniti, kako se to radi.

15 godina
neaktivan

Nudi mi se update preko kiesa.
Jel valja to cemu, neke promjene??? Ili bolje nista da ne diram?!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
cassiopean kaže...

Nudi mi se update preko kiesa.
Jel valja to cemu, neke promjene??? Ili bolje nista da ne diram?!!

Updejtaj ga, nebu mu niš bilo{#}

13 godina
neaktivan

Imam jedno pitanje

Kada uzmem galaxy s3 u vipu,da li je otkljucan za sve mreze?

14 godina
odjavljen
Moj iz VIPa nije otključan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Gigabyte00 kaže...

Imam jedno pitanje

Ovisi ti, mozda da, mozda ne, a to ces saznat kad ga uzmes. Radi potraznje trenutno je vjerojatnije da je otključan, ali nemoj se iznenadit.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

Ovaj post je djelomično OT, ali je a barem 75% regularan, a tiče se takmičenja čiji će mob imati više interne memorije, obzirom sam u razgovoru s djelatnikom SZK HTC-a aplicirao pitanje zašto NEMA hox-A sa64GB memorije, dobio sam odgovor da su djelatnici HTC brenda shvatili da ne bi imali dovoljno dobre i preformanse, da ne bi  mogli napraviti upravo takav, tanak mob i još nekoliko razloga, a evo sada uviđavam da i u samsungu "izgleda" imaju nekih izvjesnih problema!

Opravdanje Samsunga kao da ne postoji dovoljna zainteresiranost kupaca, obzirom na 32GB + SD memorija, ja osovno ne kupujem ovo kao iskreno/istinito!

LINK; http://www.gsmarena.com/samsung_cancels_64gb_galaxy_s_iii_leaves_users_hanging-news-4535.php 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Gigabyte00 kaže...

Imam jedno pitanje

Stavis root, skines Voodoo sa Play-a, otkljucas i unrootas ako ti ne treba root.

moj iz vipa nije otkljucan a kupljen je kao sami uredaj

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
neaktivan

Otkazan je jos prije izlaska i samog predstavljanja.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

evo i ja sam danas postao ponosan vlasnik ove stvarcice :)

nego zanima me kako podesiti dropbox da dobijem 50 gb?

postojeci sam korisnik i nakon logiranja nista se nije promjenilo...hmmmm 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Moras biti sretnik ko ja naprimjer da dobije 50GB :) jer nagradni GB idu nasumicnim odabirom...
Cura me je i ufurala u dropbox i poludila je kad je skuzila da sam dobio 50giga a ona 2..
I to mi je previse ...

Jesu pobljsali sto s novim updateom preko kies??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
cassiopean kaže...

Moras biti sretnik ko ja naprimjer da dobije 50GB :) jer nagradni GB idu nasumicnim odabirom...
Cura me je i ufurala u dropbox i poludila je kad je skuzila da sam dobio 50giga a ona 2..
I to mi je previse ...

Jesu pobljsali sto s novim updateom preko kies??

evo nekim cudom sam i ja dobio 50 gb...sve ok! 

16 godina
neaktivan

Svatko sa S III i One serijom dobije dodatne GB.

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

To mi nije jasno... ja sam imao account na dropbox-u prije nego sam kupio uređaj s prostorom da 2Gb... i kada sam prvi puta upalio uređaj kada mi je došao prošao sam onaj uvodni wizard od dropbox-a koji kaže da dobijam 50Gb, ali kada sam se ulogirao sa starim user i lozinkom ništa se nije dogodili, evo i dan danas ništa stoji mi na 2Gb... ne znam u čemu je kvaka, imate kakve ideje ili stvarno ide ako me pogode za prostor??

14 godina
neaktivan
Prim kaže...
Mitsuoka kaže...

To mi nije jasno... ja sam imao account na dropbox-u prije nego sam kupio uređaj s prostorom da 2Gb... i kada sam prvi puta upalio uređaj kada mi je došao prošao sam onaj uvodni wizard od dropbox-a koji kaže da dobijam 50Gb, ali kada sam se ulogirao sa starim user i lozinkom ništa se nije dogodili, evo i dan danas ništa stoji mi na 2Gb... ne znam u čemu je kvaka, imate kakve ideje ili stvarno ide ako me pogode za prostor??

Ma nije to da te pogađaju...nego trebaš ići na komp,i tamo na dropboxu (ideš na internet,ne na ovo što imaš instalirano) i onda trebaš napraviti par koraka,stisneš u gornjem desnom kutu kraj tvojeg imena "Get free space"

i onda ti se pojavi ovakav prozor pa moraš ispuniti 5 uvjeta i onda dobiš ostalih 48 GB

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 0:54 (LGA775).
14 godina
Gigabyte00 kaže...

Jedan  {#}

Ima li koja dobra dusa da bi prodala Samsung Galaxy S3 neka mi se javi na PM

Pod tim "dobra duša" misliš da ti ga proda po cijeni od 3600kn?

zvonac kaže...
goodie kaže...

E hvala, nisam ni znal da imaju i za sg3..

Možda čak ubodem jednu pa da vidimo kak bu se ponašala...

EDIT: tip prek njuškala traži za onaj case samo s rubovima, aluminijski, išlo bi za 350kn..

Moram po ebay-u pronjuškat jel ima takvih, al da su silicon..

Evo s ebay-a:

Silikonska maska - 0.99$

Silikonski bumper - 2.59$

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.7.2012 1:19 (assassin.st).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

nije da se hvalim al ja sam ga dosta jeftino dobio... :P nego kak je s prvim punjenjem baterije?

to sad ide normalno kad se napuni se uzme s punjaca ili je to treba duze kak npr na starijim mob 16 h?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

sa punjača ga mos skinit i ako se ne napuni do kraja...

15 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...

sa punjača ga mos skinit i ako se ne napuni do kraja...

i nema to nikavog utjecaja na kvalitetu baterije? (da kasnije traje krace...)

16 godina
neaktivan

Davno je to bilo bitno.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice